Dodaj do ulubionych

Reese Whiterspoon

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 20:34
Dwie stacje (TVP 2 i TV 4) puszczają teraz dwa różne filmy z udziałem tej
aktorki (z czasów kiedy była nastolatką). Jednak ten na Dwojce (Salomon's
Choice) chyba ciekawszy - Reese gra tam dziewczynkę chora na białaczkę.
Obserwuj wątek
    • mameluch Re: Reese Whiterspoon 04.11.04, 20:48
      jakies 3 lata temu (eh, czasy liceum;) bylem jej dosc duzym fanem. po wybrykach
      'blondynkowych' jakos mi przeszlo. ale bardzo bym sobie zyczyl 'Freeway' (czyli
      w naszym piknym jezyku - 'Spojrzenie mordercy') jeszcze raz w tv dostepnej przez
      antene pokojowa:)
      dzisiejszy film z tv4 (po angielsku po prostu 'Fear', naszego tlumaczenia wole
      nie wspominac) widzialem 2,5 raza chyba, w tym owe pol dzisiejszej nocy. to mi
      sie bardzo w tv4 podoba, ze filmy z wieczora leca wczesniejszej nocy.
      tego gdzie gra dziewczyne chora na bialaczke jednak nie bede ogladac... jakos
      nie moge takich filmow...
      • grimsrund Re: Reese Whiterspoon 04.11.04, 23:23
        FREEWAY - rzekłeś, Bracie :)))
        • mameluch Re: Reese Whiterspoon 04.11.04, 23:32
          widzisz Grim, znam przynajmniej jeden ambitny film;))) mam na fałhaesie, ale
          video jeblo, wiec nie da rady obejrzec:( moze kogos zatrudnie do sciagniecia,
          albo sam oszczedze na limicie i poszukam:) Reese byla taka bezkompromisowa
          wtedy...;) eh, co z niej wyroslo;)
    • kubissimo Re: Reese Whiterspoon 05.11.04, 01:29
      w nowej wersji TARGOWISKA PROZNOSCI (rez. Mira Nair) Reese gra Becky Sharp -
      wredna choc przeurocza sucz :)
      moze byc fajnie
    • mara.jade Re: Reese Whiterspoon 05.11.04, 17:20
      A słyszeliście może zapowiedź tego filmu na TVP2? Podano, że zobaczymy film z
      Reesem Whiterspoonem! Zmieniono aktorce płeć, po prostu ręcę opadają. Co za
      ignoranci piszą te zapowiedzi, a kolejni je potem bezmyslnie odczytują?
      Żeby było ciekawiej kilka minut przed tą feralną zapowiedzią widziałam kawałek
      animowanego serialu dla dzieci na innym kanale i tam tłumacz zmienił płeć na
      męską Annie Leibovitz.
      • Gość: lalique Re: Reese Whiterspoon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 18:00
        Reese jest świteną aktorką. Przekonałam się o tym, oglądając kiedyś na canal+
        film "Wybory". Tytułowe wybory odbywały się w jakieś high school, ale to była
        matafora wyborów prezydenckich... No więc aktorka wcieliła się w postać
        słodkiej, ale w gruncie rzeczy wrednej i jadowitej uczennicy z nadmiarem
        ambicji. Reese zagrała tak, że mucha nie siada! Nasze polskie aktoreczki nawet
        jej do pięt nie sięgają. Do tego jest śliczna. I bezpretencjonalna.
    • Gość: lalique Re: Reese Whiterspoon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 18:03
      znaczy się bezpretensjonalna miało być ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka