umbradomini1 02.07.05, 18:48 ....... nic dodać, nic ująć..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelinia Re: Chcę TALKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 19:17 JA TEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Chcę TALKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 20:04 idzie sobie na ich bloga i nie marudzcie :P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Chcę TALKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 21:02 coś dziś cały dzień się mnie czepiasz:P a to koty, a to Talki... odpuść.pliz!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Chcę TALKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.07.05, 14:28 ok nastepnym razem jak bedziesz prosil o pomoc to tylko sie usmiechne w milczeniu :P Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk2 Re: Chcę TALKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.07.05, 12:19 a jaki adres tego bloga ? Odpowiedz Link Zgłoś
jimka1984 Re: Chcę TALKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.07.05, 12:27 TEZ BYM CHCIALA TO WIEDZIEC.moze ktos zna????????? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Adres bloga 04.07.05, 14:12 Ludzie, litości!!!!! Wystarczy wejść na google!!! www.talki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iwona962 Re: Chcę TALKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 22:30 A ja NIE!!!!!!!!!!!!To co pisali było głupie , a nie satyryczne Odpowiedz Link Zgłoś
kaprysia Re: Chcę TALKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.07.05, 13:43 Ja też nie:))) beznadziejne to było. Odpowiedz Link Zgłoś
giertrud_rudy Re: Chcę TALKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.07.05, 15:19 Ja piszę lepszych Talków. Niedługo pierwszy odcinek. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Chcę TALKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.07.05, 16:34 To zobaczymy, ich nie czytalem, ale sobie Was porownam. Odpowiedz Link Zgłoś
control Re: Chcę TALKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.07.05, 16:43 ee, takie to było egzaltowane, nienaturalne, wydumane, że ja ich nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
ami.123 Re: Chcę TALKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.07.05, 20:33 A mnie się historyjki Talków podobały. Niektóre z nich były super! Odpowiedz Link Zgłoś
helgana Re: Chcę TALKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.05, 00:59 Felietony NIEKTÓRE faktycznie fajne. Czekam na serial! Ale co za wspaniali ludzie z tych Talków! Cudowna para. powinni jakiś program w TV prowadzić. Na punkcie ich osobowości można oszaleć ale w pozytywnym sensie;-) Może jakis program promujacy małżeństwa hahahaha;-) Albo o budowaniu ciepłego związku. juz wiem - do M jak Miłość zatrudnić!!!! Serdecznie pozdrawiam Szanownych Państwa Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
control Re: Chcę TALKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.05, 01:21 helgana napisała: > Felietony NIEKTÓRE faktycznie fajne. Czekam na serial! Ale co za wspaniali > ludzie z tych Talków! Cudowna para. powinni jakiś program w TV prowadzić. Na > punkcie ich osobowości można oszaleć ale w pozytywnym sensie;-) > Może jakis program promujacy małżeństwa hahahaha;-) Albo o budowaniu ciepłego > związku. juz wiem - do M jak Miłość zatrudnić!!!! > No tak, ale wówczas pewnie na konkurencyjnej stacji TV pojawiłaby się kobieta twierdząca, że od lat jest kochanką głównego bohatera, a sąsiad opowidałby ciekawe historie, jak to pani domu rzuca mięsem itp. Więc lepiej niech zostanie tak jak jest Odpowiedz Link Zgłoś
jaion.x Re: Chcę TALKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.05, 10:33 Uważam, że nie warto deprecjonować czegoś co jest fajne i inne od tych wszystkich felietonów w Gazecie Wyborczej. Nic nie mam przeciw felietonom Ogórka, lubię je czytać. Czytam też Kazika i od czasu do czasu Fedorowicza, ale chwilami dziadek przynudza, niestety. A Talki są ok. I niech tak póki co zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
talki Re: Chcę TALKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.05, 11:48 A nam sie w zasadzie podobały :)), choć trudno ukryć, że trafiały się słabsze. Każdemu się trafia. Tak to jest, Dudek też raz jest genialny a bywa że puszcza szmatę. Jedyna nadzieja, że potomność zapamięta raczej to jak bronił w finale Ligi Mistrzów :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.sympatyczny Re: Chcę TALKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.05, 11:55 I ja też chcę Talków. W felietonach!! Uchowaj Boże przed telewizją, bo stracą cały urok. W TV jest juz tyle "kaszany", że szkoda włączać odbiornik. Talki w gazecie - OK. Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Chcę TALKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.05, 13:32 Niestety: Rodzaj: Serial tv TALKI Z RESZTĄ Rok: 2005 Premiera: 2005. 09. Produkcja: Polska Dane techniczne: 6 odcinków x ok. 25 min. Reżyseria: Filip Zylber Reżyser II: Katarzyna Janicka Produkcja: Telewizja Polska - II program Obsada aktorska: Dominika Bednarczyk (Monika), Marek Kałużyński (Leszek), Agnieszka Włodarczyk (narzeczona Kazika), Rafał Królikowski (Kazik), Agnieszka Wagner (pani Roszko), Tomasz Sapryk (pan Roszko), Sławomir Grzymkowski (Edzio), Beata Tyszkiewicz , Joanna Ignaczewska (pracownik agencji reklamowej Kazika), Andżelika Piechowiak (pracownik agencji reklamowej Kazika), Weronika Książkiewicz ("kandydatka" dla Kazika), Magdalena Emilianowicz (przedszkolanka) Pierwowzór: Felietony Moniki i Leszka Talków Felietony publikowane w dodatku telewizyjnym "Gazety Wyborczej". Gatunek: Felieton Autor pierwowzoru: Monika Talko Autor pierwowzoru: Leszek Talko Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia1983 Re: Chcę TALKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.05, 16:42 Dlaczego niestey? Własnie super!!!! Czekam bardzo na serial.Jak nie chcesz, to nie oglądaj;-))) Skończy się Twój problem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Chcę TALKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.07.05, 10:29 Niestety było do gościa sympatycznego. Ja też lubię Talków ale w kontaktach osobistych bo czytać ich już mi się znudziło. Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt a mnie 06.07.05, 12:47 tam oni do szczęścia niepotrzebni z nimi czy bez nich - Telewizyjną do ręki strach brać Odpowiedz Link Zgłoś