Gość: adrian IP: *.crowley.pl 27.09.04, 11:39 Dorota Gawryluk po 2,5 miesiącach zrezygnowała z szefowania w dziale publicystyki polsatu. To wynik nowych porządków Lisa T. Oj robi dym ten facet. Szkoda Pani Doroty bo jest dobrą dziennikarką. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: golas Re: Gawryluk-REZYGNUJE - i tak i nie IP: 195.136.112.* 27.09.04, 11:41 a ja slyszalem ze ma miec swoj wlasny program w Polszmacie... jezeli jest naprawde dobra dziennikarka to powinna sie sprawdzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Gawryluk-REZYGNUJE IP: 217.153.116.* 27.09.04, 16:34 a ja mam nadzieję, że jeszcze Dorotę zobaczę w news'ach. Niekoniecznie polsatowskich!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: Gawryluk-REZYGNUJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 18:54 "a ja mam nadzieję, że jeszcze Dorotę zobaczę w news'ach. Niekoniecznie polsatowskich!!!!!!!!" ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Gawryluk-REZYGNUJE IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 27.09.04, 19:10 wielka szkoda , dla mnie informacje bez Doroty nie sa warte funta kłaków. Doroto nie daj się Lisowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaloguj sie Re: Gawryluk-REZYGNUJE IP: *.chello.pl 27.09.04, 19:46 powiem tak- obserwuję to od środka i wy naprawdę nie macie pojęcia o czym piszecie. To wasze wymądrzanie właśnie jest warte funta kłaków. Nie daj się lisowi! o boże!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5432 Re: Gawryluk-REZYGNUJE IP: *.chello.pl 27.09.04, 19:58 Chłopcy i dziewczynki z Polsatu, a także kochani eksperci od mediów, którzy najlepiej wiecie ze wszystkich. skończcie w końcu pieprzyć te swoje bzdury bo to już jest żałosne. Gdyby nie Lis wasze życie byłoby kurewsko nude - tak macie chociażby temat, w którym możecie sie napinać. Hak wam wszystkim w odbyt! Odpowiedz Link Zgłoś