Gość: Nuki IP: 213.77.45.* 28.04.02, 22:07 Mówcie co chcecie ale Magda chociaż z urody mi się bardzo nie podoba ma bardzo dużo sexu....jak ona świetnie tańczy.... Dla mnie jest najbardziej sexy ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moammar Re: Taniec Magdy IP: *.telia.com 28.04.02, 22:11 Tak, doskonaly taniec biustu...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: Taniec Magdy IP: *.zachem.com.pl 29.04.02, 11:02 co chcesz od biustu madziara, reszta jest kiepska ale biust to ma lepszy niż monika 9ten hirurg to musiał być prawdziwym artystą i fachurą) Odpowiedz Link Zgłoś
play4 Re: Taniec Magdy 29.04.02, 11:10 he he może i tak, ale jakoś nawet ten tiuning cycków na mnie nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: Taniec Magdy IP: *.zachem.com.pl 29.04.02, 14:35 ale przyznasz ze tuning zrobiony 1 klasa, bo to co ma Rudi przytłacza mnie Odpowiedz Link Zgłoś
play4 Re: Taniec Magdy 29.04.02, 09:46 mi jakoś się nie podoba, cały czas mi się kojarzy z jakimś babochłopem, a w takiej postaci sexu raczej nie znajduję.. pozdr play4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: Taniec Magdy IP: *.ipartners.pl / *.skydive.pl 29.04.02, 09:51 wiesz, jedni lubią ogórki drudzy ogrodnika córki Odpowiedz Link Zgłoś
play4 Re: Taniec Magdy 29.04.02, 10:32 jasne, dlatego mówię jakie jest moje zdanie na temat Magdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: Taniec Magdy IP: *.a2000.nl 29.04.02, 14:31 Ludzie, dajcie spokoj Magdzie. Magda to przerobiony facet. Jak mozna tak dlugo sie oszukiwac i udawac, ze sie niczego nie zauwazylo. Przeciez to oczywiste. zreszta o tym juz bylo pare tygodni wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moammar Re: Taniec Magdy IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 29.04.02, 14:34 Ach, moglabys juz byc bardziej dyskretna. Przeciez Wlodkowi(Magdzie) wcale nie zalezalo na tym aby to wyszlo na jaw. Teraz bedzie mu przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La_ki Re: Taniec Magdy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.02, 14:32 Też uważam,że Magda tańczy bardzo dobrze,chyba najlepiej ze wszystkich dziewczyn w domu bb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: Taniec Magdy IP: *.telia.com 29.04.02, 14:35 O, nie! FRYTKA JEST NAJLEPSZA TANCERKA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La_ki Re: Taniec Magdy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.02, 14:43 Dla mnie Frytka jest zbyt wulgarna,nawet w tańcu. Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Taniec Magdy 29.04.02, 14:54 a co ty wiesz o tancu... ;) nikt nie robi w tancu takich profesjonalnych min jak frytka :D Odpowiedz Link Zgłoś
play4 Re: Taniec Magdy 29.04.02, 14:59 co fakt to fakt, jej miny są debeściarskie, zwłaszcza te rozwarte usta w kształcie "o";))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zico Re: Taniec Magdy IP: *.zachem.com.pl 30.04.02, 07:15 a to jej zostało po tym jak z mamusią w Reichu przy drodze stała i czekała na spragninych tirowców, no i buzia się wyrobiła (nie tylko od stania) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mayewsky Re: Taniec Magdy IP: *.goldap.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 16:41 Gość portalu: Nuki napisał(a): > Mówcie co chcecie ale Magda chociaż z urody mi się bardzo nie podoba ma bardzo > dużo sexu....jak ona świetnie tańczy.... Dla mnie jest najbardziej sexy ! To fakt. Takie "mamuśki" są najlepsze. mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Taniec Magdy 29.04.02, 16:56 Gość portalu: Nuki napisał(a): > Mówcie co chcecie ale Magda chociaż z urody mi się bardzo nie podoba ma bardzo > dużo sexu....jak ona świetnie tańczy.... Dla mnie jest najbardziej sexy ! W końcu parę dobrych lat tańczyła na rurce w barze, to nabrała doświadczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moammar Re: Taniec Magdy IP: *.telia.com 29.04.02, 16:59 Ale caly czas nerwicowo zerka w odbicie swojego biustu w otaczajacych szybach. Jakis kompleks biedaczka ma... Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Taniec Magdy 29.04.02, 17:15 Sprawdza, czy ślady po "udoskonaleniach" nie są zbyt widoczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Taniec Magdy IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 29.04.02, 16:57 Fakt, treba przyznać, że przy niezgrabnie podrygującej Monice - to Magda rzeczywiście wypada jak super-tancerka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Taniec Magdy IP: *.katowice.pik-net.pl 29.04.02, 17:11 Dawno dawno temu, jakies kilka tysięcy wątków już minęło, pisano na tym forum o zawodowych umiejętnosciach tanecznych Madziora. Ponieważ z natury nie lubię plotkować o ludziach (kiedy informacje nie są sprawdzone i wydają mi się dodatkowo nieprawdopodobne), więc nie będę przypominał o co chodzi. Zainteresowanych odsyłam do archiwum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La_ki Re: Taniec Magdy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.02, 17:30 Ale tu nikt nie mówi o zawodowstwie.Poprostu niżle się rusza i wszycho. Odpowiedz Link Zgłoś