Dodaj do ulubionych

IDOL - Ewelina :-)

12.05.02, 22:32
Znów o idolu na forum BB, ale to już prawie tradycja, że co niedziela pojawia
się jeden wątek tego programu dotyczący. Mam nadzieję, że reszta forumowiczów,
nie ma nam, widzom zarówno BB i Idola, tego za złe... ;). Ale do rzeczy!

Napiszę, krótko i treściwie: Ewelina has left me breathless... Kto oglądał, wie
o co chodzi ;) Dla mnie to murowana kandydatka na Idola, a w ogóle to już
mógłbym lecieć do sklepu kupować płyty ze śpiewanymi przez nią utworami -
najlepiej Janis Joplin ;).

Pozdrawiam
siano

PS: Czy uważacie, że człowiek-mucha został zbyt surowo potraktowany?
Obserwuj wątek
    • Gość: JoeBlack Re: IDOL - Ewelina :-) IP: 2.4.STABLE* / 10.1.114.* 13.05.02, 08:56
      sorry , ale mało mnie obchodzi , czy komuś się podoba czy nie , żebyśmy tu o
      IDOLU rozprawiali :)

dla mnie najlepsza była ta pierwsza , Ewelinka też była niezła ale...
      Leszczyński przesadził baardzo mocno z tymi pochwałami . Co do FLY-MANa , to
      dostał na co zasłużył , endek pieprzony . Widać , że gostek z kręgu zbliżonego
      do ojca Rydzyka . ( nie chodzi mi o piosenkę , której text miał poziom
      przedszkola , tylko jego odzywka po wyjściu "kto jest prawdziwym polakiem ,
      niech głosuje na mnie " )
      • mia23 Re: IDOL - Ewelina :-) 13.05.02, 08:59
        mysle, ze czlowiek- mucha spiewal koszmarnie i tym razem z jury sie zgadzam:) a
        on pewnie myslal ze jak zaspiewa piosenke o admie to zaraz wszyscy polacy beda
        na niego dzwonic,a on ma glos fatalny!!. ewelina na idola!!!
        • Gość: ? Re: IDOL - Ewelina :-) IP: 10.40.197.* 13.05.02, 10:24
          Ewelina jest super!Mam nadzieje,że wygra! A co do Muchy fajnie się ubiera no i
          wygląda też całkiem- całkiem, ale to co zaśpiewał tzn. ten tekst powalił mnie z
          nóg!! żenada!!
          • siano01 Re: IDOL - Ewelina :-) 13.05.02, 14:41
            Go�ć portalu: ? napisał(a):

> (...) to co za�piewał tzn. ten tekst powalił mnie z nóg!! żenada!!

To było gorsze niż żenada. A zakończenie to już w ogóle dla mnie niezrozumiałe:
            smutnym, nostalgiznym tonem co� tam, że "odleciał w dal".... Dajcie spokój, jak
            to miało podnie�ć mojego ducha narodowego? ;)

siano

• siano01 Re: IDOL - Ewelina :-) 13.05.02, 09:17
        Gość portalu: JoeBlack napisał(a):

> nie chodzi mi o piosenkę , której text miał poziom
        > przedszkola , tylko jego odzywka po wyjściu "kto jest prawdziwym polakiem ,
        > niech głosuje na mnie "

Hejka!

Zgadzam się tekst ten był wręcz żałosny. Ale mnie zażenowały też argumenty fly-
        mana, że napisał również o Hannavaldzie, no i cytat "niech nasza miłość nie
        będzie chuda jak Hannavald". I choć Wojewódzki ostatnio bardziej mi się naraża ;)
        to akurat w tym wypadku bardzo ładnie usadził "kolegę muchę" mówiąc mu co sądzi o
        takim wykorzystywaniu w tekstach piosenek nazwisk znanych ludzi.

Swoją drogą zastanawiałem się jak to możliwe, że "mucha" zajął trzecie miejsce...
        No ale skoro Ewelina 83% (!), ta druga (nie pamiętam imienia, ta która mówiła
        Cyganowi, że go na suknię nie stać heeh) 6% no i "mucha" 3%... to wychodzi że do
        podziału pozostałym trzem wyszło 8%... Zakładając, że każdy dostał po równo, to
        mieli po ok. 2,7%.... Czyli o III miejscu muchy mógł zadecydować przypadkowy
        telefon ;)

Pozdrawiam
        siano
    • Gość: JoeBlack A WOGÓLE TO KTO WYGRAŁ ????????????? IP: 2.4.STABLE* / 10.1.114.* 13.05.02, 08:58
      akurat tego nie widziałem , bo dziewczyna powiedziała , że jak zaraz do niej
      nie przyjdę , to mogę dziś spać samemu :)
      • mia23 Re: A WOGÓLE TO KTO WYGRAŁ ????????????? 13.05.02, 09:01
        1 miejsce ewelina-ponad 80% glosow!
        czlowiek mucha 3 miejsce- 3%
        • kami.kadze Re: A WOGÓLE TO KTO WYGRAŁ ????????????? 13.05.02, 17:30
          Wybaczcie mi moją ignorancję, ale która to Ewelina, bo już dawno tego nie
          oglądałem? To jest może ta od Mercedesa Benz'a, bo ta mi się chyba najbardziej
          z nich wszystkich podobała
          Pozdrawiam
          • Gość: Margaret Do kamikadze IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 13.05.02, 17:40
            Tak, Ewelina to ta od Mercedesa :)))
          • siano01 Re: A WOGÓLE TO KTO WYGRAŁ ????????????? 13.05.02, 17:41
            kami.kadze napisał(a):

> Wybaczcie mi moją ignorancję, ale która to Ewelina, bo już dawno tego nie
            > oglądałem? To jest może ta od Mercedesa Benz'a

Dokładnie. 83% poparcia w głosowaniu. I oby tak dalej! ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka