dzidzia_bojowa 25.05.05, 16:58 Kochane Kibicki i Kochani Kibice!!!Trzymajcie kciuki za Jurka. Ja tam angoli nie lubię, wolę makaronarzy, ale tym razem jestem za Liverpoolem. Obstawiam 1:0 na angoli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: finał Ligi Mistrzów!!! 25.05.05, 17:00 Ja nie obstawiam, ale kciuki za Dudusia trzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: finał Ligi Mistrzów!!! 25.05.05, 17:04 no to tak jakbyś obstawiała, Liverpool rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: finał Ligi Mistrzów!!! 25.05.05, 17:07 No taaa, ja za wątrobianymi, ale jak coś obstawiam to jak kulą w płot, więc wolę nie kombinować. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: finał Ligi Mistrzów!!! 25.05.05, 17:12 dobra, to lepiej nic nie mów. Musze łyknąć coś na spokojność, bo strasznie przeżywam takie wydarzenia sportowe. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: finał Ligi Mistrzów!!! 25.05.05, 17:10 zgłaszam gotowość do oglądania! Liverpool powinien to wygrac moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: finał Ligi Mistrzów!!! 25.05.05, 17:13 POWINIEN!!! Ale czy wygra?! Witaj Forumowiczu, cos dzisiaj milczący byłeś...wiedziałam,że się odezwiesz na hasło: mecz Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: finał Ligi Mistrzów!!! 25.05.05, 17:14 uderz w stół, znaczy klawiaturę a ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: finał Ligi Mistrzów!!! 25.05.05, 17:24 witaj dzidzia buonaseraatutti dopiero teraz żem sie do kompa dorwał co do Livera - nie powiem że wygra na 100 procent bo potem bede musiał publicznie odszczekiwać - ale tak na 90 procent powinni wygrać:) chyba że Milan znowu będzie miał fart jak w meczu z PSV, odpukuję w niemalowane aby tak nie było i po raz drugi odpukuje w intencji Jurka co by szmaty jakiejś okrutnej nie wpuścił Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: finał Ligi Mistrzów!!! 25.05.05, 17:28 tfu, tfu, tfu- pluję przez lewe ramię.Tfu, tfu, tfu Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: finał Ligi Mistrzów!!! 25.05.05, 17:34 tfu tfu tfu na psa urok, tak mię babcia uczyła :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: finał Ligi Mistrzów!!! 25.05.05, 17:37 Jak widac futbol zablizni kazda rane i lze osuszy, nawet mu zab czasu niepotrzebny. Liverpool! Liverpool! Liverpool! B-Y (DziewMasz) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: finał Ligi Mistrzów!!! 25.05.05, 17:40 Witaj tawariszcz zza sciany, miło widzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: finał Ligi Mistrzów!!! 25.05.05, 17:46 sport to zdrowie ! umysłowe tyż ;) a jaki wynik typujemy ? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: finał Ligi Mistrzów!!! 25.05.05, 17:50 przyjmuję zakłady, ja już mówiłam 1;0 dla Liverpoolu(z sympatii dla Dudusia i Beatlesów) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: finał Ligi Mistrzów!!! 25.05.05, 18:01 Prawdę mówiąc nie uznaję czegoś takiego jak "Liga Mistrzów", to ma więcej wspólnego z kasą niż sportem - no ale fajnie by była jakby Dudek zdobył puchar. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: finał Ligi Mistrzów!!! 25.05.05, 18:12 piotr7777 napisał: > Prawdę mówiąc nie uznaję czegoś takiego jak "Liga Mistrzów", to ma więcej > wspólnego z kasą niż sportem - no ale fajnie by była jakby Dudek zdobył puchar. > ale faktem jest,że liga działa i wzbudza emocje. A w jakim sporcie kasa nie gra wielkiej, jesli nie pierwszoplanowej roli? Ja tam oglądając o tym nie myślę,żeby sobie nie obrzydzać. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: finał Ligi Mistrzów!!! 25.05.05, 18:56 piotr7777 napisał: > Prawdę mówiąc nie uznaję czegoś takiego jak "Liga Mistrzów", to ma więcej > wspólnego z kasą niż sportem - no ale fajnie by była jakby Dudek zdobył puchar. > to jest sport zawodowy, na najwyższym poziomie i bez kasy ani rusz tak samo jak np w Roland Garros,który sobie podglądam - świetny poziom, emocje i oczywiście kasa do zgarnięcia też kosmiczna Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna307 Re: finał Ligi Mistrzów!!! 25.05.05, 19:07 No to dzisiaj oczki trochę odpoczną......od patrzenia na zieloną murawke oczywiście:)))Moje typowania nigdy się nie sprawdzają, ale trzymam kciuki za Jurka i Liverpool!!! Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: no i 1:0 dla wrażych :( 25.05.05, 21:01 wcale mnie to nie dziwi,niestety.Jurek ma ostatnio dziurawe ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: no i 1:0 dla wrażych :( 25.05.05, 21:38 Jurek jak Jurek ale koledzy z obrony grają jak juniorzy młodsi chyba już pozamiatane Odpowiedz Link Zgłoś
kocie_oczko Re: no i 1:0 dla wrażych :( 25.05.05, 21:49 co to będzie w tej drugiej połowie?? strach myśleć....... Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka olaboga :/ 25.05.05, 21:49 no pszeca ten meczyk to wyglonda jakby Milan gral z reprezentacją Polski co najmniej a nie z rowna sobie poziomem druzyna :/ nawet "Dog in the fog" nie pomaga i nie poprawia mi nastroju ;) ech... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: olaboga :/ 25.05.05, 21:54 ja przestałam oglądać, nie wyrabiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Jezu! 25.05.05, 22:00 3-2 NIE WIERZĘ!!! Oglądajcie dziewczyny, nie traćcie wiary! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: olaboga :/ 25.05.05, 22:00 w morde co się dzieje:) już tylko 2 do 3 Odpowiedz Link Zgłoś
kocie_oczko Re: olaboga :/ 25.05.05, 22:02 around wracaj przed tv!! co tam się dzieje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: olaboga :/ 25.05.05, 22:03 around nie gadaj, odpalaj tefała, ciekawe rzeczy się dzieją:)) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity 3-3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.05.05, 22:05 czy Szpaku to wytrzyma:)? Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka o :] 25.05.05, 22:05 no TO rozumię :] ja wiedzialam ze jak sokowirufka huknie to sie chlopaki wreszcie zbiora w sobie i zaczna szczelac te gole :D o! no mowie pszeciesz - wlasnie sie zrobilo 3:3 :] Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: o :] 25.05.05, 22:07 aaaaaaaaaleeeeeeeeeeee nuuuuuuuuuuuuuuuuumeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kocie_oczko Re: Piorun jasny cięzki 25.05.05, 22:39 będą karne czy nie będzie karnych? oto jest pytanie...... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Piorun jasny cięzki 25.05.05, 22:42 O rany, to nie na moje nerwy ! Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Piorun jasny cięzki 25.05.05, 22:50 Chapeau bas,chłopaki.Z 3:0 zrobic 3:3 to jest COŚ. Ale jak będą karne to się boję,że wygra ACM. Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Piorun jasny cięzki 25.05.05, 22:52 Tym w studiu sie marzą rzuty karne,ale ja NIE CHCE!!! Bo na zawał zejde.Uwielbiam karne,ale zawsze mi przy tym ciśnienie rośnie.A z Jurkiem w roli głównej to już w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Piorun jasny cięzki 25.05.05, 22:56 no dokładnie, juz nie wiem czy oglądać czy nerwowo klikać w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Szaranowicz tesz we formie :D 25.05.05, 23:23 ach popisal sie jak nigdy (a wlasciwie jak zafsze) - zwrociliscie uwagie? "na nadmiar emocji nie mozemy narzekac" :D :D co on sie nudzi czy jak?! Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka OŁ JEAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.05.05, 23:30 (to a propos tego ze wygrali wreszcie :P) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: OŁ JEAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.05.05, 23:34 You will never walk alone JURAS!! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: OŁ JEAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.05.05, 23:35 Kurka siwa, tak mi sie ręce trzęsą że dopiero teraz mogę pisać. Dudek, jesteś wielki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miszkamyki Re: finał Ligi Mistrzów!!! 25.05.05, 23:42 yeh ledwo zyje :))) Luis Garcia z mojej Barcelony (i Jurek Dudek ofkors) z Pucharem Mistrzów :D :D w sumie wiedziałam, że wygraja :P Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: finał Ligi Mistrzów!!! 25.05.05, 23:43 miszka a gdzieś Ty mykała, że Cię tyle nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
miszkamyki Re: finał Ligi Mistrzów!!! 25.05.05, 23:44 a panu Jurkowi to się kurna należało za te wszystkie upokorzenia ze strony Angoli przez lata! Odpowiedz Link Zgłoś
miszkamyki Re: finał Ligi Mistrzów!!! 25.05.05, 23:45 ja??? na klęczkach przed telewizorem, przez cały mecz aż mam odciski na kolanach :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: finał Ligi Mistrzów!!! 26.05.05, 00:02 zrób okłady z kwaśnej wody :) ale warto było, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: finał Ligi Mistrzów!!! 26.05.05, 00:07 You'll never walk alone !!!! Juuuuuurek Dudek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: finał Ligi Mistrzów!!! 26.05.05, 00:07 miszkamyki napisała: > a panu Jurkowi to się kurna należało za te wszystkie upokorzenia ze strony > Angoli przez lata! z ust mych wyjęłaś te słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: finał Ligi Mistrzów!!! 26.05.05, 00:19 to było lepsze niż dzisiejsze przepychanki na TbO Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: finał Ligi Mistrzów!!! 26.05.05, 00:20 Brawo po prostu, byle kto nie łapie dwóch karniaków w finale LM i jeszcze większe za wybronienie 2krotnie Szewczenki w 118 minucie należało się chłopakom, jakby Milan to wygrał to by mi pikawka siadła z nerw well done guys!!! Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: finał Ligi Mistrzów!!! 26.05.05, 00:26 troche nas nie śpi przez ten meczyk Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: finał Ligi Mistrzów!!! 26.05.05, 00:28 obyśmy na procesję nie zaspali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: finał Ligi Mistrzów!!! 26.05.05, 00:30 a na procesji trza bedzie zaintonować apropo "you'll never walk alone":)) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: finał Ligi Mistrzów!!! 26.05.05, 00:31 myślisz, że berety też oglądały ? Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: finał Ligi Mistrzów!!! 26.05.05, 00:33 może sobie dadzą radę beze mnie a jutro w TV powtórka "Białej sukienki",chętnie bym obejrzała tylko godzina taka do siedzenia na dworze w cieniu lipy a nie w domku Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Aż mi wszystko buzuje z emocjii!!! 26.05.05, 00:36 To jest całe piękno futbolu, i za to go kochamy, za emocji i nieprzewidywalność, za radość i łzy. Od zawsze kibicowałam Milanowi, ale dziś od pierwszej sekundy byłam z Jurkiem. Po pierwszej połowie-rozczarowanie i właściwie pewnosć: już jest po meczu... Ale pierwsze 15 min. Ludzie, sami widzieliści, to było wspaniałe! Nie wiem co Benitez im nagadał, jak zaczarował, ale poszedł na całość i postawił na atak. No i z jakim efektem... O karnych nawet nie wspominam, bo mnie kciuki mi zbielały od ściskania...Jurek poprostu wygrał im ten mecz, powinni go ozłocić i przeprosić za tą niewiarę w niego. Jurek kochamy Cię!!!! Takie zwroty akcji jak u Hitchcocka, zaczęło się tez od trzęsienia ziemi i potem napiecie ciągle rosło. Brak mi słów.... Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Tajemnica meczu ujawniona!!! 26.05.05, 00:41 No dobra, to już Wam powiem, czemu to tak wszystko wyglądało... Po prostu oglądałam pierwszą połowę... Jak wyszłam z pokoju z telewizornią, tak Liverpool zaczął grać :) I nie wróciłam, póki nie powiadomiono mnie, że wygrali :) Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: Tajemnica meczu ujawniona!!! 26.05.05, 00:43 to Ty już więcej nie oglądaj meczów z Jurkiem na bramce, o naszej reprezentacji nie wspominając, może najlepiej wyjedź wtedy z kraju, to może nam się poszczęści i pojedzemy do Niemiec... Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Tajemnica meczu ujawniona!!! 26.05.05, 00:46 Tylko, że wiesz... Nie ma reguły. Czasami moja obecność przeszkadza, czasami wręcz przeciwnie. Najważniejsze jest to, jak szybko się o swoim wpływie zorientuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna307 Re: finał Ligi Mistrzów!!! 26.05.05, 09:39 To było coś niesamowitego!!!!! Takich emocji przy telewizorni nie przeżyłam od ho ho ho:) Po pierwszej połowie, przyznam się myślałam, że już jest pozamiatane i aż żal było patrzeć, a tu proszę.......i właśnie za to kocham piłkę!!! Jurek!!! Twoje tańce były genialne!!! Kocham Cię!!! Jesteś najlepszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: finał Ligi Mistrzów!!! 26.05.05, 16:16 nooooo, ja to prawie zawał miałam a rano do roboty nie mogłam wstać.Chciałam cos napisać, ale nie mogłam dojść do równowagi po tym meczu. Dudek na prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: finał Ligi Mistrzów!!! 26.05.05, 16:21 Twoja sygnaturka- Szpaku naprawdę tak powiedział??? padłam !!!!!!!!:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: finał Ligi Mistrzów!!! 26.05.05, 16:35 to do niego podobne... btw. kto powiedział: -Nogi ciężkie, jak z waty? szaranowicz, czy szpakowski? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: finał Ligi Mistrzów!!! 26.05.05, 16:44 Nigdy nie zapomnę okrzyku grozy podczas rozgrywki w hokeja : Pada na zieloną murawę lodowiska ! Niestety nie zapamiętałam autora tego cudnego sformułowania. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: finał Ligi Mistrzów!!! 26.05.05, 16:56 sma tego nie potrafiłabym wymyslić, a szkoda:) Takich perełek było więcej, niestety nie pamiętam teraz, może sobie przypomnę Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: finał Ligi Mistrzów!!! 26.05.05, 16:59 szozda, szozda, cudowne dziecki dwóch pedałów, by śp. ciszewski Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: finał Ligi Mistrzów!!! 26.05.05, 16:59 cudowne DZIECKO dwóch pedałów, oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: finał Ligi Mistrzów!!! 26.05.05, 19:36 siemata to o nogach ciężkich jak z waty to Zydorowicz popełnił podobno poszperajcie po sieci apropos perełek komentatorskich, ubaw na maxa Odpowiedz Link Zgłoś