Dodaj do ulubionych

Ale jaja w nowym programie TVN dzień dobry!!!!

03.09.05, 09:12
Jak się Wam podoba tragiczna realizacja tego programu?
Nieźle się gubią...
Kinga Rusin zapomniała chyba "jak to się robi", a ten cudak obok niej to jakaś
porażka.
Ciągle reklamują cudowny festiwal w Sopocie.
Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?
Obserwuj wątek
    • flojd2 ehh 03.09.05, 09:49
      Masakra....
      Kinga RUsin: Po jakiemu mówicie w zespole?
    • asiek101 Re: Ale jaja w nowym programie TVN dzień dobry!!! 03.09.05, 09:56
      Tragedia i porażka!
      Rusin nie potrafi się wogóle zachować "nie zdejme okularów bo słońce jest
      mocne" jakoś innym: Prezydentowi miasta, Skrzyneckiej nie przeszkadza, a skoro
      jest tak gorąco to po co ma na nogach kozaki?????????
      Meller nic ne stracił ze swojej obleśności.
      • freddiex Re: Ale jaja w nowym programie TVN dzień dobry!!! 03.09.05, 10:08
        szkaoda gadać.
    • proca_toya Re: zapowiada się ciekawie ..... 03.09.05, 10:49
      ale Kinga parę rzeczy powinna przemyśleć - chociaż na chwilę zdjąć te bryle -
      nikt nie ufa ludziom, którzy chowają się za ciemnymi szkłami w czasie rozmowy,
      jest trochę zbyt spięta nawet jak na debiut, jej partner jest .... zimny,
      zagubiony, wk...iony, że to nie on jest prowadzącym - powinna go albo zmienić
      albo pokazać mu miejsce w szyku. Ogólnie program zapowiada się ciekawie i może
      być konkurencją dla tvn24, tym bardziej, że dają przebitkę wiadomości z tvn24.
      Myślę, że Kinga da radę chociaż debiut był taki sobie :)
    • dziurawemajtki Re: Ale jaja w nowym programie TVN dzień dobry!!! 03.09.05, 11:05
      Chcę dodać, że większość wpadek wynikała chyba z winy reżysera tego programu.
      Sama Rusin pewnie musi się wdrożyć w temat, ale nieulega wątpliwości, że powinna
      zmienić tego gogusia na kogoś innego.
      • wrocool Re: Ale jaja w nowym programie TVN dzień dobry!!! 03.09.05, 11:33
        Zdazylem tylko na koncowke ale z tego co widzialem nie bylo zle;)zapowiada sie
        fajnie i daje im czas zeby sie rozkrecili:)
    • puzle2005 Re: Ale jaja w nowym programie TVN dzień dobry!!! 03.09.05, 11:49
      coz...duzy balagan ze az wstyd...profesjonalnie rowno zepsuty...stojaca na
      strazy profesjonalizmu stacja TVN kreujaca nasze gusta i poczucie estetyzmu - w
      dzisiejszym programie dala nam widzom do zrozumienia ze sama profesjonalizmu
      winna sie uczyc....wygladalo to tak, jakby ekipa byla na kacu a prowadzacy
      mieli dosc krzyczacej im do sluchawki pani rezyser ....uszy po sobie kochani i
      popracujcie nad zawodowstwem.....pomysl na program fajny ale moze ich to
      wszystko przeroslo....za duzo moze...i sopot festiwal...i program spory....dwa
      grzyby w jednym barszczu to moze byc lekko az nadto....zobaczymy co bedzie
      dalej...
      • bokaj Re: Ale jaja w nowym programie TVN dzień dobry!!! 03.09.05, 12:45
        "stojaca na strazy profesjonalizmu stacja TVN kreujaca nasze gusta i poczucie estetyzmu..."
        jaja sobie robisz. co nie?
        tvn i profesjonalizm! w Sopocie,a wcześniej w innych pierdołach typu "ciao darwin" ten profesjonalizm aż powala na kolana...
    • zbychooo Re: Kinga Rusin 03.09.05, 12:09
      Program taki tam - dla gospodyń domowych, ale Kinga Rusin to niezła laska, dwoje
      dzieci, "trudny mąż" a ciągle wygląda jak.... wiosna, jest na czym oko zawiesić.
    • zuckas Re: Ale jaja w nowym programie TVN dzień dobry!!! 03.09.05, 13:09
      Dajmy Im trochę czasu. Pomijając wiele wpadek i niedociagnieć technicznych ten
      program jest i tak o całe niebo lepszy niż skostniała i przestarzała "Kawa czy
      herbata". Jestem dobrej mysli. Sadzę, że z każdym kolejnym programem będzie
      lepiej. A swoją drogą ciekawe jak sprawdzi się prezenterski duet MOŁEK _
      JANIAK...
    • kosciol.wielkiego.onana Re: Ale jaja w nowym programie TVN dzień dobry!!! 03.09.05, 13:22
      i tak jest lepiej niz na 1ce
    • woman301 Re: Ale jaja w nowym programie TVN dzień dobry!!! 03.09.05, 17:04
      Nie był taki zły, tym bardziej na debiut. Kinga wyglądała bardzo stylowo i ze
      smakiem.Z tymi okularami trochę to dziwnie wyglądało, ale dla mnie nie jest
      ogromną katastrofą. Co mnie trochę denerwowało to tylko to, że trochę docinała
      Mellerowi, była nieraz kąśliwa w stosunku do niego.Myślę, że program będzie
      fajny, tylko musi się rozkręcić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka