Dodaj do ulubionych

czat z karoliną, cz.I

IP: *.imp.gda.pl 28.09.01, 09:37
Karolina_Jakubik: Witam bardzo serdecznie!!!!

~beacia: kto tak najbardziej Ciebie Karolino irytował w Domu Wielkiego Brata?

Karolina_Jakubik: No najbardziej to już chyba wiadomo że Wojtek Glanc, potem
już nie było takiej osoby.

~AniaŁódź: Witamy Karolinkę!

~Ursula18: Dlaczego opuściłaś Dom Wielkiego Brata?

Karolina_Jakubik: Przez Wielkiego Brata, głównie. B. długo się zastanawiałam, w
sumie wiele spraw wpłynęło na moją decyzję.

~Gulaczas__ Karolina: jak ci się podobało w BB

Karolina_Jakubik: Były chwile które mi się b. podobały i takie które mi się nie
podobały, nie można tego opisać w jednej chwili. Lubię Gulczasa.

~mody: Jak wyobrazalas sobie pobyt w domu Wielkiego Brata???

Karolina_Jakubik: Wiedziałam, że nie będzie łatwo, aczkolwiek były sytuacje
które mnie zaskoczyły i to bardzo.

~Ullka__: jak się czujesz na "wolności"

Karolina_Jakubik: W tej chwili jeszcze nie doszłam do siebie. Jestem zszokowana
tym wszystkim.

~stas-7: Czemu zrezygnowałaś Byłaś jedną z lepszych.

Karolina_Jakubik: Bardzo dziękuję za to określenie. To trzeba przeżyć, tego nie
da się opisać.

~konio21: karolina jesteś piękna czy to nie powodowało skrępowania w bb?

domian1: KAROLINA JESTEŚ BARDZO ŁADNA

Karolina_Jakubik: Jeżeli chodzi o ludzi z którymi mieszkałam , nie czułam się
skrępowana.

~Fikus: Czy ci nie żal było opuścić dom?

~mac2000: Pozdrowienia ze Zduńskiej Woli

Karolina_Jakubik: Oj, było mi żal, przede wszystkim rozstania z mieszkańcami.
Ale ogólnie cieszę się , że spędziłam tam miesiąc i jestem tutaj.

~QQQQQba: Ładna? Ona jest przepiękna!

mdgd: Bardzo tęskniłaś za Robertem?

Karolina_Jakubik: Bardzo tęskniłam za Robertem. Nie będę mówiła jak bardzo, bo
Robert siedzi przy mnie.

~madlenka: czy planujecie z Robertem cos poważniejszego???

~Jasio: Byłaś najseksowniejszą osóbką w domu BB - całus dla ciebie

Karolina_Jakubik: Ja jak najbardziej. Na pewno z Robertem będziemy razem.
Dzisiejszy wieczór jest nasz. :-)

~Gasia: Jak powitał Cie Robert? ;]

~Monika_22: Karolina! Trzymaliśmy kciuki za Ciebie!

Obserwuj wątek
    • Gość: N Re: czat z karoliną, cz.I IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 10:09
      CHYBA ŻARTUJESZ ????
      TO ZNACZY ŻE CEZURA JEST I CHCIELI "BIEDNEJ" KAROLCI ZAOSZCZĘDZIĆ PRAWDY O
      SOBIE !!!
      • Gość: ???? Re: czat z karoliną, cz.I IP: *.imp.gda.pl 28.09.01, 10:12
        zciagnęłam to z BB z onetu. Tak wyglądał czat. dalej nie wiem, bo nie moge sie
        dostać.
        • Gość: euzebio Re: czat z karoliną, cz.I IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 10:20
          Gość portalu: ???? napisał(a):

> zciagnęłam to z BB z onetu. Tak wyglądał czat. dalej nie wiem, bo nie moge sie
          >
          > dostać.

tia, a mówiłem, że nie będzie łatwo.
          wytrwałości
          pozdra ????

• Gość: ???? Re: czat z karoliną, cz.I IP: *.imp.gda.pl 28.09.01, 10:24
            nio:))
            pozdruffka
            • Gość: euzebio Re: czat z karoliną, cz.I IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 10:35
              może Gazeta zaprosi Karoline na czata, chociaż wątpie, pewnie tfn ma na to
              wyłącznośc
              ???? daj znac co o tym myślisz
              nara
              • Gość: ???? Re: czat z karoliną, cz.I IP: *.imp.gda.pl 28.09.01, 10:45
                nie udało mi sie juz tam wleźć:(
                wyłacznosc? nie sądze, jednak nie jest ona osobą interesującą, czy
                kontrowersyjną, aby ją zapraszać na czata. Jest on poprostu... hmm.. kazdy
                niech uzyje swojego okreslenia:) W tefałenie hihi to tradycja, ze po wyjściu
                ida poczatować. a tak, to chyba jest nudna
              • Gość: red Re: czat z karoliną, cz.I IP: 10.129.1.* 28.09.01, 10:50
                Gość portalu: euzebio napisał(a):

> może Gazeta zaprosi Karoline na czata, chociaż wątpie, pewnie tfn ma na to
                > wyłącznośc???? daj znac co o tym myślisz

Skoro byl u nas i Picia i Gulczas to znaczy, ze nie ma wylacznosci, choc
                oczywiscie wlasnie poprzez TVN zapraszamy gosci z BB i pewnie jakby TVN nie
                chcial to by ich u nas nie bylo :) Sprobujemy - specjalnie dla was - zaprosic do
                nas na czata Karoline.

• Gość: ???? Re: czat z karoliną, cz.I IP: *.imp.gda.pl 28.09.01, 10:55
                  szczerze mowiąc to nie wiem po co ja zapraszac. Ponizać ją? To by świdczyło ,
                  ze jestesmy niekulturalni. Po co wprawiać ją w zakłopotanie. Jej trzebabyłoby
                  pomóc
                  • Gość: euzebio Re: czat z karoliną, cz.I IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 11:01
                    Gość portalu: ???? napisał(a):

> szczerze mowiąc to nie wiem po co ja zapraszac. Ponizać ją? To by świdczyło ,
                    > ze jestesmy niekulturalni. Po co wprawiać ją w zakłopotanie. Jej trzebabyłoby
                    > pomóc

chodzi mi o to żeby kobitka przejrzała na oczy i zrozumiała, ze życie to nie je
                    bajka. pozwole sobie na mały tekścik do RED - fajnie gdyby czat był w godzinach 8-
                    14. niestety, tylko w pracy mam dostęp do kompa i netu.
                    cze

• Gość: marzena Re: czat z karoliną, cz.I IP: *.imp.gda.pl 28.09.01, 11:07
                      no tak, zeby przejrzała...
                      ja mysle, ze ona juz zaczyna to widzieć:)
                      zresztą, ja nieodpowiadam za innych i przyznam, ze z chęcia sledziłabym ew.
                      czat z karolina:)
                      pozdrawiam
                      • Gość: euzebio Re: czat z karoliną, cz.I IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 11:09
                        Gość portalu: marzena napisał(a):

> no tak, zeby przejrzała...
                        > ja mysle, ze ona juz zaczyna to widzieć:)
                        > zresztą, ja nieodpowiadam za innych i przyznam, ze z chęcia sledziłabym ew.
                        > czat z karolina:)
                        > pozdrawiam

euzebio alias maryjan pozdrawia Gdańsk

• Gość: marzena Re: czat z karoliną, cz.I IP: *.imp.gda.pl 28.09.01, 11:11
                          do wiadomości ???? = marzena :))
                          • Gość: euzebio Re: czat z karoliną, cz.I IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 11:17

> do wiadomości ???? = marzena :))

winszuję

• Gość: marzena Re: czat z karoliną, cz.I IP: *.imp.gda.pl 28.09.01, 11:23
                              jaja se robisz?
                              • Gość: euzebio Re: czat z karoliną, cz.I IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 11:30

> jaja se robisz?

sorry, powinienem sie wczesniej domyslić, ze Ty i ???? to ta sama osoba. wracają
                                do karoli, uroda to rzecz gustu - to fakt. przyznam, że na początku podobała mi
                                się, a jakże. żona sie dziwiła, ale cóż kobity maja intuicje. wczoraj przyjrzałem
                                sie karoli dokładniej i ..... zmienilem zdanie.
                                to tyle, wracam do pracy na chwile

• Gość: marzena Re: czat z karoliną, cz.I IP: *.imp.gda.pl 28.09.01, 11:33
                                  no własnie:) tak mnie początkowo podobal sie kuba, bleeee....
                                  miłej pracki
                              • Gość: euzebio Re: czat z karoliną, cz.I IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 11:32

> jaja se robisz?

to jeszcze raz ja. jaja se wczoraj na kolecje robiłem - znaczy sie jajecznice :))

• Gość: marzena Re: czat z karoliną, cz.I IP: *.imp.gda.pl 28.09.01, 11:34
                                  hehe, ja nie, bo kolacji nie jadam:)
                                  • Gość: euzebio Re: czat z karoliną, cz.I IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 11:41

> hehe, ja nie, bo kolacji nie jadam:)

ja to jak kolacji nie zjem i se nie zapale przed snem, dziwnie mi sie napisało -
                                    przeciez trudno zjeśc kolacje rano....ale o czym to ja chcialem..a już wiem. no
                                    własnie - jak se nie zjem i nie zapale to zły jestem jak wilk jakiś.
                                    pozdrowienia sle gienia

• Gość: marzena Re: czat z karoliną, cz.I IP: *.imp.gda.pl 28.09.01, 11:57
                                      zapalic to ja też musze, ale jak mam isc spac a mi w brzuchu burczy, to nie
                                      moge:)hehe pozdrowienia dla gieni:)
                                      • Gość: euzebio Re: czat z karoliną, cz.I IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 12:13

> zapalic to ja też musze, ale jak mam isc spac a mi w brzuchu burczy, to nie
                                        > moge:)hehe pozdrowienia dla gieni:)

zapalić nie możesz, czy iśc spać?
                                        gienie pozdrowie, a jakże

• Gość: marzena A TAK W OGOLE TO MYŚLE... IP: *.imp.gda.pl 28.09.01, 11:21
                            że ludzie na czcie wczoraj wchodzili jej w dupe, zapewne były to same zakochane
                            małolaty, albo nieszczere osobniki, które pomimo wszystko sa pod jej wrazeniem,
                            bo uroda, to rzecz względna, i nie którym moze przycmiewać troche
                            mózgownice.nie wiem, jak wy, ale ja nawet nie głosowałam na nia, bo było mi
                            szkoda 3 złotych. Na czat z nią też nie mialam czasu poniewaz wolałam dzisiaj
                            pogadac o tym, niz wczoraj siedzieć i śledzic jej wypowiedzi i ją cała, co było
                            pewnie nudne jak flaki w oleju
                            pozdruffka
                            • Gość: euzebio Re: A TAK W OGOLE TO MYŚLE... IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 12:50
                              tu helikopter, tu helikopter
                              marzenko łer ar ju?
                              • Gość: marzena Re: A TAK W OGOLE TO MYŚLE... IP: *.imp.gda.pl 28.09.01, 13:55
                                sorki, ale pracka mnie wciągła, a z tamtym, to nie moge spac, jak nie zapale
                                hehe, wstrrrrętne papierochy
                                • Gość: euzebio Re: A TAK W OGOLE TO MYŚLE... IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 14:36

> sorki, ale pracka mnie wciągła, a z tamtym, to nie moge spac, jak nie zapale
                                  > hehe, wstrrrrętne papierochy

ja to i spać nie moge i w robocie jakiś taki nieswój jestem. A jak pomysle o
                                  zielu...to ho, ho ;))

• Gość: red Re: czat z karoliną, cz.I IP: *.gazeta.pl 28.09.01, 15:14
                      Gość portalu: euzebio napisał(a):

> chodzi mi o to żeby kobitka przejrzała na oczy i zrozumiała, ze życie to nie
                      > jest bajka. pozwole sobie na mały tekścik do RED - fajnie gdyby czat był w
                      > godzinach 8-14. niestety, tylko w pracy mam dostęp do kompa i netu.

Zapraszamy na 12:00 we wtorek. Szczegoly www.gazeta.pl/bb/ i www.gazeta.pl/czat/
                      • Gość: dziud Re: czat z karoliną, cz.I IP: 212.244.189.* 02.10.01, 14:52
                        Kurwa zostanie zawsze kurwa i tak bym podsumowal nasza Karolinke!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka