lottos 19.09.05, 11:40 Michał Gasz ze swoim zespołem był świetny. Co sądzicie? A Michał Kwiatkowski po francusku ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anilana Re: Szansa na Sukces 19.09.05, 14:05 wydaje mi się, ze szansa na sukces lata swojej świetności ma już za sobą... Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszm123 Re: Szansa na Sukces 19.09.05, 16:05 Michał Kwiatkowski zrobił na mnie dobre wrażenie w tym programie, a jego piosenka jest bardzo ładna. No i wygląda teraz o niebo lepiej niz w Star Academy. Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszm123 Re: Szansa na Sukces 19.09.05, 16:05 Michał Kwiatkowski zrobił na mnie dobre wrażenie w tym programie, a jego piosenka jest bardzo ładna. No i wygląda teraz o niebo lepiej niz w Star Academy. Odpowiedz Link Zgłoś
portugalia4 Re: Szansa na Sukces 19.09.05, 19:19 Mi sie podobala Weronika z zespolu H20. Nie jest pieknoscia a pnie sie w gore i to fajnie bo przynajmniej nie mozna jej zarzucic ze "kariere" robi dzieki wygladowi. Podobala mi sie bo jest smiala i wydje sie byc naturalna. W ogole wszyscy mi sie tam podobali. Georginia ktorej nie lubilam kiedys, teraz tez pozytywne wrazenie na mnie wywarla. Odpowiedz Link Zgłoś