Dodaj do ulubionych

REALITY SHOW ---- programy dla debili

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 18:42
Moim zdaniem wszystkie programy typu reality show są przeznaczone dla osób o IQ
ɘ. To są chore programy! Głupie, niczego nie uczące, beznadziejne . Potem
ogląda takiego bb maluch i patrzy z myślą "bede taki jak ten koles co sobie
pachy goli...." . Takich programów nie powinno być. TVN i inne zagraniczne
stacje tv trzepią gigantyczną kasę na idiotach którzy to oglądają! To jest
kicz! Ogłupiamy polskie społeczeństwo. Ludzie sobie myślą " wszyscy oglądają,
to ja też, coś w tym jest pewnie mądrego.." To jest kataklizm. Tematami podczas
świąt są rozmowy na temat: ta jest głupia bo mówi to, a tamten to cham bo cos
tam...
Obserwuj wątek
    • Gość: Barbie Re: REALITY SHOW ---- programy dla debili IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 18:57
      Kochanie nie krytykuj tego cudownego programu,który zresztą oglądasz nałogowo
      sądząc po znajomości osób i sytuacji w nim występujących.Dla wielu osób jest
      to jedyna możliwość spotkania się z kulturalnymi i mądrymi ludżmi.Wielu rzeczy
      można się nauczyć na przykład : zachowania przy stole , prowadzenia
      konwersacji na odpowiednim poziomie itp.Sam dowiedziałeś się że można sobie
      golić pachy widzisz nadchodzą gorące dni i przyda ci się jak znalazł.Ach mój
      drogi szkoda że już niedługo koniec tej edycji będzie nam wszystkim smutno a w
      naszych domach zapanuje PUSTKA och w moich błekitnych oczkach zakręciły się
      łezki,zawsze tak jest kiedy pomyślę że nie zobaczę ich wszystkich razem na tej
      pięknej czerwonej sofie (ja co prawda wymieniłabym ją na różową no ale
      trudno).Pewnie przemkną nam gdzieś w jakichś reklamach ale to już nie będzie
      to samo.Korzystaj kochany Juniorze z tych ostatnich dni ciesz się każdą
      chwilką spędzoną w tej cudownej drewnianej rezydencji i uśmiechnij się tak jak
      ja do ciebie :))Całuję cię serdecznie w samo serduszko i nie stresuj mnie
      więcej.
    • Gość: Niuniek Re: REALITY SHOW ---- programy dla debili IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 08:48
      Ty Barbie wstałaś już?skrobnij coś.
    • Gość: sami nie dla debili, ale dla... IP: *.solutions.net.pl / *.jasna.tarnow.pl 03.05.02, 11:07
      samotnych, sfrustrowanych, nie wiedzacych co zrobic z czasem, nie majacych
      wlasnego zycia i dla tych, ktorzy zostali omamieni przez wszechobecna akcje
      marketingowa, ktora dziala z o wiele wielsza sila niz kazanie z ambony czy
      napominania o poprawnosc polityczna gazety wybiorczej, a nawet bardziej niz
      manipulacje gosci z kartami kredytowymi z tvp...
    • Gość: oni nie dla debili, ale dla... IP: *.solutions.net.pl / *.jasna.tarnow.pl 03.05.02, 11:43
      samotnych, smutnych, sfrustrowanych, nie wiedzacych co zrobic z wolnym czasem i
      dla tych, ktorzy latwo poddali sie akcji marketingowej tworcow BB
      • Gość: Barbie Re: nie dla debili, ale dla... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 12:43
        Witam moi kochani,dopiero wstałam sami rozumieci że muszę długo sypiać dla
        zachowania świeżości i urody tak tak URODY.No i moi drodzy cóż czytam same
        smuteczki same utyskiwania dlaczego ?Przecież poznaliśmy tych wszystkich
        sympatycznych ludzi zżyliśmy się z nimi a nawet powiem niektórych pokochaliśmy
        i bardzo trudno będzie nam się z nimi rozstać tak zatęsknimy jeszcze nie raz
        za nimi,no może nie wszystkimi ale za niektórymi na pewno.A więc chłopcy
        więcej optymizmu proszę i uśmiechu nie bądżcie tacy zasadniczy bardzo was
        proszę.No teraz całuję was wszystkich i idę namaścić mój wspaniały nosek
        ponieważ wczoraj za długo wystawiałam go na słoneczko zaczerwienił się
        nieco,więc muszę go doprowadzić do porządku , natomiast rzeczą najokropniejszą
        są dwa piegi po lewej stronie mojego noska no ale to załatwię jakimś
        korektorem.Całuję was jeszcze raz a wasze serduszka niech biją pogodnie w ten
        tak piękny dzionek.Nie martwcie się będzie dobrze.
        • Gość: Junior Re: nie dla debili, ale dla... dla idiotów! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 18:21
          Boże! Ratuj! Kobieto, czytałaś to co napisałaś, bo chyba nie. Obejrzałem kilka
          odcinków (może 3), ale po to by móc się na ten temat wypowiadać! Co do kultury
          to dno i wielkie ZERO! Wyrażać się też nie umieją: " KURWA KURWA KURWA", tak?
          Polacy nie gęsi, co? To jest tragedia! Ci ludzie to odłam społeczeństwa!
          Rozumiem , że jak masz dwa piegi to świat Ci się wali, jesteś pedantką
          zakochaną w sobie, ale spójrz w to cholerne lustro dokładniej , co widzisz? To
          jest chore co piszesz. Zastanów się. Pomyśl. Kup sobie wyborczą , rozwiąż
          KUJONA i sprawdź wynik. Jak sprawdzisz to wiedz,że do LO się nie dostaniesz!
          Chyba że to 947887548 w Polsce. Myśleć!!!!!! Najpierw p o m y ś l!!!!
          • n0name Re: nie dla debili, ale dla... dla idiotów! 03.05.02, 18:32
            Gość portalu: Junior napisał(a):

> Boże! Ratuj! Kobieto, czytałaś to co napisałaś, bo chyba nie. Obejrzałem kilka
            > odcinków (może 3), ale po to by móc się na ten temat wypowiadać! Co do kultury
            > to dno i wielkie ZERO! Wyrażać się też nie umieją: " KURWA KURWA KURWA", tak?
            > Polacy nie gęsi, co? To jest tragedia! Ci ludzie to odłam społeczeństwa!
            > Rozumiem , że jak masz dwa piegi to świat Ci się wali, jesteś pedantką
            > zakochaną w sobie, ale spójrz w to cholerne lustro dokładniej , co widzisz? To
            > jest chore co piszesz. Zastanów się. Pomyśl. Kup sobie wyborczą , rozwiąż
            > KUJONA i sprawdź wynik. Jak sprawdzisz to wiedz,że do LO się nie dostaniesz!
            > Chyba że to 947887548 w Polsce. Myśleć!!!!!! Najpierw p o m y ś l!!!!

nie dosc, ze belkoczesz, drogi juniorze, to jeszcze okazuje sie, ze nie masz
            poczucia humoru... w sumie - smutne.

i powodzenia podczas egzaminu do liceum zycze. wyglada na to, ze bedzie potrzebne.
          • Gość: Barbie Do Juniora IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 20:50

> Boże! Ratuj! Kobieto, czytałaś to co napisałaś, bo chyba nie. Obejrzałem kilka
            > odcinków (może 3), ale po to by móc się na ten temat wypowiadać! Co do kultury
            > zakochaną w sobie, ale spójrz w to cholerne lustro dokładniej , co widzisz? To

Słoneczko moje bardzo nerwowy jesteś a naprawdę nie ma powodu , gdybyś chociaż
            trochę znał kobiety to wiedziałbyś , że dwa piegi (po lewej stronie noska ) mogą
            być dramatem.Co do mojego wykształcenia to nigdy nawet nie myślałam o
            liceum,bałabym się konfrontacji z tymi wszystkimi mądrymi ludżmi,dlatego
            wybrałam odzieżówkę i teraz mogę sama szyć te wszystkie piękne różowe i błękitne
            rzeczy które uwielbiam.Nie jestem również pedantką wszędzie mam porozrzucane
            kolorowe łaszki oraz puszki i pędzelki i takie tam babskie drobiazgi.Piszesz coś
            o czytaniu czegoś niestety nie wiem co to GW a już jakiś kujon to dla mnie
            absolutna tajemnica , nie będę starała się zmieniać moich upodobań pozostanę
            przy harlequinach i Przyjaciółce :))Kochanie nie obrażam się za te wszystkie
            przykre słowa , część z nich zrozumiałam część nie ale po tak pięknym i
            słonecznym dniu jestem we wspaniałym humorze i nie będę płakała , zrobię sobie
            herbatkę z malinami i będę radosna.Pozdrawiam cię i życzę miłego wieczoru.
          • Gość: katka Re: nie dla debili, ale dla... dla idiotów! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 21:28

Szanowny Juniorze!
            Może i masz wysokie IQ, ale z poczuciem humoru kiepściutko, oj kiepściutko... Z
            tolerancją dla myślących inaczej też ;-)

katka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka