siano01 19.05.02, 13:47 Za Onetem: (18:40, 18.05.2002) Joasia prowadzi szczerą rozmowę z Arkiem, wyznała mu, że jakiś czas temu straciła dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Inga Re: Joasia: IP: *.acn.waw.pl 19.05.02, 14:02 No i co sensacja? bardzo współczuję, a co chcesz osiągnąć - abyśmy jej współczuli, czy potępili za niemoralność Odpowiedz Link Zgłoś
siano01 Re: Joasia: 19.05.02, 15:08 Gość portalu: Inga napisał(a): > No i co sensacja? bardzo współczuję, a co chcesz osiągnąć - abyśmy jej > współczuli, czy potępili za niemoralność A dlaczego zakładasz od razu moje negatywne nastawienie?! Za Onetem podaję informację, słowa komentarza nie dodałem, a już mi się obrywa... Chyba to lekka przesada? siano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunana Re: Joasia: IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 19.05.02, 15:30 Protestanci, katolicy - łapy precz od mojej macicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Joasia: IP: *.torun.dialup.inetia.pl 19.05.02, 17:01 słuchaj idiotko napisał to co powiedziała, a jeżeli tobie utrarta dziecka kojarzy się tylko ze skrobanką to gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan Re: Joasia: IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 19.05.02, 17:05 Ten Onet jest szalenie nieprecyzyjny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pointer Idiotko? ..... IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.05.02, 18:15 od razu iditoko! opanuj się człowieku!..... nawet jesli tylko tak jej się kojarzy i jesli nie ma racji - to chyba umiesz wyrazić swoją niechęć w trochę bardziej kutluralny sposób? Jesli nie to współczuję....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pointer Nie przesadzasz? IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.05.02, 18:37 Hej! Siano! Czy naprawde uważasz, że wszystko co ci ludzie tam mówią i robią jest pod publiczkę? Uważasz że jej intymne zwierzenie to gra na litość? Czyżby? Asia ma bardzo małe szanse na wygraną (lub żadne), więc nie sądzę, żeby akurat o wzbudzenie litości jej chodziło. My oceniamy to bardzo chłodno, z dystansem, bez emocji - oni jednak tam żyją, śpią, jedzą, przeżywają razem emocje - w koncu co by nie powiedzieć są zdani na siebie samych czy im sie to podoba czy nie. Jedni w takich programach się lubią inni mniej lub wcale. Asi dość łatwo przyszło "wtopić" się w grupę (bardzo jej w tym pomogli nie da sie ukryć) stąd może po prostu się zwierzyła najzwyczajniej w świecie bez żadnych podtekstów......... pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sachmet Re: Nie przesadzasz? IP: *.chello.pl 19.05.02, 18:49 Pointer, no co Ty...! :)))))) Przecież to nie siano tylko jakiś dowcipniś, przyjrzyj się uważnie! :))) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: Hejka Sachmet :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 19.05.02, 18:57 Ja tyko w kwestii formalnej: "cze" powiedziec chciałam ziomalce (zdaje mi sie tak), bo pamiętam Cię z forum BB2. pozdravki serdeczne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pointer Re: Nie przesadzasz? IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.05.02, 19:22 o kurcze! faktycznie! chybam na oczy zaniemogła, żem tego nie dostrzegła. Siano nam sie rozmnożyło...... Odpowiedz Link Zgłoś
siano01 Re: Nie przesadzasz? 20.05.02, 08:25 Hejka Pointer! Masz zupełną słuszność, moje zdanie w tej kwestii jest identyczne. Szkoda, że dałaś się nabrać na post tego "cebrzyka", który postanowił się pode mnie podszyć..... ;) ufff Ale i tak dobrze, bo mogło mi się oberwać jeszcze bardziej ;))) Serdecznie pozdrawiam :))) siano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: Joasia: IP: *.acn.waw.pl 19.05.02, 20:05 Gość portalu: Adrian napisał(a): > słuchaj idiotko napisał to co powiedziała, a jeżeli tobie utrarta dziecka > kojarzy się tylko ze skrobanką to gratuluję Dlaczego ma mi się w ten sposób kojarzyć, oglądałam ten filmik na onecie i wiem o czym piszę. Po prostu jest to bardzo intymna sprawa, ale ty pewnie nie za bardzo potrafisz odróżnić poronienia od skrobanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirx40 Re: Joasia: IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 22:28 Strata dziecka jest przeżyciem traumatycznym, które b. często pozostawie ślad na całe życie. I właśnie dlatego w pale mi się nie mieści, że już po kilku dniach znajomości, do w sumie obcego faceta takie , bardziej niż intymne, zwierzenia. To nie podejrzliwość z mojej strony, tylko zniesmaczenie, że następna osoba wpisuje się w grono "grających na uczuciach" ( przecież mówiła z nadzieją, że usłyszy ją Polska). Pamiętajcie. Prawdziwy ból zazwyczaj jest samotnią. Wasz P I R X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubin Re: Joasia: IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 23:21 dokladnie. tez stracilam dziecko, i w zyciu w takich okolicznosciach nie zwierzalabym sie z takich przezyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Joasia: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 00:45 Gość portalu: rubin napisał(a): > dokladnie. tez stracilam dziecko, i w zyciu w takich okolicznosciach nie > zwierzalabym sie z takich przezyc. Tiaaaa... natomiast nie przeszkoddza Ci to mówic kompletnie nie znanym i w życiu nie widzianym na oczy ludziom z forum internetowego... :/ Nie widziałam tego filmiku i nie znam kontekstu rozmowy, ale nie dla wszystkich - wbrew opiniom Pirxa - utrata dziecka jest tematem tabu.. Niektóre kobiety nie widzą powodu, aby utrzymywac to w najgłębszej tajemnicy.. a szczególnie, jesli rozmowa Małej i Ojca dotyczyła posiadania dzieci własnie.. Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby siedząc przy śniadaniu raptem ni w 5 ni w 9 Joasia oświadczyła, że poroniła ciążę dwa lata temu... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubin Re: Joasia: IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 09:51 nie uwazasz, ze to cos innego? duzo ludzi chetnie sie wypowiada na tym forum, ale watpie by wszyscy oni chcieliby robic za "małpki" w domu BB. Ja np. nie. Przed chwila przejrzalam watek nt. seksu po trzydziestce. Czy wszystkie osoby wypowiadajace sie w nim, rownie swobonie wypowiadalaby sie w otoczeniu kamer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Joasia: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 22:32 Rubin, oni zapominają o otaczających ich kamerach.. Gdyby było inaczej, to nie słyszelibysmy wielu opowieści mieszkańców, bo zapewne nie sa to sprawy, którymi chcielby sie dzielic z milionami telewidzów z drugiej strony kamery.. A to, co Joasia mówiła o stracie dziecka, mówiła do Ojca, a nie do kamery.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubin Re: Joasia: IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 00:58 nie przekonalas mnie. joasia jest tam wystarczajaco krotko, by jeszcze slyszec szelest obracajacej sie kamery, tym bardziej, ze tak bardzo sie pilnuje, by swoim zachowaniem "nikogo na zwenatrz nie urazic" - jak sama powiedziala. ale niewazne. niewatpliwie mamy rozne podejscie do pewnych spraw (mam na mysli siebie i joasie), ale przeciez nie posadzam jej o "uczuciowy" ekshibisjonizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Joasia: IP: *.dip.t-dialin.net 21.05.02, 01:35 A coz jest takiego niestosownego w opowiedzeniu historii o utracie dziecka? Nie przesadzasz? Wystarczy obejrzec niektore programy typu "Rozmowy w toku", czy "Studio otwarte", a uslyszysz takie opowiesci o ludzkich dramatach, ze sprawa Joasi nabierze innego wydzwieku. To ani grzech, ani wstyd opowiedziec komus o swoich przezyciach. Moze dla niej ten temat nie jest tabu. Niektorym jest moze latwiej kiedy o tym mowia. Pozdrawiam Milka Odpowiedz Link Zgłoś