zen28 24.08.05, 13:46 Ominął mnie ten występ więc jak ktoś znalazł linka to poproszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fargo Re: Liroy w Sopocie 24.08.05, 13:52 sama jeszcze raz bym chętnie zobaczyła czy mi się nie przywidziało, żenua było, szczególnie z panna w pozycji weż mnie od tyłu i to Liroya ssij mi - masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: Liroy w Sopocie 24.08.05, 14:25 Witam :) Panne Liroya od razu po wystepie zwinela policja :> Odpowiedz Link Zgłoś
villac Re: Liroy w Sopocie 24.08.05, 14:40 Brak określenia na to kiczowate, koszmarne i żałosne widowisko starego łysego bejsbola i wyrwanej panienki z sąsiedniej agencji towarzyskiej. Jeśli pod piwnicą istnieje jeszcze dno to to "widowisko" takim było. Nie spotkałem się jeszcze z takim buraczanym, pozbawionym elementarnych zasad "występem" tylko jakim cudem "to" się znalazło w takim miejscu ??? To pytanie do panów reżyserów i różnej maści "derechtorów" z TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
n0one Re: Liroy w Sopocie 24.08.05, 14:46 W ten sposob lansuje sie Monika Brodka :] Odpowiedz Link Zgłoś
fargo Re: Liroy w Sopocie 24.08.05, 14:52 dokładnie, masz rację kto to przepuścił?, śmiem wątpic że gdyby ta panna tak sie nie zachowywała wyzywająco to ten sędzia czy kto tam by jej nie wypatrzył a tak za bardzo w oczy sie rzuciła - rozumiem że to żona Liroya Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Liroy w Sopocie 24.08.05, 16:28 wydaje mi się, że nie chodzi o tę pannę. ta którą zwinęli (żona/narzeczona/czy ktoś tam inny Liroya?) śpiewała w chórku, a nie kręciła dupą na pierwszym planie. ponoć matce swego dziecka podczas występu Liroy zerwał bluzkę (dodawać chyba nie muszę że nic pod nią raczej nie było?;), ale tego niestety w tv nie było widać;) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Liroy w Sopocie 24.08.05, 18:40 to była jego narzeczona: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2880057.html Odpowiedz Link Zgłoś
zen28 Re: Liroy w Sopocie 24.08.05, 19:29 chciałem linka, żeby zobaczyć ten występ a nie o nim poczytać Odpowiedz Link Zgłoś
fargo Re: Liroy w Sopocie 25.08.05, 08:17 no kurcze ja tez bym chciała nie moge niestety znaleźć chyba przyjdzie poczekac moze nadzieja jakąś powtórke w telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Do Zen28 25.08.05, 09:33 ten link był dla tych, co to Joannę K. odłączali od Liroya:P Poczekaj na powtórki w TVP, na pewno to puszczą, bo im widownia wzrośnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
fargo Re: Do Zen28 25.08.05, 09:36 tyle znalazłam www.hip-hop.pl/news/projector.php?id=1124870256 Odpowiedz Link Zgłoś
zen28 Re: Do Zen28 25.08.05, 10:37 jak mają puścić powtórkę skoro dyr zapowiedział, że więcej Liroya w publicznej nie będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Do Zen28 25.08.05, 11:20 umbradomini1 napisał: > ten link był dla tych, co to Joannę K. odłączali od Liroya:P > Poczekaj na powtórki w TVP, na pewno to puszczą, bo im widownia wzrośnie;) chyba się nie zrozumieliśmy, absolutnie nie odłączałem jej od Liroya. chodziło mi tylko o to, że wiele osób myśli że chodzi o tę pannę, którą niby brał od tyłu na scenie i która ciągle tam pośladami kręciła. a Joanna K. gdzieś tam w chórku się zaszyła i tam ją wyhaczył pan sędzia podobno. Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Do Zen28 25.08.05, 11:56 kajam się......:) a o powtórkach pisałem, jak jeszcze nie wiedziałem o decyzji dyrektora.... Odpowiedz Link Zgłoś
fargo Re: Do Zen28 25.08.05, 13:59 jeszcze taka fotkę znalazłam dzagiel7.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mala.filipinka Re: Liroy w Sopocie - kilka scen tutaj 25.08.05, 14:15 wydarzenia.wp.pl/kat,33314,wid,7811032,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Liroy w Sopocie - kilka scen tutaj 25.08.05, 14:36 a jednak, z materiału Polsatu wynika że to ja się myliłem i ta tancereczka jest ową redlajtową paniusią. kurcze, jakoś inaczej wyglądała w Sopocie i inaczej wcześniej. albo mój wzrok już nie ten;) moja culpa;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Liroy w Sopocie 25.08.05, 22:01 każda okazja i pretekst do przypomnienia swoje zapomnianej pseudotworczości jest dobra ,ale tym razem to faktycznie było całkowite prostackie dno . Odpowiedz Link Zgłoś
majka996 Re: Liroy w Sopocie 25.08.05, 23:19 Wejdź sobie na stronke "itvp"!!! Po prostu wpisz sobie w google to idalej znajdź koncert, który Cie interesuje:) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
zen28 Re: Liroy w Sopocie 26.08.05, 20:53 wszedłem i zobaczyłem cały dzień drugi ale Brodki z Liroyem nie było. Czy ona brała udział w tym konkursie na przebój lata? Czy może ją wycięli.... Odpowiedz Link Zgłoś
baltazar.pompka żenujace że ten koleś musi sie tak lansować 25.08.05, 23:30 Jakis miesiąc temu byłem na koncercie w Warszawie, gdzie spotkałem Leroya w strefie dla VIP-ów. Już wtedy odniosłem wrazenie że ten koles się stacza. Jedynymi osobami z którymi rozmawiał byli ohcoroniarze i jego świta. Koncert odbywał się na Cyplu czerniakowskim w poblizu Trsy łazienkowskiej. Po koncercie tenże Leroy postanowił odlać się z Trasy Łazienkowskiej prosto na głowy ludzi wracajacych z koncertu. To było dopiero żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
villac Re: żenujace że ten koleś musi sie tak lansować 26.08.05, 14:51 do >baltazara.pompki< to co napisałeś o tym osobniku, jest kwintesencją stanu umysłu tego prymitywnego bejsbola zwanego dla niepoznaki "raperem" a który swoją buraczaną TFURCZOŚCIĄ nigdy nawet nie otarł się o to co rozumiemy pod nazwą RAP. Niestety dużo takich ptasich móżdżków funkcjonuje w środowisku rodzimego "biznesu muzycznego", nagły przypływ gotówki obnaża prawdziwe "ja" takich miernych postaci a bezsprzeczną i największą winą mediów jest fakt promowania takich "osobowości". Odpowiedz Link Zgłoś