rafaum 19.01.05, 12:54 Czy w waszym mieście jest sklep nocny z gitarami albo przynajmniej lutnik całodobowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lezka_z_posen Re: nocny z gitarami 19.01.05, 13:08 tak,u mnie jest taki sklep:)zawsze biorę jedną gitarę na miejscu i dwie na wynos:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helmet Re: nocny z gitarami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 13:08 Czasem gryf złamię na wieczornicy przy świecach w przychodni w środku dnia, wtedy faktycznie skoczę do sklepu oddać do naprawy i odbieram gitarę i pół basa dla kolegi po drodze do pracy, tak koło 6:15; ale jestem zaskoczony, że w gródku też działa ta sieć Odpowiedz Link Zgłoś
rafaum Re: nocny z gitarami 19.01.05, 13:16 Być może przychodnia z braku pacjentów zostanie przekształcona w dom kultury albo w jakąś świetlicę a doktor lumbago zostanie kierownikiem tej placówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helmet Re: nocny z gitarami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 13:20 śpiewogra nową metodą hospitalizacji!! zamiast lekarstw dobre słowo spiewane a swoją drogą pewnie doktor lumbago po ostatniej wpadce z uratowaniem ojca dziecka blondyny to porzuci praktykę lekarską i zajmie się gastronomią, no - moze dołączy się do chórku i zacznie leczyć młodzież z nałogów pracą organiczną Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: nocny z gitarami 20.01.05, 06:18 u mnie nie ma z gitarami. jest tylko z haframi i wiolonczelami. ale strasznie chamska obsluga, to rzadko zachodze Odpowiedz Link Zgłoś