Gość: iza IP: master.* / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:04 Ludzie! Co powiedział Paweł Magdzie w lesie ,że ją tak zszokował? Oświadczył się jej czy jak? Musiałam wtedy wyjść na chwilę z pokoju , no i zielona jestem w tej scenie :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tralala Re: Madzia + Pawełko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:06 najpierw ja opieprzyl w samochodzie ze nie umie jezdzic :D a potem powiedzial, ze sie chce z nia ozenic za rok :D okres ma jak nic chlopak :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Madzia + Pawełko IP: master.* / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:08 To dlatego poleciała w te pędy do Saszki , krzycząc o rozwód. Ale dlaczego dopiero za rok Pawcio ją chce? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Madzia + Pawełko 31.01.05, 22:11 powiedział,że daje jej rok do namysłu, bo on jest pewien swoich uczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Madzia + Pawełko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:13 bo mucha musi najpierw z wojewodzkim zerwac, potem z sasza. takze w rok sie powinna uporac :D <hahaha> PS. gdzie gianni i jego pamietniki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Madzia + Pawełko IP: *.chello.pl 31.01.05, 22:15 Gianni moze szuka natchnienia.. albo wlasnie tworzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś