IP: *.aster.pl 20.02.05, 22:56
Można nie lubić ludzi dzisiejszej lewicy (ja ich nie lubię), można nie lubić
lewicy jako takiej (ja się z tymi poglądami częściowo nie zgadzam) ale to co
mówi Paweł Kukiz to ekstremalne oszołomstwo.

Za to ma rację na temat akcji "Fale Tsunami" etc. No cóż hipokryzja zwycięża.
Pomagamy Azjatom zapominając o naszych rodakach.
Obserwuj wątek
    • Gość: ktoś Re: KUKIZ IP: *.icpnet.pl 20.02.05, 23:24
      To wytłumacz dlaczego oszołomstwo.
    • Gość: ee Re: KUKIZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 23:29
      mysle,ze demaskuje 'wladze' tych na gorze i jej glosem społeczenstwa
    • Gość: pio Re: KUKIZ IP: *.cust.tele2.pl 21.02.05, 00:15
      ja Kukiza cenie za jego proste i trafne wypowiezi (a na temat lewicy nietrzeba
      nic mowic oni sie sami kompromituja)On sie niebawi w politykę mowi co mysli
      nieowija w bawełne i mozeto czasami brzmi radykalnie ale jest prawdziwe
      prawdziwa jest tresc jaką przekazuje ato ze brutalnie to jego swiete prawo w
      naszym demokratycznym kraju gdzie mamy wolnośc słowa. O. Rydzyka nikt niekarci
      za jego wypowiedzi i czyny ale Kukiz to jest zły bo prawde powiedział
      • Gość: Kaz Re: KUKIZ IP: *.man.czest.pl 21.02.05, 10:24
        Jakże prawdziwy jest smród wychodka.
        Czy kukiz był kiedy w obsranym, nie czyszczonym przez kilka lat wychodku?
    • pioter1234 Re: KUKIZ 21.02.05, 00:27
      no i jak myslicie Kukiz mial racje czy nie ?? ja go popieram
      • Gość: wojtek Re: KUKIZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 00:54
        ja też go popieram,nie trzeba argumentować nawet,sad but true
        • Gość: P-77 Re: KUKIZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 08:04
          To niby program rozrywkowy, ale np. Józef Oleksy mógłby pozwać Kukiza do sądu
          za nazwanie go "sowieckim szpiegiem" (choć jego nazwisko nie padło).
          Kukiz i Wojewódzki pochodzą z rocznika 1963 - reprezentują pokolenie, które w
          okres dojrzały wchodziło w czasie stanu wojennego. Jeszcze pamiętają realny
          socjalizm, ale już nie mieli złudzeń właściwych dla starszych. Stąd to
          prawdopodobnie najbardziej antykomunistyczne pokoloenie w Polsce.
          • Gość: fan Re: KUKIZ IP: *.kornik.sdi.tpnet.pl 21.02.05, 08:19
            Ja tez popieram gościa - to, co powioedział o tsunami i tej całej akcji, o
            Licheniu to wszystko prawda. Zakłamanie i totalna głupota elit w Polsce jest
            niestety faktem i facet ma odwage to powiedzieć.

A ja się zastanawiam, jaka to debilka powiedziała, że kazdy z nas tam mógł
            być...
            w domysle w Tajlandii.......
            • Gość: P-77 Re: KUKIZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 08:22
              > A ja się zastanawiam, jaka to debilka powiedziała, że kazdy z nas tam mógł
              > być...
              > w domysle w Tajlandii.......
              A co w tym debilnego? Urban na przykład był.
              • Gość: fan Re: KUKIZ IP: *.kornik.sdi.tpnet.pl 21.02.05, 08:35
                A to w tym debilnego, że te słowa ( ja sie domyslam ) były skierowane do
                zwykłych, totalnie przecietnych ludzi, dla którrych wyjazd nad nasze morze jest
                juz wydarzeniem w skali kosmicznej.

A podawanie przykładu Urbana jako kontra dla debilizmu.....
                wile osób by sie z Toba nie zgodzilo.
                • Gość: b Re: KUKIZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 08:40
                  P-77 nie podawał przykładu z Urbanem jako kontra dla debilizmu lecz dla faktu
                  że każdy mógł się znależć w Tajlandii! "Każdy" w znaczeniu każdy Polak którego
                  stać na urlop w Tajlandii.
            • Gość: kkk Re: KUKIZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 16:36
              ale w takim razie po co bral udzial w koncercie na rzecz ofiar?????????
          • Gość: Emi Re: KUKIZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 23:39
            popieram cie w 100 procentach.
            ja tez jestem rocznik kukiza . Trafnie ujales to nasze spojrzenie i nastawienie do socrealizmu. Dlatego uwielbiam kukiza ,kazika staszewskiego nie tylko za ich muzyke ale tez zdrowe podejscie do rzeczywistosci.
    • Gość: b Re: KUKIZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 08:36
      Na mnie Kukiz zrobił wrażenie niezrównoważonego psychicznie, myślę że
      Wojewódzki chwilami bał się siedzieć zbyt blisko niego.
      Tłumaczenie że wziął udzial w nagraniu bo środowisko mogłoby powiedzieć że
      nie chce śpiewać za darmo dla ofiar tsunami - było żałosne! Po prostu zachował
      się niewłaściwie na scenie a teraz dorabia ideologię do swojego idiotycznego
      wyskoku.
    • Gość: jarka Re: KUKIZ IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.02.05, 08:57
      O tym, że :kazdy mógł się tam znaleźć, powiedziała św. Anna Miaria Jopek. Taak,
      na pewno, zwłaszcza ja ze swoją licha pensyjką i dzieckiem na utrzymaniu.
      Kukiza lubiłam, ale u Kuby poczułam się zniesmaczona. Teksty z najnowszej płyty
      to faktycznie panko-polo - w bardzo złym guście i wsumie nic odkrywczego. Mania
      anty-komunistyczna wionęła juz lekkim oszołomstwem. Nikt niekaże lubić ludzi
      lewicy, którzy kewicowość mają w dupie, bo wyżej stawiają swoje prywatne sprawy
      i sprawki, ale ten najzad był żenujący w stylu.
      Usmiałam się przy uwadze:
      Kuba - Nie wimem, nigdy nie byłem na odwyku
      Kukiz: I co z tego? Ja ne wącham...
      Poza tym piekny sms: zdrowia, miłości i Polski sparwiedliwej - dla mnie to
      trochę banalne i naiwne.
      A tak w ogóle, jak ktoś spiewa w koncercie dla Tsunami, a potem te impreze
      obraża to hipoktyzja, nic więcej...
      • deczko Re: KUKIZ 21.02.05, 09:35
        Gość portalu: jarka napisał(a):

> O tym, że :kazdy mógł się tam znaleźć, powiedziała św. Anna Miaria Jopek.

To juz zakrawa na paranoje.

Ale to co Kukiz powiedzial bylo niesmaczne i zupelnie niepotrzebne. Zamiast
        gadac, niech sie wezmie do roboty i zrobi jakas akcje na rzecz biednych
        polskich dzieci. Krytykowac umie kazdy.
        • qwint Re: KUKIZ 21.02.05, 09:40
          NIESLUCHALES TEGO CO MOWI?? przeciez on tez organizuje akcje pomocy dla dzieci
          dzieki niemu moga niektore wyjechac na wakacje.
          • deczko Re: KUKIZ 21.02.05, 09:43
            qwint napisał:

> NIESLUCHALES TEGO CO MOWI?? przeciez on tez organizuje akcje pomocy dla
            dzieci
            > dzieki niemu moga niektore wyjechac na wakacje.

Taaak tata kup rowerek...
      • Gość: armani Re: KUKIZ IP: *.tebo.net / 195.116.90.* 21.02.05, 09:55
        te słowa że kazdy z nas mógł tam wtedy byc powiedziała M Rodowicz,a nie jak
        piszesz A. Jopek !!!Chociaż one dwie mogły tam być, za pieniążki z głupawych
        reklam /lodów i wody mineralnej/
    • Gość: karina Re: KUKIZ IP: *.gl.digi.pl 21.02.05, 09:24
      faryzeusz, należy najpierw wyprać swoje brudy a później, ewentualnie, wytykac
      je innym
      • ewita31 KUKIZ ma ciężko w życiu 21.02.05, 09:36
        Odczepcie sie od biedaka. Przecież on ma tak ciężko w życiu. Skarżył się
        przecież ,że nie stac go na nową Beemkę, więc musiał kupić starą , używaną.
        Współczuję mu bardzo . Jeździć starą kilkuletnią Beemką to koszmar.
        • deczko Re: KUKIZ ma ciężko w życiu 21.02.05, 09:45
          ewita31 napisała:

> Odczepcie sie od biedaka. Przecież on ma tak ciężko w życiu. Skarżył się
          > przecież ,że nie stac go na nową Beemkę, więc musiał kupić starą , używaną.

Widzialam go w tym wozie, bo pieknie zajechal nam droge i stanal na pasach,
          zeby tylko byc pierwszym. Choreee...
          Juz wtedy okazal sie czlowiekiem pozbawionym kultury.
        • kuszacy_witas Re: KUKIZ ma ciężko w życiu 21.02.05, 10:57
          Z tego akurat nie ma co sie smiac bo 13 letnie BMW mozna w tej chwili kupic za 10 tys zl.
          A szczerze mowiac nie chcialbym miec 13 letniego BMW ;)
        • Gość: wojtek Re: KUKIZ ma ciężko w życiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 13:13
          > Współczuję mu bardzo . Jeździć starą kilkuletnią Beemką to koszmar.

cofnij się do podstawówki kobieto i naucz się liczyć,13 to nie jest KILKA !!!
          • ewita31 Re: KUKIZ ma ciężko w życiu 21.02.05, 14:44
            No tak... przepraszam . To rzeczywiście ma ten nasz Kukiz kanał. Tylko wziąć i
            podciąć sobie z żałości i rozpaczy.
    • Gość: marek Re: KUKIZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 09:38
      Kukiz to demagog. Fajnie, że nie popiera akcji 'Pokonamy falę', ale bierze udział w piosence i koncercie promującym akcję. Czyli akcji nie popieram, ale kaskę za udział wezmę. Kukiz- artysta alternatywny
      • Gość: Robo Re: KUKIZ IP: *.kim.pl / *.kim.pl 21.02.05, 10:23
        jaka kaskę wziął, co ty pitolisz, nie rozumiesz na czym polegają koncerty
        charytatywne ??? w zupełności się z nim zgadzam, ma u mnie 100% poparcia
    • qwint Re: KUKIZ 21.02.05, 09:38
      macie troszke racji ze jak chcail cos takiego zrobic to mogl niebrac udzialu w
      koncercie to fakt. ale jak wtedy by wytlumaczyl to przed nami sluchaczami
      widzami?? gdyby wiedziali ze cos takiego powie to bu g owogule nie wpuscili ani
      na scene ani tym bardziej na antene!! ja popieram w 100% to co on powiedzal!!
      wezmy sie najpierw za wlasne podworko pomozmy ubogim zeby w kraju bylo lepiej a
      dopiero pozniej naprawiajmy swiat!!
      CALKOWITE POPARCIE DLA KUKIZA ZA JEGO SLOWA ==> RESPCT!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: solon Re: KUKIZ IP: *.acn.waw.pl 21.02.05, 10:43
        dla mnie kukiz to facet calkowicie pozbawiony dystansu do zycia, do siebie... nie wiem, czy zauwazyliscie, ze zle reagowal na dowcipy kupy; ciagle byl nakrecony, na najwyzszych obrotach. to nie jest normalne.
        a z ta tajlandia, to trafil kula w plot, moim zdaniem. jak w polsce byla powodz, to czesi i niemcy (pewnie tez i inne narody) pomagaly powodzianom i ta pomoc byla bardzo potrzebna, nie tylko w rozumieniu materialnym, ale takze jako symbol. w tych krajach tez mogli powiedziec: "dajcie spokoj, to nie mamy wlasnych problemow?". ostatecznie smsy wspierajace akcje wysylali zwykli ludzie w gescie solidarnosci. to co kukiz mowil to bylo zwykle _pie..nie_o_szopenie.
        • Gość: Zuzka Re: KUKIZ IP: *.elpos.net 21.02.05, 10:56
          Pie.....nie o szopenie to słyszymy codziennie z sali sejmowej i z programów
          tzw. publicystycznych, od tego to dopiero sie chce rzygać, od tego kłamstwa,
          złodziejstwa, łajdactwa, rozkradania państwa, w tym co powiedział kuliz było
          100% prawdy tylko że cóż z tego, on tak myśli, miliony polaków tak myślą a
          realny wpływ na państwo ma garstka złodziei i oszołomów którzy zwalczając
          siebie nawzajem kradną nie tylko pieniądze ale także czas - kolejne 4 lata - a
          ludzie dalej nie mają za co żyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: solon Re: KUKIZ IP: *.acn.waw.pl 21.02.05, 11:16
            sorki, zuzka, ale to jest nasze typowe, narodowe trele morele - oni kradna, oni klamia itd. mozesz dzialac, mozesz zmieniac rzeczywistosc, zmien cos, zapisz sie do jakiejs partii albo stworz swoja. jak ci nie pasuje partia, to moze jakies stowarzyszenie i pokaz na co cie stac.
            kukiz wietrzy wszedzie spisek. mowi "mamy sqrwysynskie elity". to w/g niego podsumowuje wszystko! a kto te elity wybiera? kto glosuje na jaskiernie i leppera i lyzwinskiego, na wrzodaka i peczaka, na jaruge-nowacka i nowine-konopczyne? i na florka sebastiana? no kto? otoz glosuje ja, ty, nasi przyjaciele i rodzice. tylko beger potrafila sama sobie zorganizowac szczescie :-) wiec zenuje mnie sluchanie taniego, podkerslam: taniego, pieprzenia, ze polacy to madrzy, tylko elity choojowe. a z tym tsunami, to juz calkowicie sie zapultal, cos smucil, ze caritas ta akcje przeciw owsikowi zrobila, i tym podobne dyrdymaly. powinien sie wody chlodnej kukiz napic i zrelaksowac, bo najwyrazniej spiety jest.
            • Gość: Zuzka Re: KUKIZ IP: *.elpos.net 21.02.05, 12:23
              OK ordynarność to może rzeczywiście nie jest jego zaleta, mozna to wszystko
              było powiedzieć w cywilizpwany sposób z tym się zgadzam, natomiast piszesz zrób
              coś, przykro mi ale na to jest juz za późno, wszystkie miejsca przy korycie są
              już zajęte, właśnie w tym jest problem, żeby coś zrobić a raczej zarobić należy
              najpierw zapisać sie do Big Bradera albo innego g.... zrobić zadymę na szosie
              lub coś w tym stylu, wiesz ja mam czyste sumienie jeżeli chodzi o tych których
              wybierałam ale to wszystko z mojej strony co mogę zrobić i w tym przypadku z
              Kukizem się nie zgadzam że mamy wspaniały naród tylko komuna zrobiła nam wodę z
              mózgów. Jak masz jakiś realny sposób na zmianę tej rzeczywistości przeze mnie
              lub przez ciebie to pisz, bede wdzięczna.
              • Gość: solon Re: KUKIZ IP: *.acn.waw.pl 21.02.05, 12:44
                mysle, ze roznice miedzy naszymi pogladami sa zasadnicze: ty sadzisz, ze nic nie da sie juz zrobic, ze jest za pozno. a ja mysle, ze wiele da sie zmienic, tylko trzeba zaangazowania, duzo energii i pracy, pracy, pracy. moglbym rozwinac ten temat, ale nie jestem pewien czy w tym miejscu i czasie ma to jakis sens.
                a wracajac do kukiza - on jest nastawiony anty: nie lubie lichenia, nie lubie tsunami, nie lubie oleksego [ja tez nie :-)] itd. on produkuje same negatywne emocje. krytykuje wszystko i wszystkich. i to krytykuje ostro, do kazdej, chocby najmniejszej sprawy podchodzi smiertelnie sjeroznie. mnie w tej jego postawie brak dystansu, brak jakiejs spojnosci pogladow i brak pewnej skali wartosci. co jest wazne i o co warto kopie kruszyc, a co zostawic, pozwolic dziac sie. i tu przyklad pomocy ofiarom tsunami - te teksty o akcji politycznej, o walce kosciola o rzad dusz z owsiakiem, byly po prostu niesmaczne. ciekawe, co na ten temat mysla dzieciaki, ktore dzieki pieniadzom z polski, zostaly np. pomoc medyczna, albo ciepla strawe i dach nad glowa? facet nie wie kiedy sie zamknac, a kiedy mowic. tyle.
      • bm_ka Re: KUKIZ 21.02.05, 12:16
        qwint napisał:
        /ciach/
        ja popieram w 100% to co on powiedzal!!
        > wezmy sie najpierw za wlasne podworko pomozmy ubogim zeby w kraju bylo lepiej
        a
        > dopiero pozniej naprawiajmy swiat!!
        > CALKOWITE POPARCIE DLA KUKIZA ZA JEGO SLOWA ==> RESPCT!!!!!!!!!!!!!!!!

Pieprzysz qwint jakbys był Kukizem (sic!).
        Wyłożę Ci kawę na ławę językiem tak prostym jak Ty sam! :
        Idąc tokiem Twojego myślenia nie powinniśmy pomagać ubogim na własnym podwórku
        bo mamy jeszcze bardziej własne tzn. rodzinę (babcia, wujek) ale idąc dalej -
        rodzinie także nie możemy pomagać bo mamy własną 'komorkę społeczną' (dzieci,
        mąż, żona) a idąc jeszcze dalej to każdy powinien myśleć o sobie samym bo to my
        jesteśmy "własnym podwórkiem" najważniejszym dla siebie, ważne żeby MNIE było
        dobrze a co mi tam zależy na moim dziecku, babci, sąsiedzie .. a tak w ogóle to
        co mnie obchodzi bezdomny ktory żyje pod mostem?!
        Ty, qwint, w tym właśnie tonie napisałeś w poście powyżej:
        "weźmy się za własne podwórko pomóżmy ubogim żeby w kraju było lepiej"
        Popatrz troszkę szerzej i może nie używaj wzroku lecz także mózgu i serca, co?!
        i miej ten swój 'RESPEKT' dla LUDZKIEGO życia a nie dla Kukiza!
        Czujesz się powołany do stwierdzenia komu pomóc przeżyć, bezdomnemu pod polskim
        mostem czy osieroconemu przez fale tsunami dzieciakowi - każdy z nich to
        CZŁOWIEK bez dachu nad głową i bez chleba do zjedzenia?

• oregon Re: KUKIZ 21.02.05, 12:27
          Dla mnie jest oczywiste, ze skoro Kukiz wystąpił i "zaśpiewał" w koncercie
          pokonamy fale to znaczy że popiera tą akcje, bo prawda jest taka że tego nie
          mozna "nie popierać"...Ja tez to popieram, ale równoczesnie też wyrażam żal, tak
          jak Paweł, że przydałyby sie tego typu akcje dla biednych w Polsce! Jedno
          drugiego nie wyklucza, nie rozumiem o co te całe oburzenie! Nikt przecież nie
          krzyczy "nie dawajcie na tsunami, bo sami zdychamy z głodu!"
    • Gość: ćmikiewicz Re: KUKIZ IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.05, 12:38
      mojem skromnem zdaniem Kukiz Paweł to człowieczek żałosny. Pamiętam go z innych
      telewizyjnych pogadanek (bo pcha się do wszystkich) np. kiedyś w programie WC
      Cejrowskiego przyciśnięty do muru skulił głowę i niemal przepraszał za jakąś
      starą piosenkę o ZCHN, w innym talk-show(w takim wiejskim domu na Mazurach -
      nie pamietam tytułu) wykrzykiwał, że Polska to chory kraj i on stąd wyjeżdża
      wpiz..u i w ogóle nie chce być Polakiem (nie wyjechał), wczoraj u Wojewódzkiego
      rozczulał się jaki to wspaniały jest naród. Facet najpierw ustawia się w
      szeregu gwiazdeczek i rusza paszczą do muzy z playbacku, a potem mówi, że to
      było draństwo, a on tylko z przyzwoitości nie mógł odmówić, choć od początku
      wiedział, że to zła akcja jest. Pamiętam też, że kiedyś w telewizji w ramach
      akcji antynikotynowej zarzekał się, że rzuca palenie, oczywiście nie rzucił
      dalej jara. Jeszcze inny przykład na niską wiarygodność tego człowieka to fakt
      że jako dawny punkowiec walczący z komerchą przy pierwszej lepszej okazji
      zmienił front i wystąpił w reklamie pepsi. Jego wczorajsza wypowiedź, choć
      momentami zgodna z moimi odczuciami (np. na tem,at Oleksego) była dennym
      bełkotem, a złe wrażenie spotęgował jeszcze Wojewódzki, który jak zwykle chciał
      pajacować, przerywac i pokrzykiwać teksty o gejach nie zważając na temat
      rozmowy i wypowiedzi zaproszonego gościa. Tak ja myślę w skrócie.
      P.S. To, że Kukiz jest alkohlikiem, to zapewne również wina 130 lat zaborów
    • bez_mapy Re: KUKIZ 21.02.05, 13:09
      A czy ciebie ktoś zmusza do pomagania ofiarom tego kataklizmu? Jak nie chcesz,
      to nie pomagaj. Ja chcę. I nie ma dla mnie znaczenia, czy ktoś jest Polakiem,
      czy Hindusem. A poza tym, kiedy u nas w kraju była powódź, dostawaliśmy pomoć z
      różnych stron świata i nikt nie myślał, że np. w Sudanie czy Etiopii ta pomoc
      jest bardziej potrzebna. Wasz egoizm jest obrzydliwy...

• piotr33k2 Re: KUKIZ 21.02.05, 14:39
        i kuba próbowal go trochę też z tego powodu pochamowac ,ogólnie kukiz ma dobre
        intencje dużo racji i to prawy czlowiek ale troche sie zagubił w swoich
        nieprzemyslanych do konca polityczno-artystycznych "teoriach". program był
        dobry ciekawy .
        • Gość: akustyk Re: KUKIZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:18
          Kukiz mnie śmieszy, inna sprawa, że akcja "charytatywna" również. Na ogół z tych koncertów "charytatywnych" najlepiej żyją muzycy, bo dostają za nie normalną kaskę, a dzieciaki na które miały być zebrane pieniądze dostają po 1000- 2000 złotych z tych koncertów. Wiem co mówię, bo mam wielu znajomych ze światka muzycznego. Także nie dajcie się nabierać na te wielkie gesty naszych pseudo-artystów.
          • Gość: ja Re: KUKIZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 09:58
            Niestety to prawda , z akcji charytatywnych nieźle wszyscy żyją. Jezeli nawet
            artyści wystąpią za darmo to na pewno nie wszyscy ( np. Rodowicz czy Kayah
            często żadają honorarium), płaci sie prowadzącym, technikom, akustykom,kobitce
            od makijażu itp, płaca sie transporti hotele gwiazd itp. CZęsto do całej
            imprezy trzeba dołożyć - a lud daje forsę.
    • Gość: akustyk Re: KUKIZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:21
      Pierwszy lepszy przykład:
      www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl.php?O_NEWS=6560852&PHPSESSID=4654b9ce028e160dbfbba1c5737b3332
    • adam81w Kukiz jestes moj gosc ! 21.02.05, 19:54
      kukiz mowi prawde mowi to co kazdy z nas mysli , nie zgdazam ise zupelnie ze to
      jest extremalne oszolomstwo ,
      te dziady z sld niszcza nasz kraj a my mamy stac i na to patrzec ,
      te afery , te mafijne powiazania ,
      mozna sie na ncih wkurzyc i znienawidzic

podobnie jak kukiz jestem patriiota i nie jest mi obojetny los ojczyzny a
      szkodnika traktuje jak szkodnika a niestety nie umiem widziec sld inaczej ,
      nie da sie komusnista to zawsze bedzie komunista
      • Gość: maleo Re: Kukiz jestes moj gosc ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 20:57
        Teraz przyjdzie prawica i będzie... może nie gorzej, ale śmieszniej i straszniej, bo Trybunały Inkwizycyjne stworzą i zamiast naprawiać- będą potępiać i sądzić.
        • ulryk Re: Kukiz jestes moj gosc ! 21.02.05, 21:48
          Zgadza się.Jesteś namierzony.
        • Gość: wojtek Re: Kukiz jestes moj gosc ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 13:37
          > Teraz przyjdzie prawica i będzie... może nie gorzej, ale śmieszniej i strasznie

dla was będzie straszniej czerwone dziady,Oleksemu zabierze się marszałkowską
          limuzyne którą sobie jeździ stary patafian na koszt podatnika chociaż mu sie już
          nie należy bo nie jest marszałkiem sejmu
          • adam81w Re: Kukiz jestes moj gosc ! 22.02.05, 22:07
            i chociasz oleksy jest agentem a jak agent mzoe byc poslem ? !!!!!!!!!!!1
            poza tym nie rob z kukiza oszoloma bo nim nie jest
    • Gość: pereszczako Re: KUKIZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 10:50
      Moim zdaniem Kukiz to pseudointeligent. Zobaczył, że nie ma się czym
      zaprezentować, to zaczął ględzić o polityce - niczego nowego zresztą nie
      powiedział.
      • Gość: ktoś Re: KUKIZ IP: *.icpnet.pl 22.02.05, 10:52
        Aha...to chyba od lat zaczyna tak "ględzić".
        • Gość: b.wojewódzka Re: KUKIZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 14:40
          Ty, kukiz nie tylko w programie u mojego Kuby ale też w tym wątku działasz
          popierając siebie samego.
          Nie mylę sie co nie? hehehe
          • Gość: gonzaless Jesteście śmieszni i...mało kumacie! IP: *.dialup.medianet.pl 22.02.05, 20:43
            Moim zdaniem to była N a j l e p s z a debata o Polsce jaką ostatnio widziałem.
            Bez ukłonów, politycznej poprawności, samocenzury, łaszenia się do lewa, prawa
            czy Rokity. Dwóch lekkich creazy facetów POKAZAŁO, że ich kraj o b c h o d z
            i!!! Płakać się chce gdy czytam te wasze donosy. Wyrazistość i jasność widzenia
            kojaży wam się z Lepperem. Boicie się mieć własne poglądy. Czy może żeby je mieć
            musicie najpierw je wyczytać w Gazecie Wyborczej!!??
            Brawo kukiz brawo wojewódzki. Lekko a jednak hard kor
            • bez_mapy Re: Jesteście śmieszni i...mało kumacie! 22.02.05, 21:17
              Ale do kogo z tym tekstem, może byś się określił, bo nie kumam tych twoich
              okrzyków!
              • mixy POPIERAM KUKIZA 23.02.05, 12:56
                POPIERAM...
                od poczatku zetniecia sie z jego twórczościa -płyta "z zchn zliża się' (kaseta
                mi wcielo ostało sie tylko pudelko i okladka ) zauwazylem ze mam pdobne
                poglady ....mzoe tylko troche mniej radykalne ..ale za to go lubie! dzieki
                kukiz. za plyty, teksty, zasady i koncerty na ktorych byle w toruniu jak
                graklisce kilka razy ;-)
                pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka