Dodaj do ulubionych

TVN popluczyny CNN

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 09:59
Zeby jeszcze nalozyli na Lisa dodatkowo kilo pudru,studio zalozyli na wawelu
to i tak beda prowincjonalni i zasciankowi.Ten kto ma dostep do CNN albo BBC
to nigdy by tego badziewia tvn24 nie ogladal.A jeszcze biora za to
kase,wmawiajac ludziom ze pelnia misje./nabijania wlasnej kiesy/
Obserwuj wątek
    • lima2000 Re: TVN popluczyny CNN 20.08.02, 10:13
      Popieram lapia sie za wszystko aby przyciagnac widzow .Maja duze problemy
      finansowe klapa z akcjami,dlugi horrendalne w BRE banku, Kostrzewa ich zalatwi
      to tylko kwestia czasu bedzie to samo co z Elektrimem.Nawet jesli beda nadawac
      dziesiec razy wiecej fajansu latynoskiego.TVN24 to zlepek nieciekawych
      wiadomosci,szukaja taniej sensacji widac ze kierownictwo ma korzenie PRL-u.
    • Gość: maro Re: TVN popluczyny CNN IP: *.bogucicka7.com.pl 20.08.02, 14:42
      Tak już to jest, że bez dużego szmalu nie zrobi się dobrej telewizji. Porównywanie więc TVN24 z CNN nie ma sensu,
      bowiem CNN ma serwisy na całym swiecie, korespondentów pęczki, jeszcze więcej sprzętu. TVN24 ma studio,
      ograniczony zasięg (dostepne chyba tylko w Cyfrze+ i paru kablówkach) i długi. Nawet, gdyby zdecydowali się na
      szatkowanie programu reklamami to i tak by z tego nic nie wyszło, bowiem kto da znaczące pieniądze za reklamę w
      stacji o takiej oglądalnosci. Stąd też pomysły o pełnionej misji itp.
      A jednak uważam, że lepiej mieć możliwosć oglądania TVN24 w takim stanie jaka jest, niźli nie mieć możliwosci
      oglądania polskijęzycznej stacji informacyjnej wcale.
      • Gość: Morten Re: TVN popluczyny CNN IP: 217.153.34.* 20.08.02, 14:51
        No, wreszcie odreagowaliście.
      • Gość: maniak Re: TVN popluczyny CNN IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 14:59
        Zgadzam sie z toba lepszy rydz niz nic,ale niepotrzebnie robia szum
        informacyjny wokol TVN24.
        • fugazzi Re: TVN popluczyny CNN 20.08.02, 15:34
          Gość portalu: maniak napisał(a):

> Zgadzam sie z toba lepszy rydz niz nic,ale niepotrzebnie robia szum
          > informacyjny wokol TVN24.

Potrzebnie, niepotrzebnie...Wystarczy kilku dobrze ustawionych klakierów np. na
          forum i już się wieść niesie że najlepszy jest TVN.

Pozdrawiam, Fugazzi...
    • aleksandra_s Re: TVN popluczyny CNN 20.08.02, 17:02

> Zeby jeszcze nalozyli na Lisa dodatkowo kilo pudru,studio zalozyli na wawelu
      > to i tak beda prowincjonalni i zasciankowi.Ten kto ma dostep do CNN albo BBC
      > to nigdy by tego badziewia tvn24 nie ogladal.A jeszcze biora za to
      > kase,wmawiajac ludziom ze pelnia misje./nabijania wlasnej kiesy/

Maniak, od kilku dni obserwuję twoje wypowiedzi i żadna z nich nie była jeszcze
      przychylna TVN. Czy jestes zaslepiony nienawiscią do TVN?
      Nie wiem, czy wiesz, ale TVN24 istnieje dopiero od roku, a CNN znacznie dłużej,
      dlatego nie wszystko będzie od razu na 6.

Ola
      • Gość: maniak Re: TVN popluczyny CNN IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 17:25
        No coz gdybym nie skromnie stwierdzil ze jestem najprzystojniejszy i okazalo
        sie ze mam zaledwie 1.50m w kapeluszu to bys sie czula oszukana tak jak ja po
        butnych zapowiedziach TVN24,zaslaniajac sie swoja misyjnoscia dla telewidzow i
        podaja ze sa najlepsi a sa poprostu prowincjonalni.
    • Gość: Kama Re: TVN popluczyny CNN IP: 149.156.213.* 20.08.02, 17:19
      Podobienstwo miedzy TVN a CNN jest tylko takie, ze obie stacje uwielbiaja USA i
      sensacje. Co do samego CNN, to nie jest to najwiarygodniejsza stacja.
      Najszybsza tak, ale nie najlepsza.
      Skad to przekonanie o wilekosci CNN?
      CNBC jest duzo sensowniejsze, bardziej dostosowane do Europejskich gstow.
      Pozdrawiam.
      • Gość: maniak Re: TVN popluczyny CNN IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 17:37
        Zgadzam sie z toba w 100% ze CNBC jest O.K, serwis eoknomiczny maja najlepszy
        bez wzgledu czy jest to na europe czy inne regiony swiata.Tylko u nich mozna
        sie dowiedziec cos na temat gospodarki japonskiej,ale w srodku nocy niestety.
        • Gość: Kama Re: TVN popluczyny CNN IP: 149.156.213.* 22.08.02, 14:04
          Maniaku, TVN to nie sa popluczyny CNN!!! PIsz pozytywne hasla watkow. Wielki
          TVN kopiuje Wielka CNN. To brzmi od razu lepiej.
    • Gość: Baska Re: TVN popluczyny CNN IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 20:12
      Ktoś, kto traktuje CNN poważnie jest na poziomie (może to zbyt mocne słowa)
      widza Big Brothera.
      • Gość: maniak Re: TVN popluczyny CNN IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 20:58
        Czy bys byla tak uprzejma i okreslila moj poziom jako widza TVN24.
        • Gość: Baska Re: TVN popluczyny CNN IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 21:58
          Chyba nie masz żadnych wątpliwości co do poziomu osoby oglądającej kanał
          informacyjny i rozrywkowo-sensacyjny. To chyba nie wymaga dopowiedzeń.
          Oprócz Kropki i czasami Faktów nie ma ani jednego programu dla zdrowych i
          dobrze wychowanych ludzi. Niektórzy to lubią i dla nich właśnie jest ten kanał.
          Nie chce się przyłaczac do tej kłótni o to, która stacja jest lepsza lub
          gorsza, bo mam o nich wszystkie dość złe zdanie i to spieranie się jest
          zupełnie bezsensowne. Jedni lubią cytryny a inni miód.
          Oglądam Polsat i TVP 3. Tam nie powołują się bez przerwy na CNN, za to mówią
          sensownie o kraju.
        • Gość: Baska do maniaka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 22:06
          Przepraszam, ale skojarzyły mi się nie te stacje. Pytałeś o CNN i TVN 24 a nie
          TVN i TVN 24.
          Czy poczułeś się urażony jako widz TVN 24? Tam podają informacje również z
          innych źródeł. CNN nie jest wyrocznią. Nie wiem czy zauważyłe, ale w
          materiałach BBC z USA ,,nigdy'' nie pojawia się jako źródło CNN.
          ,,Nigdy'' w cudzysłów, bo nie oglądam aż tak często BBC. Ja przynajmniej nigdy
          nie widziałam. Pozdrowienia
          • Gość: maniak Re: do maniaka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 22:34
            co do naszej telewizji to jest jeden wielki kanal,a obiecywno nam ze jak beda
            wolne media to ho ho ho i co mamy tandete bezwzgledu jaki kanal wlaczymy .
            • rboy17 Re: do maniaka 20.08.02, 22:48

> co do naszej telewizji to jest jeden wielki kanal,a obiecywno nam ze jak beda
              > wolne media to ho ho ho i co mamy tandete bezwzgledu jaki kanal wlaczymy .

Zawsze możesz wyłaczyć telewizor. To też jest jakieś wyjście. Może alternatywą
              dla oglądania telewizji będzie czytanie książek albo spotkania z przyjaciółmi.
              Przecież nikt nie karze Ci oglądać tego "jednego, wielkiego kanału"...

pozdrawiam
              • Gość: Baska Re: do maniaka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 22:55
                Z ciekawości. Co to za ,,wielki kanał''?
                • rboy17 Re: do maniaka 20.08.02, 23:07
                  Gość portalu: Baska napisał(a):

> Z ciekawości. Co to za ,,wielki kanał''?

Tak maniak określa polską telewizję. Zwróciłem mu uwagę, ze zawsze może
                  skorzystać z takiego czerwonego przycisku na pilocie, mam rację? Nikt mu nie
                  każe oglądać telewizji. Mógłby nawet zrezygnować z telewizora w domu, prawda?I
                  pewnie wyszłoby mu to na zdrowie. Nie myślałby tyle o tym głupim TVN i nie
                  denerwowalby się obecnością w "Faktach" Tomka Lisa. A to jeszcze nie koniec.
                  Jednym słowem same pozytywy maniaku...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka