Dodaj do ulubionych

Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!!

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 18:34
osobiscie jestem na tak, a wy???
Obserwuj wątek
    • Gość: Sachmet Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.chello.pl 08.05.02, 18:41
      My też! :)
      Pozostali są do niczego. :(
    • Gość: msz Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.hell.poland.org / 10.0.6.* 08.05.02, 18:41
      NIE NIE NIE
      • Gość: Sachmet Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.chello.pl 08.05.02, 18:45
        Jak to nie Chemik?!? :)
        Jak nie on, to kto? Pazerny Hydro, zawzięty Harnaś, nijaka Rudi czy psychiczny
        Madzior?
        • Gość: iwa Re: a ja stawiam na ...Tolka Banana IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 18:55
          co Wy na to?
          • Gość: xxxx Re: a ja stawiam na ...Tolka Banana IP: *.isko.net.pl / 10.0.20.* 08.05.02, 19:25
            Chemik pozostal jedyna osoba ktora zaslujguje na te nagrode. Oczywiscie biorac
            pod uwage osoby ktore jeszcze mieszkaja w domu, bo jakby wziac pod uwage
            wszystkich to Chemik nie byl moim typem na zwyciezce, ale w tej sytuacji to
            jedyny kandydat.
            • Gość: Mi Re: a ja stawiam na .chemię to przyszłość IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 19:30
              3 x TAK
              • Gość: milena Re: a ja stawiam na .chemię to przyszłość IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 19:51
                Tak,tak ,tak!!!Chemik musi wygrać i wygra1!!
        • Gość: pago Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 08.05.02, 19:58
          Jak nie, jak tak! Chemik zwycięzcą!
          • Gość: Black Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 20:18
            Absolutnie NIE!
            To cwany typek, do tego cienki emocjonalnie. Jest bez wlasnego zdania i do tego
            babiarz.
            • Gość: susi Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.TELE.NET 08.05.02, 21:03
              4x TAK.
            • pablo79 Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! 12.05.02, 17:00
              Gość portalu: Black napisał(a):

> Absolutnie NIE!
              > To cwany typek, do tego cienki emocjonalnie. Jest bez wlasnego zdania i do tego
              >
              > babiarz.

Zgoda !
    • Gość: jump Wyniki 21:55 IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 21:53
      Chemik zwycięzcą bb3:

7 osób na ,,tak,,
      2 osoby na ,,nie,,
    • Gość: agata Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.chello.pl 08.05.02, 21:54
      ja też
      • Gość: Inga Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.acn.waw.pl 09.05.02, 11:16
        Chemik to ciepłe kluchy, facet bez jaj którym każda dziewczyna może
        manipulować, a jak zachował się w stosunku do swojej dziewczyny, nie
        pamiętacie? na początku BB deklarował miłość do swojej dziewczyny, a później
        szkoda gadać.............. To facet bez charakteru i ktoś taki ma wygrać?
        Nie
        • Gość: maga Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 11:40
          Gość portalu: Inga napisał(a):

> Chemik to ciepłe kluchy, facet bez jaj którym każda dziewczyna może
          > manipulować, a jak zachował się w stosunku do swojej dziewczyny, nie
          > pamiętacie? na początku BB deklarował miłość do swojej dziewczyny, a później
          > szkoda gadać.............. To facet bez charakteru i ktoś taki ma wygrać?
          > Nie

Chemik nie jest bez charakteru, on ma charakter, tylko łatwo się zakochuje i szybko traci głowę - to w
          końcu przywilej młodosci, ciagle szuka, jak się zakocha naprawdę będzie stały; a poza tym jest
          najsympatyczniejszym mieszkańcem tego domu, umie z każdym znaleźć współny język i tak wdzięcznie
          potrząsa włosami, powinien wygrać, popieram Chemika w 100%
        • mawyr Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! 09.05.02, 12:20

> Nie
          Są ludzie którzy rządzą prąciem i są prącia które rządzą ludźmi ( tylko bez
          polityki )

• Gość: in Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 18:31

> Nie

Hej Inga,

Lubię Chemika, ale też uważam, że nie powinien wygrać. Ma jedną zasadniczą wadę.
          Jest mało wyrazisty, nie ma wyczucia do ludzi. I jest za bardzo kobiecy (nie
          chodzi o wygląd). Niemniej wyślę, że wygra.

• trevis Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! 10.05.02, 13:17
          ZGADZAM SIĘ Z INGĄ W 100%
          NIE!
    • Gość: izawu Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.itochu-organika.com.pl 09.05.02, 12:24
      Też jestem za. Z tych co pozostali jedyny możliwy.
    • Gość: ihc07c Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: 62.29.137.* 09.05.02, 12:48
      TAK TAK TAK - JEST SUPER !!!
    • Gość: uyiy Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 18:44
      jak dla mnie to wygrana Chemika to najmniejsze zlo-nie przepadam za nim , ale
      kto niby ma wygrac? Marudna Magda? Nudna Ruda? Jedzący z otwartą buzią Janosik?
      no moze Ojciecjest jescze ok.
      • Gość: Coca Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 18:55
        A dlaczego to niby ten nierób jest ok.bez obrazy chcę poznać twoje zdanie moje
        znasz.
        • Gość: uyiy Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 12:50
          moze nie tyle jest ok, co zadna jego cecha mnie nie denerwuje tak jak
          reszty.ale nierobem , fakt , jest.Czyli metodą eliminacji...chemik!
    • Gość: zuza Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.BPTNet.PL / 195.136.252.* 10.05.02, 12:52
      Gość portalu: jump napisał(a):

> osobiscie jestem na tak, a wy???

My na nie
    • Gość: Anita Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.toya.net.pl 12.05.02, 19:00
      Nieeeeee !!!! Nie lubie przegranych facetow :)))
      • Gość: wiesia Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.telia.com 12.05.02, 19:03

Nieeeeeee. Nie lubie przebranych facetow!!!
    • Gość: JoeBlack NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.02, 20:17
      i jeszcze raz nie :)

nikt z nich nie powinien wygrać he he
    • Gość: dori Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.isko.net.pl / 10.0.20.* 12.05.02, 21:36
      jesne ze tak!!!! Chemik jest najbardziej czadowym uczestnikiem tego programu.
      Sympatie budzi rowniez Asia (na razie) ale jednak stawiam na Chemika.
      • Gość: Anita Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.toya.net.pl 12.05.02, 22:22
        Szalenstwo w piaskownicach trwa :)))
        • Gość: Sachmet Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.chello.pl 12.05.02, 22:30
          Anito, Chemik nie jest "przegranym facetem"!
          On jest po prostu romantyczną "ciapą" i ma duszę artysty! :)))))
          pozdrawiam :)
          • Gość: Anita Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.toya.net.pl 12.05.02, 22:33
            Taaak , porzucenie dziewczyny przed kamerami bylo bardzo romantyczne :)) A
            wiesz ,ze Chemik na poczatku byl moim faworytem ?

Rowniez pozdrawiam :)
    • Gość: Anne-Kat Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.trondheim.avidi.online.no 12.05.02, 22:34
      Po wyjsciu Magdy jest jedynym inteligentnym mieszkancem!

Tylko watpie czy wygra.
      Proletariusze nie pozwola. A Ci sa w przewadze, zarowno w domu BB jak i na
      zewnatrz.

Anne-Katrine

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka