gocha221 05.12.04, 13:41 spojrzcie na TVP 1 i powiedzcie mi co ona ma na glowie?? czy on ma kawalek glowy wygolony, czy tak uniesione te wlosy, jakas opaska?? w Atenach tez tak mial.. strasznie to wyglada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: w Re: Fryzura Kurzajewskiego!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:56 jakies linki? bo nie chce mi się na niego polować a zobaczyłbym sobie ten krzyk mody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar spróbuję opisać... IP: *.skorosze.2a.pl 06.12.04, 10:24 Zatem mężczyźni miewają zwykle dwa typy owłosienia na głowie nad czołem: 1. Półkolisty (np taki jak ruda Dowbor - chociaż jest babą, ale za przykłąd może posłuzyć) 2. Z tzw. kątami inteligencji zwanymi też "lizawkami" - czyli ze "szpicem" po środku i zakolami po bokach. Kurzajewski reprezentuje typ 2, ale na siłę wygolił sobie "szpic" do typu 1, przez co zakola stały się elementami jednego dużego półkola. Jednakże włosy jak to włosy - lubia odrastać. I właśnie Kurzajewsiemu odrósł już ten szpic - tak na oko kilkunastodniowy odrost. Wobec tego, na szpicu ma mikrojeżyka, a reszta "normalnie". Niewykluczone, że wogólne nie zgolił do końca tylko właśnie zostawił takiego jeżyka. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: spróbuję opisać... 06.12.04, 11:40 tak mi sie wydawalo ze on sobie zwyczjanie kawalek wygolił, ale nikt z domowników nie chcial mi wierzyc i wszyscy twrierdzili ze on to ma jakos "uklepane", wiec juz zwatpilam we własny wzrok. Idiotycznie to przeciez wyglada...co oni tam luster w TV nie maja?? Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Fryzura Kurzajewskiego!!!! 06.12.04, 11:19 A może on po prostu ŁYSIEJE??? Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: Fryzura Kurzajewskiego!!!! 06.12.04, 13:35 a to nie jest hm peruczka :) ? hihi ten czlowiek znowu sie pograza Odpowiedz Link Zgłoś
chrum2 Re: Fryzura Kurzajewskiego!!!! 06.12.04, 14:48 Mnie się wydaje, że bawił się w Indian i ktoś go skalpować zaczął. Odpowiedz Link Zgłoś