IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 20:10
www.se.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1587&news_id=41449&scroll_article_id=41449&layout=1&page=text&list_position=1
Ktory to ten Borek z Polsatu ?
Swoja droga szkoda mi tych kobiet Salety..
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: P. Saleta IP: *.elk.mm.pl 25.01.05, 21:07
      Dlaczego szkoda? Nie wiedziały,że to chłopczyk z zespołem prostego myslenia?
      Jest żałosny jako facet,gwiazda żadna.Te puste,szczere oczęta,chciałabyś mieć
      takiego bezmózgiego,wytatuowanego faceta?Ble.
      • joalaol Re: P. Saleta 25.01.05, 21:31
        i gdzie tu sprawiedliwość, to on sie puszczał, ale zona musiała się wyprowadzić
        i jeszcze płaci za kawlareke z własnej kieszeni. nieładnie Saleta, nieładnie...
        • Gość: jozef Re: P. Saleta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:16
          lowelas i gach
        • Gość: sialala Re: P. Saleta IP: *.ab / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:49
          z tą żoną (znaczy zanim się z nią ożenił) to on się puszczał kiedy był jeszcze
          z poprzednią żoną, więc teraz i ona niech poczuje jak to smakuje. wcale mi jej
          nie żal.
          • Gość: jozef Re: P. Saleta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:52
            powtarzam: lowelas i gach. I do tego oblesny
    • Gość: kostka lodu Re: P. Saleta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:32
      I tylko dzieci na tym cierpią! Postaraj się o następne Przemku! A kobiety sa
      jednak naiwne...
    • Gość: piękna pogoda Re: Borek IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 00:33
      jest dziennikarzem z redakcji sportowej , prowadzi w polsacie magazyn
      piłkarski " 2x45"
      eeehhh ten Borek , to przez niego oglądam piłę :))))
      • Gość: daro Re: Borek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 22:38
        Bog zaplac, ze w Polsacie - stacji disco polo
    • Gość: zyta Re: P. Saleta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:17
      szkoda gadac...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka