Gość: Kama IP: 149.156.213.* 15.10.02, 16:30 Uwielbiam sluchacc, gdy ten dziennikarz czyta wiadomosci. Glos rewelacyjny. Ma doskonale niektore komentarze. Wreszcie jakis dojrzaly dziennikarz w polskiej tv. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwxc Re: Turski w Panoramie IP: *.from.poznan.pl 15.10.02, 17:24 Może sugeruję się programem "7 dni-świat"- ale po raz pierwszy od dawna miałem pewność,że prowadzący program informacyjny wie o czym mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Turski w Panoramie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 23:38 Mialam takie samo wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robal Re: Turski w Panoramie IP: *.pl 17.10.02, 14:30 Prawdziwy profesjonalista z krwi i kości - gatunek wymierający. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cinekk Re: Turski w Panoramie IP: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl 17.10.02, 19:24 Ale gdyby jeszcze wygladal jak Kamel! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brando Re: Turski w Panoramie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.02, 09:40 Gość portalu: Cinekk napisał(a): > Ale gdyby jeszcze wygladal jak Kamel! albo Anna Kurnikowa. Ach, co to by było za oglądanie. Odpowiedz Link Zgłoś
konya98 Re: Turski w Panoramie 18.10.02, 10:59 A ja uważam, że pan Turski jest do Panoramy za ... dobry. Wybitnie nadaje się do komentowania wydarzeń a nie tylko do ich "suchego" przedstawiania bo taką rolę powinna pełnić Panorama. Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan? Re: Turski w Panoramie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 15:11 Bardzo pasował mi pan Turski w roli prowadzacego 7dni,w roli prezentera panoramy nie bardzo.Do tego wystarczy zwykłe czytanie tekstu,brak miejsca na komenatrz, na refleksje ,a za to głownie go cenie.W 7 dniach jest moderatorem dyskusji ,niekiedy "bezstronnym" obserwatorem ,komentatorem.Sprowadzony do roli czytacza tekstu mi nie pasuje ,gubi sie tez jakby jego dotychczasowy osąd oglądanych obrazów .W panoramie sie nie dyskutuje,nie ocenia ,w panoramie sie tłumaczy jaki jest swiat i w tej roli pan Turski podoba mi sie duzo mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baska Re: Turski w Panoramie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 18:52 Czasem jego jedno zdanie podsumowujace informację jest rewelacyjne i idealnie pasujace do kontekstu innych wydarzeń. To dar i warto to docenic. NIe ma w tej chwili drugiej takiej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś