silence-dreamer 18.03.05, 13:19 Co sądzicie o perfumach Versace( zapach,flakony)? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorbet Re: Versace 18.03.05, 13:34 Rzuć słowo na poszukiwarkę:-) jest dużo postów o Versace. Np. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=21188919&a=21188919 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=17285828&a=17285828 Osobiście uważam, że powinni poświęcić więcej uwagi na swoje perfumy:-) Odpowiedz Link
kkml_mav Re: Versace 18.03.05, 13:56 Podoba mi sie tylko dreamer. A ta seria jeansow spowodowała (chyba przez wyglad flakonow) ze ta firma kojarzy mi sie z tandeta, brakiem gustu i ogólnym obciachem Odpowiedz Link
silence-dreamer Re: Versace 18.03.05, 14:28 Zgadzam się dreamer jest super, a jeansy ohydne (opakowania jak po landrynkach a flakony...:/), choć dostałem green jeans`a i ogolnie się podoba innym, jestem ciekawy jak pachnie Versace l`homme (czy jakoś tak:))..... Odpowiedz Link
luloo1 Re: Versace 18.03.05, 15:20 Mam podobne zdanie, Dreamer mnie zachwyca, choć ciężko na niego trafić. Pachnie tak dentystycznie i kminkowo, ostro. Ładny design. Inne linie jakoś mnie nie zachwycają, chociaż w czasach, gdy zaczęłam jako nastolatka oglądać MTV kilkanaście lat temu, bardzo podobały mi się reklamy Red i Blue Jeans,chciałam poznać te zapachy. Obecnie nie traktuję tej marki jak selektywnej, a półselektywną. Odpowiedz Link
kkml_mav Re: Versace 18.03.05, 15:42 Jesli masz na mysli ten w fioletowym flakonie, to wachalem ale byl niezbyt ciekawy (mial taka staroswiecka nute - cos w grupie dla 45 latkow). Dreamer jest taki swierzutki, nienaganny, elegancki. Jednak jest wiele zapachow w tej klasie. Nie wydalbym na niego pieniedzy bo sa lepsze. JEst jeszcze jeden versace do zaakceptowania. W takim pokracznym flakonie - Koture czy jakos tak, ale zapach jest leciutki - trzeba by bylo nad nim popracowac (tak jak nad bialym emporio) zeby zapamietac lepiej. Odpowiedz Link
mmk7 Re: Versace 19.03.05, 00:05 Moje skojarzenie - Blonde :(((((( Najbardziej odrzucający zapach z jakim się do tej pory zetknęłam :( Odpowiedz Link
zettrzy Re: Versace 19.03.05, 05:34 Blonde jest okropne, fuj, tyle ze flakonik byl mi potrzebny do zbioru, na szczescie szybko sie wypsikalo Odpowiedz Link
silence-dreamer Re: Versace 19.03.05, 10:01 Podobno inspiracją do powstania Blonde, była Donatella Versace, (Gianni złożył jej hołd ), pewnie dlatego są takie odrażające i drażniące….:), ale flakon śliczniutki, bardzo mi się podoba logo Versace słynna meduza. Odpowiedz Link
dori7 Re: Versace 19.03.05, 10:26 Uzywam Red Jeans - wyjatkowo lubia sie z moja skora, pachna dlugo (co sie rzadko zdarza na mojej suchej skorze), delikatnie i slodko, i naprawde ladnie sie rozwijaja :)) Puszka rzeczywiscie tandetna, natomiast sam flakonik niezly - gdyby tylko zeskrobac z niego ten okropny zolty napis... Odpowiedz Link
kkml_mav Re: Versace 19.03.05, 15:43 Aha versace men (fioletowy flakon) to zapach, ktory uzywa Andrzej Lepper:) Hahaha, nie wiem czy to zabrzmialo jak rekomendacja:) Odpowiedz Link