olamad 25.05.05, 21:28 Pierwszy raz w życiu zawiesiłam na dłużej wzrok na reklamie. Kobiety w ciąży różnych ras plus piękne komentarze. I co się na koniec okazuje? Że to McDonald!! Nie wierzę - jestem zniesmaczona!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mokra_jane Re: Reklama McDonalda 25.05.05, 21:46 A mnie się podoba ta reklama. Jest cudowniasta. I bardzo eye-catching, tez mnie przyciągnęła. To chyba z okazji Dnia Matki Odpowiedz Link Zgłoś
agalia Re: Reklama McDonalda 25.05.05, 21:59 Mnie się ta reklama bardzo podobała! Jest po prostu śliczna! Nawet w oczkach pojawiły mi się łezki ze wzruszenia. A na końcu się okazało, że to reklama McDonald's. Wcale mnie to nie zniesmaczyło- a wręcz przeciwnie. Jestem z nich dumna, że zrobili tak wspaniała reklamę i to z okazji Dnia Matki! Odpowiedz Link Zgłoś
isolda33 Re: Reklama McDonalda 25.05.05, 22:49 reklama jest rzeczywiscie piekna !! I tylko czar pryska gdy na koncu pojawia sie logo McDonaldsa ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Reklama McDonalda 25.05.05, 22:23 Coś wspaniałego. Słyszałem jej dźwięki już wczoraj, ale dziś ją oglądałem od początku. Ujęła mnie od razu, jest niesamowicie wzruszająca. A że Mc Donald's? Co z tego! To jest najmniej dla mnie ważne, choć dobrze o firmie świadczy, bo wykupuje czas emisji bez reklamowania czegoś konkretnego z nimi związanego. I to jest lepsze to niż celowe reklamowanie w tym okresie w kontekście Dnia Matki czekoladek czy leków na serce lub sklerozę, aby im to kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Reklama McDonalda 25.05.05, 22:31 a mnie wkurzyła. fakt, jest przepiękna. a za nią stoi kolos serwujący paskudne żarcie, który chce, żebyśmy go polubiły i abyśmy w rezultacie nasze kochane dzieciaki tam karmiły. i to na końcu: "kocham cię mamo" - kocham Cię jak mi kupisz lody w maku? okropne. bo niby niewinne i piękne, a naprawdę podstępne. Odpowiedz Link Zgłoś
fromagreatheight Re: Reklama McDonalda 26.05.05, 02:32 >>> To jest najmniej dla mnie ważne, choć dobrze o firmie świadczy, bo wykupuje czas emisji bez reklamowania czegoś konkretnego z nimi związanego. <<< żarty sobie robisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Reklama McDonalda 26.05.05, 04:25 Mialam dokladnie te same odczucia... Sliczna reklama, z miejsca chwytajaca za serce. I taki paskudny zgrzyt na koncu. Niestety, od razu skojarzenie "kocham cie mamo, kup mi hamburgera" :(. Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: Reklama McDonalda 26.05.05, 06:28 Jedno z moich najbardziej ponurych wspomnień telewizyjnych:rajd Paryż Dakar, po jednym z etapów ekipy mijają zakręt na pustyni i z ich piersi wydobywa się jęk zachwytu oraz zaczynają tańczyć ze szczęścia. Oto w sercu Afryki stoi charakterystyczna buda ze złotą literą i zaraz zjedzą bułę, frytki i popiją wiadomo czym. Bracia Coen zrobili świetny numer w Fargo, gdzie Frances McDarmond zagląda w torbę, którą jej przyniósł mąż od maka i dziwi się, jaką niespodziankę jej zrobił. Koronkowa robota. W planach wycieczek szkół z interioru zwiedzanie MD jest obowiązkowe. I bez zadnej zachęty ze strony molocha nasi nauczyciele chowają kolejne pokolenie wielbicieli buły. Odpowiedz Link Zgłoś
ab13 Eee tam! 26.05.05, 13:26 Mnie się nie podoba. Jest bardzo tendencyjna i seksistowska:-). Jeśli poród - to tylko ból i cierpienie. I jeszcze w oparach hamburgera! Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Reklama McDonalda 26.05.05, 14:39 W zyciu bym nie powiedzial ze bedzie to reklama McDonalda! Widac ze McD chce zmieniac swoj PR. Odpowiedz Link Zgłoś
jasna_79 Re: Reklama McDonalda 26.05.05, 17:52 Czy dyskfalifikuje sztukę osoba mecenasa? NIE! Filmik reklamowy świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiik Re: Reklama McDonalda 26.05.05, 19:56 mnie - przyszłej mamie - reklama też się podoba, co nie znaczy, że od jutra zacznę jeść w maksraku Odpowiedz Link Zgłoś
aeouy Re: Reklama McDonalda 29.05.05, 11:25 albo jeszcze puszczaja w telewizorni? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Reklama McDonalda 29.05.05, 13:56 W TV była oczywiście tylko do Dnia Matki. W sieci też była, ale już nie ma. Zamiast niej jest nowa reklama z Tarzanem. Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Reklama McDonalda 31.05.05, 09:02 Zupelnie nie rozumiem jak mozna sie ekscytowac jakakolwiek reklama. Odpowiedz Link Zgłoś