Gość: Aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 00:36 Dlaczego Torbicka tak rzadko pokazuje się ostatnio w TV. Czyżby sie już opatrzyła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kij Re: G. Torbicka IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 21.01.05, 00:43 Matka jej robote załatwiła w tej telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiuy Re: G. Torbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 00:47 mam nadzieję, że to prawda i juz nie wróci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikczer Re: G. Torbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 03:10 Gość portalu: kiuy napisał(a): > mam nadzieję, że to prawda i juz nie wróci. a co ci nie pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kościelny. Re: G. Torbicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 03:20 miała po wypadku amputowaną nogę. Jest w szpitalu nadal na Banacha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghfg Re: G. Torbicka IP: 212.160.172.* 21.01.05, 09:00 a ileż można patrzeć na tę bezpłciową lalkę? kiwającą głową i ze sztucznym uśmiechem ciągle przylepionym do twarzy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrybala Re: G. Torbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 10:03 Nie podoba się wam, bo nie mówi: kurna, zajebiście, łał itp. nie powtarza co pół zdania jakiegoś przerywnika,używa słów, których nie ma w podstawowym zestawie "1500 słów, które rozumie telewidz", czyli po prostu nie rozumiecie wiekszości tego, co ona mówi, a nawet jeżeli coś rozumiecie, to w ogóle was to nie interesuje, bo nie jesteście przygotowani intelektualnie do rozmowy na poziomie wyższym niż bełkot jakiegoś wojewódzkiego, dody i im podobnnych. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: G. Torbicka 21.01.05, 10:30 Przybij piątkę! Torbicka jest najinteligentniejszą i najlepiej zorientowaną w kulturze dziennikarka TVP. Do tego babka z klasą. No ale na tym forum zawsze znajdzie się coś, do czego można się przyczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapiszon Re: G. Torbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 10:30 Jest przeurocza i elokwentna. Prawdziwa dama. Szkoda, że mnie los z nią nie zetknął, bo byłaby również szczęśliwa ... Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 Re: G. Torbicka 21.01.05, 12:45 Gość portalu: Kapiszon napisał(a): > Szkoda, że mnie los z nią nie zetknął, bo byłaby również szczęśliwa ... No ma kobieta pecha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A'Tomek Re: G. Torbicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 13:32 > Jest przeurocza i elokwentna. > Prawdziwa dama. Ocipiałeś? Drętwa, zmanierowana stara rura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania P. Re: G. Torbicka IP: 66.54.229.* 21.01.05, 16:12 G. Torbicka jest super; mialam okazje przez chwile porozmawiac z nia w Kazimierzu na festiwalu filmowym; jest bardzo mila, nie robi z siebie gwiazdy; przy tym bardzo inteligentna i naprawde nadaje sie do tego co robi.. zazdroszcze jej ze tyle wie o filmie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: G. Torbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 19:49 zgadzam sie, to jedna z najinteligentniejszych dziennikarek-prezenterek w telewizji. cala reszta jej kolezanek z "swojki" jaest daleko, daleko za....te pieprza trzy po trzy i mizdrza sie, bez wzgledu na to czy maja dwadziescia pare czy czterdziesi pare, te po piecdziesiatce - Fajkowska i Kubiczowa...nicosc, a torbicka to inny poziom, pare polek wyzej....chyba, ze ktos faktycznie, ze wzgledu na ubostwo jezykowe nie kuma o czym ona mowi. A to tylko o nich swiadczy nie o niej. Baba z klasa i rozumem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: G. Torbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 14:24 co z tego jak jest sztywna jakby kij polknela? zero luzu, ciagle ten sam firmowy usmiech...moze i jest mial ale taka mdla jak molek :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: G. Torbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 18:14 A ja słuchałam jej wywiadu, zdaje się z Linchem, w którym reżyser zwracała się do niej per "Graciella", ("słuchaj Graciella", wiesz Graciella" itp.) chyba tak musiała mu sie przedstawić. Ubawiła mnie do łez jej zaściankowość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Re: G. Torbicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 19:57 W najbliższy poniedziałek poprowadzi ze żmijewskim tegoroczną galę Telekamer. Nie wycofała się więc z wizji... Lubię ją, ale ostatnio było jej tanowczo za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xsc Re: G. Torbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:47 Grażyna Torbicka jest dziełem sztuki. Krystyna Loska jest autorką dzieła sztuki. Połowiczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania P. Re: G. Torbicka IP: 66.54.229.* 21.01.05, 21:07 chcialabym bardzo zeby w telewizji polskiej bylo wiecej takich osobowosci jak G. Torbicka... inteligentnych, oczytanych, z ogromna wiedza, a przy tym z kultura osobista i taka klasa.. chyba musicie przyznac ze osoba G. Torbickiej budzi respekt... Grazynka w swoich wywiadach nie reprezentuje tylko siebie, ale odslania rowniez kawalek polskiej kultury czy historii.. Torbicka rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
spojrzenie.kota.w.butach Re: G. Torbicka 21.01.05, 21:23 Aniu P. Oczywiscie! panstwo, ktorzy sa przeciw pani Grazynie nie dorosli do tego, co ona robi. Za intekigentna bestaia dla ciemnogrodowego spoleczenstwa i swoich "kolezanek". Pola ma racje, reszta jest daleko, daleko za. jedyna dobra dziennikarak, prezenterka w tej stacji, a biorac pod uwage jeszcze jedynke i tyroje, to we wszytkich tych stacjach. Pierwsza dama TVP!!! Pozostale panie odpadaja w przedbiegach zaczynajac od pani F., zeby nie powiediec o niej papieros, a konczac na pani co make robi, alebi tej co wyucza sie na pamke kazdego tekstu - i.k.- inicjaly. te pomiedzy tez nie sa ani bardziej, ani lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platoniczna Re: G. Torbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 22:02 a czy ona ma dzieci?? z czystej ciekawości pytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Re: G. Torbicka IP: *.acn.waw.pl 22.01.05, 11:49 Jest piekna i megazgrabna. Ma klase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo ja mam dziś grzybową z klasą na obiad :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 14:06 Jaką znowu KLASĘ? Pogięło was z tym idiotycznym słowem? Co to kur*wa jest???? Dzieci z klasą, pies z klasą, babcia z klasą, jogurt z klasą.... Drętwa baba, poza kamerą równie drętwa jak na wizji. Ubiera sie źle, ma kilo pudru na twarzy i wygląda live jak lala Barbie na emeryturze. Co w niej ciekawego??? O ile mnie pamięć nie myli to Torbicka to jeden z przykładów tych co się nie załapali w PWST na normalny wydzial i wylądowali na Wot u Koeniga...Jeszcze zrozumiałbym gdyby ktoś powiedział że ładna w polowie lat 80tych, ale dziś? Wariactwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: ja mam dziś grzybową z klasą na obiad :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 16:16 Rzeczywiście określenie "podstarzała Barbie" doskonale do niej pasuje. Ten sam typ urody co Ścibakówna, tylko wolniej sie starzeje, ale też legendy krążą o tym, jak jej tryb zycia we wszystkim podporządkowany jest urodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania P. Re: ja mam dziś grzybową z klasą na obiad :D IP: *.ipt.aol.com 22.01.05, 17:52 ciekawa jestem jak wy wygladacie albo jak bedziecie wygladac po 40-stce.. moim zdaniem dziewczyna ma nienaganna urode, bo dba o siebie i prowadzi zdrowy tryb zycia.. a poza tym to Torbicka nie jest modelka, tylko dziennikarka... wiec docenmy jej walory intelektualne... kiedys tez powiedziala w wywiadzie ze nigdy nie przeklina i ludzie w jej towarszystwie tez nie przeklinaja. To swiadczy o szacunku jaki soba wzbudza... czy to nie jest klasa?? Chyba jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslau Re: ja mam dziś grzybową z klasą na obiad :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 02:20 Brawo za "klasę" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blike Re: G. Torbicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 17:54 No cóż Torbicka za wszelką cenę chce zachować młodość. Trudno sie jej dziwić każdy chce być piękny, młody i zdrowy. Jednak ta jej inteligencja, elokwencja itd to efekty nie wrodzone a wypracowane przez lata obcowania z wizją. Wszak Torbicka vel Loska nie dostała sie za pierwszym podejściem na studia i skończyła zwykły kierunek na PWST. Więc chyba nie była taka genialna. Ma obsesję na punkcie urody i figury. Chce wyglądać jak Kulczykowa/ o zgrozo/ dlatego staje się coraz chudsza. Żal mi jej, że jest niewolnicą swojego wyglądu. Chyba stać ją na coś więcej niż imponowanie tylko wyglądem. A już za wielkie nieporozumienie uważam podkładanie przez nią głosu w apelu o pomoc dla dzieci ofiar tsunami/sprawa adopcji/ Może sama jako bezdzietna zaadoptuje ze swoim uczonym mężem dziecko z Azji i wtedy udowodni , że nie żyje tyklo dla siebie i swojego wyglądu. Telekamery 2005- znowu Torbicka. Znowu będa sztuczne, wyreżyserowane usmiechy i gesty. CZY W POLSKIEJ TV NIE MA JUZ INNYCH, BARDZIEJ NATURALNYCH PREZENTERÓW. OGŁASZAM BOJKOT TV DOPÓKI WSZYSTKIE IMPREZY BĘDZIE OBSŁUGIWAĆ PODSTARZAŁA LALKA BARBIE TORBICKA. MAM DOŚĆ!!!!! CHCEMY KOGOŚ DOWCIPNEGO I NATURALNEGO!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampirek Re: G. Torbicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 23:49 > PODSTARZAŁA LALKA BARBIE TORBICKA. Rehehehe ;-) Fajny nick ;-) To ja jeszcze poproszę o nick dla młodszej koleżanki Młynarskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
slepyleon Re: G. Torbicka 23.01.05, 00:44 Jest jałowa, tzn nie może mieć dzeci a ten jej pi..waty mąż chyba jest gejem. Ma polipy w nosie, i stale się odchudza. Niech robi co chce. Co nas to obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbert Re: G. Torbicka IP: *.chello.pl 23.01.05, 15:08 A ty slepoku jestes gineklogiem i siedziales w jej cipie,ze wiesz,ze nie moze miec dzieci??Moze nie lubi zasmarkanych bachorow i nie chce!Ale jak sie ma jalowy mozg,tak jak taki baran jak ty,to sie na to w zyciu nie wpadnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slepyleon Re: G. Torbicka IP: *.aster.pl 23.01.05, 20:20 Bardzo mi miło, że tak się wku ...eś. A że jest jałowa jeszcze raz powtórzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Re: G. Torbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 21:53 Była wykonana z plastiku ulegającego biodegradacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poli Re: G. Torbicka IP: *.tvsat364.lodz.pl 24.01.05, 17:06 toż to FASZYŚCI na tym forum tyle jadu i żółci nie uświadczysz człowiecze gdzie indziej boszzzzzzzzzzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeus Re: G. Torbicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 19:35 naziści, nie faszyści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: G. Torbicka IP: *.upc-j.chello.nl 24.01.05, 20:09 Lubie Torbicka. Podoba mi sie jako kobieta i jako czlowiek. Fajna babka. Podziwiam za wspaniala figure i styl. Na pewno jedna z najlepszych prezenterek. Rozwija sie, jest nie tylko lalunia do prezentacji i prowadzenia show, ale tez robi wlasne programy, reportaze, cykle programowe itp. Moze robi cos ambitniejszego, jakis program czy reportaz i dlatego nie ma jej na wizji. Fakt, ze jest dzieckiem slawnej mamy, ale na pewno nadaje sie do tej pracy, jest doskonala w tym co robi i wypracowala sobie wlasny styl. Miedzy nia i reszta prezenterek dwojki i nie tylko jest roznica kolosalna. Tak naprawde Torbicka, a potem dlugo dlugo nic i inne panie. Odpowiedz Link Zgłoś