Dodaj do ulubionych

transmisja OSKARÓW

03.02.05, 09:45
czy ktos wie na jakim innym programie, poza Canal +, bedzie mozna obejrzec
transmisje na żywo z Oskarów??
Obserwuj wątek
    • zgredek_ojejku Re: transmisja OSKARÓW 03.02.05, 09:58
      ŻADNYM
      • around_the_sun Re: transmisja OSKARÓW 03.02.05, 10:17
        Nie ma to jak wyczerpująca odpowiedź:)
    • Gość: Kiniorella Re: transmisja OSKARÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:34
      Dokładnie 10 lta ( od 95r.) nie opuściłam ani jednej transmisji Oskarów, b.
      dziękuję ci TVP za to, że już nigdy więcej, dzięki Ci o Dzięki
    • Gość: bim Re: transmisja OSKARÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:55
      Transmisja z Oskarow jest nudna jak flaki z olejem. Cos jak nasze Telekamery
      tylko na wieksza skale. Naprawde az tyle osob chce to ogladac?
    • Gość: Kiniorella Re: transmisja OSKARÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:01
      A dla mnie to było przeżycie, bo pierwsza, wiedziałam i zawsze miałam swoje
      typy i bardzo to przeżywałam czy będzie tak jak ja założyłam czy zupełnie
      inaczej, po za tym siedziałyśmy zawsze z moją siostrą całą noc jedząc sobie
      dobre rzeczy i komentowałyśmy podziękowania i stroje aktorek, Fajnie było,
      szkoda, że w tym roku, nie wezme urlopu na poniedziałek, co by wyspać się po
      transmisji
      • cenobite Re: transmisja OSKARÓW 03.02.05, 15:25
        Kiniorella ja identycznie!! jakbym swoj post czytala:) tez zawsze siedzialam
        cala noc z popcornem i sie emocjonowalam:))a w pon urlop, tez bardzo załuje ze
        w tym roku tak nas TVP wkrecila, niestety nie mam canal+

co do telekamer - to żenada a porównianie do oskarów jest bezsensu.
        jest róznica pomiedzy filmami a dennymi serialami
        • paula245 Re: transmisja OSKARÓW 03.02.05, 15:29
          Nie mówi się Oskarów tylko OskarTów :D (siostra Basen)
          Na pewno będzie transmisja na którymś niemieckim kanale Sat1 albo RTL..
        • Gość: bim Re: transmisja OSKARÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:53
          Oczywiscie, ze Telekamery to zenada. Ale sama forumule zywcem wzieli z gali
          oskarowej. Najpierw przedstawiaja nominowanych, potem oglaszaja zwyciezce,
          ktory nastepnie dziekuje wszystkim. I tak w kolko. Rownie dobrze mozna siedziec
          na przystanku autobusowym i zastanawiac sie, czy zaraz przyjedzie autobus o
          takim, czy innym numerze. Co za roznica, ktory film/aktor wygra, jesli
          wiekszosci fimow sie nie widzialo, bo do Polski docieraja z opoznieniem?
          Mi sie wydaje, ze Oskary ogladaja ludzie, ktorzy na codzien z wypiekami na
          twarzy czytaja w Gali/Vivie/Zyciu na goraco o nowym romansie np. Brada Pitta;)
          • Gość: Aga Re: transmisja OSKARÓW IP: 81.15.254.* 04.02.05, 00:20
            > Co za roznica, ktory film/aktor wygra, jesli
            > wiekszosci fimow sie nie widzialo, bo do Polski docieraja z opoznieniem?

I tu trafileś/aś jak kulą w plot - akurat w tym roku większośc nominowanych
            filmów będzie wyświetlana przed 27 lutego. A co do aktorów, to z reguly znamy
            ich z więcej niż jednej roli i każdy ma swoich ulubieńców. A poza tym, Oscary
            to najbardziej znane nagrody filmowe i jeśli ktoś sie interesuje kinem, to lubi
            to ogladać, choćby po to, by być dobrze poinformowanym.
    • Gość: JA Re: transmisja OSKARÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 18:29
      PRO 7
      • Gość: wkurz Re: transmisja OSKARÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:10
        suuuuuper.normalnie bombaaaaaaaaaaaaaaa jeszcze niech wieczorynkę zdejmą z
        wizji i puszczą wystąpienia sejmowe.a podobno polska to już europa,a poziom
        jeszcze niższy niż przed 10 laty.matko kochana.ze wszystkim pod górę musi być w
        tym kraju.czy my naprawde jesteśmy gorsi???teraz to już tylko siąść i
        płaakać .i płacić abonament za obrady sejmu i powtórki filmów.no przecież młode
        pokolenie musi być wychowywane w poczuciu winy i odpowiedzialnosci za głupotę
        władz.niech zyje dostęp do neta...
    • Gość: Kiniorella Re: transmisja OSKARÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 09:52
      W każdym bądź razie jak będziecie wiedzieli na których zachodnich stacjach
      będzie transmisja to koniecznie proszę dajcie znać
      • Gość: memka Re: transmisja OSKARÓW IP: *.edipresse.pl 21.02.05, 12:44
        KONICZNIE, dajcie znac jak cos bedzie wiadomo o transmisji - GDZIEKOLWIEK !
    • narysuj.mi.baranka Sadze, ze na CNN n/txt 21.02.05, 16:37
    • Gość: pereszczako Re: transmisja OSKARÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 16:42
      Do tej pory puszczali transmisje na żywo na RTL i to bez lektora, więc
      wszystko po angielsku. Jak bedzie w tym roku - tego nie wiem. ale na Niemców
      raczej można liczyć.
      • Gość: bbcfan Re: transmisja OSKARÓW IP: *.daminet.pl 21.02.05, 17:05
        Zgadam z tymi przedmówcami , którzy krytykuja amerykanska ceromonie rozdania
        Oskarów. Więksość filmów i same wybieranie aktorów jest idiotyczna.
        Amerykańskie Stowarzyszenie Filmowe przyznają oskary tak naprawde za dochody ,
        że sprzedaży niby superprodukcji. Schamat poszczególnych niby superprodukcji
        jest wielekrotnie powtarzana. Gra niby superpięknych aktorów jest powierzowna i
        przeciętna. Może z wyjętkiem np. Roberta de Niro. I dobrze zrobiła TVP , że nie
        pokazuje tej żenady.
        Jeszcze gorzej wypada odpowiedniki oscarów w Polsce i w Europie. Rownież
        żenująco.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka