greglis 07.05.05, 22:27 "bogaty typ południowy" no i chodzi za mną ta piosenka,wpadła w uszko,tylko gdzie jej szukać w sieci?Może ktoś mi pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konim691 Slonce ma w ziarenkach;)) 07.05.05, 23:09 Jestem za,ale chyba pozostaje spisac tekscik na kartce i spiewac dla siebie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Slonce ma w ziarenkach;)) 07.05.05, 23:36 No to teraz przynajmniej kojarzę o jaką piosenkę chodzi. Jest koszmarna! ;D I ten wokal z akcentem. "Taki jest Pedros o nim ta piosenka...". Odpowiedz Link Zgłoś
greglis Re: Slonce ma w ziarenkach;)) 08.05.05, 00:11 koszmarna nie koszmarna ,ale linię melodyczną to ma taką że uhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: Slonce ma w ziarenkach;)) 08.05.05, 09:11 jest absolutnie znakomita właśnie ten wokal, który bez pudła naśladuje włosko-hiszpański akcent facet ma niewiarygodny talent jezykowy kto to spiewa?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
esss Re: Slonce ma w ziarenkach;)) 08.05.05, 12:04 lipa55 napisał: > właśnie ten wokal, który bez pudła naśladuje włosko-hiszpański akcent > facet ma niewiarygodny talent jezykowy > kto to spiewa?????????????? Timbre głosu "identyczny z naturalnym" Jose Torresa, ale może się mylę... Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: Slonce ma w ziarenkach;)) 08.05.05, 15:16 mnie sie kojarzy z Conrado Moreno ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: reklama kawy "Elite Pedros" piosenka 08.05.05, 11:18 W oryginale jest to piosenka zespolu Mestizo "Moliendo cafe" :) -- unless the sound has faded from your soul unless it disappears first the thunder then the storm Odpowiedz Link Zgłoś
greglis Re: reklama kawy "Elite Pedros" piosenka 08.05.05, 12:05 dzięki siuil_a_run ,a czy jest jakaś szansa na ściągnięcie tej piosenki? Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: reklama kawy "Elite Pedros" piosenka 08.05.05, 14:41 sprobuj kaza albo osiolkiem -- unless the sound has faded from your soul unless it disappears first the thunder then the storm Odpowiedz Link Zgłoś
greglis Re: reklama kawy "Elite Pedros" piosenka 09.05.05, 13:44 niestety przerasta mnie to,zupełnie nie kumam o co chodzi w tych programach,może ktoś się zlituje nad moją niewiedzą,proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: reklama kawy "Elite Pedros" piosenka 09.05.05, 14:39 > W oryginale jest to piosenka zespolu Mestizo "Moliendo cafe" :) Odpaliłem z ciekawości Kazzę i pojawiło się kilkanaście "Moliendo cafe" w różnych wykonaniach, ale Mestizo nie ma. To chyba jakiś ogólnonarodowy utwór. Odpowiedz Link Zgłoś
greglis Reklama do pobrania 14.05.05, 22:46 Na stronie cafe.elite.pl można sluchać do upadłego tej reklamy ps.U mnie chodzi non stop :))))) -- Odpowiedz Link Zgłoś
camomille Re: Reklama do pobrania 15.05.05, 14:35 nie ma takiego adresata, cos niedokladnie wpisales, moze wpisz prosze poprawnie bo uuuuwielbiammmmm Odpowiedz Link Zgłoś
camomille Re: Reklama do pobrania 15.05.05, 15:59 u mnie wchodzi a debilem nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: Reklama do pobrania 15.05.05, 16:07 camomille napisała: > u mnie wchodzi a debilem nie jestem Tak, ja tez zawsze w tej formie wyrazam wszelkie podziekowania... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Reklama do pobrania 15.05.05, 16:38 Można ją w jakiś sposób pobrać na swój komputer? Facet śpiewa na głównej stronie lub w specjalnym okienku z reklamą, ale pobrać się chyba nie da... Odpowiedz Link Zgłoś