Gość: apo IP: 193.29.207.* 08.01.05, 15:55 fajny film, polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michu Re: American Beauty ***** IP: *.icpnet.pl 08.01.05, 20:17 nie ma w ogole co sie zastanawiac. chociaz paweł (recenzent) calkiem skutecznie probuje zniechecic Ciebie do zobaczenia tego .. no mmmm .. arcydzielka. nie pozalujesz na pewno a moze wreszcie spojrzysz na swe zycie nie jak na maszynke do robienia kasy a "poprostu" ZYCIAAAAA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inka.k Re: American Beauty ***** 09.01.05, 00:48 A czy Lester kochał się w końcu z Angelą czy nie ? Niestety przegapiłam ten moment,dzięki za odpowiedź ktokolwiek odpowie,pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Nie sluchaj tego Pawła a posluchaj glosu ludu :))) IP: *.icpnet.pl 08.01.05, 20:18 nie ma w ogole co sie zastanawiac. chociaz paweł (recenzent) calkiem skutecznie probuje zniechecic Ciebie do zobaczenia tego .. no mmmm .. arcydzielka. nie pozalujesz na pewno a moze wreszcie spojrzysz na swe zycie nie jak na maszynke do robienia kasy a "poprostu" ZYCIAAAAA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Bardzo dobry film IP: 217.153.179.* 08.01.05, 21:50 Bardzo dobry, madry i pozostajacy w pamieci film. Ale niech mi nikt nie mowi, ze fajny! On jest przerazajacy! w tym filmie jest tak przerazajaca pustka..., wszyscy sie nienawidza, jest tyle gromadzacej sie agresji! Obejrzyjcie koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo American Beauty czyli wszystko ch.. IP: *.chello.pl 08.01.05, 22:18 właściwie to po co się męczyć i żyć? skoro i tak żona/mąz nas nie rozumie dzieci-wiadomo jak jest szef jest do dupy klienci sa upierdliwi a miało być tak pięknie - wydawał(a) się całkiem miłą osobą, a dzieci jak były małe - rozkoszne bobasy a moje plany - chcialem pojechać gdzieś w nieznane nauczyć się tego i owego skończyłem przecież dobrą szkołę, umiem zliczyć do trzech a nawet i do czterech I KU.. MIMO TEGO DAŁEM SIĘ UDUPIĆ I ŻYCIE PRZECIEKAMI PRZEZ PALCE oto cały AB nie lubię takich filmów, bo są tak jakby o mnie mniejsza o tym, że o mnie, ale o mnie i niemiło tak jakby bo jestem o 1/2 młodszy od bohatera ale poza tym wszystko się (niestety) zgadza (z poprawką na wiek rzecz jasna) ja osobiście nie polecam ogladania tego filmu bo można zajoba dostać może lepiej nie wiedzieć, że się prozą mówi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: American Beauty czyli wszystko ch.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 22:24 powiedzcie mi czemu on ma czerwony kwadracik i nie może młodzieć oglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Czerwony kwadracik IP: *.chello.pl 08.01.05, 22:29 żeby sie jej w głowce nie pomieszało i nie stwierdziła (ta młodzież) że i tak wszystko to o kant dupy tylko potłuc można czyli żeby na zła drogę nie zeszła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Czerwony kwadracik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 22:31 ale są tam jakieś momenty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Czerwony kwadracik IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 09.01.05, 00:53 raz pokazane są cycki, pare razy pojawiają się teksty typu, "walenie konia" czy "obiąganie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BolekLolek Re: American Beauty czyli wszystko ch.. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 08.01.05, 22:36 bo jak młodzież pod wpływem tego - i podobnych - filmu zaskoczy, że jest robiona w balona wypełnionego pustką, rozpęta rewolucję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: American Beauty ***** IP: *.scene.pl 09.01.05, 00:20 Kto zabił na końcu głównego bohatera? Powiedzcie mi, proszę. Akurat na chwilkę wyszłam, wracam do pokoju, a on trup nieboszczyk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazzol Re: American Beauty ***** IP: *.netten.pl 09.01.05, 00:22 ojciec dilera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan tata dilera, byly wojskowy i kryptogej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.05, 00:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: Czy Lester kochał się w końcu z Angelą ? IP: *.chello.pl 09.01.05, 00:58 nie Odpowiedz Link Zgłoś
jakusia Re: American Beauty ***** 09.01.05, 00:58 Fajny????Przysięgam, to ostatnie słowo jakim określiłabym ten film. American Beauty był inspirujący, cudowny, genialny - wart nagród, które dostał. Kevin fenomenalny w swojej roli-jak zawsze zresztą... Odpowiedz Link Zgłoś
ron_obvious Re: American Beauty ***** 09.01.05, 12:53 O w morde, chyba jestem jedyną osobą, która za AB nie przepada. Jeszcze jako satyra film się sprawdza, ale gdy reżyser zaczyna bawić się podrecznikiem filozofii dla gimnazjum to zaczyna byc żałośnie (mysli typu "dokoła nas jest tyle piekna" , "dobra materialne nie są ważne"). Poza tym sporo dialogów jest napisanych łopatologicznie, a końcówka z pułkownikiem kryptogejem...szkoda gadać. Ogólnie film przeciętny. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 ... 09.01.05, 13:34 mnie się też nie podobał, próbowałam obejrzeć drugi raz, obejrzałam i dalej nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo Re: ... IP: *.rzeszow.mm.pl 09.01.05, 20:02 Jako trzeci dolaczam sie do tego mini klubu malkontentow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablabla Re: American Beauty ***** IP: *.w1.4lan.pl / 80.240.164.* 09.01.05, 13:03 Niby ten film nie jest taki typowo "hollywodzki" ale oczywiście stary schemat musiał zostać powtórzony i rola 16-letniej Angeli trafiła do aktorki, która ani na 16 lat nie wyglądała ani tyle w czasie krecenia filmu nie miała (bo byla o 4 lata starsza). Do tego córkę Kevina Spacey, zakompleksioną z powodu zbyt małego biustu, grała dziewczyna o największych cyckach w tym filmie! Można się też przyczepić do tej pseduo filozoficznej sceny z latającą torebką na wietrze, która nie wiadomo czemu miała służyć. Podobało mi się natomiast zakończenie - niczym w jakimś dobrym thrillerze okazało się, że zabójcą była osoba najmniej podejrzana (ja najpierw obstawiałem córke głównego bohatera i jej chłopaka, a potem żone). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atoja Re: American Beauty ***** IP: *.ab / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 14:06 Oj "blablabla", Ty jakoś niewiele rozumiesz, albo niedokładnie oglądasz. Być może to nie Twój poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia nie oglądałam :-(((((((((((((((((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 13:52 nie wiecie czy będą powtarzać? TVN czasem niektóre filmy powtarzało w niedzielę wieczorem, może American beauty też? Odpowiedz Link Zgłoś
jakusia Re: nie oglądałam :-(((((((((((((((((((((((((( 09.01.05, 14:17 Z tego co widziaąłm to nie powtarzają dzisiaj tego filmu. Może w tygodniu, ale też chyba raczej nie. Nie martw się.Niedługo pewnie pojawi sie na innym kanale..Pozdrawiam.Justyna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiapil Re: American Beauty ***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 17:15 ja go nie kumam tylko dla doroslych www.lalique.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zac Re: American Beauty ***** IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.01.05, 20:39 To jest niestety prawdziwy film o białych przedmiściach w Ameryce. Ładne trawniki na zewnątrz w środku pogoń za kasą, zero więzi, zero satysfakcji z życia, zero smaku życia, przygodni znajomi, wszędzie daleko Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: American Beauty ***** 10.01.05, 09:50 Dolaczam sie do niefanow. Polecam "Burze lodowa" Anga Lee. Ten sam temat, o niebo lepiej pokazany. Odpowiedz Link Zgłoś