Dodaj do ulubionych

Szałowy strój Alicji w czasie nominacji!!!!

IP: *.nexus.pl 07.05.01, 14:53
Nie wiem jak Wam, ale mnie zaprezentowany wczoraj (w czasie nominacji) strój
Alicji "szalenie przypadł do gustu".
Mówiąc krótko, nasza ex-modelka popisała się ponownie totalnym bezguściem, co
stawia pod znakiem zapytania chrakter jej pracy w Italii. Wczoraj wyglądała,
mówiąc mało oględnie, jak przeniesiona z bazaru pijaczka trudniąca się w
wolnych chwilach prostytucją.
Kilka epitetów, które dobrze oddają "bizantyjski przepych" lansowany przez tę
niezbyt rozgarniętą osóbkę to:
"full wypas"
i
"na bogato".
Może Big Brather podrzuci jej kilka ciuchów, żeby nie ośmieszyła się do końca.
Może BB zaprosi ją do pokoju zwierzeń i krytycznie odniesie się do bagażu,
który ze sobą zabrała.
Być może jednak, moda jaką lansuje Ala tak daleko wybiega w przyszłość, że ja
nie jestem w stanie jej przetrawić.
Co Wy myślicie o "The Alice style"?
Obserwuj wątek
    • Gość: Unio Re: Szałowy strój Alicji w czasie nominacji!!!! - do MINIA IP: *.*.*.* 07.05.01, 14:56
      No co ... moda italo-disco
      pozdrowionka
      • Gość: Nadja Re: Szałowy strój Alicji w czasie nominacji!!!! - do MINIA IP: *.jtt.wroc.pl 07.05.01, 16:18
        Wyglądała jak solistka duetu Al Bano i Romina Power. Chyba kiedyś było coś
        takiego...
    • Gość: Gulgot jesteście chorzy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.05.01, 18:29
      buractwo, ciemnogród i mentalność bab, które całymi dniami wysiadują na
      poduszcze w oknie i na podstawie wygladu czy trzech zasłyszanych słow są w
      stanie stwierdzić, że ktos się prostytuuje.

rzygać się chce jak sie was czyta
      • Gość: Basia Re: jesteście chorzy IP: 192.168.25.* / 213.186.68.* 08.05.01, 13:09
        Nareszcie przeczytałam list, który nie oskarża, nie krytukuje itd. Fajnie, że
        napisałeś coś mądrego - w końcu - Ty jeden. Pozdrawiam
    • Gość: PAWEŁ Re: Szałowy strój Alicji w czasie nominacji!!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 08.05.01, 00:59
      WYGLĄDAŁA JAK TIRÓWKA DRUGIEJ KATEGORII
      • Gość: Lidka Re: Szałowy strój Alicji w czasie nominacji!!!! IP: 195.116.71.* 08.05.01, 08:45
        Gulgot- przybij "piatke"!!
        filozofowanie Mini i reszty jest okropne.
        Minia, popraw sie- osoba ubrana inaczej niz tobie sie podoba nie musi byc
        dziwka.
        Pozory czesto myla- np.na tej podstawie, ze umiesz korzystac z internetu, mozna
        by mniemac, ze jestes madra!.(a przeciez...nie!)
        • Gość: ania Re: Szałowy strój Alicji w czasie nominacji!!!! IP: 157.25.122.* 08.05.01, 09:19
          każdy ma prawo do wyrażania opinii....
          szkoda tylko że czasem jesteśmy tacy okrutni w tych własnych sądach

ktoś walną plotę o wyjeżdzie tej kobiety i jej zatrudnieniu dziwnego
          pochodzenia i już wszyscy to powtarzają i są z tego tacy dumni

szkoda....
          • Gość: Nadja Re: Szałowy strój Alicji w czasie nominacji!!!! IP: *.jtt.wroc.pl 08.05.01, 14:08
            Oj Gulgot Gulgot.. Kobiety nie dzielą się tylko na te "garbate z tłustymi
            włosami i w worach pokutnych" i "na te ubrane jak dyskomuł". Pytanie początkowe
            brzmiało "co myślicie o stylu (w domyśle ubierania) Alicji"? Myślę, że skoro
            dokonałeś takiej klasyfikacji garderoby kobiecej jw. nie znasz się na tym za
            grosz, więc przestań wyjeżdżać z ciemnogrodem. A jeśli chcesz się wypowiedzieć
            to trzymaj się tematu i odpowiedz krótko na pytanie: podobała Ci się w końcu
            spódniczka Ali czy nie?? :)
            • Gość: Gulgot Re: Szałowy strój Alicji w czasie nominacji!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.05.01, 21:29
              jasne, ze sie tak nie dzielą, nigdzie tak nie twierdze, nie mam tez obowiazku
              przelatywac sie w poscie przez wszystkie co do jednego trendy w modzie czy
              style ubierania sie kobiet, wybacz:)
              dygresje nie sa tu zabronione
              a co do kiecki, to nie podobala mi sie,
              tyle, ze ciuchy to nie jest najwazniejsza sprawa,
              a juz na pewno nie uwazam za sluszne ocenianie ludzi po wygladzie zewnetrznym,
              niektorzy tu zachowuja sie jak moja bacia:)
        • Gość: Gulgot piątka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.05.01, 12:31
          5:-)

no wlasnie
          a myslalem, ze tacy ludzie dawno wymarli a mieszkali
          kiedys po zapadlych wsiach i byly to glownie stare
          zramolale dewotki
          a tu sie okazuje, ze to młode bydelko majace sie za
          nowoczesna mlodziez przed komputerami

intrnet, komputery, komorki, karty bankomatowe,
          kablowka, satelita, to, śmo, a jak przychodzi co do
          czego to ciemniactwo i tak wychodzi na jaw

pewnie najlepiej by bylo gdyby wszystkie kobiety
          chodzily w worach pokutnych, mialy tluste wystrzepione
          wlosy i koniecznie byly garbate
          to bylby wtedy najlepszy dowod na czystosc moralna,
          uczciwosc i szlachetnosc... buhahaha

juz wole mila laske, ktora ubiera sie jak dyskomuł i
          niz ktorakolwiek z tych co tu pluja jadem,
          pomowieniami i plotami, a wredota, zawisc i podlosc
          nawet uszami im sie wylewa.
          • Gość: adam_ski Re: Jestem nowoczesny, jestem nowoczesny... IP: 195.94.222.* 08.05.01, 16:29
            ... gulgocze gulgot co rano, przeglądając się w lusterku w chromowanych
            ramach. Idzie ulicą pod wiatr, przeskakując kałuże i mijając podchmielonych
            kolesi w bramach i mamrocze "Należę do kręgu kultury europejskiej, należę do
            kręgu kultury europejskiej". Przechodząc nocą przez pigalak myśli sobie "o,
            stoi pracownik społeczny. Prawdziwy streetworker". A jak jedzie na wakacje,
            zatrzymuje się w co drugiej wsi i ogniem i mieczem krzewi nowoczesność,
            homogenizuje, stapia, ukulturalnia i amerykanizuje. Babcie zamiast poduszek
            dostają sztywne łącze i krem na zmarszczki, dziadkowie harleye i telewizory
            wyświetlające kanał TVN - kanał prawdziwego europejczyka. Okno na świat to ja -
            gulgocze - kaganek oświaty i potencjalny sprawca wcześniejszego wstąpienia do
            Unii Europejskiej.

Niech żyje gulgoctwo!!!

adam_ski
            • Gość: talin Re: Jestem nowoczesny, jestem nowoczesny... IP: 193.91.75.* 08.05.01, 16:43
              Gość portalu: adam_ski napisał(a):

> ... gulgocze gulgot co rano, przeglądając się w lusterku w chromowanych
              > ramach. Idzie ulicą pod wiatr, przeskakując kałuże i mijając podchmielonych
              > kolesi w bramach i mamrocze "Należę do kręgu kultury europejskiej, należę do
              > kręgu kultury europejskiej". Przechodząc nocą przez pigalak myśli sobie "o,
              > stoi pracownik społeczny. Prawdziwy streetworker". A jak jedzie na wakacje,
              > zatrzymuje się w co drugiej wsi i ogniem i mieczem krzewi nowoczesność,
              > homogenizuje, stapia, ukulturalnia i amerykanizuje. Babcie zamiast poduszek
              > dostają sztywne łącze i krem na zmarszczki, dziadkowie harleye i telewizory
              > wyświetlające kanał TVN - kanał prawdziwego europejczyka. Okno na świat to ja -
              >
              > gulgocze - kaganek oświaty i potencjalny sprawca wcześniejszego wstąpienia do
              > Unii Europejskiej.
              >
              > Niech żyje gulgoctwo!!!
              >
              > adam_ski

Adamski, masz jakies maniakalno - depresyjne stany?
              talin
            • Gość: Nadja Re: Jestem nowoczesny, jestem nowoczesny... IP: *.jtt.wroc.pl 08.05.01, 16:45
              Jak dobrze, że są na tym świecie jeszcze ludzie z poczuciem humoru :)) Dzięki
              za miłą lekturkę. Wolę zdecydowanie się pośmiać niż czytać, że jestem "młodym
              bydełkiem" (wieprzowinką??) chociaż to też mnie nieźle ubawiło. :)
            • Gość: Gulgot Re: Jestem nowoczesny, jestem nowoczesny... IP: 213.25.210.* 08.05.01, 21:41
              strzal niecelny chociaz pocisk dobry:)

ty mnie nie mieszaj z unia ani kagankami, bo nie o to mi chodzi
              chce tylko wykazac, ze stereotyp to tylko stereotyp i nic wiecej, a wszelkie
              gadżety ktorymi "nowoczesni" ludzie sie otaczaja moga zmylic co niektorych
              jak widzisz stara dewotke i mloda dziewczyne przed komputerem, to ktora
              posadzisz o to, ze sam wyglad przylepi komus łatke "dziwka"
              bo ja postawie na dewotke...
              a potem sie zdziwie.

a generalnie powtorze jeszcze raz: wkurzają mnie ploty, obgadywanie,
              bezinteresownie obrabianie dupy i obrazanie na podstawie gdybania.
              • Gość: leman Re: Jestem nowoczesny, jestem nowoczesny... IP: *.man.poznan.pl 09.05.01, 12:09
                Swieta racja Szanowny Gulgocie, swieta racja. Problem w tym ze
                popularnosc reality shows opiera sie w glownej mierze na plotach,
                obgadywaniu i absolutnie interesownym (bo leczacym kompleksy
                widzow) obrabianiem dupy uczestnikom.
                Pozdr
                leman
    • marika.m hmmmmmmmmmm 08.05.01, 09:42
      Fakt jej strój pozostawiał wiele do życzenia, ale nie określiłabym jej mianem
      dziwki. Jak do tej pory, to właśnie Alicja zachowuje się
      najmniej...puszczalsko. Pozdrawiam mmarika@go2.pl
      • Gość: dogx Re: hmmmmmmmmmm IP: 172.28.173.* / 62.189.104.* 08.05.01, 13:48
        jak to jest,
        że Manuela nie ma tyle złych recenzji,
        a o Alicji każda z WAS ma już złe zdanie.

A wogóle to ciekawe, że w pierwszej kolejności
        odpadają kobiety
        (czyżby jakaś uwarunkowana genetycznie skłonność
        do nominacji potencjalnych konkurentek).

pozdrav, dogx
        • Gość: Dorkas Alicja styl ubierania sie IP: 148.81.54.* 08.05.01, 14:28
          jestem juz na tyle duza dziewczynka zeby wiedziec ze nie stroj jest w czlowieku
          najwazniejszy.Denerwuja mnie komentarze, w ktorych stwierdza sie , iz Alicja z
          pewnoscia jest prostytutka, badziewiara itd...Moim drodzy!! Gdzie ta
          tolerancja????
          Niech kazdy zacznie od siebie.
          To fakt nie kazdemu musi sie wszytsko od poczatku do konca w drugiej osobie
          podobac - ale to jeszcze nie powod zeby kogos obrazac, ponizac, wyzywac.
          A tak na marginesie to niech ci pseudo znawcy dzisiejszej mody pojada sobie na
          jakis pokaz Diora do Paryza i zobacza ze Alicja bylo niebylo stara sie za moda
          nadarzac (sztrasowe naszyjniki i bransoletki, okulary ala policyjne, siwetlisty
          makijaz)
          Bierzcie tez pod uwage ze we Wloszech kobiety ubieraja sie duzo bardziej
          wyzywajaco niz w Polsce (mam na mysli mlode kobiety) - wiem to bo mam wiele
          znajomych mieszkajacych we Wloszech. POza tym kazdy ma prawo do indywidualnego
          stylu.
          • Gość: Nadja Re: Alicja styl ubierania sie IP: *.jtt.wroc.pl 08.05.01, 15:32
            Pewna sławna persona mody powiedziała kiedyś, że "kobieta elegancka podąża za
            modą z pewnym opóźnieniem". Zresztą nie uważam, że przyjmowanie na ślepo
            wszystkich kanonów mody narzucanych przez projektantów świadczy o dobrym guście
            i dlatego Dior nie jest dla mnie żadną wyrocznią. Każda babka powinna mieć
            trochę inwencji i pomysłowości, żeby wykreować choć odrobinę własnego stylu.
            Nie wszystko co proponują dyktatorzy nadaje się do noszenia. A zresztą tak jak
            każdy ma prawo do własnego stylu tak każdy ma prawo do własnego zdania i do
            tego, by wypowiedzieć je na formum. Tego się trzymajmy, bo inaczej zrobi się tu
            Wielki Bełkot.
    • Gość: hollow Re: Szałowy strój Alicji w czasie nominacji!!!! IP: 130.225.157.* 08.05.01, 14:07
      Gość portalu: minia napisał(a):

> Nie wiem jak Wam, ale mnie zaprezentowany wczoraj (w czasie nominacji) strój
      > Alicji "szalenie przypadł do gustu".
      > Mówiąc krótko, nasza ex-modelka popisała się ponownie totalnym bezguściem, co
      > stawia pod znakiem zapytania chrakter jej pracy w Italii. Wczoraj wyglądała,
      > mówiąc mało oględnie, jak przeniesiona z bazaru pijaczka trudniąca się w
      > wolnych chwilach prostytucją.

a co, zazdroscisz? pewnie sama chcialabys zrobic kariere za granica. a tak
      siedzisz przed komputerem i wyladowujesz swoje frustracje na alicji :) ehh, wy
      kobiety "nowoczesne" :))
      pozdrawiam, hollow
    • Gość: EWNIA Re: Szałowy strój Alicji w czasie nominacji!!!! IP: 212.239.170.* 08.05.01, 19:44
      KAZDA TU Z WYPOWIEDZI JEST POPROSTU ZALOSNA..WIECEJ,,,ZAZDROSC,ZE ALICJA JEST
      ZGRABNA 33 LATKA,,NIE JEDNA BY MOGLA JEJ POZAZDROSCIC FIGURY I CHYBA TAK JEST,,
      MA CO POKAZAC I ROBI TO ,, NIE ZACHOWUJE SIE NIE STOSOWNIE,,, JEST OK, A
      WSZYSCY CO TU O NIEJ PISZA TAKIE BREDNIE SAMI CHYBA W NIENIE WIERZA TYLKO
      ZAZDROSC ZJADA KONKURENTKI ,A FACECI WDYCHAJA I MARZA O NIEJ TYLKO TO MARZENIE
      NIE OSIAGALNE,, COZ LUDZKA GLUPOTA NIE ZNA GRANIC,, CZEGO WAM WSZYSTKIM
      ZYCZE ,,ZEBYSCIE ZANIM ALICJE OCZERNIALI ,,,ZOBACZYLI W NIEJ LEPSZA STRONE JEJ
      CHARAKTERU POZDRAWIAM
      • Gość: Unio Re: Szałowy strój Alicji w czasie nominacji!!!! - do EWINIA IP: *.*.*.* 09.05.01, 10:15
        O! i to mi się podoba!
        Tez chce zaprotestować przeciwko szkalowaniu, ublizaniu itp. komukolwiek, nawet
        jeżeli swiadomie zdecydował się na bycie osobą publiczną.
        Swoją drogą to wstrząsające, że wiele osób zabierających tu głos jest tak
        pełnych nienawiści i agresji, no i oczywiście zadziwia mnie ich zaciekłość
        w 'obronie moralności' - jednoznacznie potępiając panny o nieco większej
        frywolności w obyciu.
        A Ala mi się i tak podoba - choć bez dwóch zdań jest styl kojarzy mi się z
        italo disco - ale czy to wada?
        O gustach się nie dyskutuje - jak ktoś zauważył - i to fakt.
        pozdrawiam
    • Gość: sonso Re: Szałowy strój Alicji w czasie nominacji!!!! IP: *.pl 08.05.01, 22:00
      Nie wiem, skąd u ciebie tyle agresji.
    • soso Re: Szałowy strój Alicji w czasie nominacji!!!! 08.05.01, 22:11
      Nie wiem skąd u was tyle agresji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka