Dodaj do ulubionych

Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!!

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 21:37
Zeby jeszcze nadawali w nocnej porze, a to puszczają cały dzień. A przecież
dzieci patrzą!
Obserwuj wątek
    • Gość: :((( Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 22:38
      pojebało cie ???
    • Gość: Anka Dlaczeg od razu skandal IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 22:43
      Meski posladki moga byc nieraz calkiem, calkiem!
      • Gość: :))) Re: Dlaczeg od razu skandal IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 23:10
        No pewnie :)))
        • Gość: waldik Re: Dlaczeg od razu skandal IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 11:11
          Gość portalu: :))) napisał(a):

> No pewnie :)))

Jestescie zboczone!!! Męskie pośladki są okropne i owłosione!!!!
          Natomiast jest to widok przed którym trzeba chronic oczy naszych dzieci!!!!

• Gość: Anka Gdzie nadaja te reklame Plusa?!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 12:10
            To nie dla Ciebie sa te meskie posladki na reklamie.
            Wszystkie meskie posladki podobnie jak damskie sa intrygujace.
            Te owlosione rowniez.
            Musze zobaczyc reklame, to powiem, czy to jest to.
            • Gość: Anka Re: Gdzie nadaja te reklame Plusa?!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 15:25
              Gość portalu: Anka napisał(a):

> Musze zobaczyc reklame, to powiem, czy to jest to.

Widzialam. Nic nie widac. Nawet nie wiadomo czy sa owlosione.
              Za krotkie ujecie, zeby moc ocenic ksztaltnosc, kraglosc i atrakcyjnosc owych
              meskich poldupkow.
              Tyle halasu o nic....
              • Gość: Pradera Re: Gdzie nadaja te reklame Plusa?!!! IP: *.acn.waw.pl 03.06.02, 22:11
                Gość portalu: Anka napisał(a):

> Gość portalu: Anka napisał(a):
                >
                > > Musze zobaczyc reklame, to powiem, czy to jest to.
                >
                > Widzialam. Nic nie widac. Nawet nie wiadomo czy sa owlosione.
                > Za krotkie ujecie, zeby moc ocenic ksztaltnosc, kraglosc i atrakcyjnosc owych
                > meskich poldupkow.
                > Tyle halasu o nic....

Dokładnie. Też właśnie po raz pierwszy to widziałem i powiem tyle: trzeba wiele
                razy i bardzo uważnie wpatrywać się w te pośladki (co oczywiście, samo w sobie,
                nie jest niczym złym ;) żeby zobaczyć czy są owłosione i obleśne.
          • Gość: Asia Re: Dlaczeg od razu skandal IP: *.telia.com 01.06.02, 23:22
            Gość portalu: waldik napisał(a):

> Gość portalu: :))) napisał(a):
            >
            > > No pewnie :)))
            >
            > Jestescie zboczone!!! Męskie pośladki są okropne i owłosione!!!!
            > Natomiast jest to widok przed którym trzeba chronic oczy naszych dzieci!!!!
            >
            Od czego jest krem do golenia igolarki? jednorazowe sa najlepsze-podobno!!!

• Gość: Fore Re: Dlaczeg od razu skandal IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 09:09
          Jaki skandal, jaki skandal:)))))
    • Gość: atomowy Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 17:28
      a co to do cholery dzieci nie widzialy posladkow!
      Dajcie spokoj bo za chwilke to wlaczajac tv bedziemy ogladac do 23 ziarno.
      Dosyc ze nic ciekawego w tv nie ma to jeszcze ma nie byc posladkow w Pluscie.
      A niech kobitki sobie popatrza !
      • momi Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! 01.06.02, 17:54
        Ja sądzę ,że Waldik chce się z nami podroczyć i jest ciekaw naszych odpowiedzi,
        a jeśli faktycznie oburza się ...to brak mi słów. Te męskie pośladki są
        zaprezentowane w sposób bezpretensjonalny(grupa ludzi biegnie popluskać się w
        jeziorze). Jeśli jest to dla kogoś wulgarne, nieprzyzwoite to znaczy,że ma
        skrzywioną perspektywę.
        • Gość: lary Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 18:02
          A jaka piosenka-poezja!!!!
          • momi Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! 01.06.02, 18:05
            No to już zasługa INXS i M.H.
    • Gość: Asia Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.telia.com 01.06.02, 21:44
      A przynajmniej zgrabne?
      Musze to zobaczyc.
      • Gość: waldik Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: 213.76.59.* 01.06.02, 21:49
        Gość portalu: Asia napisał(a):

> A przynajmniej zgrabne?
        > Musze to zobaczyc.

Przecież mówiłem ze owłosione o okropne!!! Bleeeeeeeeeee.
        Cała reklama byłaby extra gdyby nie te niesmaczne dupy.
        • Gość: ToMM Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.02, 22:24

> Przecież mówiłem ze owłosione o okropne!!! Bleeeeeeeeeee.
          > Cała reklama byłaby extra gdyby nie te niesmaczne dupy.

Waldi zadzwon do BOKa Plusa z sugestia zeby ogolili dupy wczesniej, a wszystko
          bedzie w porzadku.

• Gość: Asia Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.telia.com 01.06.02, 23:03
          Bo ja nie widzialam tej reklamy..hihih))))
          • Gość: basto Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 10:37
            Cudna reklama. Najbardziej podoma mi się hasło: "Przyszłość ma pozytywny znak".
            To jest po prostu afirmacja życia, a życie to także pośladki.
            Doceniam tez to, ze rekalama ta jest obecnie jedną z niewielu ktora nie
            nawiązuje do mundialu.
    • Gość: daras Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 22:58
      A co wolałbyś damskie pośladki z celulitisem?
    • Gość: waldik Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: 213.76.59.* 03.06.02, 22:18
      Przyjrzałem się na telewizorze 32-calowym i w zwolnionym tempie i stwierdzam:
      TAM NAWET WIDAĆ JAJKA!!! Co prawda przez ułamek sekundy ale są!!!!!
      • Gość: Anka Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 23:53
        Czy sa tez owlosione?
        Ogladanie 5 sekundowego ujecia z golymi pupami na podgladzie jest lekka obsesja.
      • Gość: Pradera Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.acn.waw.pl 03.06.02, 23:56
        Człowieku, ty to masz jakiś problem. Idź do 'Paradise' w sobote wieczór, to się
        wyżyjesz. Swoją seksualność trzeba akceptować.
      • Gość: Kama Są? IP: 149.156.213.* 04.06.02, 14:00
        Niemozliwe? A Ty takich nie masz, czy co?
        Jak nie masz to musisz pojsc do lekarza, a nie ogladac u innych.
        Ogladanie facetow biegnacych do stawu (?) jest mile. Oni ida sie umyc. Brawo,
        wiekszosc naszych panow powinna.
        Z drugiej strony oznacza, ze te pupy sa nie tylko owlosione, ale chyba tez
        brudne.
        Wolalabym tych panow ogladac jak wychodza z wody!
        Zdecyddowanie!
    • behemod Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! 04.06.02, 10:55
      Wadik napisal:Męskie pośladki są okropne i owłosione!!!!
      Boze kochany!Skad taki wstret do owlosienia?Widok meskich posladkow(czy to
      owlosionych czy nie)to naprawde przyjemna rzecz:)Gdybym mogl ogladac takie
      ujecie w zwolnionym tempie(co pozwoliloby zobaczyc umykajace detale,ktore
      dojrzal Waldik)to bylbym w siodmym niebie.A tak w ogole to pruderia naszych
      rodakow nie ma juz granic.Wrocmy moze do czasow wiktorianskich...wtedy de facto
      nie bylo jeszcze telewizji...Koniecznie musze zobaczyc te reklame.
      • Gość: Pradera Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.acn.waw.pl 04.06.02, 17:02
        behemod napisał(a):

>Wrocmy moze do czasow wiktorianskich...
        Hmm to jest niezły pomysł. Jeżeli tylko będą wyglądać tak jak w 'From Hell' i
        innych tego typu filmach ;)
    • Gość: Marcel Może oni promują homoseksualizm? IP: 213.25.168.* 05.06.02, 10:44
      Bo tam było kilku gołych facetów - więc na pewno chodzi o pedałów.
      • Gość: Pradera Re: Może oni promują homoseksualizm? IP: *.acn.waw.pl 05.06.02, 16:06
        Mam nadzieję że się zgrywasz. Jeśli naprawdę tak myślisz, to jesteś chory i żal
        mi cię.
        • Gość: Marcel Re: Może oni promują homoseksualizm? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 17:38
          To homoseksualiści są chorzy a nie ja.
    • Gość: paul Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: 193.0.117.* 06.06.02, 13:40
      Popieram! Jeszcze dzieci pomysla, ze ludzie naprawde maja posladki...
    • behemod Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! 06.06.02, 17:10
      Marcel napisal:>>

Bo tam było kilku gołych facetów - więc na pewno chodzi o pedałów.>>
      Popieram to,co napisal/la Pradera:mam nadzieje,ze tylko sie
      zgrywasz.Hmmm...promocja homoseksualizmu...No i znak rownosci pomiedzy golymi
      facetami,a pedalami...heh...Mysle Marcel,ze chyba wlasnie o to chodzilo
      copywriterom robiacym reklame dla Plusa:)Nie przesadzasz?
      A tak na marginesie to w koncu zobaczylem te reklame.Ludzie!Przeciez tam
      naprawde nic nie ma poza...parosekundowym ujeciem posladkow i to jeszcze z
      daleka!Gdzie Waldik dopatrzyl sie owlosienia to ja juz naprawde nie wiem.Pewnie
      mam kiepski telewizor...

• momi Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! 06.06.02, 18:30
        A ja jednak upieram się przy tym ,że Waldik chciał nas sprowokować do dyskusji
        i teraz ma niezłą radochę , kiedy pomyśli jak ktoś z nosem przy telewizorze
        dopatruje się włosków na pupie panów z reklamy:)))))
        • Gość: Pradera Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.acn.waw.pl 07.06.02, 20:11
          Eetam, nikt się w nic nie wpatruje. Myślę że większość z tu obecnych pomyślała
          to samo -Waldik albo się zgrywa albo naprawdę jest z nim źle. Ja skłaniam się
          do tej pierwszej możliwości. A co do reklamy - od razu widać, że nic nie
          widać ;) i nie ma sie czego dopatrywać...
          • momi Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! 07.06.02, 21:05
            No ja tam się od samego początku nie wpatrywałam tym bardziej ,że mój
            telewizorek ma 21 cali:)))Ale sądząc po odpowiedziach większość poważnie
            potraktowała oburzenie Waldika ...oburzając się:))))))
    • behemod Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! 06.06.02, 19:45
      A wszystko mozliwe:)Ja w kazdym razie podczas calej reklamy czekalem tylko na
      to,by pokazane byly te posladki i ewentualne wlosy na nich wiec chyba udalo mu
      sie:)
    • Gość: Baska Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 17:29
      Ciekawa jestem czy ktos, kto wymyslil ten watek pracuje dla plusa albo jego
      agencji reklamowej? Juz bylo tyle reklam znacznie bardziej bulwersujacych...
      • sombre Męskie pośladki w reklamie Plusa 22.06.02, 00:35
        Teraz, jak kobieta będzie miała nowego Plusa, będzie wiadomo dlaczego ;))
        • Gość: czeko Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa IP: *.chello.pl 23.06.02, 18:28
          a jak nowego Plusa zakupi facet? :)
          • Gość: sombre Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 24.06.02, 18:29
            Ja tam jestem lojalny wobec konkurencji :)
        • Gość: Baska Kobieta i plus IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 00:37
          Co to ma do rzeczy? Chyba tylko oznaczenie gamet. Mam telefon innej sieci i nie
          zamienie na zadnego plusa, nawet jesli beda gole chlopy pokazywac swoje
          wdzieki. Gdyby wszyscy faceci reagowali na kobiece wdzieki w reklamach, to by
          nie istaniało pojecie lojalnego klienta....
          • petronela Re: Kobieta i plus 02.07.02, 21:23
            Ja tam wolę patrzeć na męskie tyłki. Czy to coś złego? A gołe panienki w
            reklamach żeli pod prysznic, mydeł itd są lepsze?
            Jak zobaczyłam tą reklamę w tv to stwierdziłam: Nareszcie trochę męskiej
            golizny.
            Ja tam nic nie mam do tej reklamy.
            • Gość: dunia Re: Kobieta i plus IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 11:33
              Toście narobili.Do tej pory oglądałam tę reklamę,jak wszystkie inne połówką oka,
              a teraz pewnie będę zelektryzowana oglądać owe pośladki i liczyć
              włoski....hehehehe
    • Gość: Hania Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 04.07.02, 16:11
      Bardzo apetyczne.
    • obcasy Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! 04.07.02, 17:34
      są fajne. gdyby ten facet się odwrócił to też byłoby fajnie.A dzieci maja takie
      same dupki- tylko małe, więc o co ten krzyk?
      • Gość: gn Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 18:53
        ta reklama jest ...do dupy i nie ze względu na te dupy

przyszłość ma pozytywny znak hehe dobre sobie,kogo stać
        na rozmawianie przez komórkę to pewnie sobie tak myśli
    • Gość: Kama Teraz ten goly z Lacosty - skandal!!! IP: 149.156.213.* 04.12.02, 12:44
      Teraz ten goly z Lacosty - skandal!!!
    • Gość: Gwendal Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 04.12.02, 13:15

> Zeby jeszcze nadawali w nocnej porze, a to puszczają cały dzień. A przecież
      > dzieci patrzą!

Aj, waj! Jeszcze się dzieci dowiedzą, że ludzie mają pośladki! A jak same się
      dowiedzą, że też mają pośladki, to już będzie totalna ruja i poróbstwo.

Gwendal
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka