Dodaj do ulubionych

Tel do tatusia Kenia

IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 14:46
Kochane miliony !!! Wypadałoby zadzwonić i pogratulować tatusiowi wychowania
takiego wspaniałego synka.
W info o Keniu jest napisane ,ze mama to Terenia, tata - Józef i brat Rafał .
Mieszkają w Brodnicy.Na stronach TP DITEL jest adres i telefon
Józef Wiewiórski tel: (56) 498-61-62
ul. Wyspiańskiego
Brodnica,
woj. Kujawsko-Pomorskie
powiat: brodnicki
Niech stracę złotóweczke ,ale dryndnę i powiem co o nim myślę.
pozrd.
Obserwuj wątek
    • Gość: wiesia Re: Tel do tatusia Kenia IP: *.telia.com 15.04.02, 14:48
      Pewnie nosisz brazowy mundurek z czerwona przepaska i czarnym wiatraczkiem.
    • Gość: fan? Re: Tel do tatusia Kenia IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 15:15
      Coś Ci zrobili ci ludzie ? debilu zadzwoń do swoich rodziców.
      • Gość: mysz Re: Tel do tatusia Kenia IP: *.kopernik.gliwice.pl 15.04.02, 15:17
        najpierw spojrz na siebie i na to co tu piszesz a potem rzucaj kamieniem
        • Gość: fan? Re: Tel do tatusia Kenia IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 15:24
          a dokładniej,o co Ci chodzi?
          • Gość: wiesia Re: Tel do tatusia Kenia IP: *.telia.com 15.04.02, 15:26
            Mysz probuje umyc raczki w Twojej wodzie aby potem pokazac: - Patrzcie, jego
            woda jest brudna!
          • Gość: mysz Re: Tel do tatusia Kenia IP: *.kopernik.gliwice.pl 15.04.02, 15:37
            fan? ja pisałam do autora postu oczywiscie
            wiesia zejdż ze mnie
            • Gość: wiesia Re: Tel do tatusia Kenia IP: *.telia.com 15.04.02, 15:40
              Czy czujesz sie coraz czesciej zle zrozumiany?
              • Gość: mysz Re: Tel do tatusia Kenia IP: *.kopernik.gliwice.pl 15.04.02, 15:44
                wiesia ja jestem kobietą człowieku i jesli piszesz do mnie to nie mam problemu o którym piszesz
                • Gość: wiesia Re: Tel do tatusia Kenia IP: *.telia.com 15.04.02, 15:52
                  Spokojnie. Wszystko bedzie dobrze. Nie masz sie czego obawiac. Nic Ci nie
                  grozi. Nie musisz sie tlumaczyc. Nikt Cie o nic nie posadza.

A tak nawiasem mowiac, czy tem post byl naprawde do Brunona, czy w ostatniej
                  chwili, choc nieco za pozno, zadzialalo sumienie? :-)))))))))))

... i jeszcze: tak naprawde, jestem facetem.
                  • n0name Re: Tel do tatusia Kenia 15.04.02, 15:57
                    > ... i jeszcze: tak naprawde, jestem facetem.

moze tylko somatycznym?

• Gość: mysz Re: Tel do tatusia Kenia IP: *.kopernik.gliwice.pl 15.04.02, 16:05
                    wiesia wiem ze jestes faceta juz sie kiedys tym chwaliłeś. Poza tym nie jest jakaś pokrętna i nic nie
                    knuję, pisze to co myśle i spieram sie czasami i nie kryję swojego zdania w imie źle pojętego
                    konformizmu
                    • Gość: wiesia Re: Tel do tatusia Kenia IP: *.telia.com 15.04.02, 16:07
                      Dobrze. Wierze Ci.
                    • Gość: wiesia Re: Tel do tatusia Kenia IP: *.telia.com 15.04.02, 17:21
                      ... klamczucho.
                • Gość: wiesia Re: Tel do tatusia Kenia IP: *.telia.com 15.04.02, 15:55
                  Oj Mysz... nie przejmuj sie tak. :-)
                  • Gość: steryd Re: Tel do tatusia Kenia IP: *.pl 15.04.02, 17:59
                    Tak się właśnie zstanawiałem czy to zbieg okoliczności, że coraz więcej widzę
                    osób ze Szwecji na tym(i innym) forum. Czy to rozdwojenie jaźni w wykonaniu
                    pana, który popyla dziesięciolrtnią Toyotką Camry.

pozdrawiam
                    P.S. Oryginalny nick nie ma co :)
                    • vwdoka Re: Tel do tatusia Kenia 15.04.02, 18:01
                      Gość portalu: steryd napisał(a):

> Tak się właśnie zstanawiałem czy to zbieg okoliczności, że coraz więcej widzę
                      > osób ze Szwecji na tym(i innym) forum. Czy to rozdwojenie jaźni w wykonaniu
                      > pana, który popyla dziesięciolrtnią Toyotką Camry.
                      >
                      > pozdrawiam
                      > P.S. Oryginalny nick nie ma co :)
                      Czemu sterydzie drogi podpadła Ci Toyota Camry?

Pozdrawiam,
                      vwdoka

• Gość: steryd Re: Tel do tatusia Kenia IP: *.pl 15.04.02, 18:11
                        vwdoka napisał(a):

> Czemu sterydzie drogi podpadła Ci Toyota Camry?

Absolutnie mi nie podpadła, ani też właściciel tego auta mi nie podpadł a nawet
                        darzę go sympatią. Wydaje mi się tylko że skojarzyłem tą samą osobę z forum auto-
                        moto i BB. W końcu adres *.telia.com należy do rzadkości.

pozdrawiam
                        • vwdoka Re: Tel do tatusia Kenia 15.04.02, 18:17
                          Uspokoiłej mnie, bo już obawiałem się, iż nie lubisz właścicieli Toyot ;->>>
                          Pozdrawiam,
                          vwdoka
                          • Gość: toyoto Re: Tel do tatusia Kenia IP: *.telia.com 15.04.02, 18:26
                            noo... Wywloka. Juz my mamy oka na VWDoKa.
                            Gwozdzie w kieszeni az ktos napotka...

Huuhuueeeehehehehaahaha :)))
                    • Gość: wiesia Re: Tel do tatusia Kenia IP: *.telia.com 15.04.02, 18:11
                      ???????????? O co ci chodzi? Nie zabarzo wiem.

Moj samochod ma 15 lat. Mam go od malego. Jak nowy.
                      Mruczy jak berlinka...

Tez lubie moj nick. Taki jakis swojski i niepretensjonalny.

:->
                      • Gość: steryd Re: Tel do tatusia Kenia IP: *.pl 15.04.02, 18:14
                        Gość portalu: wiesia napisał(a):

> ???????????? O co ci chodzi? Nie zabarzo wiem.
                        >
                        > Moj samochod ma 15 lat. Mam go od malego. Jak nowy.
                        > Mruczy jak berlinka...
                        >
                        > Tez lubie moj nick. Taki jakis swojski i niepretensjonalny.
                        >
                        > :->

Wejdź na forum auto-moto to zrozumiesz....widocznie Cię z kimś pomyliłem,
                        przepraszam :) ale jak już mówiłem telia.com to rzadkość.....

pzdr

• Gość: wiesia Re: Tel do tatusia Kenia IP: *.telia.com 15.04.02, 18:18
                          Nie ma sprawy. Prawie cala Szwecja podlaczona do internetu szeroko-pasmowo ma
                          koncowke "telia.com".
            • Gość: fan? Re: Tel do tatusia Kenia IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 15:40
              Uff, juz się bałem że zostałaś zwolenniczkom plugawstwa typu Bruno,
              pozdrow,
      • Gość: jałowiec I bardzo dobrze IP: *.mitex.com.pl / 10.100.10.* 15.04.02, 18:37
        dzięki za ten numer [jeśli prawdziwy - sprawdzę i dam znać]

nie ma się co excytować, nikt nie kazał im się pokazywać publicznie i pierdolić
        farmazonów [za kasę]; głupotę trzeba tępić; najwyżej zmienią numer - koszt
        niewielki - Kenio im fundnie, a jak przyżydzi to zobaczą kogo wyhodowali

pozdr wieczny łowca głupoty

ps argumenty typu niewinni ludzie do mnie nie trafiają; zawsze pytam za
        Bułhakowem: "niewinni czego?"
        • Gość: fan? Re: I bardzo dobrze IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 11:03
          karząca ręka sprawiedliwosci co?
          głupoty to poszukaj w lustrze ,rezultaty gwarantowane!!
          • Gość: jałowiec Re: I bardzo dobrze IP: *.mitex.com.pl / 10.100.10.* 16.04.02, 11:52
            odjeb się Misiu; chyba jeszcze nie dorosłeś do tematu:
            "ponoszenie konsekwencji własnej głupoty, chciwości i chęci zaistnienia"

nie dziw się jak kiedyś ktoś do Ciebie zadzwoni albo i nawet w ryj dostaniesz;

ja osobiście zapoluję na Kenia

pozdr
            • Gość: fan? Re: I bardzo dobrze IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 12:41
              pewnie masz 15 lat i 60 kg wagi, mam nadzieje że ken zmasakruje Ci ryjek jak
              sie juz na niego trafisz Wielki Inkwizytorze
              • Gość: jałowiec pomyłeczka IP: *.mitex.com.pl / 10.100.10.* 17.04.02, 14:14
                głupi jesteś: piętnastolatki [dzisiejsze] nie znają pojęcia: ponosić
                konsekwencje, sprawiedliwość....etc [eh te smutne czasy...]

jałowiec: 28 lat; 185 cm wzrostu; 78 kg wagi;
                • Gość: fan? Re: pomyłeczka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 15:19
                  sorry ale w Twoje dane nie wierzę ,co do konsekwencji i sprawiedliwosci to skad
                  myśl że Ty masz ją wymierzać i w dodatku rodzicom "winnego"?
                  Anioł zemsty? Zemsty za co ? Co takiego zrobili Ci rodzice tego człowieka że
                  chcesz dzwonić i ich obrazać?
                  p.s.Twoimi wymiarami nie jestem zainteresowany ,wymyslonymi czy
                  prawdziwymi ,wyslij je na forum dla ludzi których interesują czyjeś wymiary.

• Gość: wiesia Re: pomyłeczka IP: *.telia.com 17.04.02, 15:29
                  To Ty taki dosyc niski i tlustawy...
                  28 lat? - no, noo... pewnie ci sie juz wlosy przerzedzily i zeby zaczynaja
                  chwiac.
                  • Gość: fan? Re: pomyłeczka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 15:32
                    Wypisz wymaluj brat blizniak Kenia ,tylko ten dobry ,)
            • vwdoka Re: I bardzo dobrze 17.04.02, 14:30
              Gość portalu: jałowiec napisał(a):

>
              > ja osobiście zapoluję na Kenia
              >
              > pozdr

A Ty co, myśliwiec jesteś, albo co?
    • n0name Re: Tel do tatusia Kenia 15.04.02, 15:18
      oszczedzalbym zlotowki na wylegiwanie sie na kanapie u psychoanalityka
    • Gość: xyz Zadzwoniłem ! IP: 217.97.139.* 15.04.02, 15:33
      Kenio jest podobno w szpitalu! Dostał szoku gdy wszedł na to forum i przeczytał
      co o nim ludzie myślą! Do tego jedząc frytki się zaksztusił bo mu frytka w
      gardle stanęła i stracił przytomność. Teraz go reanimują!
    • Gość: remigius Re: Tel do tatusia Kenia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 15:34
      Haha ja zadzwonilem i obedral ktos nie wiem czy to jego stary!!! Ale spytalem
      sie czy zastalem Lukasza a ona na to "Ty debilu jak jeszcze raz przedzwonisz to
      ci..." - dalej nie bede pisal bo nie warto. Ma, takie pytanie czy ktos juz
      zadzwonil wczesniej tam ze taka reakcja byla???
      • Gość: Asia Re: Kenio-Lilaki ............ IP: 213.225.62.* 15.04.02, 15:42
        Tak na pewno juz ktos dzwonil i pytal sie
        czy Kenio-Lilaki to "golona cichodajka".....ha ha ha:)))))))))))))))))
        pzd.
      • Gość: fan? Re: Tel do tatusia Kenia IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 15:45
        Może Bruna i Remigiusz podadzą swoje telefony, napewno miliony przeciwników
        Kena zadzwonią ,udzielią wam moralnego wsparcia w waszej "wspaniałej" akcji.
        Szczerze Wam tego życzę.
        p.s.
        debile
        • Gość: jacko Re: Tel do tatusia Kenia IP: *.bud.polsl.gliwice.pl 15.04.02, 17:27
          na stronie bb.friko.chuj.ci.w.dupe
          można obejrzeć rozjechaną okrężnice autora tego propagandowego meila.
          to wykolejone bydle jest entuzjastą męskich igraszek i pitraszenia minoga
    • Gość: aja Re: Tel do tatusia Kenia IP: *.ny5030.east.verizon.net 15.04.02, 19:27

> Niech stracę złotóweczke ,ale dryndnę i powiem co o nim myślę.
      > pozrd.

-a nie wystarczy ci darmowe wyzycie sie na forum?
      -jeszcze zlotowki bedziesz na takie glupawki tracil?
      -do szczytowania dzieki temu dojdziesz,czy co?????
      jeeezuuuu!ludziom to sie chce,naprawde...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka