Gość: Tomaszek IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 17:21 a i niech pan nie zapomni o swoich przydu.... takich jak członkowie rady nadzorczej tvp w osobie pana Gawła itp. mamy was po uszy pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wuj.truj Re: Panie Dworak !! czas minoł !! 07.11.04, 18:03 Może byś się troszkę polskiego poduczył ? A co do Dworaka, obecnie TV jest o niebo lepsza niż za Kwiatkowskiego i mam wielką nadzieję że tendencja zostanie podtrzymana. A komuszki protestują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapiszon Re: Panie Dworak !! czas minoł !! IP: 80.51.233.* 07.11.04, 18:24 wuj.truj napisał: (...) > A co do Dworaka, obecnie TV jest o niebo lepsza niż za Kwiatkowskiego i mam > wielką nadzieję że tendencja zostanie podtrzymana. A komuszki protestują... O niebo lepsza powiadasz ...... Widać, że w twoim niebie jest czarno .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaszek nie dość że czarno to i nudno IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 18:29 Wole słuchać pieśni rewolucyjnych niż religijnych Odpowiedz Link Zgłoś
wuj.truj Re: Panie Dworak !! czas minoł !! 07.11.04, 18:57 Gość portalu: Kapiszon napisał(a): > O niebo lepsza powiadasz ...... > Widać, że w twoim niebie jest czarno .... Może przesadziłem z tym niebem, uważam jednak że dotychczasowe zmiany poprawiły poziom TVP. Pewnie niedostatecznie, jednak można mieć nadzieję że będzie coraz lepiej, choć oczywiście pojawiły się również pomyłki ( np. Pospieszalski). Ps. Nie jestem katolikiem i programy religijne nie są mi potrzebne ale pewnie są tacy którym są potrzebne i może powinniśmy to uszanować ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaszek Też nie jestem katolikiem IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 19:16 Jestem za łóżmy prawosławny to, dla czego mam oglądać programy katolickie może By trochei pokłębić wiedze o religiach a nie o katolickiej miernocie a co do Dworaka niech zajmie się swoją firmą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piga Re: Też nie jestem katolikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 19:21 tomaszek, dlaczego obrażasz katolików pisząc , że to miernota, co? jestem ateistką i żadne programy religijne nie są mi potrzebne, ale to nie znaczy , że mogę ubliżać 90% ludności polski! człowieku, pomyśl trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
wuj.truj Re: Też nie jestem katolikiem 07.11.04, 20:30 Gość portalu: Tomaszek napisał(a): > Jestem za łóżmy prawosławny to, dla czego mam oglądać programy katolickie Nie musisz oglądać programów katolickich tak jak nie musisz oglądać wielu innych programów. Powiem więcej, nie jesteś ich w stanie oglądać bo kilka stacji TVP nadaje w tym samym czasie. Tzw. misja polega m.in. na tym że dostrzega się potrzeby mniejszości, co choć katolików w Polsce większość, to religijne programy ogląda pewnie niewielu. I rozpętywnie wojny religijnej na tym punkcie jest całkowicie pozbawione sensu. TVP można krytykować za różne kwestie ale chyba nie za przesadny katolicyzm. Wyluzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2erqwer A sprzedac TVP i po problemie IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.11.04, 18:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelo1977 Re: A sprzedac TVP i po problemie IP: *.devs.futuro.pl 08.11.04, 00:05 wuj.truj napisał: (...) > A co do Dworaka, obecnie TV jest o niebo lepsza niż za Kwiatkowskiego i mam > wielką nadzieję że tendencja zostanie podtrzymana. A komuszki protestują... pewno ze protestują tak zle o rządzie mówią przestali debila lepieja lansować Odpowiedz Link Zgłoś
berecik_pazdziocha Tomaszku!!! 08.11.04, 21:39 Weź się lepiej chłopczyku za naukę, bo nie zdasz do drugiej klasy gimnazjum. A wykształacenie w dzisiejszych czasach jest ważne... Odpowiedz Link Zgłoś