Gość: waldik IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 21:37 Zeby jeszcze nadawali w nocnej porze, a to puszczają cały dzień. A przecież dzieci patrzą! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :((( Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 22:38 pojebało cie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Dlaczeg od razu skandal IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 22:43 Meski posladki moga byc nieraz calkiem, calkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Dlaczeg od razu skandal IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 23:10 No pewnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldik Re: Dlaczeg od razu skandal IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 11:11 Gość portalu: :))) napisał(a): > No pewnie :))) Jestescie zboczone!!! Męskie pośladki są okropne i owłosione!!!! Natomiast jest to widok przed którym trzeba chronic oczy naszych dzieci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Gdzie nadaja te reklame Plusa?!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 12:10 To nie dla Ciebie sa te meskie posladki na reklamie. Wszystkie meskie posladki podobnie jak damskie sa intrygujace. Te owlosione rowniez. Musze zobaczyc reklame, to powiem, czy to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Gdzie nadaja te reklame Plusa?!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 15:25 Gość portalu: Anka napisał(a): > Musze zobaczyc reklame, to powiem, czy to jest to. Widzialam. Nic nie widac. Nawet nie wiadomo czy sa owlosione. Za krotkie ujecie, zeby moc ocenic ksztaltnosc, kraglosc i atrakcyjnosc owych meskich poldupkow. Tyle halasu o nic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pradera Re: Gdzie nadaja te reklame Plusa?!!! IP: *.acn.waw.pl 03.06.02, 22:11 Gość portalu: Anka napisał(a): > Gość portalu: Anka napisał(a): > > > Musze zobaczyc reklame, to powiem, czy to jest to. > > Widzialam. Nic nie widac. Nawet nie wiadomo czy sa owlosione. > Za krotkie ujecie, zeby moc ocenic ksztaltnosc, kraglosc i atrakcyjnosc owych > meskich poldupkow. > Tyle halasu o nic.... Dokładnie. Też właśnie po raz pierwszy to widziałem i powiem tyle: trzeba wiele razy i bardzo uważnie wpatrywać się w te pośladki (co oczywiście, samo w sobie, nie jest niczym złym ;) żeby zobaczyć czy są owłosione i obleśne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Dlaczeg od razu skandal IP: *.telia.com 01.06.02, 23:22 Gość portalu: waldik napisał(a): > Gość portalu: :))) napisał(a): > > > No pewnie :))) > > Jestescie zboczone!!! Męskie pośladki są okropne i owłosione!!!! > Natomiast jest to widok przed którym trzeba chronic oczy naszych dzieci!!!! > Od czego jest krem do golenia igolarki? jednorazowe sa najlepsze-podobno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: Dlaczeg od razu skandal IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 09:09 Jaki skandal, jaki skandal:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomowy Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 17:28 a co to do cholery dzieci nie widzialy posladkow! Dajcie spokoj bo za chwilke to wlaczajac tv bedziemy ogladac do 23 ziarno. Dosyc ze nic ciekawego w tv nie ma to jeszcze ma nie byc posladkow w Pluscie. A niech kobitki sobie popatrza ! Odpowiedz Link Zgłoś
momi Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! 01.06.02, 17:54 Ja sądzę ,że Waldik chce się z nami podroczyć i jest ciekaw naszych odpowiedzi, a jeśli faktycznie oburza się ...to brak mi słów. Te męskie pośladki są zaprezentowane w sposób bezpretensjonalny(grupa ludzi biegnie popluskać się w jeziorze). Jeśli jest to dla kogoś wulgarne, nieprzyzwoite to znaczy,że ma skrzywioną perspektywę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lary Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 18:02 A jaka piosenka-poezja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
momi Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! 01.06.02, 18:05 No to już zasługa INXS i M.H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.telia.com 01.06.02, 21:44 A przynajmniej zgrabne? Musze to zobaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldik Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: 213.76.59.* 01.06.02, 21:49 Gość portalu: Asia napisał(a): > A przynajmniej zgrabne? > Musze to zobaczyc. Przecież mówiłem ze owłosione o okropne!!! Bleeeeeeeeeee. Cała reklama byłaby extra gdyby nie te niesmaczne dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToMM Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.02, 22:24 Gość portalu: waldik napisał(a): > Przecież mówiłem ze owłosione o okropne!!! Bleeeeeeeeeee. > Cała reklama byłaby extra gdyby nie te niesmaczne dupy. Waldi zadzwon do BOKa Plusa z sugestia zeby ogolili dupy wczesniej, a wszystko bedzie w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.telia.com 01.06.02, 23:03 Bo ja nie widzialam tej reklamy..hihih)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basto Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 10:37 Cudna reklama. Najbardziej podoma mi się hasło: "Przyszłość ma pozytywny znak". To jest po prostu afirmacja życia, a życie to także pośladki. Doceniam tez to, ze rekalama ta jest obecnie jedną z niewielu ktora nie nawiązuje do mundialu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daras Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 22:58 A co wolałbyś damskie pośladki z celulitisem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldik Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: 213.76.59.* 03.06.02, 22:18 Przyjrzałem się na telewizorze 32-calowym i w zwolnionym tempie i stwierdzam: TAM NAWET WIDAĆ JAJKA!!! Co prawda przez ułamek sekundy ale są!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 23:53 Czy sa tez owlosione? Ogladanie 5 sekundowego ujecia z golymi pupami na podgladzie jest lekka obsesja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pradera Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.acn.waw.pl 03.06.02, 23:56 Człowieku, ty to masz jakiś problem. Idź do 'Paradise' w sobote wieczór, to się wyżyjesz. Swoją seksualność trzeba akceptować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Są? IP: 149.156.213.* 04.06.02, 14:00 Niemozliwe? A Ty takich nie masz, czy co? Jak nie masz to musisz pojsc do lekarza, a nie ogladac u innych. Ogladanie facetow biegnacych do stawu (?) jest mile. Oni ida sie umyc. Brawo, wiekszosc naszych panow powinna. Z drugiej strony oznacza, ze te pupy sa nie tylko owlosione, ale chyba tez brudne. Wolalabym tych panow ogladac jak wychodza z wody! Zdecyddowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
behemod Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! 04.06.02, 10:55 Wadik napisal:Męskie pośladki są okropne i owłosione!!!! Boze kochany!Skad taki wstret do owlosienia?Widok meskich posladkow(czy to owlosionych czy nie)to naprawde przyjemna rzecz:)Gdybym mogl ogladac takie ujecie w zwolnionym tempie(co pozwoliloby zobaczyc umykajace detale,ktore dojrzal Waldik)to bylbym w siodmym niebie.A tak w ogole to pruderia naszych rodakow nie ma juz granic.Wrocmy moze do czasow wiktorianskich...wtedy de facto nie bylo jeszcze telewizji...Koniecznie musze zobaczyc te reklame. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pradera Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.acn.waw.pl 04.06.02, 17:02 behemod napisał(a): >Wrocmy moze do czasow wiktorianskich... Hmm to jest niezły pomysł. Jeżeli tylko będą wyglądać tak jak w 'From Hell' i innych tego typu filmach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Może oni promują homoseksualizm? IP: 213.25.168.* 05.06.02, 10:44 Bo tam było kilku gołych facetów - więc na pewno chodzi o pedałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pradera Re: Może oni promują homoseksualizm? IP: *.acn.waw.pl 05.06.02, 16:06 Mam nadzieję że się zgrywasz. Jeśli naprawdę tak myślisz, to jesteś chory i żal mi cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: Może oni promują homoseksualizm? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 17:38 To homoseksualiści są chorzy a nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: 193.0.117.* 06.06.02, 13:40 Popieram! Jeszcze dzieci pomysla, ze ludzie naprawde maja posladki... Odpowiedz Link Zgłoś
behemod Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! 06.06.02, 17:10 Marcel napisal:>> Bo tam było kilku gołych facetów - więc na pewno chodzi o pedałów.>> Popieram to,co napisal/la Pradera:mam nadzieje,ze tylko sie zgrywasz.Hmmm...promocja homoseksualizmu...No i znak rownosci pomiedzy golymi facetami,a pedalami...heh...Mysle Marcel,ze chyba wlasnie o to chodzilo copywriterom robiacym reklame dla Plusa:)Nie przesadzasz? A tak na marginesie to w koncu zobaczylem te reklame.Ludzie!Przeciez tam naprawde nic nie ma poza...parosekundowym ujeciem posladkow i to jeszcze z daleka!Gdzie Waldik dopatrzyl sie owlosienia to ja juz naprawde nie wiem.Pewnie mam kiepski telewizor... Odpowiedz Link Zgłoś
momi Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! 06.06.02, 18:30 A ja jednak upieram się przy tym ,że Waldik chciał nas sprowokować do dyskusji i teraz ma niezłą radochę , kiedy pomyśli jak ktoś z nosem przy telewizorze dopatruje się włosków na pupie panów z reklamy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pradera Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.acn.waw.pl 07.06.02, 20:11 Eetam, nikt się w nic nie wpatruje. Myślę że większość z tu obecnych pomyślała to samo -Waldik albo się zgrywa albo naprawdę jest z nim źle. Ja skłaniam się do tej pierwszej możliwości. A co do reklamy - od razu widać, że nic nie widać ;) i nie ma sie czego dopatrywać... Odpowiedz Link Zgłoś
momi Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! 07.06.02, 21:05 No ja tam się od samego początku nie wpatrywałam tym bardziej ,że mój telewizorek ma 21 cali:)))Ale sądząc po odpowiedziach większość poważnie potraktowała oburzenie Waldika ...oburzając się:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
behemod Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! 06.06.02, 19:45 A wszystko mozliwe:)Ja w kazdym razie podczas calej reklamy czekalem tylko na to,by pokazane byly te posladki i ewentualne wlosy na nich wiec chyba udalo mu sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baska Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 17:29 Ciekawa jestem czy ktos, kto wymyslil ten watek pracuje dla plusa albo jego agencji reklamowej? Juz bylo tyle reklam znacznie bardziej bulwersujacych... Odpowiedz Link Zgłoś
sombre Męskie pośladki w reklamie Plusa 22.06.02, 00:35 Teraz, jak kobieta będzie miała nowego Plusa, będzie wiadomo dlaczego ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa IP: *.chello.pl 23.06.02, 18:28 a jak nowego Plusa zakupi facet? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 24.06.02, 18:29 Ja tam jestem lojalny wobec konkurencji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baska Kobieta i plus IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 00:37 Co to ma do rzeczy? Chyba tylko oznaczenie gamet. Mam telefon innej sieci i nie zamienie na zadnego plusa, nawet jesli beda gole chlopy pokazywac swoje wdzieki. Gdyby wszyscy faceci reagowali na kobiece wdzieki w reklamach, to by nie istaniało pojecie lojalnego klienta.... Odpowiedz Link Zgłoś
petronela Re: Kobieta i plus 02.07.02, 21:23 Ja tam wolę patrzeć na męskie tyłki. Czy to coś złego? A gołe panienki w reklamach żeli pod prysznic, mydeł itd są lepsze? Jak zobaczyłam tą reklamę w tv to stwierdziłam: Nareszcie trochę męskiej golizny. Ja tam nic nie mam do tej reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunia Re: Kobieta i plus IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 11:33 Toście narobili.Do tej pory oglądałam tę reklamę,jak wszystkie inne połówką oka, a teraz pewnie będę zelektryzowana oglądać owe pośladki i liczyć włoski....hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 04.07.02, 16:11 Bardzo apetyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
obcasy Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! 04.07.02, 17:34 są fajne. gdyby ten facet się odwrócił to też byłoby fajnie.A dzieci maja takie same dupki- tylko małe, więc o co ten krzyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gn Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 18:53 ta reklama jest ...do dupy i nie ze względu na te dupy przyszłość ma pozytywny znak hehe dobre sobie,kogo stać na rozmawianie przez komórkę to pewnie sobie tak myśli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Teraz ten goly z Lacosty - skandal!!! IP: 149.156.213.* 04.12.02, 12:44 Teraz ten goly z Lacosty - skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwendal Re: Męskie pośladki w reklamie Plusa- skandal!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 04.12.02, 13:15 Gość portalu: waldik napisał(a): > Zeby jeszcze nadawali w nocnej porze, a to puszczają cały dzień. A przecież > dzieci patrzą! Aj, waj! Jeszcze się dzieci dowiedzą, że ludzie mają pośladki! A jak same się dowiedzą, że też mają pośladki, to już będzie totalna ruja i poróbstwo. Gwendal Odpowiedz Link Zgłoś