Dodaj do ulubionych

Wyprawa Robinson-FINAL

IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 13.12.04, 18:52
JUz dzis final programu,podobno byl on nagrywany w sobote we Wroclawiu:)
Dzi s skoncza sie pogloski i wreszcie dowiemy sie kto wygra wszytsko jasne
bedzie juz po 22.30:))
ciekawe czy tvn zrobi show:))
Obserwuj wątek
    • Gość: ss Re: Wyprawa Robinson-FINAL IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 13.12.04, 18:54
      obsatwiam patrycje...
      niestety ona wygra..:(((
    • Gość: eee Re: Wyprawa Robinson-FINAL IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 13.12.04, 22:32
      kasia wygrala!!!
      jumpi:))
    • Gość: Bart Re: Wyprawa Robinson-FINAL IP: 194.146.248.* 13.12.04, 22:47
      Ale coś mi się wydaje po kolorze drzew, że jednak to nie było nagrywane w
      czasie rzeczywistym. Wyglądało raczej na październik. Uważam też, że "zrobiona"
      Kasia wygląda znacznie gorzej niż gdy jest naturalna.
      • Gość: lilka Re: Wyprawa Robinson-FINAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:55
        Rzeczywiście. 'Zrobiona' Kasia wiele traci ze swojego naturalnego wdzięku. Mi
        też zdecydowanie bardziej podoba się 'saute'. Ale na wygraną zasłużyła :-)
        • Gość: ee Re: Wyprawa Robinson-FINAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:57
          Kasia wmake-up'ie naprawde jest brzydsza.wyjatkwoo ona-nieumalowana- wyglada
          lepiej bo zwykle makijaz dodaje urody.tu w jej przypadku-odbiera!
          • reniatoja Re: Wyprawa Robinson-FINAL 13.12.04, 23:09
            Gość portalu: ee napisał(a):

> Kasia wmake-up'ie naprawde jest brzydsza.wyjatkwoo ona-nieumalowana- wyglada
            > lepiej bo zwykle makijaz dodaje urody.tu w jej przypadku-odbiera!

To co powiedziec o Malgosi? Wygladala jak wlasna ciotka, a w dodatku ciotka na
            stanowisku burdel mamy.

Niemniej chcialabym byc tak piekna, zeby makijaz jedynie odejmowal mi urody, a
            najpiekniejsza byc saute.

Aczoklwiek Kasia miala swietne wlosy w tym finale.
    • Gość: Negatyw Re: Wyprawa Robinson-FINAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 23:02
      Show był owszem niezły, ale jednak spodziewałem się czegoś lepszego.
      • Gość: fredzia Re: Wyprawa Robinson-FINAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 23:05
        Gość portalu: Negatyw napisał(a):

> Show był owszem niezły, ale jednak spodziewałem się czegoś lepszego.

Hubert miał zrobić co?Stosunek z Igorem?
    • lilith76 Re: Wyprawa Robinson-FINAL 14.12.04, 10:22
      rzeczywiście - makijaże większość pań postarzały, suknie pogrubiły (wydaje mi
      się, że po powrocie do kraju nie tylko Tomek nadrobił wagę). cała ta gala na
      zamku, z winem, strojami, sztucznymi ogniami była sztuczna i pretensjonalna.
      • Gość: fusiak Niestety...rozczarowanie IP: *.238.76.212.adsl.inetia.pl 14.12.04, 10:30
        Finał Robinsona zamienił sie w Bar-Robinson, kłótnie, przekleństwa i czepianie
        sie dupereli, Hubert dwoił sie i troił by było na luzie, ale nie bylo, każdy
        patrzył na kazdego spode łba, zazdrościli Patrycji i Kasi dojścia do finalu, a
        wszystko dlatego ze w regulaminie muszą eliminować na podstawie swoich sympatii
        i antypatii, a nie tak jak w Agencie, gdzie potrzebna jest inteligencja i
        wygrywa po prostu najsprytniejszy. Finał był do dupy, zero adrenaliny, na
        koniec powinni pokazac skrót pobytu Kaśki na wyspach, jakiś taki teledysk,
        przecież oni dokładnie wiedzieli kto wygra, mogli sie pzygotować!
        A swoja drogą nie myślałam, że Patrycja dostanie tylko 1 głos, natomiast milo
        zaskoczyła mnie Lidki,że głosowała na Kasię. Brawo Lidka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka