Dodaj do ulubionych

Turski w Panoramie

IP: 149.156.213.* 15.10.02, 16:30
Uwielbiam sluchacc, gdy ten dziennikarz czyta wiadomosci. Glos rewelacyjny.
Ma doskonale niektore komentarze. Wreszcie jakis dojrzaly dziennikarz w
polskiej tv.
Obserwuj wątek
    • Gość: qwxc Re: Turski w Panoramie IP: *.from.poznan.pl 15.10.02, 17:24
      Może sugeruję się programem "7 dni-świat"- ale po raz pierwszy od dawna miałem
      pewność,że prowadzący program informacyjny wie o czym mówi.
      • Gość: Anka Re: Turski w Panoramie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 23:38
        Mialam takie samo wrazenie.
        • Gość: Robal Re: Turski w Panoramie IP: *.pl 17.10.02, 14:30
          Prawdziwy profesjonalista z krwi i kości - gatunek wymierający.
          • Gość: Cinekk Re: Turski w Panoramie IP: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl 17.10.02, 19:24
            Ale gdyby jeszcze wygladal jak Kamel!
            • Gość: brando Re: Turski w Panoramie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.02, 09:40
              Gość portalu: Cinekk napisał(a):

> Ale gdyby jeszcze wygladal jak Kamel!

albo Anna Kurnikowa. Ach, co to by było za oglądanie.
    • konya98 Re: Turski w Panoramie 18.10.02, 10:59
      A ja uważam, że pan Turski jest do Panoramy za ... dobry. Wybitnie nadaje się
      do komentowania wydarzeń a nie tylko do ich "suchego" przedstawiania bo taką
      rolę powinna pełnić Panorama.

Maciek
    • Gość: fan? Re: Turski w Panoramie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 15:11
      Bardzo pasował mi pan Turski w roli prowadzacego 7dni,w roli prezentera
      panoramy nie bardzo.Do tego wystarczy zwykłe czytanie tekstu,brak miejsca na
      komenatrz, na refleksje ,a za to głownie go cenie.W 7 dniach jest moderatorem
      dyskusji ,niekiedy "bezstronnym" obserwatorem ,komentatorem.Sprowadzony do roli
      czytacza tekstu mi nie pasuje ,gubi sie tez jakby jego dotychczasowy osąd
      oglądanych obrazów .W panoramie sie nie dyskutuje,nie ocenia ,w panoramie sie
      tłumaczy jaki jest swiat i w tej roli pan Turski podoba mi sie duzo mniej.
      • Gość: Baska Re: Turski w Panoramie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 18:52
        Czasem jego jedno zdanie podsumowujace informację jest rewelacyjne i idealnie
        pasujace do kontekstu innych wydarzeń. To dar i warto to docenic. NIe ma w tej
        chwili drugiej takiej osoby.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka