Dodaj do ulubionych

Panie Dworak !! czas minoł !!

IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 17:21
a i niech pan nie zapomni o swoich przydu.... takich jak członkowie rady
nadzorczej tvp w osobie pana Gawła itp. mamy was po uszy pa
Obserwuj wątek
    • wuj.truj Re: Panie Dworak !! czas minoł !! 07.11.04, 18:03
      Może byś się troszkę polskiego poduczył ?
      A co do Dworaka, obecnie TV jest o niebo lepsza niż za Kwiatkowskiego i mam
      wielką nadzieję że tendencja zostanie podtrzymana. A komuszki protestują...
      • Gość: Kapiszon Re: Panie Dworak !! czas minoł !! IP: 80.51.233.* 07.11.04, 18:24
        wuj.truj napisał:
        (...)
        > A co do Dworaka, obecnie TV jest o niebo lepsza niż za Kwiatkowskiego i mam
        > wielką nadzieję że tendencja zostanie podtrzymana. A komuszki protestują...

O niebo lepsza powiadasz ......
        Widać, że w twoim niebie jest czarno ....
        • Gość: Tomaszek nie dość że czarno to i nudno IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 18:29
          Wole słuchać pieśni rewolucyjnych niż religijnych
        • wuj.truj Re: Panie Dworak !! czas minoł !! 07.11.04, 18:57
          Gość portalu: Kapiszon napisał(a):

> O niebo lepsza powiadasz ......
          > Widać, że w twoim niebie jest czarno ....

Może przesadziłem z tym niebem, uważam jednak że dotychczasowe zmiany poprawiły
          poziom TVP. Pewnie niedostatecznie, jednak można mieć nadzieję że będzie coraz
          lepiej, choć oczywiście pojawiły się również pomyłki ( np. Pospieszalski).
          Ps. Nie jestem katolikiem i programy religijne nie są mi potrzebne ale pewnie
          są tacy którym są potrzebne i może powinniśmy to uszanować ?
      • Gość: Tomaszek Też nie jestem katolikiem IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 19:16
        Jestem za łóżmy prawosławny to, dla czego mam oglądać programy katolickie może
        By trochei pokłębić wiedze o religiach a nie o katolickiej miernocie a co do
        Dworaka niech zajmie się swoją firmą
        • Gość: piga Re: Też nie jestem katolikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 19:21
          tomaszek, dlaczego obrażasz katolików pisząc , że to miernota, co?
          jestem ateistką i żadne programy religijne nie są mi potrzebne, ale to nie
          znaczy , że mogę ubliżać 90% ludności polski!
          człowieku, pomyśl trochę.
        • wuj.truj Re: Też nie jestem katolikiem 07.11.04, 20:30
          Gość portalu: Tomaszek napisał(a):

> Jestem za łóżmy prawosławny to, dla czego mam oglądać programy katolickie

Nie musisz oglądać programów katolickich tak jak nie musisz oglądać wielu innych
          programów. Powiem więcej, nie jesteś ich w stanie oglądać bo kilka stacji TVP
          nadaje w tym samym czasie. Tzw. misja polega m.in. na tym że dostrzega się
          potrzeby mniejszości, co choć katolików w Polsce większość, to religijne
          programy ogląda pewnie niewielu. I rozpętywnie wojny religijnej na tym punkcie
          jest całkowicie pozbawione sensu. TVP można krytykować za różne kwestie ale
          chyba nie za przesadny katolicyzm. Wyluzuj.
    • Gość: 2erqwer A sprzedac TVP i po problemie IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.11.04, 18:41
      • Gość: lelo1977 Re: A sprzedac TVP i po problemie IP: *.devs.futuro.pl 08.11.04, 00:05
        wuj.truj napisał:
        (...)
        > A co do Dworaka, obecnie TV jest o niebo lepsza niż za Kwiatkowskiego i mam
        > wielką nadzieję że tendencja zostanie podtrzymana. A komuszki protestują...

pewno ze protestują
        tak zle o rządzie mówią
        przestali debila lepieja lansować
    • berecik_pazdziocha Tomaszku!!! 08.11.04, 21:39
      Weź się lepiej chłopczyku za naukę, bo nie zdasz do drugiej klasy gimnazjum. A
      wykształacenie w dzisiejszych czasach jest ważne...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka