Gość: w. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.05, 09:04 dowodzi,że można mieć wyraziste poglady i być zarazem wiarygodnym, uczciwym dziennikarzem. Z przyjemnościa ogladam jego programy,pełne taktu i kultury. Szacunek panie redaktorze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: Krzysztof Skowroński IP: *.future-net.pl 06.02.05, 10:38 A pamiętacie jego "Śniadanie z Radiem Z"? To był super program - cała moja rodzina co niedzielę gromadziła się przed odbiornikiem radiowym! No ale pan Skowroński podpadł komuś i pewnego pięknego dnia program przestał istnieć! Szkoda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
evon Re: Krzysztof Skowroński 06.02.05, 12:13 Był głosem rozsadku w burzy zgiełku produkowanego przez środowiska bliskie GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Krzysztof Skowroński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 14:23 Zgadzam sie z tym co napisaliscie wyzej, Polecam w srode Poranek w TOK Fm K.S jest tam zazwyczaj sie gosciem -komentatorem Doroty Gawryluk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdcc Krzysiek w zetce a Monika w tróce ten sam program IP: *.cst.tpsa.pl 07.02.05, 08:59 prowadzili, zawsze wybierałem ten w któreym byli bardziej wyraziści politycy. Teraz Monika jest w Zet a Krzysiek w 3 i to samo robią, też o tej samej godzinie. Czy coś się zmieniło ? hehehhe. Każdy w pewnym sensie awansował, Monika więcej zarabia, Krzyś trafił do lepszej stacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Krzysiek w zetce a Monika w tróce ten sam pro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 09:04 To Pieńkowska w 3-ce juz nie prowadzi tej audycji?Bo pamietam,że najpierw był Skowroński a potem wygryzła go Pieńkowska.Czy Skowroński wrócił tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwww Re: Krzysiek w zetce a Monika w tróce ten sam pro IP: *.cst.tpsa.pl 07.02.05, 10:13 być może, dawno nie słuchałem, tzn dawno słuchałem i nie wiem co teraz sie dzieje. Ale od kilku lat niezależna trójka została zaatakowana przez ludzi z firmy co się zwie: TVPartyja i PartyjneR, zmieniona kierownictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Krzysztof Skowroński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 09:34 tylko dlaczego zawsze wygląda i mówi jakby był ciężko niewyspany ? Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: Skowroński pokazał Żakowskiemu jak można.... 07.02.05, 10:21 .... zrobić dobry i uczciwy program zgodny z regułami sztuki dziennikarskiej na temat lustracji i tzw. "Listy Wildsteina", bo to co zaprezentował pan Żakowski w ubiegłotygodniowej "Summie zdażeń" woła o pomstę do nieba! Drogi panie Jacku, może pan tylko uczyć się od swego młodszego kolegi. Odpowiedz Link Zgłoś