Gość: Traa IP: *.chello.pl 07.03.05, 10:50 Ale sie ośmieszył facet. Jest żałosny. Nudny, zarozumiały i pusty jak bęben. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asi Re: Majewski u Kuby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 10:56 Co?? A mnie się właśnie podobał bardzo!:) Świetny program! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koand Re: Majewski u Kuby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 10:59 Fetyszyzm to zboczenie. To było niesmaczne.Pełna kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: Majewski u Kuby IP: *.chello.pl 07.03.05, 16:54 sa 4 stopnie fetyszyzmu. i wlasciwie ten 4 wymaga leczenia.;o). poza tym kazdy ma swojego fetysza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upalny Re: Majewski u Kuby IP: *.wienerberger.com.pl 07.03.05, 11:00 srednio lubie majewskiego i powiatowego ale tym raziem sietnie wypadl majewski szczery , bez zbytniego gwuazdorswa bez pzrytakiwania kubie byl w miare naturalny i swobodny i wyraznie nie spodobalo mu sie dosiadanie i inne niskiego lotu dowcipu kuby jak dla mnie brawo majewski Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Majewski u Kuby 07.03.05, 11:04 no wlasnie o co chodzilo z tym dosiadaniem? nie wiedzialem o ktorego Majewskiego chodzi, wiec wlazlem na strone Kuby no i zdjecia z programu troche mnie... zdziwily ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: Majewski u Kuby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 11:54 A to cos zwiazanego ze zdjeciami Muchy dosiadajacej kogos w jakims kolorowym badziewiu (choc zdjecia byly czarno-biale). Juz dawno Wojewodzkiego nie ogladalam, a tak przypadkiem trafilam i nawet sie posmialam. Tylko nie moglam przebolec tej wstretnej marynarki Majewskiego, jak dla mnie wygladala na stara, wymieta i zuzyta mocno. To taki vintage mial byc? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Majewski u Kuby IP: *.chello.pl 07.03.05, 11:57 Majewski tak bardzo usiłuje być zabawny, a tak bardzo mu się to nie udaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bm_ka Re: Majewski u Kuby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 12:56 Żałosny, prostacki, pusty ... a jego "dorabianie" na prowadzeniu wesel przechodzi wszelkie dopuszczalne normy. Nie przepadam za programem Kuby Wojewódzkiego ale w zetknięciu z nim, Majewski nie miał najmniejszych szans, wydawało mi się że Kuba starał się go oszczędzać i celowo nie 'miażdżył' go tak jak by mógł i jak potrafi. Majewski pozuje na intelektualistę-loozaka lecz jego wysiłki żeby takim się stać brutalnie odsłaniają prawdę o nim samym. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Majewski u Kuby 07.03.05, 16:41 Majewski wypadł o niebo lepiej od Wojewódzkiego. na zarzut chałturzenia na konferencjach trudno odpowiedzieć inaczej - miał się kajać i twierdzić, że się zeszmacił? im bardziej żenujące zajęcie, którego się podejmujemy, tym lepsza ideologia do niego tworzona - na użytek innych i samego siebie. Wojewódzki prawdopodobnie słusznie odmawia prowadzenia takich chałtur bo by sobie najzwyklej w świecie nie poradził - jest dobry jako jury, prowadzący program ze sterowaną publicznością, ale przed większą nieprzeiwdywalną widownią by poległ jak debiutant. słabość do stóp - jeżeli to zboczenie, to każdy z nas z jakiegś powodu kwalifikuje się na elektrowstrząsy :). ryzykiem takich wynurzeń w programie KW jest to, że prowadzący obnaży tę część ciała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesław Misiura Majewski to fetyszysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 16:44 w "mamy cię" próbuje robić show ale średnio mu to wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nan Re: Majewski u Kuby IP: *.chello.pl 07.03.05, 16:53 ale masz na mysli majewskiego, czy wojewodzkiego? bo jesli chodzi o tego pierwszego, to mi sie bardzo podobsl. gosc ma zdrowe podejscie do zycia, robi to co chce , uwaza, a nie pod publiczke(tak jak robi to wojewoda). poza tym coraz bardziej irytuje mnie ten kuba. on wogole nie umie sluchac! przerywa, wtraca swoje uwagi, blaznuje ponad wszelka miare. strasznie to zniecheca do ogladania tego progr. ja tak naprawde nie wim co ci goscie robia w tym programie- przeciez to "kabaret jednego mima"- wojewodzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pompon Re: Majewski u Kuby IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.03.05, 20:04 Nudno było jak w kościele. Żenujący poziom odzywek obu panów. Zmarnowany czas (antenowy - mój nie, bom równolegle książkę czytał, co i innym polecam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Kiedy powtorka? IP: *.zanet.pl / 217.153.211.* 07.03.05, 23:36 Kiedy powtorka? :-) Odpowiedz Link Zgłoś