Gość: sas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 19:03 skad ta ksywa urokliwa, no skad? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ottek Re: RYDŻ 12.02.05, 19:08 o co chodzi?! kto to jest RYDŻ, na forum nikt taki nie pisal przeciez droga/drogi sasi/sasie uchyl rąbka tajemnicy, bo pewnie nikt nie wiem, jaki to ma zwiazek z tv Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Wyjaśniam !! 12.02.05, 19:10 Adminie kochany, nie ogladasz MJM to nie wiesz . Wstyd ;)). Rydż to jest Kamil z MjM, nazwany tak bo ponoć bardzo przypomina Ridge - bohatera serialu " Moda na sukces" Odpowiedz Link Zgłoś
witamin Re: Wyjaśniam !! 12.02.05, 19:14 Fajny,siostra moja nie pojeła:(((((Dla normalnych inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
ottek Re: Wyjaśniam !! 12.02.05, 19:14 Wiesiu, pale sie ze wstydu :( no i dziekuje ci, mam spore zaleglosci, jak widac... swoja droga, Wiesiu, ty nie na slubie Wieski Siemiątkowskiej? :> Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Wyjaśniam !! 12.02.05, 19:17 Już po ślubie. Pan młody zwiał sprzed ołtarza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ottek Re: Wyjaśniam !! 12.02.05, 19:33 no nie... a ja liczylem na pikantne fotki z party :( chociaz moze party sie odbylo? skoro tyle gwiazd i tak wpadlo? :> Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Wyjaśniam !! 12.02.05, 20:12 Party było i bez pana mlodego :)) Relacja bedzie w Vivie , fotki z naprędce zorganizowanym nowym nowożeńcem też. Viva cały ten świat !! Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Wyjaśniam !! 12.02.05, 21:57 Pikantne zdjęcia? Czy ja dobrze widzę? dotąd żeś wszystko wycinał bez litości,a teraz pikantnych fotek ci się zachciało? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: Wyjaśniam !! 13.02.05, 10:16 Wieśka, jutro są poprawiny. Zapierdziel jakiś prowiant z pałacu (słoiki przesłałam kurierem na cito), pędziuchę zrobiła Wiśka. Nie zapomnij przygotować Wiesławowi obiadu, bo znowu będzie Cię szukał i robił porutę przed ludźmi. -- Wiesława Siemiankowska jest moją szczerą przyjaciółką i jestem z tego dumna do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: RYDŻ 12.02.05, 20:15 ottek napisał: > o co chodzi?! > kto to jest RYDŻ, na forum nikt taki nie pisal przeciez > > droga/drogi sasi/sasie > uchyl rąbka tajemnicy, bo pewnie nikt nie wiem, jaki to ma zwiazek z tv "opiekun"forum tv nie wie,kto to jest rydż!ale oobciach!:) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa pewnie na opiekuna się wepchał 12.02.05, 20:25 coby nasz kultowy serial zepchnąć do jakiejś podforumowej niszy Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: RYDŻ 12.02.05, 20:23 Przecież on wcale nie jest podobny do Ridża>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: RYDŻ IP: *.net.pulawy.pl 12.02.05, 20:52 On raczej przypomina trola, gdzież tam Ridża. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: RYDŻ 12.02.05, 20:57 ...i te jego malutkie, zbyt blisko siebie osadzone oczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: RYDŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 21:49 szkoda tylko ze admin trzy razy wykasowal watek o rydzu, tyle smiecia roznorodnego jest na forum, a rydz mu przeszkadza. Ceikawe, moze i tym razem wywali... trzeba sie bedzie zaczac podszywac pod ktorastam wieslawe, to moze dopusci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa admin świeży i (jeszcze) niekumaty 12.02.05, 21:51 trzeba dać mu szansę o sukcesie popiszemy za jakiś czas Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: admin świeży i (jeszcze) niekumaty 12.02.05, 21:55 No nie,adminie, wstydź się wstydź.Taki brak wiedzy to kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosna Re: RYDŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 22:02 a no wlasnie - czy naprawde uwazacie ze nasz Rydż taki piekny jest niby? bo ja rozumiem ze wyluzowany, ze miejscami metrosexualny, ze fajnie sie ubiera i ma kupe kasy... ale - wybaczcie - piekny to on nie jest! te oczka jakies takie do bani.. i w ogole :D pozdrawiam wszystkie dziewczeta nieulegajace zbiorowej manii uwielbiania Rydżyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: RYDŻ 12.02.05, 22:03 Oczka ma faktycznie dziwne, jakoś tak blisko osadzone a do tego chyba zezuje. Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: RYDŻ 12.02.05, 22:08 Podoba mi się z wyjątkiem tych oczek właśnie.Ale przy takich chochołach to i tak wygląda jak młody bóg :) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: RYDŻ 12.02.05, 22:15 A ja widziałam niedawno Chochoła od Owada w realu i całkiem, całkiem jest. Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: RYDŻ 12.02.05, 22:18 a gdzie to było i co robił,jesli można spytac? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: RYDŻ 12.02.05, 22:44 Na ulicy na warszawskiej Ochocie, chyba tam mieszka bo szedł z zakupami. Ja akurat wraz z mężem wysiadałam z samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa "metrosexualny" RYDŻ 12.02.05, 22:40 wiosna "bo ja rozumiem ze wyluzowany, ze miejscami metrosexualny, ze fajnie sie ubiera i ma kupe kasy..." Ciebie chyba, za przeproszeniem, pogięło ... no, chyba że "miejscami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: RYDŻ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.05, 18:35 wg mnie posiadanie takiej gęby powinno być karane Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: RYDŻ 12.02.05, 22:26 Na forum o MJM ktos napisał, że był świadkiem, jak jeden z chochołów awanturował się na parkingu, że nie ma dla niego miejsce, a przecież jest znanym aktorem. Wpadł ponoć w szał. Niestety admin szybciutko usunął ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: RYDŻ 12.02.05, 22:30 Pamiętam ten wątek,choc nie wiedziałam,że został usunięty.Ale to chyba nie nasz nowy capo Ottek go ciachnął, bo on tu od niedawna? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: RYDŻ 12.02.05, 22:41 Tę historię to kiedyś opisał Fakt,a ile w tym prawdy to nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: RYDŻ 12.02.05, 22:44 No jak FAKT napisał to to musi byc prawda:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: RYDŻ 13.02.05, 00:09 Pewnie na następnej stronie było opisane jak to znana aktorka pani x publicznie dłubie w nosie ;) O takim faux pas należy bezzwłocznie poinformować cały świat ;) Odpowiedz Link Zgłoś