Dodaj do ulubionych

Gawryluk w Forum

21.10.04, 18:14
szybko to załatwili i po cichu, ale tam brakuje męskiej ręki bo ona sobie nie
daje rady z tymi palantami, ale komedia!!!!!! :D
Obserwuj wątek
    • pawel-strzalka Re: Gawryluk w Forum 21.10.04, 18:25
      i w dodatku ma brudne zęby, o!
      • Gość: tatanka_iotanka Re: Gawryluk w Forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 19:07
        Rzeczywiście sobie nie radziła, ale Durczok też często nie mógł uciszyć tej
        bandy. Pierwsze koty za płoty...
        Najbardziej zabawny był zapał z jakim pokazywano dzwoniący telefon posła Pęka.
        • Gość: P-77 Re: Gawryluk w Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 20:02
          Formuła tego programu jest do niczego. Wystarczy popatrzeć na dzisiejszą
          obsadę - podęcznikowy przykład aparatczyka Dyduch (właściwie powinien mieć
          zakaz pokazywania się w tv), nawiedzony misjonarz Jurek, wrzaskliwy Pęk,
          lalusiowaty Celiński. Wygląda na to, że prowadzenie tej audycji to olbrzymie
          poświęcenie.
          • Gość: Kosa Re: Gawryluk w Forum IP: *.acn.waw.pl 21.10.04, 20:51
            Witam!
            Denerwują mnie te wędrówki redaktorów. Przypomina mi to wędrówki polityków z
            partii do partii. Nie bardzo ją lubię ale miała znaczącą pozycję w Polsacie,
            pokaźną grupę zwolenników również na tym forum i co przestała właściwie
            prezentować linię polityczną? Przechodzi jak gdyby nigdy nic do publicznej,
            którą jeszcze nie dawno zaciekle krytykowała, przecież gdzie do diabła jest
            jakaś elementarna wiarygodność! Kolejne polskie wariactwo.
            Pozdrawiam.
    • Gość: obi GAWRYLUK BYLA BARDZO DOBRA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.04, 20:47
      Biorac pod uwage, ze to pierwszy program, wydaje mi sie, ze Pani Dorota sobie
      bardzo dobrze poradzila. Mysle, ze Telewizja Publiczna zrobila bardzo dobry krok
      • Gość: kapucyn Re: GAWRYLUK BYLA BARDZO DOBRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 21:30
        dajmy jej trochę czasu, przecież musi się zmagać z czołówką polskich polityków
        a niestety widać jaka to czołówka
    • Gość: tatanka_iotanka Re: Gawryluk w Forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 22:07
      > Formuła tego programu jest do niczego. Wystarczy popatrzeć na dzisiejszą
      > obsadę - podęcznikowy przykład aparatczyka Dyduch (właściwie powinien mieć
      > zakaz pokazywania się w tv), nawiedzony misjonarz Jurek, wrzaskliwy Pęk,
      > lalusiowaty Celiński. Wygląda na to, że prowadzenie tej audycji to olbrzymie
      > poświęcenie.

Dzisiaj najbardziej aktywny i wrzaskliwy był Dyduch. Nie ma się w sumie co
      chłopakowi dziwić, skoro musiał udowadniać że:
      a) jednoźródłowa notatka 'kulczykowa' jest b. wartościowa niż notatka agenta
      (wszak Kulczyk nie miał powodu kłamać, a agent owszem)
      b) "pierwszy" to wcale nie "pierwszy"
      c) prezydent jak już dostaje notatki, to z reguły nieistotne, niesprawdzone i
      małowartościowe (w końcu jest tylko prezydentem)
      c) lewica jak Rejtan od kilku już lat broni polskiej racji stanu, a wstrętna
      opozycja zdradziecko pełza ;)
      d) i inne gruszki na wierzbie lub czasopisma
      a co do formuły... teoretycznie chyba nie jest zła ponieważ każda z partii prez
      swojego przedstawiciela może się wypowiedzieć nt poszczególnych problemów, a że
      goście są różni... cóż...
      ja i tak będę oglądać, bo jestem uzależniona od 'gadających głów' :|
      • Gość: Zuzka Re: Gawryluk w Forum IP: *.elpos.net 21.10.04, 22:50
        No troche sobie nie radzła myslałam że ze względu na to że prowadzącą jest
        kobieta będzie trochę kulturalniej ale chyba już dawno nie było takiego
        jazgotu, Dyduch powinien mieć zakaz stępu do jakiejkolwiek telewizji wstretny
        aparatczyk zawsze plecie jakieś banały bez sensu.
        • Gość: 3x Re: Gawryluk w Forum IP: 62.233.183.* 21.10.04, 23:42
          Poradzi sobie. Wierze w to, bo pokazala, co potrafi w Grafitti. Zaluje, ze
          odeszla z Polsatu. Dzis widzialam tylko jak ja Durczok wdziecznie zapowiadal...
          Reszty nie widzialam, bo mialam wyjscie niestety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka