Dodaj do ulubionych

Reklama McDonalda

25.05.05, 21:28
Pierwszy raz w życiu zawiesiłam na dłużej wzrok na reklamie. Kobiety w ciąży
różnych ras plus piękne komentarze. I co się na koniec okazuje? Że to
McDonald!! Nie wierzę - jestem zniesmaczona!!!
Obserwuj wątek
    • mokra_jane Re: Reklama McDonalda 25.05.05, 21:46
      A mnie się podoba ta reklama. Jest cudowniasta. I bardzo eye-catching, tez mnie
      przyciągnęła. To chyba z okazji Dnia Matki
      • veritas1 one nie byly w ciazy, tylko takie spasione po McD. 25.05.05, 21:48
    • agalia Re: Reklama McDonalda 25.05.05, 21:59
      Mnie się ta reklama bardzo podobała! Jest po prostu śliczna! Nawet w oczkach
      pojawiły mi się łezki ze wzruszenia. A na końcu się okazało, że to reklama
      McDonald's. Wcale mnie to nie zniesmaczyło- a wręcz przeciwnie. Jestem z nich
      dumna, że zrobili tak wspaniała reklamę i to z okazji Dnia Matki!
      • isolda33 Re: Reklama McDonalda 25.05.05, 22:49
        reklama jest rzeczywiscie piekna !! I tylko czar pryska gdy na koncu pojawia
        sie logo McDonaldsa ;(((
    • michal_82 Re: Reklama McDonalda 25.05.05, 22:23
      Coś wspaniałego. Słyszałem jej dźwięki już wczoraj, ale dziś ją oglądałem od
      początku. Ujęła mnie od razu, jest niesamowicie wzruszająca. A że Mc Donald's?
      Co z tego! To jest najmniej dla mnie ważne, choć dobrze o firmie świadczy, bo
      wykupuje czas emisji bez reklamowania czegoś konkretnego z nimi związanego. I
      to jest lepsze to niż celowe reklamowanie w tym okresie w kontekście Dnia Matki
      czekoladek czy leków na serce lub sklerozę, aby im to kupić.
      • elve Re: Reklama McDonalda 25.05.05, 22:31
        a mnie wkurzyła. fakt, jest przepiękna. a za nią stoi kolos serwujący paskudne
        żarcie, który chce, żebyśmy go polubiły i abyśmy w rezultacie nasze kochane
        dzieciaki tam karmiły. i to na końcu: "kocham cię mamo" - kocham Cię jak mi
        kupisz lody w maku? okropne. bo niby niewinne i piękne, a naprawdę podstępne.
        • fromagreatheight Re: Reklama McDonalda 26.05.05, 02:32
          >>> To jest najmniej dla mnie ważne, choć dobrze o firmie świadczy, bo
          wykupuje czas emisji bez reklamowania czegoś konkretnego z nimi związanego. <<<

żarty sobie robisz ?
    • xtrin Re: Reklama McDonalda 26.05.05, 04:25
      Mialam dokladnie te same odczucia... Sliczna reklama, z miejsca chwytajaca za
      serce. I taki paskudny zgrzyt na koncu. Niestety, od razu skojarzenie "kocham
      cie mamo, kup mi hamburgera" :(.
      • paczka111 Re: Reklama McDonalda 26.05.05, 06:28
        Jedno z moich najbardziej ponurych wspomnień telewizyjnych:rajd Paryż Dakar, po
        jednym z etapów ekipy mijają zakręt na pustyni i z ich piersi wydobywa się jęk
        zachwytu oraz zaczynają tańczyć ze szczęścia. Oto w sercu Afryki stoi
        charakterystyczna buda ze złotą literą i zaraz zjedzą bułę, frytki i popiją
        wiadomo czym.
        Bracia Coen zrobili świetny numer w Fargo, gdzie Frances McDarmond zagląda w
        torbę, którą jej przyniósł mąż od maka i dziwi się, jaką niespodziankę jej
        zrobił. Koronkowa robota. W planach wycieczek szkół z interioru zwiedzanie MD
        jest obowiązkowe. I bez zadnej zachęty ze strony molocha nasi nauczyciele
        chowają kolejne pokolenie wielbicieli buły.
        • ab13 Eee tam! 26.05.05, 13:26
          Mnie się nie podoba. Jest bardzo tendencyjna i seksistowska:-). Jeśli poród - to
          tylko ból i cierpienie.
          I jeszcze w oparach hamburgera!
    • xxx131 Re: Reklama McDonalda 26.05.05, 14:39
      W zyciu bym nie powiedzial ze bedzie to reklama McDonalda! Widac ze McD chce zmieniac swoj PR.
    • jasna_79 Re: Reklama McDonalda 26.05.05, 17:52
      Czy dyskfalifikuje sztukę osoba mecenasa?
      NIE!

Filmik reklamowy świetny.
    • gosiik Re: Reklama McDonalda 26.05.05, 19:56
      mnie - przyszłej mamie - reklama też się podoba, co nie znaczy, że od jutra
      zacznę jeść w maksraku
    • aeouy Re: Reklama McDonalda 29.05.05, 11:16
      jest dostepny ten klip w sieci?
      • aeouy Re: Reklama McDonalda 29.05.05, 11:25
        albo jeszcze puszczaja w telewizorni?
        • michal_82 Re: Reklama McDonalda 29.05.05, 13:56
          W TV była oczywiście tylko do Dnia Matki. W sieci też była, ale już nie ma.
          Zamiast niej jest nowa reklama z Tarzanem.
          • baba67 Re: Reklama McDonalda 29.05.05, 14:44
            Ten Tarzan w stylu Mumio jest.
            • kamuii2 Re: Reklama McDonalda 30.05.05, 21:38
              a mnie się nie pdobała :D
              • anmanika Re: Reklama McDonalda 31.05.05, 09:02
                Zupelnie nie rozumiem jak mozna sie ekscytowac jakakolwiek reklama.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka