Gość: wściekła IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 23:56 Travolta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elron Re: Harnaś z rozpuszczonymi piórami wygląda jak 22.05.02, 08:46 Na Miłość Bożą - jak można porównywać spokojnego, stabilnego Harnasia do tego roztrzęsionego selfosofa, psychologicznej prostytuty, Travolty??? Trochę pariotyzmu, proszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Harnaś z rozpuszczonymi piórami wygląda jak 22.05.02, 08:49 Marek Perepeczko w jednym fajnym filmie na literkę 'J' ten sam fryz i głebokie spojrzenie jak czarny staw pod rysami eee... Odpowiedz Link Zgłoś
elron Re: Harnaś z rozpuszczonymi piórami wygląda jak 22.05.02, 08:57 Oooo... To ja rozumię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wściekła Re: Harnaś z rozpuszczonymi piórami wygląda jak IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 13:31 wstydzę się tego co napisałam :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wściekła Re: schwarzkopf IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 14:12 rozczochrane i tłuste z odżywek tylko białka to czasami grzywkę przyczeszę,łupież polubiłam i mi nie przeszkadza a jak się sypie to predzej miejsce w tramwaju łapię.A co to schwarzkopf widziałam na wystawie ale myślałam że to napój energetyzujący. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: schwarzkopf 22.05.02, 14:23 chyba cię wczoraj widziałem w metrze - nosisz taką seledynową chustke wiązaną na głowie jak dziewczęta z oazy? ale figurka niezła pzdr eee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wściekła Re: schwarzkopf IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 15:36 Jechałam i owszem Pole - Swiętokrzyska,ale bez chusty ,teraz mnie poznasz po łupieżu :))a z tą figurą to miłe jestem jakby mniej wściekła. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: schwarzkopf 22.05.02, 16:05 oczywiście, że to byłaś ty, trochę wściekła aha, powinnaś jednak ogolić nogi - czarne, kręcone włosy na łudkach nie dodaja ci uroku, chociaż przy twojej figurze chyba nie ma to znaczenia a jeszcze przecież urośniesz:) pzdrw eee... Odpowiedz Link Zgłoś