Gość: jump IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 18:34 osobiscie jestem na tak, a wy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sachmet Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.chello.pl 08.05.02, 18:41 My też! :) Pozostali są do niczego. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.hell.poland.org / 10.0.6.* 08.05.02, 18:41 NIE NIE NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sachmet Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.chello.pl 08.05.02, 18:45 Jak to nie Chemik?!? :) Jak nie on, to kto? Pazerny Hydro, zawzięty Harnaś, nijaka Rudi czy psychiczny Madzior? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: a ja stawiam na ...Tolka Banana IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 18:55 co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: a ja stawiam na ...Tolka Banana IP: *.isko.net.pl / 10.0.20.* 08.05.02, 19:25 Chemik pozostal jedyna osoba ktora zaslujguje na te nagrode. Oczywiscie biorac pod uwage osoby ktore jeszcze mieszkaja w domu, bo jakby wziac pod uwage wszystkich to Chemik nie byl moim typem na zwyciezce, ale w tej sytuacji to jedyny kandydat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: a ja stawiam na .chemię to przyszłość IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 19:30 3 x TAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: a ja stawiam na .chemię to przyszłość IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 19:51 Tak,tak ,tak!!!Chemik musi wygrać i wygra1!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pago Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 08.05.02, 19:58 Jak nie, jak tak! Chemik zwycięzcą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Black Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 20:18 Absolutnie NIE! To cwany typek, do tego cienki emocjonalnie. Jest bez wlasnego zdania i do tego babiarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susi Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.TELE.NET 08.05.02, 21:03 4x TAK. Odpowiedz Link Zgłoś
pablo79 Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! 12.05.02, 17:00 Gość portalu: Black napisał(a): > Absolutnie NIE! > To cwany typek, do tego cienki emocjonalnie. Jest bez wlasnego zdania i do tego > > babiarz. Zgoda ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jump Wyniki 21:55 IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 21:53 Chemik zwycięzcą bb3: 7 osób na ,,tak,, 2 osoby na ,,nie,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.chello.pl 08.05.02, 21:54 ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.acn.waw.pl 09.05.02, 11:16 Chemik to ciepłe kluchy, facet bez jaj którym każda dziewczyna może manipulować, a jak zachował się w stosunku do swojej dziewczyny, nie pamiętacie? na początku BB deklarował miłość do swojej dziewczyny, a później szkoda gadać.............. To facet bez charakteru i ktoś taki ma wygrać? Nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 11:40 Gość portalu: Inga napisał(a): > Chemik to ciepłe kluchy, facet bez jaj którym każda dziewczyna może > manipulować, a jak zachował się w stosunku do swojej dziewczyny, nie > pamiętacie? na początku BB deklarował miłość do swojej dziewczyny, a później > szkoda gadać.............. To facet bez charakteru i ktoś taki ma wygrać? > Nie Chemik nie jest bez charakteru, on ma charakter, tylko łatwo się zakochuje i szybko traci głowę - to w końcu przywilej młodosci, ciagle szuka, jak się zakocha naprawdę będzie stały; a poza tym jest najsympatyczniejszym mieszkańcem tego domu, umie z każdym znaleźć współny język i tak wdzięcznie potrząsa włosami, powinien wygrać, popieram Chemika w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! 09.05.02, 12:20 Gość portalu: Inga napisał(a): > Chemik to ciepłe kluchy, facet bez jaj którym każda dziewczyna może > manipulować, a jak zachował się w stosunku do swojej dziewczyny, nie > pamiętacie? na początku BB deklarował miłość do swojej dziewczyny, a później > szkoda gadać.............. To facet bez charakteru i ktoś taki ma wygrać? > Nie Są ludzie którzy rządzą prąciem i są prącia które rządzą ludźmi ( tylko bez polityki ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: in Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 18:31 Gość portalu: Inga napisał(a): > Chemik to ciepłe kluchy, facet bez jaj którym każda dziewczyna może > manipulować, a jak zachował się w stosunku do swojej dziewczyny, nie > pamiętacie? na początku BB deklarował miłość do swojej dziewczyny, a później > szkoda gadać.............. To facet bez charakteru i ktoś taki ma wygrać? > Nie Hej Inga, Lubię Chemika, ale też uważam, że nie powinien wygrać. Ma jedną zasadniczą wadę. Jest mało wyrazisty, nie ma wyczucia do ludzi. I jest za bardzo kobiecy (nie chodzi o wygląd). Niemniej wyślę, że wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
trevis Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! 10.05.02, 13:17 ZGADZAM SIĘ Z INGĄ W 100% NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izawu Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.itochu-organika.com.pl 09.05.02, 12:24 Też jestem za. Z tych co pozostali jedyny możliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ihc07c Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: 62.29.137.* 09.05.02, 12:48 TAK TAK TAK - JEST SUPER !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uyiy Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 18:44 jak dla mnie to wygrana Chemika to najmniejsze zlo-nie przepadam za nim , ale kto niby ma wygrac? Marudna Magda? Nudna Ruda? Jedzący z otwartą buzią Janosik? no moze Ojciecjest jescze ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coca Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 18:55 A dlaczego to niby ten nierób jest ok.bez obrazy chcę poznać twoje zdanie moje znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uyiy Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 12:50 moze nie tyle jest ok, co zadna jego cecha mnie nie denerwuje tak jak reszty.ale nierobem , fakt , jest.Czyli metodą eliminacji...chemik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.BPTNet.PL / 195.136.252.* 10.05.02, 12:52 Gość portalu: jump napisał(a): > osobiscie jestem na tak, a wy??? My na nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.toya.net.pl 12.05.02, 19:00 Nieeeeee !!!! Nie lubie przegranych facetow :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.telia.com 12.05.02, 19:03 Nieeeeeee. Nie lubie przebranych facetow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeBlack NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.02, 20:17 i jeszcze raz nie :) nikt z nich nie powinien wygrać he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dori Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.isko.net.pl / 10.0.20.* 12.05.02, 21:36 jesne ze tak!!!! Chemik jest najbardziej czadowym uczestnikiem tego programu. Sympatie budzi rowniez Asia (na razie) ale jednak stawiam na Chemika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.toya.net.pl 12.05.02, 22:22 Szalenstwo w piaskownicach trwa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sachmet Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.chello.pl 12.05.02, 22:30 Anito, Chemik nie jest "przegranym facetem"! On jest po prostu romantyczną "ciapą" i ma duszę artysty! :))))) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.toya.net.pl 12.05.02, 22:33 Taaak , porzucenie dziewczyny przed kamerami bylo bardzo romantyczne :)) A wiesz ,ze Chemik na poczatku byl moim faworytem ? Rowniez pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anne-Kat Re: Chemik zwycięzcą bb3?tak czy nie?-wypowiedz się!! IP: *.trondheim.avidi.online.no 12.05.02, 22:34 Po wyjsciu Magdy jest jedynym inteligentnym mieszkancem! Tylko watpie czy wygra. Proletariusze nie pozwola. A Ci sa w przewadze, zarowno w domu BB jak i na zewnatrz. Anne-Katrine Odpowiedz Link Zgłoś