IP: 195.117.255.* 05.05.06, 08:08
Witam mam pytanie czy ktoś z Was jest w posiadaniu II serii Chirurgów. Dzięki
za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: ..... Re: Chirurdzy IP: *.magma-net.pl 05.05.06, 13:51
      nie, ale sporo ich na ostrym dyżuze
    • Gość: kaisa Re: Chirurdzy IP: *.telpol.net.pl 05.05.06, 14:38
      ja mam tzn miala ale wlasnie wyrzucialam ja z kompa, mozna sciagnac z netu
      www.mininova.org lub www.seedler.org
      • Gość: Megan Re: Chirurdzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 19:49
        szkoda że wyrzuciłaś, nie mam dobrego kompa a wiem że ściąganie długo zajmuje,
        no nic trudno. Dzięki
        • galaxian1 Re: Chirurdzy 06.05.06, 23:58
          Starsze odcinki sciagaja sie jak krew z nosa.
          Na razie jestem na etrapie odcinka 12 drugiego sezonu.
          Wiec zostalo mi okolo 10 odcinkow... a sciagam chyba od miesiaca :)
          Niestety tylko najnowsze odcinki seriali maja duza predkosc sciagania, starsze
          juz sie ślimaczą.
          • kobajano numeracja 08.05.06, 11:17
            a jak to jest z numeracją??
            Który odcinek był wczoraj w oficjlanej wersji i wersji z torrentów. Bo w necie
            jest odc. 25 i nie wiem czy jest to ostatni???/
            • Gość: Tigerness Re: numeracja IP: *.stegny.2a.pl 08.05.06, 11:45
              Wg numeracji telewizji ABC jest to odcinek 24, a wg torrentów 25. Nazwa tego
              odcinka" "Damage case". 14 maja emitowany będzie odcinek nr 25-"17 seconds",
              natomiast 15 maja ( w poniedziałek) wyświetlą ostatni 26 (czyli 27) odcinek
              dwuczęściowy, który będzie trwał łącznie ok.2 godzin: tytuł 1-szej części-
              "Deterioration of the fight or Flight Response a tytuł drugiej części: "Losing
              my Religion". Zerknij sobie zresztą na stronę:epguides.com/GreysAnatomy/
              • kobajano Re: numeracja 08.05.06, 11:48
                ok dzięki:)
                ale jeszcze mam pytanie czy przedostatni odcinek (torrentowy 24) to był odcinek
                specjalny???? i co w nim było-czy tylko powtórki czy coś nowego???
                • Gość: Tigerness Re: numeracja IP: *.stegny.2a.pl 08.05.06, 12:09
                  Torrentowy odcinek 24 (wg ABC-nr 23) nie był odcinkiem specjalnym,
                  tylko "normalnym"; tytuł: "Blues for sister someone" (wyemitowano go 30
                  kwietnia). Odcinek specjalny nosi tytuł "Under Pressure", wyświetlony został 23
                  kwietnia-jest to tzw. recap, czyli podsumowanie głównie drugiej serii, a także
                  małego fragmentu 1-szej serii-głównym narratorem jest Joe-barman z pubu
                  nieopodal szpitala.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka