cenobite 03.02.05, 09:45 czy ktos wie na jakim innym programie, poza Canal +, bedzie mozna obejrzec transmisje na żywo z Oskarów?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: transmisja OSKARÓW 03.02.05, 10:17 Nie ma to jak wyczerpująca odpowiedź:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiniorella Re: transmisja OSKARÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:34 Dokładnie 10 lta ( od 95r.) nie opuściłam ani jednej transmisji Oskarów, b. dziękuję ci TVP za to, że już nigdy więcej, dzięki Ci o Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bim Re: transmisja OSKARÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:55 Transmisja z Oskarow jest nudna jak flaki z olejem. Cos jak nasze Telekamery tylko na wieksza skale. Naprawde az tyle osob chce to ogladac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiniorella Re: transmisja OSKARÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:01 A dla mnie to było przeżycie, bo pierwsza, wiedziałam i zawsze miałam swoje typy i bardzo to przeżywałam czy będzie tak jak ja założyłam czy zupełnie inaczej, po za tym siedziałyśmy zawsze z moją siostrą całą noc jedząc sobie dobre rzeczy i komentowałyśmy podziękowania i stroje aktorek, Fajnie było, szkoda, że w tym roku, nie wezme urlopu na poniedziałek, co by wyspać się po transmisji Odpowiedz Link Zgłoś
cenobite Re: transmisja OSKARÓW 03.02.05, 15:25 Kiniorella ja identycznie!! jakbym swoj post czytala:) tez zawsze siedzialam cala noc z popcornem i sie emocjonowalam:))a w pon urlop, tez bardzo załuje ze w tym roku tak nas TVP wkrecila, niestety nie mam canal+ co do telekamer - to żenada a porównianie do oskarów jest bezsensu. jest róznica pomiedzy filmami a dennymi serialami Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: transmisja OSKARÓW 03.02.05, 15:29 Nie mówi się Oskarów tylko OskarTów :D (siostra Basen) Na pewno będzie transmisja na którymś niemieckim kanale Sat1 albo RTL.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bim Re: transmisja OSKARÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:53 Oczywiscie, ze Telekamery to zenada. Ale sama forumule zywcem wzieli z gali oskarowej. Najpierw przedstawiaja nominowanych, potem oglaszaja zwyciezce, ktory nastepnie dziekuje wszystkim. I tak w kolko. Rownie dobrze mozna siedziec na przystanku autobusowym i zastanawiac sie, czy zaraz przyjedzie autobus o takim, czy innym numerze. Co za roznica, ktory film/aktor wygra, jesli wiekszosci fimow sie nie widzialo, bo do Polski docieraja z opoznieniem? Mi sie wydaje, ze Oskary ogladaja ludzie, ktorzy na codzien z wypiekami na twarzy czytaja w Gali/Vivie/Zyciu na goraco o nowym romansie np. Brada Pitta;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: transmisja OSKARÓW IP: 81.15.254.* 04.02.05, 00:20 > Co za roznica, ktory film/aktor wygra, jesli > wiekszosci fimow sie nie widzialo, bo do Polski docieraja z opoznieniem? I tu trafileś/aś jak kulą w plot - akurat w tym roku większośc nominowanych filmów będzie wyświetlana przed 27 lutego. A co do aktorów, to z reguly znamy ich z więcej niż jednej roli i każdy ma swoich ulubieńców. A poza tym, Oscary to najbardziej znane nagrody filmowe i jeśli ktoś sie interesuje kinem, to lubi to ogladać, choćby po to, by być dobrze poinformowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: transmisja OSKARÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 18:29 PRO 7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurz Re: transmisja OSKARÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:10 suuuuuper.normalnie bombaaaaaaaaaaaaaaa jeszcze niech wieczorynkę zdejmą z wizji i puszczą wystąpienia sejmowe.a podobno polska to już europa,a poziom jeszcze niższy niż przed 10 laty.matko kochana.ze wszystkim pod górę musi być w tym kraju.czy my naprawde jesteśmy gorsi???teraz to już tylko siąść i płaakać .i płacić abonament za obrady sejmu i powtórki filmów.no przecież młode pokolenie musi być wychowywane w poczuciu winy i odpowiedzialnosci za głupotę władz.niech zyje dostęp do neta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiniorella Re: transmisja OSKARÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 09:52 W każdym bądź razie jak będziecie wiedzieli na których zachodnich stacjach będzie transmisja to koniecznie proszę dajcie znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memka Re: transmisja OSKARÓW IP: *.edipresse.pl 21.02.05, 12:44 KONICZNIE, dajcie znac jak cos bedzie wiadomo o transmisji - GDZIEKOLWIEK ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pereszczako Re: transmisja OSKARÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 16:42 Do tej pory puszczali transmisje na żywo na RTL i to bez lektora, więc wszystko po angielsku. Jak bedzie w tym roku - tego nie wiem. ale na Niemców raczej można liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbcfan Re: transmisja OSKARÓW IP: *.daminet.pl 21.02.05, 17:05 Zgadam z tymi przedmówcami , którzy krytykuja amerykanska ceromonie rozdania Oskarów. Więksość filmów i same wybieranie aktorów jest idiotyczna. Amerykańskie Stowarzyszenie Filmowe przyznają oskary tak naprawde za dochody , że sprzedaży niby superprodukcji. Schamat poszczególnych niby superprodukcji jest wielekrotnie powtarzana. Gra niby superpięknych aktorów jest powierzowna i przeciętna. Może z wyjętkiem np. Roberta de Niro. I dobrze zrobiła TVP , że nie pokazuje tej żenady. Jeszcze gorzej wypada odpowiedniki oscarów w Polsce i w Europie. Rownież żenująco. Odpowiedz Link Zgłoś