Gość: pan_laga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 02:17 thanks siano za udostepnienie zapisu chatów. daly mi dodatkową możliwośc sprawdzenia czy moje obserwacje i oceny z tv były słuszne. źle Cię na poczatku oceniłem. wybacz. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siano01 Re: dzięki dla siana 28.05.02, 10:25 Gość portalu: pan_laga napisał(a): > thanks siano za udostepnienie zapisu chatów. daly mi dodatkową możliwośc > sprawdzenia czy moje obserwacje i oceny z tv były słuszne. > źle Cię na poczatku oceniłem. wybacz. > amen > pan laga Witam panie laga! :)) Ponieważ forum stoczy się niedługo w niebyt, więc korzystam z okazji, żeby wyrazić uznanie dla oryginalności Twoich postów. Choć czasem wbijane "szpile" wydawały mi sie zbyt ostre to jednak wielokrotnie nie sposób odmówić im celności... Jesteś jedną z najbardziej charakterystycznych postaci na forum - miło było poznać! :) Pozdrawiam siano Odpowiedz Link Zgłoś
harpia1 Re: dzięki dla siana 28.05.02, 13:59 Podpisuję się :) Pod obydwoma powyższymi postami :)))) Dodam tez, że pan_laga jest chyba jedyną osobą, u której toleruję nawet wulgaryzmy - może dlatego, że są nie aż tak skrajne, a już na pewno nie są celem same w sobie, ale są podszyte sensem i celnością spostrzeżeń :) Aa! No i wreszcie ktoś docenił wysiłki siano, bo dotąd to tylko na nim niektórzy psy wieszali :( Pozdrrr.... Harpia Odpowiedz Link Zgłoś
sandra2 Re: dzięki dla siana 28.05.02, 14:21 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Co za Wersal???! Dołączam się i.... pozdrawiam S2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: dzięki dla siana IP: 212.244.106.* 28.05.02, 20:49 Lepiej późno niż wcale ;) i uznanie dla sianka i wyrazy sympatii dla pana_lagi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: dzięki dla siana IP: 3E1E* / 62.30.112.* 28.05.02, 20:58 Pozwole dolaczyc sie do podziekowan. Dzieki siano:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: dzięki dla siana IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 02:56 zrobiło się sielsko anielsko, ale doslodzę : dzięki i machu ,machu łapiną do obecnego w tym wątku narodu. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: dzięki dla siana IP: *.com.pl / *.wmc.com.pl 29.05.02, 17:01 Ja bardzo obu Panom dziękuję za wyraziste relacje oraz komentarze!!! Ich odbiór był największą atrakcją BB III. Odpowiedz Link Zgłoś