Dodaj do ulubionych

Czy Wy macie mózg?

IP: *.hyundai.com.pl 18.04.01, 14:59
Jak można podniecać się zbieranką półmózgów zamkniętych w kilku ścianach i
słuchających jakiegoś betona z głośnika. Paranoja. Gdyby nie to, że boję się
tego, że może podglądanie stanie się normą, a ja obudzę się i zobaczę jakąś
kamerę, to srałbym na to. Ale szlag mnie trafia jak taki beznadziejny TVN
przedstawiając odpowiednią propagandę robi ludziom budyń z mózgu. Jak jest to
szkodliwe świadczy fakt, że koleś którego kiedyś uważałem za posiadacza zwojów
mózgowych wszystkie chyba poprostował od tego gówna BB.
Gdyby wśród tzw uczestników byli ludzie inteligentni dawno by dali nogę z tego
szamba i zarobili niezłą kasę zdradzając kulisy tej szajsy.
Bez odbioru,
Kosiarz
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciej Re: Czy Wy macie mózg? IP: 10.10.65.* 18.04.01, 15:28
      Tak jak mowisz, nie inaczej, nie mamy mozgow
      Tylko dlaczego znamy literki
      Pozdrawiam i radze przemyslec: To nie kwestia mozgu, tylko wyboru i gustu
    • Gość: Pawcio Re: DO KOSIARZA (bynajmniej nie umyslow.) IP: 193.91.75.* 18.04.01, 15:56
      Ty,Kosiarz, sluchaj, trawa ci juz wyrosla pod domem i okien siega. Zajalbys sie
      tym problemem moze?
      Pawcio
    • Gość: Kosiarz Re: Do Pawcia i Macieja IP: *.hyundai.com.pl 18.04.01, 16:57
      Jestem zmuszony się znowu odezwać. Jest to dyskusja o o tym GÓWNIE BB, więc mam
      chyba prawo do komentarza. Drogi Pawciu zdarza się ludzie mają jakieś
      umiejętności których nie są w stanie pojąc skąd się wzięły. Być może znajomość
      literek pozostała Ci z poprzedniego wcielenia. Ale nie nic się nie martw jak
      dalej będziesz oglądał szambo to samo ustąpi.
      Macieju, bardzo żałuję ale nie mam trawy pod oknem.
      Moje pytanie do kierownictwa TVN: dlaczego nie zainstalowano kamer w muszlach
      klozetowych?
      Można by później podyskutować z "telewidzami" czy to na sieci, czy przez
      komóre, albo najlepiej na idiotele o tym co żarli goście tzw domu. A dla tych
      co zgadli wysłać próbki w specjalnych BB-rowych okazjonalnych walizeczkach.
      Pozdrawiam budynie,
      Kosiarz

• Gość: Misiek Re: Do Pawcia i Macieja IP: *.*.*.* 02.05.01, 16:26
        Ja też uważam że Laboratorium Dextera jest ciekawsze ;-)
      • Gość: Macias Re: Do Pawcia i Macieja IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 02.05.01, 17:54
        A ja sie zastanawiam, jak to jest, ze ci, ktorzy rzekomo odzegnuja sie od BB i
        za nic w swiecie nie maja zamiaru tego ogladac wiedza o programie najwiecej?

Nie powiem, zebym byl zagorzalym fanem, ani fanatycznym przeciwnikiem. Dla
        mnie, z technicznego punktu widzenia - dobre przedsiewziecie, na pewno proba
        dla producentow i po czesci studium psychologii na nowym polu - a po ludzku:
        kolejny program, po Survivors czy Agencie...

Ale mimo to nie wiem, ze w muszlach klozetowych nie ma kamer, ze jest pieciu
        roznych Wielkich Braci, ze Manuela to, a Gulczas tamto, a wszystko to wiedza
        ci, ktorzy zaciekle zapeniaja, ze nigdy na to nie spojrza.

Nurtujace...
    • Gość: ja Re: Do Kosiarza IP: *.*.*.* 18.04.01, 17:15
      Zgadzam sie z twoimi pogladami, ale najbardziej przygnebia mnie nie sam fakt istnienia tego
      idiotycznego programu i całej komercji wokol niego, ale to, ze ma taka ogladalnosc (wystarczy
      przegladnac tematy i ilosci osob bioracych udzial w durnych dyskusjach na tym forum). Coz, mamy
      takie spoleczenstwo...
      Tak sie czasem zastanawiam, czy to ja jestem nienormalny, czy moze inni (rachunek
      prawdopodobienstwa dziala na moja niekorzysc).

Pozdrawiam Cie
      ja
    • Gość: Pawcio Re: Do Kosiarza IP: 193.91.75.* 18.04.01, 17:22
      Kosiarz, cos cie strasznie gnebi. Rozumiem, ze jest to fakt, ze w przeciwienstwie
      do innych ludzi nie jestes w stanie pojac fascynacji innych Big Brotherem. Powiem
      wiec w ten sposob: Moze nie masz zmyslu do ODCZUWANIA Big Brothera. To tak, jak
      na przyklad ktos nie ma zmyslu do odzuwania i fascynacji pilka nozna. Jeden
      uwielbia drugi mowi o tym: to jest gowno. I obaj maja racje, ze swojego
      subiektywnego punktu widzenia. I ja cie moge zapewniac, ze z punktu widzenia
      psychologii behawioralnej, psychologii ogolnej, socjologii a takze z punktu
      widzenia zwyklej rozrywki BIG BROTER to rzecz po prostu genialna, tchnaca 21
      wiekiem epopeja ludzi zwyczajnych, ale ty i tak nie zrozumiesz o czym ja mowie.
      Proponuje: obejrzyj kilka odcinkow BEZ ZLEGO NASTAWIENIA. Jesli dalej ci sie nie
      bedzie podobalo odpusc sobie. Niektorzy po prostu nie znosza "pilki noznej"
      Pozdrowka :-)
    • Gość: Kosiarz Re: Do Pawcia IP: *.hyundai.com.pl 18.04.01, 17:58
      Drogi Pawciu!
      Daleki jestem od zakazywania emisji tej szajsy, zgadzam się z Tobą, każdy ma
      prawo wyboru tego co chce mieć wokół siebie. Ja tego nie neguje, ale obawiam
      się, że po Pig Brother będzie Pig Sister, później jeszcze coś i jeszcze coś.
      Rzecz stanie się tak powszednia, że nikogo nie będzie dziwić podglądanie kogoś
      i wchodzenie w jego życie z buciorami. Może to moja schiza ale obym się mylił.
      Dodatkowo maltretuje mnie ta pieprzona komercha. Ludzie nie widzicie tego?!
      Tych statystów "żywiołowo" reagujących na wskazówki jakiegoś barana zza kamery.
      Tych obleśnych, mlaskających niby redaktorków?!(blaza wojciechowska i kompania).
      Nie piszę więcej, bo mi ciśnienie skacze.
      Pozdrowienia,
      Kosiarz

P.S.

DZIĘKI, JA, PRZYNAJMNIEJ NIE JESTEM SAM.
    • Gość: greesha Re: Czy Wy macie mózg? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.04.01, 19:16
      Kolego, po prostu źle sformułowałeś tytuł. Powinno być: czy MY mamy mózg.
      Nie przejmuj się tak kamerami.Póki co masz prawo do prywatności. Oni z niego
      zrezygnowali. Jeśli nie masz ochoty na BB, to nie oglądaj. Kto wie jakie masz
      hobby, może niczego sobą nie reprezentujesz, więc nie krytykuj innych za to, że
      oglądają taki, czy inny program. I nie stawiaj takich pytań, bo nie najlepiej o
      tobie świadczy.
      • Gość: Tom Re: Czy Wy macie mózg? IP: 212.244.106.* 02.05.01, 15:40
        Sztama z Kosiarzem. BB to przede wszystkim program niemoralny ( czy kochane dziatki, opętane
        przez Sieć i hamburgery znają to słowo? ) BB to program szkodliwy, kto z Was bierze
        odpowiedzialność za depresję Karoliny, która po wyjściu spostrzeże, że zamiast uwielbiać, wszyscy ją
        nienawidzą i mają za głupią? Dobrowolny wybór Karoliny nie ma większego znaczenia, bo tv nie
        powinna żerować na ludzkiej naiwności i małym rozumku. Widzicie gołą Alicję i pienicie się, co
        chłopaki?O waleniu gruchy nie wspominając. Do tego potrzebny Wam jest ekshibicjonistyczny,
        bzdurny program. Kiedyś obwozili i pokazywali ku uciesze gawiedzi stworzenie o dwóch nosach, teraz
        pokazują durną Manuelę, a Wy piejecie z zachwytu . Biada Wam.
        • Gość: till Re: Czy Wy macie mózg? IP: 193.91.75.* 03.05.01, 17:41
          &#62 Sztama z Kosiarzem. BB to przede wszystkim program niemoralny)

Jestes smieszny.

&#62BB to program szkodliwy, kto z Was bierze odpowiedzialność za depresję Karoliny,
          &#62która po wyjściu spostrzeże, że zamiast uwielbiać, wszyscy ją
          &#62 nienawidzą i mają za głupią?

Nikt. Jest glupia to ma za swoje.

&#62 tv nie
          &#62 powinna żerować na ludzkiej naiwności i małym rozumku.

Wiele rzeczy nie powinno byc, a sa. Swiat nie jest idealny.
          till

• Gość: Marcin Re: Czy Wy macie mózg? IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 04.05.01, 09:49
      A propos mózgu - Kosiarz to pedalska ksywka. Nikt ci nie każe tego oglądać
      śmieciu
    • Gość: PP Re: Czy Wy macie mózg? IP: *.tele2.pl 04.05.01, 11:48
      To program dla debili ale i tak w zalewie przemocy i głupoty jaką oferują nam
      nadawcy TV może kandydować do Oskara.
      • Gość: Tom Re: Czy Wy macie mózg? IP: 212.244.106.* 04.05.01, 11:54
        Nazywacie Karolinę pustakiem, a gdy czytam błyskotliwe riposty przykładowego tilla, to nie widzę
        róznicy między oboma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka