Dodaj do ulubionych

kto późno wstaje ten jajecznicy nie dostaje [mjm]

19.10.04, 08:18
Dobry odcinek, naprawdę dobry :)
Muche na rymowanie strasznie wzięło, bo zaraz po tym tekście z jajecznicą
zuciła kolejnym częstochowskim rymem w stronę biednego, skacowanego
Rydża: "Wróciłes o tej samej porze, w niezłym humorze" :)
Poza tym:
1. Pub U Steffana - kelenreczka Ela, która jest 'zawsze gotowa' (ciekawe
tylko do czego) żywcem jakby wyjęta z gospody późnego PRL-u. Jakby mi taka
lala browar podała, to chyba najpierw dałbym go do zbadania do Sanepidu ;)

2. Nowy lowelas Big bombelos szybko zabiera się do rzeczy. Pachnące kłaki itp
teksty wyraźnie rozmiękczają giry żony Petera i niedługo może dojść do
jakiegoś aktu... Poza tym to ten Adamus jakoś tak mi się wydaje podobny do
ś.p. Waldka Goszcza.. No i nieodłączny studencki luzik, czyli herbatka z
cytryną na rozluźnienie - zajebiście! I produkt plęjsmęt chyba był, bo El
Grey Big Bombelos wyraźnie zaproponowała..

3. Wyro Hanki i Marka - jak oni tam się mieszczą - przecież to
typowa 'jedynka'. I nawet sobie rano pobaraszkować nie mogą, bo już słychać
zza drzwi Luckowej weołanie na śniadanie ;/

4. No i Rydż - bosko skacowany z oczami niewidocznymi... i jogurt na kaca!!!
Klinem go! Klinem Rydż! Mazowieckie Light powinien sobie trzasnąć a nie
dżogurt!

5. Lasencja która czuje feromony do Petera to skądś znana mi jest. Czy ona
nie grała w KLANIE??
Obserwuj wątek
    • Gość: fikumiku Re: kto późno wstaje ten jajecznicy nie dostaje [ IP: *.crowley.pl 19.10.04, 08:25
      Grała, grała - takę laseczkę Michała Chojnickiego co to ciągle do niego
      mówiła "Misiu".
      Co do Rydża - fantastyczny ten jego kacyk.
      No i jeszcze Papuga na początku odcinka - widzieliście z jaką furią wstała z
      miejsca, gdy Peter się wzbraniał przed pogodzeniem z Kingą? Aż jej grzyweczka
      włóczykija się zatrzęsła - hi hi hi.
      • gianni_vonsacze Re: kto późno wstaje ten jajecznicy nie dostaje [ 19.10.04, 08:28
        Sandra Stec jej chyba było w dowodzie napisane..
        Krzychu Brodacz też wczoraj świętą prawdę Marii wyjawił, że jest 'mężem swojej
        żony'.. no comments :)
        • gianni_vonsacze Re: kulisy MJM 19.10.04, 08:30
          To było jednak najlepsze - sceny z 'archiwalnego odcinka nr 4' - młode szczyle
          Chochoły w początkach swojej aktorskiej kariery - jeszcze typowo po podlasku
          zaciągali, hehehehe - i tacy drobni jacyś, chucherka takie - no i Pawulon w
          parku z browcem centralnie z gwinta pitym - miodzio!!!
          :)
        • Gość: mniami Re: kto późno wstaje ten jajecznicy nie dostaje [ IP: *.lot.pl 19.10.04, 08:34
          plys!!! czy nie moglibyscie mi jakos przyblyzyc tresci wczorajszego łodcinka bo
          zagubiona juz jestem strasznie. co tam u xero braci?? czy terese to sie jeszcze
          na ekranie widuje czy przepadla na wieki wiekow, amen?
          • gianni_vonsacze Re: kto późno wstaje ten jajecznicy nie dostaje [ 19.10.04, 08:37
            Teresa jest teraz takim damskim 'Oczkiem' na Pomorzu.. Nie ma więc czasu na
            pokazywanie się w pakamerze Pawulona!
            Peter wczoraj zaczaił się na Big Bombelos na ławeczce przed ich daczą na
            Łowickiej. Niestety Big Bombelos znalazła sobie substytut w postaci 'Szybkiego
            Adama' - kolegi z roku, który zna się na filmach i na muzyce i wie trochę
            więcej w tych tematach niz prosty Chochoł..
            Peter dłużny jednak nie został i od cioci Papugi pracę dostał a w tej pracy już
            jedna panna się na niego zaczaiła i..
        • Gość: aska Re: kto późno wstaje ten jajecznicy nie dostaje [ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 11:15
          to nie jest ta aktorka co Stecowne grala, ma 100% nie jest tamta byla
          ladniejsza i ... starsza, a ta to gdzies grala ale bardziej kojarzy mi sie z
          jakims serialem z Polsatu , Pozdro
    • lezka_z_posen Re: kto późno wstaje ten jajecznicy nie dostaje [ 19.10.04, 08:37
      kelnereczka z gospody "U Marka i Steffena"(bo chyba Hanuś nie wydumała żadnej
      marketingowej nazwy póki co)wygląda dla mnie,jakby dała noge z taboru
      cygańskiego,który przez Grabinę przejeżdżał:)oprócz grilla atrakcją w pubie
      powinno byc wróżenie z kart jeszcze,bo pana zna się na tym na bank;)
      • gianni_vonsacze Re: kto późno wstaje ten jajecznicy nie dostaje [ 19.10.04, 08:39
        Z początku myślałem, że Hania walnie nazwę 'Bejbilend' :)))
        I ciekawe jak chłopaki koncesję na automaty zdobyli?
        • Gość: mniami pifko u sztefka IP: *.lot.pl 19.10.04, 08:42
          jak nic lokal o charakterze ostro gastronomicznym, otrzyma jakas mocno ambitna
          nazwe w stylu " u sztefana" albo" u mareczka".
        • kraxa Bajduland to byl Gianni!!!!!! 19.10.04, 11:31

• kraxa U Franka nie moze byc, ale u Stefana jak najbardzi 19.10.04, 11:30
        Dla mnie mega scena to jak Marek wstaje z wyra i momentalnie wskakuje w sztany.
        Jakies mycie, czesanie, dajta spokoj ludziska. A sandra stec ganiajace po
        korytarzach za nowym kolega, stazystów sie gnebi o ile mi widomomo, a
        przynajmniej okazuje lekka wyzszosc na poczatku.
        • Gość: Halszka Re: U Franka nie moze byc, ale u Stefana jak najb IP: *.necik.pl 20.10.04, 14:52
          kraxa napisała:

> Dla mnie mega scena to jak Marek wstaje z wyra i momentalnie wskakuje w
          sztany.
          >
          > Jakies mycie, czesanie, dajta spokoj ludziska

A na co mu się myć rano do owieczek??
          On przyzwyczajony, że owcom to nie wadzi.
        • ewik_tv Re: U Franka nie moze byc, ale u Stefana jak najb 20.10.04, 20:55
          kraxa napisała:
          > Dla mnie mega scena to jak Marek wstaje z wyra i momentalnie wskakuje w
          sztany.
          >
          > Jakies mycie, czesanie, dajta spokoj ludziska.

Kinga i Kamil też prosto z wyra drepczą do kuchni na śniadanko. A fuj!!
    • lezka_z_posen Re: kto późno wstaje ten jajecznicy nie dostaje [ 19.10.04, 08:41
      koncesje na pewno załatwiła Simona,no bo nie te dwa glusie przecież;)
      • Gość: mniami Re: kto późno wstaje ten jajecznicy nie dostaje [ IP: *.lot.pl 19.10.04, 08:54
        żal mnię mocno sciska w miejscu ukrytym przed słońcem, gdyż mjm jest serialem
        tak mocno czymającym w napienciu,iż nie mogę aż go oglądać i przez to nie
        jestem mocno w temacie. najbardziej z tego calego towarzystwa denerwowalam sie
        wątkiem maślana teresa wiecznie smutna matka i niegrzeczny chochol. jak
        widzialam jej wiecznie smutna twarz palce me automatycznie przełączały program.
        a ciekwam jest co slychac u matki chocholow i ojca ich?
        • gianni_vonsacze Re: kto późno wstaje ten jajecznicy nie dostaje [ 19.10.04, 08:57
          Ojciec Chochołów kandyduje w rankingu 'Gazele Biznesu 2004' w 'Pulsie biznesu'.
          Poza tym chcą go zatrudnić w Gazecie Giełdy 'Parkiet' jako felietonistę.
          Matka Maria pączki do przychodzi znosi i pilnuje płodu koleżanki po fachu.
    • gianni_vonsacze Re: kto późno wstaje ten jajecznicy nie dostaje [ 19.10.04, 08:55
      czy nie sądzicie, że w dobie afery Orlenu, potajemnych meetingów Kulczyka z
      Ałganowem itp numerów, Hanka nie powinna spisać notatki z tej rozmowy z
      Jaroszym???
      A Renię, która pawi na widok pączków, kto zapłodnił???
      • lezka_z_posen Re: kto późno wstaje ten jajecznicy nie dostaje [ 19.10.04, 09:00
        reproduktorem jest chyba jej osobisty małżonek.jakieś kryzysy małżenskie
        mieli,bo on chyba na bok skoczyć lubił,ale się pogodzili skutecznie:)to trendy
        jest,po wyskokach Beckhama też trzecia ciąża Victorii na zgodę jest.
        • gianni_vonsacze Re: kto późno wstaje ten jajecznicy nie dostaje [ 19.10.04, 09:06
          małżonka gra Jankowski Jasiek??
          aha i mała nieścisłość, a może i nie ze wczorajszego episode - Hanka i Marco
          jadą Polówą, za nimi Audik prawie nówka. Polówa na światłach, Audik widoczny za
          Marko z wyłączonymi lampami. Nagle polówa zjeżdża w las - jakby do gwałtu miało
          dojść za chwilę - i myk przejeżdża Audik prawie nówka z WŁĄCZONYMI
          światłami :) No może się czepiam ,ale..
          • lezka_z_posen Re: kto późno wstaje ten jajecznicy nie dostaje [ 19.10.04, 09:13
            tak-JJ.On chyba trochę młodszy jest od Reni,nie??
            a za niemanie świateł to 2 stówy w plecy jestem,fuck:)
            • irenka82 Re: kto późno wstaje ten jajecznicy nie dostaje [ 19.10.04, 09:49
              hyh,45 lat i w ciazy-fenomen. poza tym renia lekarzyna jest i nie wie ze
              poranne rzygania to raczej tylko dzieci zwiastuja? tez cos..
              aha,a jak sie kinga z adamusem uczyli,i kinga mu dekoltem przed nosem machala-
              to on ani nawet nie spojrzal.a wyraznie machala,wyraznie...i gamon o zapachu
              wlosow nawija,uhhh
          • ewosia Re: kto późno wstaje ten jajecznicy nie dostaje [ 20.10.04, 00:06
            aha i mała nieścisłość, a może i nie ze wczorajszego episode - Hanka i Marco
            > jadą Polówą, za nimi Audik prawie nówka. 3

i jeszcze jedna: panna, co w sądzie gnała za Peterem oddać mu dowodzik, co go
            zapomniał, wręczyła zieloną książeczkę. a peter ma 19, max 20 lat niby, a chyba
            od 3 lat nie dają książeczek tylko te plastiki. No chyba, że wsiokom w Gródku
            stare wciskają....
    • gianni_vonsacze Re: do łezki - sprawdź emila! n/t 19.10.04, 09:23

• lezka_z_posen emil sprawdzony,odp.wysłana n/t 19.10.04, 09:26
        • bombany_przez_mirke Ja grab ja brab wisła wzywam Cię :) n/t 19.10.04, 09:43

• gianni_vonsacze Re: adamus 19.10.04, 09:52
      czy to jest ten od 'czarne oczy' czy jakoś tak - przebój lata to podobno był i
      nawet Tina dodała kompakta :) bo miał jakiś koleś od tego hita sie pojawić w
      mjm... to ten?
      • lezka_z_posen Re: adamus 19.10.04, 09:55
        nie-to nie Iwan przeciez!ten od delfina to Rosjanin przecież.
        • gianni_vonsacze Re: adamus 19.10.04, 09:57
          no to co że Rosjanin - przecież śpiewkę ma po naszymu??
          a kim ma być ten Delfin czy jak mu tam??
          • lezka_z_posen Re: adamus 19.10.04, 09:59
            owad hajtnie się z delfinem za cash-chyba,żeby delfin papiren na pobyt miał,a
            potem Iwan nie będzie chciał dać rozwodu:)
            • gianni_vonsacze Re: adamus 19.10.04, 10:02
              to Pawulon jednak Owada nie usidli??? :((
              • lezka_z_posen Re: adamus 19.10.04, 10:03
                z delfinem to bizness tylko będzie,mussli pewnie dalej dla Pawulona do michy
                będzie sypać:)
    • ewik_tv Re: kto późno wstaje ten jajecznicy nie dostaje [ 19.10.04, 10:08
      gianni_vonsacze napisał:
      > 3. Wyro Hanki i Marka - jak oni tam się mieszczą - przecież to
      > typowa 'jedynka'. I nawet sobie rano pobaraszkować nie mogą, bo już słychać
      > zza drzwi Luckowej weołanie na śniadanie ;/

Myślałam, że Hanka zaraz zsunie się z tego wyrka na podłogę, ale się mocno
      łokciem zapierała. Oni chyba w łóżku Mateuszka spali! hehe
      • gianni_vonsacze Re: kto późno wstaje ten jajecznicy nie dostaje [ 19.10.04, 10:09
        chyba, że ćwiczą ekstremalną kamasutrę...
        • Gość: pam Re: kto późno wstaje ten jajecznicy nie dostaje [ IP: 195.117.255.* 19.10.04, 11:19
          Jesli poczęli Mateuszka na tym wyrku to nie dziwne że dzieciak jest taki
          niedorobiony
          • Gość: rober Re: kto późno wstaje ten jajecznicy nie dostaje [ IP: 195.117.255.* 19.10.04, 14:55
            Po prostu nie stac ich na większe, że tez nigdy nie pokażą jak starzy Luckowie
            się obściskują. Czy Basia Luckowa zawsze musi byc pierwsza na nogach, nie może
            powiedzieć na przykład że nie daje teraz obiadu bo robi sobie paznokcie.
            W końcu Lucek bierze Artrosan to jest chyba w lepszej formie.
            • Gość: P-77 Re: kto późno wstaje ten jajecznicy nie dostaje [ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 15:18
              Rzeczywiście panna, która pojaiwła się na końcu grała w "Klanie" córkę prezesa
              Steca, ale tylko w dwóch pierwszysch sezonach, potem zmieniono ją na inną
              osobę. Grała także w miniserialach "Sukces" i "Zostać Miss 2"
              • jachtera Re: kto późno wstaje ten jajecznicy nie dostaje [ 19.10.04, 16:33
                a teraz gra w "Pensjonacie pod Różą" dziewczynę Mikołaja :)
                • Gość: Aga_Ata Re: kto późno wstaje ten jajecznicy nie dostaje [ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 17:23
                  no właśnie.......a co do pavulona i Owada, to w któryms tam odcinku z kolei
                  Pawełek się oświadczy madzi i żyli długo i szczęślicwie.. :D
                  • Gość: ktoś Re: kto późno wstaje ten jajecznicy nie dostaje [ IP: *.icpnet.pl 20.10.04, 00:22
                    O nie, nie...Owad to wrócić musi do Ridża!
    • Gość: Karolina Re: kto późno wstaje ten jajecznicy nie dostaje [ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 01:11
      sraty taty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka