iabamboe 11.10.02, 21:13 Zapraszam wszystkich na forum "Klan" - pierwsze forum fanów Klanu. Wejście przez fora prywatne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacqueline Re: Forum 'Klan' już działa! 13.03.03, 10:13 iabamboe napisał: > Zapraszam wszystkich na forum "Klan" - pierwsze forum fanów Klanu. Wejście > przez fora prywatne. > A gdzie konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iabamboe Re: Forum 'Klan' już działa! IP: *.acn.pl 13.03.03, 16:31 Z powodu małego zainteresowania forum zostało niestety usuniete. A szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
profesor.vujkovic Re: Forum 'Klan' już działa! 13.03.03, 18:49 To nie jest prawda! Nie z powodu "małego zainteresowania", tylko dlatego że niejaka Maas nas nienawidzi i nam każde forum zniszczy w zrodku! Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka-lubicz Re: Forum 'Klan' już działa! 13.03.03, 18:51 Stiepan a gdzie Kryśka ? *** Kocham Rysia Odpowiedz Link Zgłoś
macius.lubicz Re: Forum 'Klan' już działa! 13.03.03, 19:00 Ja nie wiem Mamusiu, gdzie ta Ciocia polazła... Ale tutaj jest bardzo nudno. Na forum Cosmopolitan mi siem podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
brutt Re: Forum 'Klan' już działa! 06.04.03, 07:29 Poniewaz Klan to chala jakich malo. Takie cos lekkiego gdzie mylec nie trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś