Gość: veto IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 23:11 Pod takim hasłem wprowadzali Nowych do domu BB. Śmiechu warte i godne politowania... Jak na razie to tylko Wojtek z Irkiem umieją się postawić. Reszta stanowi towarzystwo wzajemnej adoracji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cabrio Re: IP: *.mapster-net.com.pl 13.09.01, 23:15 tysiąć procent racji tylko tych 2 gości jest OK reszta tą mięczole i śmierdzi od nich oślizgłą bezbarwnością i nijakością płaskością charakterów itp /etc..... i dupodajstwem towarzysko-"intelektualnym" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dae Re: IP: 213.77.21.* 14.09.01, 08:20 Nieźle napisane CABRIO !!! Zagadzam się z tym. Wygarnij im jeszcze trochę czadu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 21:30 a do tego jeszcze zaklamanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb2kit Re: IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 14.09.01, 21:32 Zgadzam się z wami!!!!Są dwie postacie ktore moga cos t tej edycji jeszcze zrobic.Reszta to poprostu szarzy ludzie, ktorzy sobie sie przybasowuja. Aha i niech ta glupiutka Karolinka zastanowi sie troszeczke nad soba(i nie tylko ona)..... Wojtas i Irek-niech moc bedziez wami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 13:21 To nie tylko nie są osobowości w sensie charakterów to także są miernoty intelektualne. Jak można w tak prumitywny sposób prowadzić grę z telewidzami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 13:39 Druga edycja BB miała być podobno co najnniej tak fajna jak pierwsza. I co? W pierwszej już po paru dniach było widać, że każda osoba to inna osobowość, charakter. Każdy coś miał w sobie, coś co odróżniało go od innych. A w BB2 mamy masę, szary tłum. I niech tylko ktoś spróbuje się wychylić ponad resztę to zaraz go zgnoją jak Irka i Wojtka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikor Re: IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 14:52 Wyobrażacie sobie imprezkę, u siebie w domu z tymi palantami z BB2??? To by była najgorsza balanga w jakiej brałem udział. Te mądre dyskusje, ciu-ciu- ciu, ble-ble-ble, masz rację, jak ty tak możesz mówić? itp, itd. NUDY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubba Re: IP: *.co.ae.katowice.pl 18.09.01, 09:56 Gość portalu: sikor napisał(a): > Wyobrażacie sobie imprezkę, u siebie w domu z tymi palantami z BB2??? > To by była najgorsza balanga w jakiej brałem udział. Bralem udzial w kilku imprezach razem z Kubą i wydaje mi się że było zajebiście, on jeszcze nie pokazał wszystkiego co ma do zaprezentowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siltzkin Re: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 22:21 ludzie ciekawe co bedzie za 3,4 tygodnie.Kto bedzie chcial ogladac te interesujace osobistosci.pewnie nastepny wyleci irek .Co dalej????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veto Ech, bez Wojtka to już nie tan sam program. IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 23:44 Jedynie ten facet wzbudzał zainteresowanie inteligentnych widzów. Teraz pozostanie już tylko zagadnienie, której z kobiet jako pierwszej opadnie stanik. Ew. która dobrowolnie ukaże widowni swe kształty w pełnej krasie. W tym kontekście Karolina wydaje się być bardzo interesującą osobą, bo przecież nie Wojtek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remo Re: Ech, bez Wojtka to już nie tan sam program. IP: 192.168.0.* / *.zetokat.com.pl 18.09.01, 09:50 Hyhyhy, Piękna Kartolcia (fatum jakieś nad tym imieniem czy co?) dochodzi do perfekcji w przebieraniu się bez rozbierania. Czekam aż dojdzie do doskonałości absolutnej. Czekam, bo sam co wieczór zachodzę w głowę, jak nie rozbierając się wskoczyć w piżamę, bo zimno w chałupie jak cholera... Jak już dojdę do wprawy, to może pociągnę ten "trynd" dalej i opatentuję prysznic w kurtce GoreTexu, stolec w kąpielówkach Speedo przy zachowaniu hiperhigieny, czy też pedicure w warunkach extremalnych - w butach narciarskich na austriackim lodowcu. Dobrze, że jest ten BigBrother, już myślałem że gorzej być nie może... Odpowiedz Link Zgłoś