dr.joda 28.12.04, 14:24 (odcedźmy ziarna od plew i wyłówmy perełki) Kaśka z MJM (de la Cruz czy coś takiego), potem Simone Perepeczko, Izabella Trojanowska, Ryśku i Łukasz Papugi. Kto da więcej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.joda Re: A co powiecie na serial z doborową obsadą: 28.12.04, 14:47 Proponuję jeszcze Mateuszka, Natalię i oba Chochoły, ze wskazaniem na tego od Kinguni. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.joda I obowiązkowo z Na wspólnej: 28.12.04, 14:51 Suzy od Ejwona Szczuka z klubu od didżejów i ten kolo co grał Laskę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terry Proponuję serial z DOWBOROWĄ obsadą: IP: *.aster.pl 28.12.04, 14:54 Młody Dowbor, Ruda "Morliny" Starsza Dowborowa i młoda o nienachalnej urodzie - Koroniewska Dowborówna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jawa Re: A co powiecie na serial z doborową obsadą: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 19:58 Dorzućmy jeszcze rudą Oleńkę Paschalską, Steffana i Juleńkę z Na dobre i na złe i będzie komplet. Odpowiedz Link Zgłoś
schabomil UWAGA! 28.12.04, 20:12 UWAGA! Nadmiar zolci moze byc przyczyna wielu powaznych schorzen. Uklony: Zatroskany Schabomil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eJO dodatkowo gwiazdy z TVN IP: 217.153.174.* 28.12.04, 20:18 i nie zapominajmy o Grzesko Ziebie!!! plus automat i Sylwek z Camera Cafe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romcia.pl Re: dodatkowo gwiazdy z TVN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.04, 22:19 Sylwester z CC na prezydenta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vesuna Re: A co powiecie na serial z doborową obsadą: 29.12.04, 21:47 koniecznie kelnreka Kaśka (z tym cudownie wymówionym i rewelacyjnie aktorskim: "Elka, czy tobie już całkiem na mózg padło?!"), Trojanowska (ze swoim żałosnie brzmiącym śmiechem), zapłakana Julia, anemiczna Natala od Mostwoiwaków, becząca Teresa [najlepiej z cudownym dzieckiem], no i oczywiście Bliźniaki, bo bez nich nie ma mowy o porządnym serialu:D aaa, jeszcze Ewka od Kotowicza ("ale ja naprawdę nie mogłam inaczej, naprawdę"). juz konczę, bo się wzruszyłam ogromnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tervaniemi Re: A co powiecie na serial z doborową obsadą: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 21:54 No może jeszcze pani Gabriela z Klanu, co obecnie Vujkowicia zalicza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekilaiboneti Re: A co powiecie na serial z doborową obsadą: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 22:53 z powyższymi zgadzam się jak najbardziej, z wyłączeniem grzecha od ziębów i sylwestra z cc - sądzę, że to nie ten warsztat natomiast dorzucam z przyjemnością kolegów olki z roku (klan) i majkę z liskowa, o! i ewę co ma żółtaczkę władysław od biedy też mógłby grać i wnuczek jego jasio takiego serialu to by nawet romantica nie wzięła... a szkoda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dioddi Re: A co powiecie na serial z doborową obsadą: 30.12.04, 12:50 To ja dorzucam całą ekipę W11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga_Ata Re: A co powiecie na serial z doborową obsadą: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 13:41 W11 is the best :) ja od siebie pragnę dorzucić Zosieńkę z niepokojącymi objawamai ze szpitala marzeń w L.G., a także Jaroszego, jakiś ciemny charakter być musi, a tak całkiem gratis od firmy to proponuję Św. Marię, aby przygarnęła wszytskie dzieci i załatwiła good biznes dla swojej Gazeli :) Odpowiedz Link Zgłoś
vesuna a będzie tak: 30.12.04, 14:19 bedzie opowiadac o rodzince i ich perypetiach. malzenstwo Trojanowska i Rysku z dwojka dzieci - Julia ze WSpolnej i Natala od Mostowiakow, ktorm ucieknie bo okaza sie, ze nie zasluguje na nich. bedzie jej lepiej u takich nieudacznikow. zyja sobie nieszczesliwie od porazki do porazki, az ktoregos dnia Rysku oglada Jamesa Bonda, pozniej jego przyjaciel oczywiscie Gazela, wlasciciel warzywniaka, sklepu motoryzacyjnego, dodatkowo przeezs firmy sprzatajacej, alfons w jednym, opowiada jako to zdaradzal swoja zonkę (pretendujaca do miana swietej za zycia - Marii I) z Ewą. Christopher vel Superman zdradzil Ryskowi wszytskie pikantne scczgoliki, a ten zafascynowany postanawia pojsc sladami przyjaciela. tzn. zostania takim przedsiebiorczym byznesmenem, zaczyna od zdrady zony. napotyka niedoszla doktorową - byłą law GAzeli. Izabela, ktorej zycie mile mijalo na wynalezieniu coraz to sztuczniejszego smiechu wpada w depresję, placze po kątach. wkrotce jednak znajduje zbiera sily i odkrywa w sobie zapedy lesbijskie. jej partnerka zostaje Pauvlonova Tereska, ktora nadal beczy po katach, bo nie wie, co coreczka powie na kochanke mamusi. strasza corka Ryskow - Julia poznaje Chochołow. oboje sie w niej zakochuja, a ona biedna nie wiem, ktorego wybrac, ktory jest w jej mniemaniu lepszy. lepszy tzn bardziej ciolowaty, bardziej podobny do tatusia. Pavulon to taki luzak, ale to jednak on ma sklonnosci do depresji i probe samobojcza za soba. z kolei Piotr wiecznie nieszczesliwy, a jak krzyczy! tak tocza sie losy Ryskow. telewidzowie poznaja jeszcze perypetie św.Marii, ktora zbiera dzieci i ziwerzeta z ulicy i dokarmia, leczy za darmo, zaklada poradnię w ktorej udziela porad w sprawach sercowych, zostaje fryzjerka i moze do woli glaskac nie tylko siebie po wlosach. jej maz Gazela prowadzi wszytskie swoje interesy wraz ze swoja prawa reka - byla kelnerką Kaśką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga_Ata Re: a będzie tak: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 14:59 Taaa........ :P Mówię Wam, że Marta wezmie ślub z Kisielem i będzie taka szczęśliwa, że szok :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekilaiboneti Re: a będzie tak: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 23:04 dla mnie bomba! żebyś tak jeszcze upchnęła gdzieś W11 byłoby bosko Odpowiedz Link Zgłoś