Gość: dobrze-wiedzacy IP: *.chello.pl 03.04.05, 23:15 Widziana ostatnio na miescie, w renomowanej knajpie w obecnosci wszystkim dobrze znanego prezentera tv (blondyn)... spedzili ok. 20 minut w toalecie co wy na to?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pokrybala Re: Smoktunowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 23:17 Ale damskiej czy męskiej? Dobrze-wiedzący, pamietaj, żeby w nocy trzymac rączki na kołderce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrze-wiedzacy Re: Smoktunowicz IP: *.chello.pl 03.04.05, 23:22 w męskiej... rączki trzymam zawsze uniesione wysoko do góry, tak już mam po rodzicach hipisach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Smoktunowicz IP: *.aster.pl 03.04.05, 23:25 Dobrze, ze nie byli faszystami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrze-wiedzacy Re: Smoktunowicz IP: *.chello.pl 03.04.05, 23:27 Faszysci z tego co wiem, w ogole nie maja rączek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Re: Smoktunowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 23:19 nie wiem jak innych ale mnie to malo interesuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Smoktunowicz IP: *.chello.pl 03.04.05, 23:39 to po co sie udzielasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ui Re: Smoktunowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 10:43 no cóż każdy błądzi kiedyś w życiu. Gorzej gdy ktoś zabłądzi w układzie restauracyjnych toalet. Ja po tej pani niczego sie wielkiego nie spodziewałem. Nie rozumiem zachwytów nad urodą tej pani i jej walorami intelektualnymi. Na temat blondyna (Suzin?) nic się nie wypowiadam bo nie wiem o kogo chodzi. W ogóle ludzie którzy relacjonują śmierć papieża w większości niegodni są stanięcia w przedsionku kościelnym nie mówiąc o komentowaniu jego homilii. Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: Smoktunowicz 04.04.05, 15:40 Gość portalu: dobrze-wiedzacy napisał(a): > Widziana ostatnio na miescie, w renomowanej knajpie w obecnosci wszystkim > dobrze znanego prezentera tv (blondyn)... spedzili ok. 20 minut w toalecie co > wy na to?? Skąd masz te wieści dobrze-wiedzący??? byłeś w tym kiblu z nimi??? A tak na marginesie, to sam chętnie wybrałbym się z Hanią na jakieś małe conieco, niekoniecznie w toalecie ;) chociaż z nią to mógłbym wszędzie!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś