7.62mm 08.06.10, 09:56 czegos odemnie chce ostatnio na ulicy, natezenie w ciagu ostatnich dwoch tygodni powalajace. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarodziejka Re: Duzo zlych ludzi 08.06.10, 10:19 czy kiedy próbujesz ich dotknąć rozwiewają się w powietrzu? Odpowiedz Link
7.62mm Re: Duzo zlych ludzi 08.06.10, 10:37 natezenie dziwnych przypadkow wykastrowalo mnie z checi wchodzenia w pyskowki i inne macanki. za duzo ich moze sie zmowili? moze ktos ich naslal? albo mam jakiegos napietnujacego holograma wszczepionego? Odpowiedz Link
szarodziejka Re: Duzo zlych ludzi 08.06.10, 10:48 może mylnie odczytuje pan intencje? może oni chcą nawiązywać pozytywne relacje, bo wybrali właściwe wartości? a pan wygląda na człowieka poważnego i niosącego nadzieję na pełnokrwistą i wysokokaloryczną komunikację? Odpowiedz Link
7.62mm Re: Duzo zlych ludzi 08.06.10, 11:03 moze tak byc , ale jak kilku panow w nocy zaczyna komunikacje od walenia mnie piescia w bok i slow "kurwo" to ja bym wolal bardziej autystyczne relacje. do tego jakis wianuszek ludzi co chca mnie przejechac na pasach, co sie o cos czepiaja. kazdy chuj w tym kraju uwaza ze ma racje wyskakujac do kogos, Odpowiedz Link
mauamee Re: Duzo zlych ludzi 08.06.10, 12:54 szarodziejka napisała: > może mylnie odczytuje pan intencje? > może oni chcą nawiązywać pozytywne relacje, bo wybrali właściwe wartości? > a pan wygląda na człowieka poważnego i niosącego nadzieję > na pełnokrwistą i wysokokaloryczną komunikację? współczesny jezus Odpowiedz Link