Gość: ela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:39 cza" przyznac:) ze do konca kase wylozyli na program. efektowny zamek w Ksiazu i monumentalne wnetrza podniosly range zwykelgo reality Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hauhau Re: show robinson Ksiaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:51 Ale obniżyły tę rangę te k...y w ustach co niektórych , bardziej wściekłych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann czy Kasia szaleje juz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:55 no wlasnie. i tu przeklinalai nawet. czy ktos wie czy Kasi juz odbilo po wygranej,bo ten final jakis tydzien temu byl narywany?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: show robinson Ksiaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 23:08 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=125&w=18556339&a=18557448 podobno-na sasiedim forum-[link] pisza,ze nagraie bylo prszedwczoraj i nawet mieszkancy nie wiedzilei nica nic ze tam sa robinsony a sztuczne ognie bylo widac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: in. Re: show robinson Ksiaz IP: *.broker.com.pl 13.12.04, 23:39 dla niektórych uczestników odpowiedniejszą scenerią byłby tylko magiel.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amazonka Re: show robinson Ksiaz IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 14.12.04, 00:52 Program nagrywano w sobote w Ksiazu, w piatek wieczorem mozna bylo spotkac uczestnikow "Wyprawy" we Wrocławiu.:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bee Re: show robinson Ksiaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 08:58 odczucia związane z uczestnikami (kolejność bez znaczenia) po pseudo-show: -Gosiaczek-Prosiaczek: wyglądała jak stara pudernica, całe szczęście, że powiedziała tylko jedno zdanie :) -Madzia: blond-pustak pozujący na taką Ą Ę, ale tandety i braku poziomu nie ukryje się pod blond loczkami -Agnieszka: bez zastrzeżeń, nie wdawała się w gadkę z piszczącą blondyneczką -Wincenty: bez zastrzeżeń, jak zwykle był sobą -Marcin: strzelał taką podlizuchę do Kasi, że aż mi niedobrze było, no chyba, że on taki zauroczony -Kuba: obrażony na cały świat za to, że go wywalili, a o jego chamskim zachowaniu, to szkoda gadać -Kenio: o dziwo nie zapisał mi się w pamięci jakoś negatywnie, pozytywnie zresztą też nie, taki neutralny -Igor: gubił się w zeznaniach -Lidka: na zagrywkę Kuby odpowiedziała kamienną twarzą, i cześć jej za to (a tak w ogóle, to za to, że nie posikała sobie nóg, zyskała w moich oczach, albo inaczej: zmazała złe skojarzenia) -Patrycja: styliści spaprali sprawę, ale mniejsza o to, reszta: ok: spokój, opanowanie, klasa -No i Kasia: wiem, że gadkę miała już przygotowaną, ale wyszło to tak tandeciarsko i sztucznie, a do tego to jej machanie głową i słowa: nie jestem tylko ładną dziewczyną... (jaka skromność), taka była napuszona, że myślałem że zaraz pęknie Reszta siedziałą chyba cicho. Ogólnie: pasowało to wszystko do tego wystroju jak wół do karety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: show robinson Ksiaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 12:55 rzeczywiscie wszystko bylo skrupulatnie wyrezyserowane . nawet mieszknacy okolic nie wiedzieli co tam sie swieci.troche przynudzali,pompatycznie i naciagane to wszystko bylo Odpowiedz Link Zgłoś