Dodaj do ulubionych

POWIEDZCIE MI!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 13:00
Powiedzcie mi, co takiego powiedzial Maciek o Kamilu, bo mam wrazenie, ze
dzisiaj na powtorce powycinali co nieco... Puscili tylko, ze Kamil to gejek,
a nie gej, pozniej cięcie i nagle wielkie oburzenie uczesntikow. cos tu nie
gra. pozdrawiam
ciekawość
Obserwuj wątek
    • Gość: Tipop Re: POWIEDZCIE MI!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 14:51
      Pan Maciej powiedzial, ze niejednokrotnie byl otaczany przez Gejow.Prawdziwe
      Geje maja jaja i grube karki,te prawdziwe geje nie znaja sie rowniez na
      zegarku.Pan Maciej zaryzykowal stwierdzenie, ze Kamilek-netoperek-gejek jest
      kobieta.Geje z grubymi karkami moga go otoczyc i zobaczyc, ze Kamilek nie ma
      jaj,a wtedy zrobia z kamilkowej pupci przyslowiowa jesien
      sredniowiecza.Niedlugo potem, albo zaraz przedtem pan Maciej zjadl kieliszk i
      popil z gwinta.
      • Gość: lex Re: POWIEDZCIE MI!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 15:06
        Tu nie ma co ryzykować,że Kamilek-nietoperek jest kobietą,to po prostu widac i
        słychać.A Jesień Średniowiecza i tak mu zrobią bo aż się o to prosi.
        • Gość: telewidzka Re: POWIEDZCIE MI!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 17:22
          lex czyzbys byl chetny, ze sie tak martwisz o kamila. nie wydaje ci sie, ze to
          jego sprawa a nie twoja czy moja co sie stanie z jego pupa?
          tiptop zapomniales o jeszcze jednaj bardzo waznej wypowiedzi pana macieja. mial
          ci on przyjaciela geja i on go uczyl wrazliwosci bo to byl stan wojenny:))
          • merces Re: POWIEDZCIE MI!!!!!!! 22.11.04, 17:29
            Swoją drogą, ten cały pan Maciej to jakiś wyjątkowy burak był. Te jego dowcipy,
            nie mówiąc o mądrościach, którymi się tak chętnie dzielił. I tak na marginesie -
            wyglądał mi on na człowieka ok.trzydziestki, aw stanie wojennym miał kolegę
            geja. W tym stanie wojennym to miał tak.10 latek, jak nie mniej. Chyba go coś
            poniosło...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka