Dodaj do ulubionych

G. Torbicka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 00:36
Dlaczego Torbicka tak rzadko pokazuje się ostatnio w TV. Czyżby sie już
opatrzyła.
Obserwuj wątek
    • Gość: kij Re: G. Torbicka IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 21.01.05, 00:43
      Matka jej robote załatwiła w tej telewizji.
    • Gość: kiuy Re: G. Torbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 00:47
      mam nadzieję, że to prawda i juz nie wróci.
      • Gość: pikczer Re: G. Torbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 03:10
        Gość portalu: kiuy napisał(a):

> mam nadzieję, że to prawda i juz nie wróci.

a co ci nie pasuje?
    • Gość: Kościelny. Re: G. Torbicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 03:20
      miała po wypadku amputowaną nogę. Jest w szpitalu nadal na Banacha.
    • Gość: ghfg Re: G. Torbicka IP: 212.160.172.* 21.01.05, 09:00
      a ileż można patrzeć na tę bezpłciową lalkę? kiwającą głową i ze sztucznym
      uśmiechem ciągle przylepionym do twarzy??
      • Gość: pokrybala Re: G. Torbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 10:03
        Nie podoba się wam, bo nie mówi: kurna, zajebiście, łał itp. nie powtarza co
        pół zdania jakiegoś przerywnika,używa słów, których nie ma w podstawowym
        zestawie "1500 słów, które rozumie telewidz", czyli po prostu nie rozumiecie
        wiekszości tego, co ona mówi, a nawet jeżeli coś rozumiecie, to w ogóle was to
        nie interesuje, bo nie jesteście przygotowani intelektualnie do rozmowy na
        poziomie wyższym niż bełkot jakiegoś wojewódzkiego, dody i im podobnnych.
        • agata_to_ja Re: G. Torbicka 21.01.05, 10:30
          Przybij piątkę!
          Torbicka jest najinteligentniejszą i najlepiej zorientowaną w kulturze
          dziennikarka TVP. Do tego babka z klasą. No ale na tym forum zawsze znajdzie
          się coś, do czego można się przyczepić.
    • Gość: Kapiszon Re: G. Torbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 10:30
      Jest przeurocza i elokwentna.
      Prawdziwa dama.
      Szkoda, że mnie los z nią nie zetknął, bo byłaby również szczęśliwa ...
      • oka5 Re: G. Torbicka 21.01.05, 12:45
        Gość portalu: Kapiszon napisał(a):

> Szkoda, że mnie los z nią nie zetknął, bo byłaby również szczęśliwa ...

No ma kobieta pecha...
      • Gość: A'Tomek Re: G. Torbicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 13:32
        > Jest przeurocza i elokwentna.
        > Prawdziwa dama.

Ocipiałeś? Drętwa, zmanierowana stara rura.
        • Gość: Ania P. Re: G. Torbicka IP: 66.54.229.* 21.01.05, 16:12
          G. Torbicka jest super; mialam okazje przez chwile porozmawiac z nia w
          Kazimierzu na festiwalu filmowym; jest bardzo mila, nie robi z siebie gwiazdy;
          przy tym bardzo inteligentna i naprawde nadaje sie do tego co robi..
          zazdroszcze jej ze tyle wie o filmie..
      • Gość: pola Re: G. Torbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 19:49
        zgadzam sie, to jedna z najinteligentniejszych dziennikarek-prezenterek w
        telewizji. cala reszta jej kolezanek z "swojki" jaest daleko, daleko za....te
        pieprza trzy po trzy i mizdrza sie, bez wzgledu na to czy maja dwadziescia pare
        czy czterdziesi pare, te po piecdziesiatce - Fajkowska i Kubiczowa...nicosc, a
        torbicka to inny poziom, pare polek wyzej....chyba, ze ktos faktycznie, ze
        wzgledu na ubostwo jezykowe nie kuma o czym ona mowi. A to tylko o nich
        swiadczy nie o niej. Baba z klasa i rozumem.
        • Gość: . Re: G. Torbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 14:24
          co z tego jak jest sztywna jakby kij polknela? zero luzu, ciagle ten sam
          firmowy usmiech...moze i jest mial ale taka mdla jak molek :/
    • Gość: Ola Re: G. Torbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 18:14
      A ja słuchałam jej wywiadu, zdaje się z Linchem, w którym reżyser zwracała się
      do niej per "Graciella", ("słuchaj Graciella", wiesz Graciella" itp.) chyba
      tak musiała mu sie przedstawić. Ubawiła mnie do łez jej zaściankowość!
    • Gość: matti Re: G. Torbicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 19:57
      W najbliższy poniedziałek poprowadzi ze żmijewskim tegoroczną galę Telekamer.
      Nie wycofała się więc z wizji... Lubię ją, ale ostatnio było jej tanowczo za
      dużo.
    • Gość: xsc Re: G. Torbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:47
      Grażyna Torbicka jest dziełem sztuki. Krystyna Loska jest autorką dzieła
      sztuki. Połowiczną.
      • Gość: Ania P. Re: G. Torbicka IP: 66.54.229.* 21.01.05, 21:07
        chcialabym bardzo zeby w telewizji polskiej bylo wiecej takich osobowosci jak
        G. Torbicka... inteligentnych, oczytanych, z ogromna wiedza, a przy tym z
        kultura osobista i taka klasa.. chyba musicie przyznac ze osoba G. Torbickiej
        budzi respekt... Grazynka w swoich wywiadach nie reprezentuje tylko siebie, ale
        odslania rowniez kawalek polskiej kultury czy historii.. Torbicka rulez!
        • spojrzenie.kota.w.butach Re: G. Torbicka 21.01.05, 21:23
          Aniu P. Oczywiscie! panstwo, ktorzy sa przeciw pani Grazynie nie dorosli do
          tego, co ona robi. Za intekigentna bestaia dla ciemnogrodowego spoleczenstwa i
          swoich "kolezanek". Pola ma racje, reszta jest daleko, daleko za. jedyna dobra
          dziennikarak, prezenterka w tej stacji, a biorac pod uwage jeszcze jedynke i
          tyroje, to we wszytkich tych stacjach. Pierwsza dama TVP!!! Pozostale panie
          odpadaja w przedbiegach zaczynajac od pani F., zeby nie powiediec o niej
          papieros, a konczac na pani co make robi, alebi tej co wyucza sie na pamke
          kazdego tekstu - i.k.- inicjaly. te pomiedzy tez nie sa ani bardziej, ani lepiej
          • Gość: platoniczna Re: G. Torbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 22:02
            a czy ona ma dzieci??
            z czystej ciekawości pytam
            • wieslawa-siemiankowska Re: G. Torbicka 22.01.05, 11:54
              Torbicka nie ma dzieci.
    • Gość: pik Re: G. Torbicka IP: *.acn.waw.pl 22.01.05, 11:49
      Jest piekna i megazgrabna. Ma klase.
      • Gość: Bolo ja mam dziś grzybową z klasą na obiad :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 14:06
        Jaką znowu KLASĘ? Pogięło was z tym idiotycznym słowem? Co to kur*wa jest????
        Dzieci z klasą, pies z klasą, babcia z klasą, jogurt z klasą....
        Drętwa baba, poza kamerą równie drętwa jak na wizji. Ubiera sie źle, ma kilo
        pudru na twarzy i wygląda live jak lala Barbie na emeryturze. Co w niej
        ciekawego??? O ile mnie pamięć nie myli to Torbicka to jeden z przykładów tych
        co się nie załapali w PWST na normalny wydzial i wylądowali na Wot u
        Koeniga...Jeszcze zrozumiałbym gdyby ktoś powiedział że ładna w polowie lat
        80tych, ale dziś? Wariactwo....
        • Gość: Aleksandra Re: ja mam dziś grzybową z klasą na obiad :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 16:16
          Rzeczywiście określenie "podstarzała Barbie" doskonale do niej pasuje. Ten sam
          typ urody co Ścibakówna, tylko wolniej sie starzeje, ale też legendy krążą o
          tym, jak jej tryb zycia we wszystkim podporządkowany jest urodzie.
          • Gość: Ania P. Re: ja mam dziś grzybową z klasą na obiad :D IP: *.ipt.aol.com 22.01.05, 17:52
            ciekawa jestem jak wy wygladacie albo jak bedziecie wygladac po 40-stce.. moim
            zdaniem dziewczyna ma nienaganna urode, bo dba o siebie i prowadzi zdrowy tryb
            zycia.. a poza tym to Torbicka nie jest modelka, tylko dziennikarka... wiec
            docenmy jej walory intelektualne... kiedys tez powiedziala w wywiadzie ze
            nigdy nie przeklina i ludzie w jej towarszystwie tez nie przeklinaja. To
            swiadczy o szacunku jaki soba wzbudza... czy to nie jest klasa?? Chyba jest..
        • Gość: breslau Re: ja mam dziś grzybową z klasą na obiad :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 02:20
          Brawo za "klasę" !!!
    • Gość: Blike Re: G. Torbicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 17:54
      No cóż Torbicka za wszelką cenę chce zachować młodość. Trudno sie jej dziwić
      każdy chce być piękny, młody i zdrowy. Jednak ta jej inteligencja, elokwencja
      itd to efekty nie wrodzone a wypracowane przez lata obcowania z wizją. Wszak
      Torbicka vel Loska nie dostała sie za pierwszym podejściem na studia i
      skończyła zwykły kierunek na PWST. Więc chyba nie była taka genialna. Ma
      obsesję na punkcie urody i figury. Chce wyglądać jak Kulczykowa/ o zgrozo/
      dlatego staje się coraz chudsza. Żal mi jej, że jest niewolnicą swojego
      wyglądu. Chyba stać ją na coś więcej niż imponowanie tylko wyglądem. A już za
      wielkie nieporozumienie uważam podkładanie przez nią głosu w apelu o pomoc dla
      dzieci ofiar tsunami/sprawa adopcji/ Może sama jako bezdzietna zaadoptuje ze
      swoim uczonym mężem dziecko z Azji i wtedy udowodni , że nie żyje tyklo dla
      siebie i swojego wyglądu. Telekamery 2005- znowu Torbicka. Znowu będa sztuczne,
      wyreżyserowane usmiechy i gesty. CZY W POLSKIEJ TV NIE MA JUZ INNYCH, BARDZIEJ
      NATURALNYCH PREZENTERÓW. OGŁASZAM BOJKOT TV DOPÓKI WSZYSTKIE IMPREZY BĘDZIE
      OBSŁUGIWAĆ PODSTARZAŁA LALKA BARBIE TORBICKA. MAM DOŚĆ!!!!! CHCEMY KOGOŚ
      DOWCIPNEGO I NATURALNEGO!!!!!!!
      • Gość: wampirek Re: G. Torbicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 23:49
        > PODSTARZAŁA LALKA BARBIE TORBICKA.

Rehehehe ;-) Fajny nick ;-) To ja jeszcze poproszę o nick dla młodszej
        koleżanki Młynarskiej!
    • slepyleon Re: G. Torbicka 23.01.05, 00:44
      Jest jałowa, tzn nie może mieć dzeci a ten jej pi..waty mąż chyba jest gejem.
      Ma polipy w nosie, i stale się odchudza. Niech robi co chce. Co nas to obchodzi.
      • Gość: Norbert Re: G. Torbicka IP: *.chello.pl 23.01.05, 15:08
        A ty slepoku jestes gineklogiem i siedziales w jej cipie,ze wiesz,ze nie moze
        miec dzieci??Moze nie lubi zasmarkanych bachorow i nie chce!Ale jak sie ma
        jalowy mozg,tak jak taki baran jak ty,to sie na to w zyciu nie wpadnie!
        • Gość: slepyleon Re: G. Torbicka IP: *.aster.pl 23.01.05, 20:20
          Bardzo mi miło, że tak się wku ...eś. A że jest jałowa jeszcze raz powtórzę.
    • Gość: zib Re: G. Torbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 21:53
      Była wykonana z plastiku ulegającego biodegradacji.
    • Gość: poli Re: G. Torbicka IP: *.tvsat364.lodz.pl 24.01.05, 17:06
      toż to FASZYŚCI na tym forum

tyle jadu i żółci nie uświadczysz człowiecze gdzie indziej

boszzzzzzzzzzzzzzz
      • Gość: Zeus Re: G. Torbicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 19:35
        naziści, nie faszyści.
    • Gość: xxx Re: G. Torbicka IP: *.upc-j.chello.nl 24.01.05, 20:09
      Lubie Torbicka. Podoba mi sie jako kobieta i jako czlowiek. Fajna babka.
      Podziwiam za wspaniala figure i styl. Na pewno jedna z najlepszych prezenterek.
      Rozwija sie, jest nie tylko lalunia do prezentacji i prowadzenia show, ale tez
      robi wlasne programy, reportaze, cykle programowe itp. Moze robi cos
      ambitniejszego, jakis program czy reportaz i dlatego nie ma jej na wizji.
      Fakt, ze jest dzieckiem slawnej mamy, ale na pewno nadaje sie do tej pracy,
      jest doskonala w tym co robi i wypracowala sobie wlasny styl. Miedzy nia i
      reszta prezenterek dwojki i nie tylko jest roznica kolosalna. Tak naprawde
      Torbicka, a potem dlugo dlugo nic i inne panie.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka