never_never 24.05.05, 19:53 łał, udało mi się z nowym wątkiem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
never_never Re: IDOL 4.28 24.05.05, 19:56 to wszysko było w starym wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=24244807 a w skrócie: dalej oceny sobotniego koncertu, podziękowania za mp3 i w związku z tym nasuwające się pytania co się stało z Poitrem, który tak dobrze śpiewał w klubie? a ponadto czy Brodka to "warszawka" czy nie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.28 24.05.05, 20:32 a ponad to ubolewamy nad drastycznie odmlodnialym, cudownie rozmnozonym i rozpaczliwie egzaltowanym nowym targetem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 4.28 25.05.05, 22:46 Witam :) W dzien Dziecka Monika spiewa w moim miescie, zdam wiec relacje, co i jak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.28 24.05.05, 21:18 Ja mam oto takie: www.waterstone.pl/ I obiecuję, że to jest już ostatni link dotyczący tego pana (chyba). Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: IDOL 4.28 24.05.05, 22:00 Skoro wspomniano w poprzednim wątku uczestniczkę Idola z zeszłej edycji... W najbliższą środę (już jutro) na Trójce koncert zagra Tomek Makowiecki. Początek prawdopodobnie o 20:05. Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.28 24.05.05, 22:19 A właśnie, że nie :) Koncert przeniesiono na 29 czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: IDOL 4.28 24.05.05, 22:20 A jednak... Nic to, przynajmniej z meczem nie będzie kolidować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: IDOL 4.28 24.05.05, 22:33 oooo maj god! od dzisiaj mroczne widmo Teges Nara krąży i nade mną... już nigdy nie spojrzę na drogiego Macieja tymi samymi oczami co za szkoda,buuu Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo :) 24.05.05, 22:19 z dedykacja dla yane wszak mamy tych samych idoli :D kubissimo.w.interia.pl/jacykow.jpg wszystkiego najlepszego z okazji nieurodzin ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: :) 24.05.05, 22:42 Buhaha a tam jeszcze obok Edytka? To foto jest jakieś zmutowane :P Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: :) 24.05.05, 22:55 nie nie to nie Cygan, tylko inszy dziad, a pani to chyba jego wspolprowadzaca z koszmarnego programu MODNA MODA Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: :) 25.05.05, 10:45 Dybiesz na moje zdrowie??? ;))))) Takie zdjecie tuz po sniadaniu! Dziekuje Ci bardzo Kubu drogi ;* Ostatnio mnie zachwyca Jacykow w TVN Style, gdzie biega z babka po Nowym Swiecie i u chudych jak szczapa dziewczatek wynajduje wielkie "zadki, poslady" itp. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: :) 25.05.05, 10:54 Nie no to jest straszne. Napisz note protestacyjna do UPC ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aronia Podziekowania za mp3 25.05.05, 01:23 To ja już w nowym wątku chciałam serdecznie podziekować lucy.hormon za mp3. Mniam, mniam! Chociaż z żalem stwierdzam, że Uniatowski jakoś lepiej brzmi w moim telewizorze. ;-) I przy okazji zapytam - czy jest szansa na inne mp3? Np. New York Brodki z castingu, którego nie słyszałam (lub zwyczajnie nie pamiętam), a nabrałam apetytu po waszych enztuzjastycznych achach. ;-) Albo wystep Silskiego w teatrze - jego wykonanie Ciechowskiego było rewelacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
never_never Re: Podziekowania za mp3 25.05.05, 17:27 > To ja już w nowym wątku chciałam serdecznie podziekować lucy.hormon za mp3. to się lucy_hArmon ucieszy...;) ach te hormony buzują gotują na widok Uniatowskiego... nie rozumiem tego zupełnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aronia Re: Podziekowania za mp3 25.05.05, 22:48 never_never napisała: > to się lucy_hArmon ucieszy...;) Ups... ;-) Już posypuje głowę popiołem i obiecuję na przyszlość trzymac swoje krnabrne hormony na uwięzi. ;) > ach te hormony buzują gotują na widok > Uniatowskiego... Eeee, no widoki akurat znam ciekawsze. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: Podziekowania za mp3 26.05.05, 19:14 > Już posypuje głowę popiołem i obiecuję na przyszlość trzymac swoje krnabrne > hormony na uwięzi. ;) No niech Ci będzie, ale mp3 ode mnie nie dostaniesz.;)) Maćka z teatru nie mam, a po Brodkę może zwróć się do Bigrocka, bo jeśli w ogóle ktoś ją ma, to najprędzej on. Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.28 25.05.05, 11:24 Heh, posłuchałam sobie jeszcze reszty tych piosenek na Premiery Opola. Mieciu całkiem spoko :) I.. Szymka utwór nawet niezły..hmm :) Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.28 25.05.05, 11:28 Aaa to chyba to było w Idolu Extra? Niestety nie oglądałam.. ale pewnie playback był, co? Odpowiedz Link Zgłoś
never_never celne riposty 25.05.05, 14:46 kontynuując wątek o inteligencji (bądź nie) poszczególnych uczestników na podstawie ich wypowiedzi "na żywca" popieram tezę, że najlepiej wypada tu Maciek Silski ale - całkiem zabawne było stwierdzenie Piotra Lato w ostatnim programie, że jego udział w Idolu to miała być Nowa Nadzieja, a niestety okazała się Zemsta Shitów...:) Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: celne riposty 25.05.05, 15:31 Zgadzam sie, ze Maciek i Piotrek sa "mistrzami" celny ripost ;))) Natomiast Dominika P. jest niezwykle oszczedna w swoich wypowiedziach, ale jak juz sie odzywa ma to sens, a przeciez ma tylko 2 lata wiecej od Uniatowskiego ;] Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.28 25.05.05, 15:36 Wlasnie przeczytalam sobie na stronie idola: idol.interia.pl/news?inf=627532 ze wsrod "dawcow" repertuaru bedzie Kult. Swoja droga ciekawe, kto sie wezmie za Kazelota&Co., czyzby znowu Bartek? ;)))) Chociaz mysle, ze Piotrek moglby sie wreszcie pozytywnie zaprezentowac, bo pewnie bedzie to "Gdy nie ma dzieci". No i beda nam spiewac po dwie piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
never_never Re: IDOL 4.28 25.05.05, 16:21 tak... a więc Piotr Lato nie zrezygnował ale chyba dostał zakaz wypowiadania się na forum...;) Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.28 25.05.05, 17:13 never_never napisała: > tak... a więc Piotr Lato nie zrezygnował > ale chyba dostał zakaz wypowiadania się na forum...;) Albo podjął słuszną decyzję niezakłócania sobie spokoju czytaniem tego co ludzie o nim piszą. Przecież od takiego „musi”- „nie musi” „powinien”- „nie powinien”, „może”- „nie może” można co najmniej mdłości się dorobić. Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.28 25.05.05, 17:16 Czytać to pewnie czyta, chociażby z ciekawości. Ale pewnie z powodu pojawienia się niezbyt miłych komentarzy jak i również rozhisteryzowanych fanek, postanowił zaprzestać pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.28 25.05.05, 17:40 juz sama nie wiem, co gorsze: rozwydrzone frustratki wyzywajace go od najgorszych, czy histeryczne malolaty wielbiace jego brode i skladajace mu holdy w kazdym watku ;) moze Kfiato powinien byl te scinki z brody do sloiczka i na aukcji zlicytowac, moglby sie oblowic :P Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: IDOL 4.28 25.05.05, 17:29 Ja się Piotrowi wcale nie dziwię. Na jego miejscu czułabym coś w rodzaju "Odwalcie się wszyscy ode mnie" ;) I prawdopodobnie nie chciałabym tego nawet czytać, już nie mówiąc o wypowiadaniu się. Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.28 25.05.05, 17:14 Bartek pewnie miałby chrapkę na Kult, ciekawe czy pozwolą mu drugi raz? Lopez i Martin jak dla mnie średnio brzmią, ciekawe kto to weźmie... A te letnie przeboje to już w ogóle wywołują same negatywne skojarzenia, aż sie boję. :) Odpowiedz Link Zgłoś
never_never Re: IDOL 4.28 25.05.05, 17:24 oj tak, ja też się boję btw skąd wy wiecie, że następny ma być koncert rockowy? (zdaje się, że w poprzednich wątkach to sie przewijało) O ile dobrze pamietam, Piotr L kiedyś zapodał, że nie będzie koncertu rockowego w tej edycji? Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.28 25.05.05, 17:51 Mi się też wydaje, że rockowego miało nie być. A ten następny miał być ino "ciekawy" czy cóś. Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.28 25.05.05, 17:46 ankya napisała: > A te letnie przeboje to już w ogóle wywołują same negatywne skojarzenia, aż sie boję. :) hehe, juz to widze: "Lato, lato wszedzie", "Slonce swieci nad nami" i na deser "We're going to Ibiza" :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: IDOL 4.28 25.05.05, 17:59 siuil_a_run napisała: > ankya napisała: > > > A te letnie przeboje to już w ogóle wywołują same negatywne skojarzenia, > aż > sie boję. :) > > hehe, juz to widze: "Lato, lato wszedzie", "Slonce swieci nad nami" i na > deser "We're going to Ibiza" :DDD Nie tylko, także np. "Stokrotka" T. Love, "Gdy nie ma dzieci " Kultu, "Baśka" Wilków, "Tramwaje jak komety" zespołu eM - to też wakacyjne przeboje. Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.28 25.05.05, 18:06 > Nie tylko, także np. "Stokrotka" T. Love, "Gdy nie ma dzieci " Kultu, "Baśka" > Wilków, "Tramwaje jak komety" zespołu eM - to też wakacyjne przeboje. Ja to jednak mam negatywne skojarzenia z jakimiś Majahi Majaha czy Wstań powiedz nie jestem sam - to mnie wyjątkowo intensywnie męczyło którychś wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: IDOL 4.28 25.05.05, 20:37 no nie wiem, "gdy nie ma dzieci" to takie średnio latynoskie jest już prędzej "burbon mnie wypełnia", ale to z solowej płyty Kazika chyba Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.28 25.05.05, 21:04 facecja napisała: > no nie wiem, "gdy nie ma dzieci" to takie średnio latynoskie jest Srednio??? Toz tam ta energia latynoska bucha z kazdego taku, kazdej nuty ;] "Gdy nie ma dzieci" to byl hicior lata dziewiedziesiatego ktoregos roku. Jeden z najlepszych hitow lata jakie pamietam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: IDOL 4.28 25.05.05, 22:57 > "Gdy nie ma dzieci" to byl hicior lata dziewiedziesiatego ktoregos roku. Jeden > z najlepszych hitow lata jakie pamietam ;))) Dokładnie 1998. A wymienione wyżej piosenki też z całą pewnością nie są latynoskie. Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: IDOL 4.28 26.05.05, 13:13 > A wymienione wyżej piosenki też z całą pewnością nie są latynoskie. ależ wiem dobrze, moja głuchota ma granice z tym, że ani piosenki T. Love ani Wilków nie będą śpiewane w sobote, a Kultu i owszem ja się będę upireać, że w Burbonie jest więcej latynoskich rytmów (na moje skromne głuche ucho), no ale o ta piosenkę chodizć nie może, nie tylko dlatego, że nie był hiciorem lata. Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.28 25.05.05, 18:07 > hehe, juz to widze: "Lato, lato wszedzie" Przynajmniej wiadomo kto by to zaśpiewał. :D Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: IDOL 4.28 25.05.05, 20:02 Przeboje lata? Brzmi strasznie. Mój koszmarny sen się spełnia ;) A jeśli do tego zafundują nam półnagie niewiasty, koszule w kwiatki i krótkie gatki... Brr Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.28 25.05.05, 20:42 BUAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA nie mogę muzyka.interia.pl/teledyski/kat/2/pp/5/p/6/pn/18 MARLON KOZAKY Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Z cyklu nieudane covery... 25.05.05, 20:59 ;-) s8.yousendit.com/d.aspx?id=30P1N9DN1YMDI23YZDPBQIS8MP Niby na zywo, a moim zdaniem lepsze niz wersja z plyty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kassawa Do poczytania... 25.05.05, 22:22 dla tych, którzy na tym forum czasami narzekają, że nie ma co czytać. W pierwszym numerze nowego miesięcznika „Premiery” (czerwiec/2005) znalazłam artykuł „Dola idola” : Ulubieńcami fanów programu, regularnie głosujących na stronie internetowej „Idola”, są 28-letni Maciej Silski ze Szczecina i o osiem lat młodszy torunianin Sławek Uniatowski. Ten ostatni jest w swoim mieście osobistością dość znaną. –Wiesz, od 17 roku życia gram na klawiszach, śpiewam w klubach, zarabiam na życie – tłumaczy. A grał m.in. z Leszkiem Możdżerem czy Sławomirem Ciesielskim, perkusistą Republiki. Zresztą o Możdżerze i Grzegorzu Ciechowskim, którego poznał kilka lat temu, wypowiada się z miłością w oczach. –To dzięki Leszkowi uwierzyłem w siebie. Powiedział mi, że mam talent, a on chyba się zna, prawda? – pyta retorycznie. Fascynacja Sławka nie ogranicza się do słuchania muzyki Możdżera, ale przez 30minut perroruje o ich spotkaniach „przy piwie” i o tym, że ta sama stylistka, która szyje garnitury „mistrzowi” uszyje sceniczny strój także jemu. Jednak w wypowiedziach o innych artystach polskiej sceny czy gatunkach muzycznych odbiegających brzmieniowo od jazzu nie jest tak łaskawy. Bez skrępowania negatywnie wypowiada się o bywalcach klubów. –Czy okres białych, fluorescencyjnych rękawiczek i gwizdków już minął? – pyta rozkosznie. Mówi też, ze się nie zaprzeda. Kiedy „Idol” się skończy i przystąpi do nagrywania własnej płyty, to „będzie to album w 100 procentach jego:. Jaki? Sławek do końca sam jeszcze nie wie, czy pójdzie w stronę jazzu czy rocka. A kiedy słyszy ostrzeżenie, że repertuarem jazzowym raczej nie zyska popularności, odpowiada spokojnie: - To będę działać w niszy. Dokładnie taką samą zasadę wyznaje drugi z faworytów Maciek Silski. On także do końca nie wie, na jaką muzykę się zdecyduje. –Wiesz, ja mam trzy bandy, z którymi mogę nagrać krążek jazzowy lub rockowy. Ale to nie o to chodzi. Tu nie chodzi o styl muzyczny, tylko o składanie akordów, taktów – tłumaczy. Kiedy podejmie decyzję o swoim przyszłym stylu muzycznym? – To będzie wspólny wybór mój i wytwórni – zapewnia. Bo może negocjować w sprawach dla niego mniej ważnych, choćby stylu muzycznego, ale „każdy dźwięk na płycie musi być jego”. Pytany, dlaczego postawił na „Idola”, skoro gra koncerty od dziesięciu lat, odpowiada, że nagranie płyty nie jest taką prostą sprawą. – Mam 28 lat, więc to dla mnie ostatni dzwonek. Ale ja byłem ostatnim, który sam z siebie chciał wziąć udział w tym programie. To koledzy namówili mnie, bo inaczej nie nagralibyśmy albumu chyba już nigdy – mówi serio. Poza tym Maciek wreszcie „chce zacząć żyć tylko i wyłącznie z muzyki”. Podoba mi się droga jaką przebyło T. Love. Szanuję ich. Czy ty w ogóle wiesz gdzie oni zaczynali grać? W podrzędnych klubach. Myślisz, że mieli kasę na promocję? Myślisz, że na mieście były plakaty o ich koncertach? A oni grali. I dopiero ostatnio delikatnie przeszli na stronę komercji. Ale chłopaki zawsze były imprezowe ... – zauważa. Na pytanie, czy też będzie takim imprezowym chłopakiem, Silski dyskretnie się uśmiecha. Jednak obaj idolowi przodownicy, Silski i Uniatowski, brzydzą się słowem „komercja”. W przeciwieństwie do Piotrka Laty, który mówi, że to wielkość, a nie rodzaj muzyki. – Jeśli jesteś komercyjny to oznacza tylko, że sprzedajesz ponad 50 tysięcy płyt – tłumaczy. Piosenki na przyszły album ma już przygotowane. Jednak dopuszcza ingerencję ludzi z wytwórni. – Jeśli mam przedstawić to procentowo, to mój wkład wynosiłby trzy czwarte, a reszta to wytwórnia. Przynajmniej tak bym sobie życzył – śmieje się. Wie także jaką będzie grał muzykę. – Pomieszanie rocka, gitary, perkusji i gospelu. Tak sobie marzę... Marzy także ostatni z tej czwórki, 20-letni Bartek Szymoniak spod Kalisza. Marzy o „namieszaniu w światku muzycznym”. Czym? Beatboxem, czyli naśladowaniem głosem instrumentów, bo jak mówi, taka muzyka nie jest u nas promowana. CO WY NA TO ? Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: Do poczytania... 25.05.05, 22:41 Dzięki. Ani jeden, ani drugi nie wie, czy woli śpiewać rocka czy jazz?! No LITOŚCI...!! Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: Do poczytania... 26.05.05, 00:14 Kurcze, jakoś mi za dużo ten artykuł nie rozjaśnił, a nawet wręcz przeciwnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Do poczytania... 26.05.05, 00:18 silski: może negocjować w sprawach dla niego mniej ważnych, choćby stylu muzycznego ??????????? się mi to nie podobi Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Do poczytania... 26.05.05, 18:10 jakas ta hierarchia waznosci podejrzana :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: Do poczytania... 26.05.05, 19:20 Jeśli rzeczywiście tak powiedział (choć ten artykuł rzeczywiście nie wzbudza zaufania), to musi być bardzo bardzo zdeterminowany, jeszcze bardziej niż do tej pory myślałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Do poczytania... 26.05.05, 00:25 ktos sie podpisal pod tym artykulem?? zenujace to pisanie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: Do poczytania... 26.05.05, 10:20 Ten artykuł sprawia wrażenie wypracowania pisanego na kolanie 5 minut przed dzwonkiem ;) > Kiedy „Idol” się skończy i przystąpi > do > nagrywania własnej płyty Czyli nie zakłada, że jej nie nagra? ;) > Tu nie chodzi o styl muzyczny, tylko o składanie akordów, taktów – > tłumaczy. Kiedy podejmie decyzję o swoim przyszłym stylu muzycznym? – To > będzie > wspólny wybór mój i wytwórni – zapewnia. Bo może negocjować w sprawach dla > niego mniej ważnych, choćby stylu muzycznego, ale „każdy dźwięk na płycie > musi > być jego”. Przyznam, że to jest dla mnie trochę niejasne. Rozumiem, że ktoś do końca nie wie, czy chce pójść w stronę jazzu, rocka czy jeszcze czegoś innego. Jak najbardziej może kogoś ciągnąć w różne strony i nie ma w tym nic dziwnego. Ale w jaki sposób można grać "każdy dźwięk swój" w jakimś narzuconym gatunku muzycznym? Czyli wszystko jedno, czy będzie to dance czy heavy metal, on potrafi stworzyć swoją muzykę, mieszczącą się w tych ramach? Ja tego nie rozumiem. Przecież każdy, kto muzykę tworzy, wkłada w nią siebie. Przekazuje w niej swoje uczucia, tworzy to, co mu się podoba i co do niego przemawia, nie zastanawiając się, czy ma z tego wyjść pop czy rock progresywny. Nie wiem, jak można dać się zamknąć w jakimś "stylu" i jednocześnie się otworzyć. Napisać coś własnego, osobistego i prawdziwego "odtąd dotąd". Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: Do poczytania... 26.05.05, 13:16 > Kiedy podejmie decyzję o swoim przyszłym stylu muzycznym? Rozumiem, że oni muszą się słownie określać na potrzeby programu, i na siłę wciskac się w jakieś klasyfikacje, żeby ułatwić widzom wybór najlepszej oferty, ale z tego biorą się tylko nieporozumienia i rozczarownia. Flinta i Wydra wyszli na wybrakowanych rockowców, a w Brodce nie ma tyle r’n’b, ile obiecywała. Nie dziwię się Silskiemu, że unika jednoznacznej odpowiedzi na takie pytanie, bo ono sugeruje, że styl muzyczny trzeba nazwać, o potem ktos kompetentny przyjdzie i sprawdzi czy wszystkie elementy mieszczą się w granicach tego wybranego stylu- jeśli nie, to się będzie artystę rozliczać. Tak się zastanawiałam, czy poprzedni wątek znajdę jeszcze tu, czy na forum psychologia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.28 26.05.05, 00:28 z braku piskow i ekscytacji etatowych groupies wnosze, ze jeszcze nic nie wiecie ;) w sobote w tv4 zaspiewa Kuba Kęsy Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.28 26.05.05, 07:26 kubissimo napisał: > z braku piskow i ekscytacji etatowych groupies wnosze, ze jeszcze nic nie > wiecie ;) > w sobote w tv4 zaspiewa Kuba Kęsy Odmawiam piszczenia na te temat. Mam Syndrom Wypalenia Idolowego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.28 26.05.05, 08:19 oj no nawet dla Kuby nie popiszczysz???? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.28 26.05.05, 08:38 Nie, nie i nie! Dla Kuby nigdy i nigdzie!... Dla Kubu mogę ewentualnie pisnąć, ale tylko raz. Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.28 26.05.05, 13:20 jak sie okaze, ze bedzie Adam spiewal to na pewno uslyszysz moj pisk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.28 26.05.05, 13:26 Fajnie, tylko CO on zaśpiewa.. coś własnego czy hmmm poprostu powtórzy swój występ Smooth (to był jakiś koncert latino chyba..) Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: IDOL 4.28 26.05.05, 15:25 > w sobote w tv4 zaspiewa Kuba Kęsy O! Cieszę się bardzo, bo kibicowałam Kubie w poprzedniej edycji - sympatyczny jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.28 26.05.05, 21:02 To może być dobry znak, że Kuba nie zapomniał o śpiewaniu i a nóz widelec jeszcze coś z tego będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo I wear my sunglasses at night 26.05.05, 18:21 bylem dzis w Lowiczu (od kilku lat jezdzimy sobie z przyjaciolmi na łowicką procesje i odpust, bo to strasznie fajna sprawa) w tym roku jarmarkowym hitem sa okulary linii MopMan firmowane twarza Leszcza :D nie wiem czy to oficjalna dzialalnosc, czy pomysl piratow na sprzedaz podrobek markowych okularow, niemniej glupawke mialem solidna :D a w drodze powrotnej widzialem w centrum Uniata faktycznie jest bardzo wysoki Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: I wear my sunglasses at night 26.05.05, 19:24 > a w drodze powrotnej widzialem w centrum Uniata A gdzie? Że też najlepsze rzeczy zawsze mnie omijają, klątwa jakaś? Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: I wear my sunglasses at night 26.05.05, 19:38 A czemu nie ma fotosów? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: I wear my sunglasses at night 26.05.05, 19:54 fotosow na ktory temat? :D a gdzie widzialem Slawka? stal sobie przed jednym z Ibisów nie powiem ktorym, bo to przeciez by godzilo w ustawe o ochronie danych osobowych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: I wear my sunglasses at night 26.05.05, 20:11 Nie musisz.;) Całą czarną robotę wykonał za Ciebie Polsat, bo pokazał fasadę hotelu.;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: I wear my sunglasses at night 26.05.05, 20:12 i wiesz, ktory to Ibis? bo Ibisy z reguly wygladaja tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: I wear my sunglasses at night 26.05.05, 20:14 Wiem, bo za dobrze go znam żebym go nie poznała.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: I wear my sunglasses at night 26.05.05, 19:57 Tak a propos okularow to w zeszlym roku w Realu byly okularry, jak sadze podlej jakosci, firmowane sympatyczna mordka Brodzik :) Dobra w jakim miejscu przechadzaja sie przyszli Idole, bo Ty caly czas ktoregos widzisz, a ja jeszcze na zadnego nie wpadlam (to pewnie dlatego, ze dzis bylam w ZOO ;]) :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: I wear my sunglasses at night 26.05.05, 19:59 a skakalas po balustradzie przy wybiegu dla niedzwiedzi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: I wear my sunglasses at night 26.05.05, 20:07 TY mi sie tu nie zaslaniaj niedzwiedziami tylko mow, czy to Ibis na Muranowskiej, czy na al. Solidarnosci? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: I wear my sunglasses at night 26.05.05, 20:08 a to wszystkie Ibisy w wawie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: I wear my sunglasses at night 26.05.05, 20:12 Nie wiem, jak kubu, ale kumpel widział Uniata przy Ibisie na Solidarności :p Cytat: 'a stał sobie sam pod murem hotelu, kaptur bluzy na głowie, kopcił fajka, wysoki to on jest' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: I wear my sunglasses at night 26.05.05, 20:20 to niesportowe zachowanie ;P ja widzialem Slawka dokladnie w tym samym miejscu, tez palacego, ale bez kaptura Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: I wear my sunglasses at night 26.05.05, 20:46 Wybacz, nie mogłam się powstrzymać, to co dziewczyny - atak na Ibis? :p Ja to może na Sławka niebałdzo poluję, ale.. moze na kogos innego hmm ;) <joke> Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: I wear my sunglasses at night 26.05.05, 20:51 Jeśli to ta osoba o której myślę, to będziemy musiały się jakoś podzielić. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: I wear my sunglasses at night 26.05.05, 22:08 Pożyczyć Wam piłę elktryczną? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
loui_loui Re: I wear my sunglasses at night 27.05.05, 10:28 A kto z Was jest z Warszawy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: I wear my sunglasses at night 27.05.05, 10:43 Własnie, trochę to niesprawiedliwe.;) Ale licze, że jak będą kręcić na nowo Kamienie na szaniec, to Sławek zagra Zośkę- będę mogła się upajać wrażeniami estetycznymi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: I wear my sunglasses at night 27.05.05, 11:03 Ja też nie jestem z Wawy, ale jak już ustalimy szczegółowy plan najazdu na hotel w celu pojmania zakładników, to trzeba będzie zsynchronizować zegarki i umówić się w jakimś konkretnym, mało podejrzanym miejscu - jak to zawodowcy. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
loui_loui Re: I wear my sunglasses at night 27.05.05, 11:08 Mogę się przyłączyć?? :) PS. A może osoby z Warszawy zabawią się w paparazzzi :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: I wear my sunglasses at night 27.05.05, 11:14 Jak wszyscy to wszyscy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: I wear my sunglasses at night 27.05.05, 11:32 Yy... mnie właśnie zależy zeby uciąć te krzywdzące podejrzenia o nieprzystojne zamiary i żeby mieć jakieś konkretne podstawy do przyglądania mu się z jakimś takimś rozczuleniem... ;) Tak mam Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: I wear my sunglasses at night 27.05.05, 13:10 loui_loui napisała: > PS. A może osoby z Warszawy zabawią się w paparazzzi :) ? No way baby ;] Juz wolalabym zrobic zdjecie Kubu w okularach by Robert Leszczynski, moze byc nawet na tle Ibisa (mnie by pasowal ten na Muranowskiej, bo mam blisko) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: I wear my sunglasses at night 27.05.05, 13:05 Witam :) Ja sie wybieram na jutrzejszy koncert. :) Odpowiedz Link Zgłoś
loui_loui Re: I wear my sunglasses at night 27.05.05, 13:59 Czyli mamy spodziewać się niebawem zdjęć z jutrzejszego koncertu?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: I wear my sunglasses at night 27.05.05, 16:59 ja jestem :) Warszaffka plonie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nelika Re:do poczytania2 26.05.05, 18:55 Do kogo należeć będzie lato? W lutym ruszyła czwarta edycja programu "Idol". Co sprawia, że program nadal cieszy się popularnością, że ciągle budzi emocje i zdobywa widzów dla swojej telewizji? Oczywiście gwiazdy. Jedną z nich jest Kuba Wojewódzki, który powrócił do jury. Drugą okazał się człowiek, który parę lat temu zabłysnął w innym programie i w innej telewizji. To Piotr Lato- uczestnik pierwszego "Big Brother'a". Telewizja lansuje gwiazdy. Z nikomu nie znanej osoby potrafi stworzyć idola. Ale jednocześnie telewizja gwiazd potrzebuje- bez nich bowiem nie może istnieć. Jednym z kluczowych elementów strategii marketingowej każdej telewizji powinno więc być przyciąganie gwiazd, i to nie tylko tych największych. W Domu Wielkiego Brata Piotr nie od razu zyskał sympatię współmieszkańców. Polubili go natomiast widzowie i to dzięki nim pozostawał w programie mimo kolejnych nominacji do opuszczenia Domu. Gdy inni uczestnicy zaakceptowali Piotra, z programu usunęła go sama telewizja TVN. To wydarzenie wywołało wówczas prawdziwą burzę i przysporzyło Piotrowi jeszcze więcej popularności. Z sobie tylko wiadomych powodów telewizja TVN, która po zakończeniu pierwszej edycji "Big Brother" zaangażowała wielu uczestników programu do dalszej współpracy ("Maraton uśmiechu", "Kto was tak urządził?"), z talentu Piotra Lato postanowiła nie skorzystać. Lato, który przez dłuższy czas nie pojawiał się w mediach, w przeciwieństwie do innych lokatorów Domu Wielkiego Brata nie zdążył się całkowicie wypalić. Nic więc dziwnego, że gdy pojawił się na eliminacjach do czwartej edycji Idola, telewizja Polsat przyjęła go z otwartymi ramionami. Gdy tylko stanął przed jury, padło przewrotne pytanie: "Która telewizja jest najlepsza?". Najlepsza telewizja to taka, która umie korzystać z kapitału, jakim są gwiazdy: te znaczące, jak Tomasz Lis i te drobniejsze, jak Piotr Lato. Telewizja, która traci gwiazdy, chyba nie jest najlepsza. Kapitał gwiazdy procentuje w zależności od jej rozmiarów. Piotr Lato stał się pewnego rodzaju atrakcją eliminacji "Idola", nie był bowiem anonimowy. Rozgorzała nawet dyskusja w Internecie. Część internautów uważała, że Polsat promuje Piotrka kosztem pozostałych uczestników. A przecież Polsat tylko promował swój program. Okazało się, że bohater "Big Brother'a" ma również talent muzyczny wystarczający do znalezienia się w finale programu którego czwarta edycja stoi na wyjątkowo wysokim poziomie. Po jednym z występów Piotra pełen uznania Kuba Wojewódzki powiedział: "Słuchajcie, Lato, to lato będzie wasze". Każdy taki program kreuje jednak swoje własne gwiazdy, a dotychczasowy "wehikuł popularności" nie wytrzymuje konkurencji z prawdziwymi artystami estrady, którzy objawili się w obecnej edycji. Ostatnio więc jury jest dla Piotra coraz bardziej surowe. Nie tylko nie wspiera swojej dotychczasowej gwiazdy, ale wręcz niszczy ją na każdym kroku. Bo oto przez parę miesięcy trwania czwartej edycji wyrosły inne osobowości: Sławek Uniatowski i Maciej Silski. Te gwiazdy święcą dziś dużo jaśniej niż Piotr. Do kogo więc należeć będzie lato? Z pewnością do gwiazd. I do telewizji, która zgromadzi ich najwięcej. Formuła tegorocznej edycji "Idola" rozwinęła się w najmniej oczekiwanym kierunku- w programie wzięły udział osoby o wyjątkowych zdolnościach muzycznych i estradowych, natomiast jury w takich warunkach straciło wiele ze swej dotychczasowej, "sformatowanej" złośliwości. Być może oznacza to zmierzch tej formy rozrywki. Miejmy jednak nadzieję, że formuła kuźni prawdziwych talentów również spodoba się publiczności. Katarzyna Opoczka, marketing-news Odpowiedz Link Zgłoś
never_never Re: Kęsy w Idolu Extra 27.05.05, 15:10 oj sorry widzę że kubu już dawno to zapodał...:( Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: Kęsy w Idolu Extra 27.05.05, 20:30 Witam :) Moniki natomiast nie bedzie prawdopodobie w tej edycji :) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.28 27.05.05, 17:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=23423594&a=24432252 mlodsze siostry Iverki znow podbijaja stare watki :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.28 27.05.05, 18:24 Hmmm... Mam nadzieję, że Pączek nie zadomowi się na dłużej jako współprowadząca Idola Extra. O co chodziło ze Sławkiem obrażającym się na Ninę, bo tego nie widziałam? Poza tym chyba za dużą aferę robią (i pewnie jeszcze będą robić) z tym, że Piotrek jest w programie i zdaniem niektórych powinien się z niego wycować - jak zgolił brodę to trzeba było znaleźć jakś nowy temat... Gdy Bartek powiedział, że chciał użyć gębofonu lecz nie zrobił tego ze względu na nadmiar tekstu, ale fajnie byłoby wstawić trąbkę to spadłam z fotela. Są granice. :) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.28 27.05.05, 18:32 ankya napisała: > Hmmm... Mam nadzieję, że Pączek nie zadomowi się na dłużej jako współprowadząca > > Idola Extra. to bylo slabe :/ plizz, ludzie ja wyglosowali z programu chyba nie po to, zebysmy ja nadal musieli ogladac? :/ > O co chodziło ze Sławkiem obrażającym się na Ninę, bo tego nie widziałam? Paczek mu pojechala tekstem, ze jest nudny, nie ma z nim o czym gadac, a przeciez zadawala juz te same pytania innym uczestnikom i mowili ciekawiej :D on jej na to, ze ona jest jeszcze nudniejsza; a potem przyszla Dominika K. i powiedziala Paczkowi na pocieszenie: "Nie sluchaj go, on jest glupi". no i mamy domowe przedszkole w Idolu :) Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: IDOL 4.28 27.05.05, 19:35 Co prawda ja oglądałam jednym okiem, drugim jadłam, a trzecim rozmawiałam, ale zauważyłam dziewczynę o cukierniczym pseudonimie. I tylko jedna myśl przemknęła mi przez głowę "Znowu ona.." ;) Jeśli to pozostanie stałym elementem programu Idol extra, to chyba będę go omijać. Zwłaszcza, jeżeli będą serwowane rozmowy o treści "On jest głupi i nudny a ja ciekawa". Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.28 27.05.05, 19:45 a co miala powiedziec, skoro Slawek jest nudny? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 4.28 27.05.05, 20:23 Witam :) Jakies zamowienia co do jutrzejszego koncertu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.28 27.05.05, 21:29 Jeśli o mnie chodzi to możesz sfotografować elementy scenografii, bo to jest teraz w Idolu najbardziej interesujące :(( Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.28 27.05.05, 20:29 To, jaki w tv jest Sławek, zależy wyłącznie od widzimisię reżysera i wszyscy powyżej piętnastego roku życia dobrze zdają sobie z tego sprawę.;) A jednak nawet tak bezczelny montaż jak dziś nie jest w stanie wpłynąć na to, by pozostali byli choć odrobinę ciekawsi niż on, hmm.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: IDOL 4.28 27.05.05, 21:53 Zgadzam się z tym co do joty ;) Ja nie zauważyłam, żeby Sławek był nudniejszy od innych uczestników, wręcz przeciwnie. Ale to kwestia gustu. Jeśli Nina tak uważa to w porządku, ale nie musi dzielić się swoimi subiektywnymi spostrzeżeniami, więc pytanie "A co miała powiedzieć" jest średnio na miejscu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.28 28.05.05, 10:54 Kurcze, ostatni raz nagrywałam koncert.;) Więcej nie przedawkuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś