Gość: Wiacek IP: 195.114.189.* 10.09.01, 21:26 Ale by jej robil jazdy szkoda ze nie sa w tej samej edycji, bo tu nie ma gosci z jajami wszyscy prawie sa tacy jak Grzesio z pierwszego BB- niewiasty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: Gulczas vs Karolina IP: *.el-4100100.acn.pl 10.09.01, 21:38 Gość portalu: Wiacek napisał(a): > Ale by jej robil jazdy szkoda ze nie sa w tej samej edycji, bo tu nie ma gosci > z jajami wszyscy prawie sa tacy jak Grzesio z pierwszego BB- niewiasty Zgadzam sie bezapelacyjnie! Gulczas zrownalby ja z ziemia! Tutaj wszyscy patrza na to ze ona ma sliczna buzke, wiec czemu robic jej krzywde? Dla mnie to glupia gowniara ktora nie wie za bardzo o co chodzi na swiecie. Gulczas by ja troche rozwalil psychicznie, ale moze z korzyscia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mih Re: Gulczas vs Karolina IP: 195.117.169.* 10.09.01, 21:47 zla mi wojtka udala sie nagonka rozpoczeta przez te zdziry karolinka nawet jak bedzie nominowana to nie wyleci bo jej chlopak rozwali pare central telef i utrzyma ja w programie jak robil to chlopak ali tez z wybrzeza druga edycja nieudana fatalna brak ludzi jak gulczas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TCz Re: Gulczas vs Karolina IP: 192.168.1.* / *.tcz.wroclaw.pl 11.09.01, 00:55 To co umawiamy sie, ze przy pierwszej lepszej okazji jak wybiorą Karolinke do odsiewu to wysyłamy SMSy.... Oby nie było tak jak z Gosią z BB1, że chciałem ją wylać a nie mogłem :-( Odpowiedz Link Zgłoś