Dodaj do ulubionych

Ale straszny hardkor!!! (BAR)

IP: *.local.pl / 62.233.185.* 07.10.04, 20:54
No brak słów. Tego jeszcze nie było. Żal mi tej kobiety.
Obserwuj wątek
    • Gość: grrrrr Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 20:56
      Boże, co za DEBIL.............................
      A wydawał się " z zasadami" :]]]

Czy są na świecie jeszcze mężczyźni godni zaufania? :/
      • Gość: Przemek Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: *.chilan.net 07.10.04, 20:58
        A co się stało???
      • Gość: fred Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 20:59
        spokojnie są! a wituś to takie zero, małe plugawe zero. Ania R. rozjebal.
        małżeństwo, pewnie nie pierwsze.
      • Gość: PIOTR Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:35
        żal mi dupę scisnął jak słuchałem żony Witka, takie zdarzenia pozostają w bani
        do końca życia. Takiej makabry jeszcze w TV chyba nie było.
    • wieslawa-siemiankowska Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) 07.10.04, 20:59
      Słuchajcie, a może to było ustawione ? Może zapłacili tej żonce,żeby się tak
      zachowała ?
      A swoją drogą z rudej Ani też niezły numer, mamuśka - hehe.
      • Gość: Gienia Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:02
        teraz se myśle że to może jakaś podpucha polsatu. Ale jeżeli robienie pały przez
        mamuskę było prawdą, to ta kobieta jest szmata i pomarszczona lodziara. Kija jej
        w odbyt i kawałek szkła.hahahahah
      • moniq_c Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) 08.10.04, 09:35
        śmierdzi mi to i to mocno jakąś podpuchą - i w rozwód w barze nie wierzę!!!
        najpierw wszyscy mu dają plusy za wierność, trzymanie się zasad itepe a tu
        nagle taki fikoł???????
        eeeee wariató chcą z nas zrobić i tyle ;)
    • Gość: ggggg Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: 217.153.178.* 07.10.04, 21:00
      jacie krece ten cały witek wydawał sie takim przykladnym męzem a okazal sie
      pier****** frajerem!!!! wspolczuje tej jego"byłej" kobiecie
    • Gość: kilauea hipokryzja PolSatu IP: *.kom / *.kom-net.pl 07.10.04, 21:00
      Najpierw zmontowali dwuznaczny materiał, z którego można wyciągnąć różne
      wnioski i który tak naprawdę nic nie znaczy, a potem Krzysiu Ibisz ze stropioną
      minką "nie będziemy komentować... bleble". Uważam że producenci przegięli, ale
      przecież o skandal chodzi żeby wzrosła oglądalność - myślę że osiągnęli swój
      cel.
      • Gość: eni Re: hipokryzja PolSatu IP: *.icpnet.pl 07.10.04, 21:07
        Dla kasy wszystko!Nawet zrąbać paru osobom życie.Nie wiem tylko, z czgo tak się
        cieszyła ta ruda pinda.Na jej miejscu chyba bym się zapadła pod ziemię.
    • Gość: Slonio Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: *.net.pulawy.pl 07.10.04, 21:03
      Największy hardcor to, to że puścili rozmowę Witka z żoną na wizji!
    • atlantis75 Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) 07.10.04, 21:05
      Zmontowali? Nie sądzę. Przecież Ania miała na Witalisa ochotę. Pewnie popili
      i... wykorzystali sytuację. Najgłupsza wymówka: "gryzłam go", było widać jak
      się dziewczyna plącze. Wielki smród. I jeszcze ten telefon do żony... i te jej
      słowa. Kobieta pewnie załamana, a... producenci zacierają ręce. A my mamy o
      czym gadać...
    • Gość: agas Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:05
      Zmontowane, nie zmontowane... ale Polwsad za sprawe rozwodowa zaplaci. Czekac
      tylko nalezy na oddzew KRRiTv - obraza moralnosci itp... Niesmaczne to bylo.
      • Gość: trampek smrodek Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: *.it-net.pl 07.10.04, 21:13
        takiej masakry dawno nie było... a moze i nigdy w reality :DDD

a najlepsza była pewność z jaką witus zdecydował sie na ten telefon do żonki do
        konca bedąc pewien swego...

a tu nagle ten zimny prysznic po tylu plusach ..."było ci dobrze? upokorzyłes
        mnie w najgorszy sposób!!! zniszczyłes moje życie!!! nie masz po co wracac!!!"

cały bar miał pogrzebowe miny hehehe, tylko krzysio sie trzymał do konca , bo
        wiadomo - on jest profesjonalistą ;)) i jeszcze lisa zdołał zapowiedziec:)))

no cóż , reality, prawdziwe życie hihihi
        • Gość: greg Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:18
          na Ptysia można liczyć, zawsze i wszedzie. Jak awizował Lisa, to myslałem że
          jeszcze zareklamuje Kiepskich.
        • atlantis75 Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) 07.10.04, 21:31
          Gość portalu: trampek smrodek napisał(a):
          > i jeszcze lisa zdołał zapowiedziec:)))

Najpierw dla "odwrócenia uwagi" barowicze dowiedzieli się, że za totalny
          ekshibicjonizm mają szansę wygrać Porshe. A tu nikt nie klaskał. Wszystkich
          chyba wcięło...

• moniq_c Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) 08.10.04, 09:41
          Gość portalu: trampek smrodek napisał(a):
          > tylko krzysio sie trzymał do konca , bo wiadomo - on jest profesjonalistą ;))
          i jeszcze lisa zdołał zapowiedziec:)))
          no ale też się chłopak przejął - aż mu się Lisa programu tytuł pomylił...
      • Gość: Ewa Jaki tam hardkor??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 23:17
        Był ślub na żywo, teraz będzie rozwód.
    • anucha78 Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) 07.10.04, 21:07
      pieprz... polsat zarobił na nieszczesciu ludzi
      czekam na sprostowanie ze to tylko żart bo inaczej chamówe odwalaja
    • Gość: xxx Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:08
      dzis w porgramie faktycznie wygladalo jakby nic sie nie stalo...ale we
      wczorajszym sytuacja raczej nie byla dwuznaczna...i nie maja sie czego
      wypierac....
      ale naparwde wszystko to zalosne..beznadzejny facet....i glupia s****

szkoda tylko zony...
      • Gość: ktos Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:10
        Ale czy po poskromieniu emocji ktoś mógłby napisać co się właściwie stało?
      • Gość: Ewka Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: *.raciborz.sdi.tpnet.pl 07.10.04, 21:10
        > szkoda tylko zony...

i dzieciaka...
      • Gość: Skalar o co chodzi? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.10.04, 21:12
        można wiedzieć? bo nie jestem ostatnio z bardelem na bieżąco...
    • Gość: kolo Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:10
      wituś to niezły żigolak, jeżeli zależy mu jeszcze na małżeństwie, to powinnien
      opuścić Bar i to jeszcze dzisiaj. Ale może mu sie polsatowskie salony spodobały
      i dalej bedzie odgrywał rolę klozetowego amancika.
    • Gość: graza12 Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: 62.233.216.* 07.10.04, 21:12
      Boze-co musi teraz przezywac ta kobieta (zona Witka)-nawet nie umiem sobie
      wyobrazic...dramat
    • Gość: thebil Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:14
      Dla wszystkich niezorientowanych: niejaka ania - matka polka -
      najprawdopodobniej obciągnęła loda witusiowi. A dzisiaj był jeszcze bardzo
      smutny i rozpaczliwy telefon od żony witka, szkoda kobiety.
      • Gość: rye Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.10.04, 21:23
        o jeden bar za daleko - pieniądz jest pieniądz.
    • Gość: vvv Odebrać Polsatowi koncesję IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:19
      albo przywalić taką karę, że będą to odrabiać przez
      najbliższe dziesięciolecie.
      • Gość: janek Re: Odebrać Polsatowi koncesję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:23
        taaa, dowalą im karę 500zł, no może 600. A słupki oglądalności osiągnęły szczytu.
        • Gość: vvv Re: Odebrać Polsatowi koncesję IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:27
          > A słupki oglądalności osiągnęły szczyt

Wyłączyłam telewizor na początku tej "rozmowy" i już go więcej
          na bar nie włączę
          gdyby nie czeska TV to spokojnie mogłabym już wyrzucić to pudło

• Gość: ech Re: Odebrać Polsatowi koncesję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:28
        ale o co chodzi? polsatu wina, ze baba k**wa i facet frajer...?
        a co?mieli to zosawić w tajemnicy?
        :/

Masakra...
    • Gość: ela Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:23
      zonka pojechała na całego. a ze lod był , to chyba widac było. mimo montażu
      zabawa troche trwała. jak sie człowiek napije alkoholu bez umiary to wychadza
      żądze:)i mamy skandal.a ciepi zona,tlo skandalu
      • Gość: aniutka Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:25
        niezapominajmy o córce witusia, szkoda dziecka...
        • Gość: deser Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: *.chello.pl 07.10.04, 21:38
          no wlasnie, biedne dziecko. Na poczatku pewnie bylo "dumne" z tatusia, ze w
          telewizorze bywa. I pewnie wszystkie dzieci w przedszkolu zazdroscily.... Teraz
          chyba na miejscu zony tego $#@$% zmienilabym dziecku srodowisko. Na jakis czas,
          by uchronic od "zyczliwych"
    • Gość: mała Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: 217.153.178.* 07.10.04, 21:47
      Boże, strasznie zal mi tej żony. Biedna kobieta...Mąż okazał się słabym
      skur...ynem a jej się swiat zawalił. Zdrada jest niewybaczalna, szczególnie jak
      odbywa się na oczach milionów widzów. A to rude suczysko to powinni wywalić na
      kopach...Niech wraca do chorego dziecka.
      • Gość: saa Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: *.aster.pl 07.10.04, 21:56
        Jak sie meza wyslalo do Baru to sie ponosi konsekwencje.
        A tak na marginesie - czy beda to gdzies powtarzac?
        • Gość: ela Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:59
          jasne, rano ok 9 i 10.20
          tak zeby wszystkie dzieci mogly dokladnie zobaczyc
    • Gość: maua moim zdaniem ustawione.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:52
      dobry montaz,
      anka i witus schludnie skomentowali te igraszki,
      caly program podgrzewany do tego momentu,
      pitolenie ibisza,
      wspaniale wejscie z telefonem do żonki...

eeee cos za schludne to bylo...
      • Gość: witalis Re: moim zdaniem ustawione.... IP: *.local.pl / 62.233.185.* 07.10.04, 21:58
        Jak to schludnie jak od samego poczatku tego tematu wITUŚ sral po gaciach ze
        strachu. Ruda matka-polka-obciagarka tez zestrachana byla tym co z tego
        wyniknelo. I ten jej nerwowy, wymuszony smiech, ze niby nalezy to wszystko
        zbagatelizowac. I moze ten glos zony tez byll ustawiony? Do teraz go pamietam.
      • Gość: artur Re: moim zdaniem ustawione.... IP: *.ksiazat.v.pl 07.10.04, 22:30
        Gdybyś to ty był w tym programie to zgodziłbyś się na ustawienie podobnego
        wątku z twoim udziałem........?Zastanów się zanim coś napiszesz!
    • Gość: jan z wladywostoku nie przesadzajcie IP: *.toya.net.pl 07.10.04, 22:06
      Zdrada, jest rzecza dosc powszechna. a przede wszystkim zdrada jest dla madrych
      ludzi, ktorym fanatyzm uczuciowy nie przeslania innych rzeczy. Jasne, ze jest to
      przykre, ale luzie sie zdradzali, zdradzaja i beda zdradzac. Jak ktos ma zdrowe
      podejscie to potrafi sobie z tym poradzic. Za bardzo obwiniacie tego faceta,of
      course zle zrobil, a jeszcze wiekszym jego bledem, ze zrobil to na wizji. ale ta
      ruda w wiekszym stopniu nakrecila ta sytuacje, ona tu glownie namieszala, ale
      zona ma pretensje do meza- slusznie. Szkoda, ze to sie stalo na oczach tylu widzow.
      • Gość: saa Re: nie przesadzajcie IP: *.aster.pl 07.10.04, 22:35
        Czyli jutro rano mam nastawic video? bedzie to samo?
        - - -
        Sluchajcie, czy Wy naprawde przezywacie to tak?
        Przeciez ten facet sam sie zglosil do programu, a jego zona wyrazila na to zgode.
        Wiedzieli chyba ze to nie kolko rozancowe?...
        • Gość: ela Re: nie przesadzajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 22:45
          z jednej strony masz racje, ale slusznie powiedziala roza - po co tak na kazdym
          kroku podkreslal, ze jest zonaty, teraz to wyglada o wiele gorzej niz gdyby nie
          byl caly czas taki swietojebliwy
          a w kwestii manipulacji polsatu - mysle, ze dla zony witka to nieistotne czy mu
          stanal i czy umoczyl w tym rudym badziewiu, mnie by w zupelnosci wystarczylo,
          ze na oczach milionow dopuscil do takiej sytuacji pod kolderka
          dupek a ruda suka
          • kubissimo Re: nie przesadzajcie 07.10.04, 23:47
            > z jednej strony masz racje, ale slusznie powiedziala roza - po co tak na
            kazdym
            > kroku podkreslal, ze jest zonaty, teraz to wyglada o wiele gorzej niz gdyby
            nie
            > byl caly czas taki swietojebliwy

nie nie
            swietojebliwy to dopiero zaczal byc
            do tej pory byl tylko swiety ;)
        • Gość: t smrodek Re: nie przesadzajcie IP: *.it-net.pl 07.10.04, 23:24
          > Czyli jutro rano mam nastawic video? bedzie to samo?

ale tylko na koncowe 10 minut, panowie realizatorzy prawdopodbnie domyslili
          sie , co moze nastapic po tym telefonie, witek na pewno zapowiedział , ze
          bedzie chciał sie połączyć z żoną, bo nie wierze , ze nastąpiłoby to tak
          szybko...więc dali to na koniec- żeby program nie posypał sie kompletnie -
          dobrze wyczuli sytuacje ;)

a swoją drogą jesli oni wiedzieli , to musieli wiedzieć też inni , wszyscy jego
          przyjaciele...czy nikt nie mógł odwieźć go od tej decyzji ? :)
          • Gość: ku Re: nie przesadzajcie IP: *.gabo.pl 08.10.04, 00:04
            od jakiej decyzji?jacy przyjacviele?
    • Gość: ela Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 00:07
      217.96.115.68/bigbrother/edycja0/
    • Gość: ja Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 06:47
      Wiecie co ja też na początku pomyślałam że to wszystko jest ustwione przez
      Polsat, ale jak usłyszałam jego żonę to przestałam tak myśleć. I jeszcze sobie
      pomyślałam o jego 6 letniej córce która pewnie ogląda tatusia o 20 w tv i z
      całą pewnością jest z niego bardzo dumna jak ładnie "pogryzł" ciocię Anię.
      Nawet nie chcę myśleć co bym czuła na miejscu jego żony.
      • Gość: telewidzka a moim zdaniem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 07:47
        Pozwolcie, ze ja kobieta pewnie nieco od Was starsza tez wyraze swoje zdanie.
        Kazdy wchodzacy do programu musi sobie zdawac sprawe co ryzykuje. Uczestnicy
        obecnej edycji wiedzieli, ze na wizji pojawialy sie sceny lozkowe ich
        poprzednikow. Po wyemitowaniu odcinka z miejsca, w ktorym mialo nie byc kamer
        ci badz co badz dorosli ludzie powinni miec swiadomosc, ze nie ma w domu
        rzeczy, ktora ukryja realizatorzy. Obejrzalam wczoraj ten fragment i cokolwiek
        by tutaj mowic o montowaniu czy nie dla mnie jest oczywistoscia, co odbylo sie
        pod koldra. Nawet gdybym zalozyla, ze nie zakonczylo sie to obciaganiem to
        scena jest bardzo dwuznaczna bo to zonaty czlowiek. Nie posilkowalabym sie dosc
        nietrafnymi tekstami typu: co twoje dziecko na to. A no pewnie nic. Znacznie
        istotniejsze jest co zona Witka na to. Nie sadze aby polsat posunal sie az do
        takiej manipulacji bo to grozi procesem sadowym a dla mnie wyznacznikiem tego
        ze to jest prawda byly reakcje Witka i Anki. Komentowali wczesniejsze sceny
        gryzienia i zabaw ale ani slowem oboje nie zajakneli sie na temat
        naistotniejszego fragmentu emisji. Zadnych burzliwych reakcji, zadnych
        protestow. Czy tak zachowuje sie zmanipulowany czlowiek??? Slyszalam, ze Witek
        opuszcza Bar. Moim zdaniem powinna to rowniez zrobic Rudzinska.
    • Gość: ira Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 07:48
      Dosłownie mnie zmroziło jak usłyszałam jego żonę.To było okropne bez wzgledu na
      to czy ten półgłówek wiedział co robi idąc do "Baru" czy nie.Żal mi kobiety i
      uważam,że Polsat przegiął grając w taki sposób na uczuciach żony i
      dziecka.Faceta mi nie żal,ma na co zasłużył.
      • gianni_vonsacze Re: lajw?????????? 08.10.04, 08:24
        jedna rzecz: hartkor to był boski i aż mnie wgięło w fotel, ale... wszystko
        było chyba sfingowane aż cud, bo osoba Łezki, z którą zawsze se esujemy w prajm
        tajmie przy browarku, zauważyła, że ten plus/minus nie był nadawany ze
        znaczkiem 'NA ŻYWO', więc...
        tak tylko teorię spisków od rana tworzę..
        a felattio było jak się patrzy.. bombany miał rację, że mina osoby Wita mówiła
        wszystko...
        • bombany_przez_mirke Re: lajw?????????? 08.10.04, 08:36
          szkoda babki...... wicio płynie przy następnych + i -....
          przerypane to to dziecko teraz ma.... wszystkie dzieciaki będa ją (chyba
          dziewcze) męczyć... ŻENUA
          • gianni_vonsacze Re: lajw?????????? 08.10.04, 08:38
            bombany_przez_mirke napisał:

> szkoda babki...... wicio płynie przy następnych + i -....
            > przerypane to to dziecko teraz ma.... wszystkie dzieciaki będa ją (chyba
            > dziewcze) męczyć... ŻENUA

ale przecież Wit w ich oczach to normalnie 10 przykazań z bonusem jest!!!
            Wszyscy wiedzieli przecież, że Kris zarzuci sieć na ten oral podkołdrowy, ale
            wcześniej bronili osobę Wita, wiedząc co będzie później... Wit jest pilkarzem a
            każdy piłkarz to ruchacz! I złodziej! Bo każdy pijak to złodziej!!! ;)
            • bombany_przez_mirke Re: lajw?????????? 08.10.04, 08:42
              ale Trza powiedzieć jasno że Witja to kawał ciula..... ale Ruda też swoje
              zadziałała....
              tego jeszcze nie było w reality..... (nie mówię o przypadku Karolek-Wiola-
              Chłopak Wioli)
              • Gość: amadea Re: lajw?????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.04, 08:52
                przez cały program Witek siedział tam i nerwowo sie usmiechał.żenada , dobrze
                wiedział że to pokażą i będzie miał dymy.a Ruda, to zwykła...........jak mogła ?
                ale widac było już wczesniej, że leci na rycerskiego Witolda.pewnie sobie
                wymysliła nowego Tatusia dla Vanessy.wczesniej jej broniłam, bo uważałam że ją
                krzywdzą .....ale teraz wiem ile jest warta.
                Róża zrobiła zajebisty wstep do tej podpierzynowej akcji (" ruda:gryzłam go w
                nogę i w brzuch) ---" jesli ktoś najpierw mówi że ma zonę i jest ona dla niego
                wszytskim, a potem robi cos innego, to nei wypada zbyt dobrze" jakoś w takim
                znaczeniu to było. w każdym razie, to było masakryczne, ta cisza po telefonie w
                studiu, grobowe miny barowiczów, to żałosne machaie głowa Rudej.......czy ona
                ma jeszce jakieś watpliwości, że wypadła beznadzijnie, i że powinna stamtąd juz
                wyjśc.

ciekawe kim był ten facet na poczatky programu, co zagadywał Witka.

oj, przerabane ma teraz chłoptaś. nei wiedzial co ma zrobuić, gdy mu sie ruda
                pod pierzynę pchała ?
                cholera jasna...........co za palant.
            • lezka_z_posen Re: lajw?????????? 08.10.04, 08:44
              jakoś błyskawicznie na tym "lajwie"Kris się zgodził,żeby osoba Wita pohona do
              żony wykonała.nawet telewidzowie esów słać nie musieli w tej sprawie:)i tekst
              na końcu,żeby już totalnie ściemnić,że na żywca program leci"teraz spieszę się
              do domu,żeby zdążyć na program Tomka Lisa".to Krisa pogrązyło:)
              • bombany_przez_mirke Re: lajw?????????? 08.10.04, 08:46
                znaczy co?? teoria spiskowa i wszytko ukartowane??
                • lezka_z_posen Re: lajw?????????? 08.10.04, 08:49
                  loda pod koładrą nie kwestionuje,ale telefon do Witowej nie był lajw.a czy
                  mówiła,to co chciała,czy to,co zostało ustalone za odpowiednim
                  wynagrodzeniem,to juz tylko Kris wie;)
                  • bombany_przez_mirke Re: lajw?????????? 08.10.04, 08:51
                    wiesz co?? ja rozumiem wszystko , ale za żadne pieniądze na miejscu tej kobiety
                    nie dałbym swoją osobą tak zagrywać.... co jak co ale w to nigdy nie uwierze.
                    Chociaż Steczkowska też robiła sobie zdjęcia przy grobie taty...
                    hmmm
    • Gość: ona Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: *.238.92.245.adsl.inetia.pl 08.10.04, 08:48
      kazdy facet taki jest bez wyjatków
      • Gość: kaja Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 08:54
        mam nadzieję,że nie każdy...
        • Gość: pallazio Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: *.crowley.pl 08.10.04, 08:58
          popiło się gorzałę to i zapomniało o kamerach. a wszelkie tłumaczenia że 'nic
          nie było' są niedorzeczne. może jak koleś wygra główną nagrodę to żona
          wybaczy ? ?
      • Gość: on Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: *.arkonskie.v.pl 08.10.04, 09:04
        A każda kobieta taka jak ona?
      • Gość: Dawid Re: Ale straszny hardkor!!! (BAR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 09:05
        Gość portalu: ona napisał(a):

> kazdy facet taki jest bez wyjatków

A kazda kobieta to ku..a? Zastanów się co piszesz....
    • es_el lokalny oddzwiek 08.10.04, 08:58
      wlasnie wrocilem z kortow lechii
      nie kumplam sie z pilkarzami, ale czesto odwiedzaja nasz przykortowy bar
      witka i zone jego znam z widzenia, coreczke rowniez
      wiec dzisiaj wrzalo, panowie z emocji chyba wpadali na poranne piwko czy co tam,
      jezeli wit i zona jego brali udzial w jakies mistyfikacji, to wlasnie popelnili
      towarzyskie samobojstwo
      • Gość: liza Re: lokalny oddzwiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 09:17
        Jezuuu1 El es ,nie wierzę,żeby można było sie posunąć do takiej
        mystyfikacji/mówie tu o zgodzie żony na to qurefstwo/.Jestem po lekturze
        cajtunga "Fakt" w kolejce do kasy w spożywczym i tam piszą że żona do
        wczorajszego wieczora nie mogła się z Wiciem skontaktować,bo postanowili jej
        zrobić wieczorną niespodzianke na lajfie.Pan rzecznik "Baru" nie chciała
        komentować ewentualnych skutków tego wydarzenia.
      • pepsi77 do żony witka 08.10.04, 09:18
        trzymaj się cieplutko,bedziesz miała nieciekawie w waszym mieście ale to nie ty
        tylko on jest winny i głowa do góry!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: edek Re: do żony witka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 17:41
          to niech sie przeniosą z gdańska do sopotu hahahaha
    • Gość: Doktor Debile opisują swoją chorobę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 09:21
      Brak słów.
      Jesteście debilami podniecając się takim gównem.
      • Gość: kaja cytuję FAKT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 09:25
        "Marta Libner, rzeczniczka ATM, producenta programu,tłumaczyła nam
        wczoraj,dlaczego przez cały dzień żona Witka nie mogła się z nim skontaktować i
        porozmawiać o tej bulwersujacej scenie: -On sam nie wiem, że kamery to
        zarejestrowały i że zostało to pokazane.Wieczorem jest program na żywo.Wtedy
        Witek i Ania po raz pierwszy to zobaczą i skomentują. Chcemy,żeby byli
        zaskoczeni. Dla dobra programu"
      • Gość: pacjent czeka Re: Debile opisują swoją chorobę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 09:31
        Doktor odepnij sie juz od klawiatury w przychodni i leć bo pacjenci
        czekają.Forum TV nie dla takich intelektualistów jak ty,więc nie wiem po co tu
        zaglądasz.
      • booiler Re: Debile opisują swoją chorobę 08.10.04, 09:33
        Eee tam,
        moim zdaniem koleś takie rzeczy robił dużo wcześniej, mimo swoich buńczucznych
        wypowiedzi o wierności. Teraz po prostu się nagrzał i zapomniał, gdzie się
        znajduje i kto go ogląda.... Równie dobrze mógłby być kiedyś przyłapany na
        lodziku z obcą laską przez kogo innego. Małżeństwo i tak by się rozpadło, tylko
        pół Polski by o tym nie wiedziało.
        No chyba, że to była mistyfikacja, a polsat żonkę opłacił sowicie.....
    • bombany_przez_mirke A czemu czepiamy się Polsatu?? 08.10.04, 09:33
      To co zdziałał polshit to było..... no właśnie ... co??
      Wszyscy uczestnicy wiedzieli że w riliti szoł kamery będą ich obserwować
      24h/dobę. Dobrze wiedzieli że KAŻDY seks będzie pokazany i zrobi się z tego
      aferę (vide niedoszły seks go-go girl z tym śmisznym chłoptasiem). Wicio sam
      chciał zadzwonić do żony to mu to umożliwili (faktem jest że zrobienie tego na
      lajwie to pogoń za sensacją). Do tej pory było już ładnych kilka takich szołów
      i wiele osób było żonatych i dzieciatych. i jakoś NIKT z nich tak się nie
      zachował. Polshit pokazał po prostu dwulicowość Wici i Rudej i tyle. Zabieranie
      koncesji?? a za co?? za to że pokazanie jak wygląda wicia kiedy ma orgazm?? bez
      jaj....
      • lezka_z_posen Re: A czemu czepiamy się Polsatu?? 08.10.04, 09:39
        przecież Kris nie dzwonił do pani żony na lajwie,czy naprawdę nikt tego nie
        zauważył??
        • bombany_przez_mirke Re: A czemu czepiamy się Polsatu?? 08.10.04, 09:40
          znaczy to było nagrane wcześniej ?? skąd wiesz??
          • Gość: agasia Re: A czemu czepiamy się Polsatu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 11:25
            mozliwe ze telefon nie byl z zywca, to by tlumaczylo dlaczego wicio nie chcial
            na poczatku wejsc - rozmowe nagrali, na koniec zaplanowali, a w wiciulu odezwal
            sie nawrocony grzesznik i nie chcial zgodzic sie na publiczne dopranie brudu.
            Chociaz zona zaczela od slow - z czego sie tak cieszysz... a faktycznie dla
            kurazu smial sie przez lzy
        • gianni_vonsacze Re: A czemu czepiamy się Polsatu?? 08.10.04, 09:41
          osoba łezki ma rację - to nie był lajw, tylko starannie wyreżyserowane show :)
          Zreszta wpad było więcej, cały ten 'lajw' był drętwy jak Bracia Braders z Na
          Wspólnej... ;)
          • bombany_przez_mirke Re: A czemu czepiamy się Polsatu?? 08.10.04, 09:45
            jakieś inne wpadki?? co np?? gianni Ty spostrzegawczy to mów!!
        • Gość: llajwik Live IP: *.crowley.pl 08.10.04, 10:04
          Dlaczego tak uważasz ?
          Przecież wybranie połączenia trwa ok kilku sekund, produkcja na pewno zna nr
          telefonów do rodzin uczestników więc jaki problem żeby to zrobić w ciągu
          kilkudziesięciu sekund na żywo ????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka